cheyenne
napsal(a):
hmmm...
tři fotky jsou moje, ty ostatní z www.classicaldressage.com
cheyenne
napsal(a):
Bude to drezúrák....
Tak ja mám zasa budúceho military šampiona ;-). Zatiaľ má síce len pol roka (na fotke 4 mesiace), ale je super.
Uživatel s deaktivovaným účtem

evam
napsal(a):
Tak ja mám zasa budúceho military šampiona ;-). Zatiaľ má síce len pol roka (na fotke 4 mesiace), ale je super.
Tak já mám asi medvěda Strašně rád hajá a spí!

napsal(a):
Tak já mám asi medvěda Strašně rád hajá a spí!
Ale sem tam si i protáhne!
napsal(a):
Ale sem tam si i protáhne!
já doufám že Maurinec bude skvělá,když ne tak bude určitě dobrá máma.
bednarik petr
napsal(a):
I.Machalíková
bednarik petr
napsal(a):
Já nevím na co tam moje bude jako rychlá je hodná a má dost dobré obraty tak možná ten western..ale zatím jezdím no spíš obsedám
v anglickém sedle
možná ji nechám jen na rekreaci a sem tam nějaký ten skok ještě nevím no..
cheyenne
napsal(a):
Bude to drezúrák....
To si piš Evi...úplnej žampión!
cheyenne
napsal(a):
Bude to drezúrák....
No jasan, můj budoucí olympijský vítěz (teda až to páni nahoře povolí a bude se soutěžit v disciplínách jako nošení kyblíčku, tahání plachty v koňských zubech a tak)

amazonka
napsal(a):
No jasan, můj budoucí olympijský vítěz (teda až to páni nahoře povolí a bude se soutěžit v disciplínách jako nošení kyblíčku, tahání plachty v koňských zubech a tak)
Amazonko, já to vidím na soutěž o nejšpinavějšího koně, který se dokáže obalit sám!!!!
amazonka
napsal(a):
no jo když tam si nejsem úplně jistá,že bychom vyhráli - tak často se nám nedaří, toto byla spíš náhoda a navíc konkurence by byla moc veliká
Holky,pravda,pravda.Soutěžit ve válení ve špíně by mohla i Motorka,taky jí to jde-a docela se obaluje poctivě jako řízeček-každé místečko,i pod bradou musí být trochu pudru.....Fotku momentálně nemám,ale určitě se mi povede jindy,až bude bahýnko.
Zdravím všechny nadšence a koňomily.
napsal(a):
Amazonko, já to vidím na soutěž o nejšpinavějšího koně, který se dokáže obalit sám!!!!
Tak to je od,měho srdece šampion
THE BEST SHEITY JESS
sejtanek
napsal(a):
*on,mého,srdce Omlouvám se za ty chyby
můj hříbek,bude na rekreačku a možná na nějaký JUJU, doufám že nám to vyjde!
regie
napsal(a):
můj hříbek,bude na rekreačku a možná na nějaký JUJU, doufám že nám to vyjde!
Válení vede...čím víc bahna,špíny a jiného svinčíku,tím lépe,že?!
cheyenne
napsal(a):
Bude to drezúrák....
můj kůň šampionem byl....běhal překážky a celkem slušně vydělal.V 9ti letech jsem ho koupila a nyní si užívá aktivního důchodu
cheyenne
napsal(a):
Bude to drezúrák....
Bonča, pro mne šampion šampionů a skvělá učitelka do parkurů a dalšího šampiona má v bříšku
bednarik petr
napsal(a):
pro kunicka: co je tvá klisna za plemeno? je pěkná,
Je to kříženka. Mrkni na Kůni web.
http://www.mujweb. cz/www/kunicek/index.html
Neregistrovaný uživatel

janamalik
napsal(a):
Jé, děkuji moc a moc holky. Já taky doufám, že malinké bude v pohodě a mamča Bonča taky. Ještě pár měsíců, nějak přečkáme zimu a bude to. Pak určitě malinkaté bončátko nafotím a dodám sem fotky.
Tak z mojí kobylky určitě nikdy žádnej šampion nebude, ale u mě už vyhrála jenom tím, že je... A vám přeju hodně úspěchů se šampionama:))
jaruska
napsal(a):
Jé,brig,ta je taky krásná...holky,já bych chtěla skoro všechny koně.Asi jsem cvok.
Jarusko, nejsi, já bych brala taky všechny, hlavně když kolikrát vidím koníky, kteří se nemají zrovna nejlépe, mám hodněkrát tendenci si je hnedka vzít. Stalo se mi to už několikrát, tohle řešíme často s kamarádkou, ona vždy narazí na nějakého koníka, který by skončil na jatkách a přitom by vůbec nemusel, jen prostě majiteli už překáží. Naštěstí vždycky obě rozhodíme sítě a nakonec najdeme nějakého dobráka, který si koníka vezme, nebo koupí za malou cenu. Kdybych mohla, hned bych si je vzala sama, ale musela bych mít hodně velký prostor a money na utáhnutí všech těch chudáčků.