Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2006 13:25

Ahoj hledám někoho, kdo ví něco o kobylce Ivetě. Stála v Nemochovicích, patrně již bude po smrti. Jsem vděčná za každou zmínku a fotečku o ní...
Díky.
P.

22.10.2006 11:49

putunka napsal(a):
Ahoj hledám někoho, kdo ví něco o kobylce Ivetě. Stála v Nemochovicích, patrně již bude po smrti. Jsem vděčná za každou zmínku a fotečku o ní...
Díky.
P.

Nevíš kde byla předtím.Nebyla náhodou v jížních čechách v roudný a neměla něco z nohou?

22.10.2006 21:37

putunka napsal(a):
Díky.
P.

Je druhým rokem po smrti. Měla pod sebou týdeního hřebečka, když přišla ta škaredá kolika. Ani v Brně jí nepomohli. Hříbek se zachránil a teď je asi v Tlumačově. V Nemoíchovicích mají pár jejích potomků. Foto nemám

23.10.2006 12:37

aryry napsal(a):
Je druhým rokem po smrti. Měla pod sebou týdeního hřebečka, když přišla ta škaredá kolika. Ani v Brně jí nepomohli. Hříbek se zachránil a teď je asi v Tlumačově. V Nemoíchovicích mají pár jejích potomků. Foto nemám

DĚKUJU MOC ZA ZPRÁVU. Kdysi jsem na ní jezdila. Byla to náramná kobylka. Moc na ni vzpomínám. Tak trochu jsem doufala, že ještě žije, ale ... V nemochovicích jsem nebyla léta vzpomínám si na Breda a Agrosura, Mačetu, Cilku ( Čivetu), Loretu... to byly moje lásky, ovšem Ivetka byla největší, Byla super v parkuru....

23.10.2006 13:01

kolika napsal(a):
Nevíš kde byla předtím.Nebyla náhodou v jížních čechách v roudný a neměla něco z nohou?

Ahoj, asi ne, pokud vím, byla odmala v Nemochovicích

23.10.2006 13:01

aryry napsal(a):

Ještě jsem slyšela, že snad po nějaké nehodě byla slepá na jedno oko, nebo co.... ?

28.10.2006 16:37

putunka napsal(a):
Ještě jsem slyšela, že snad po nějaké nehodě byla slepá na jedno oko, nebo co.... ?

Holky nemáte z Nemochovic fotku klisny Wandy? Máme doma její matku Gitku a já bych chtěla vidět jak Wanda vypadá. Kdyžtak mi je hoďte na mail, mco děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík