Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2006 18:51

Ahoj potřebuju POMOC. Chtěla bych jezdit a nevím kde.PROSÍM napište mi kde třeba jezdíte vi v okolí Brna.

22.10.2006 18:56

bojca napsal(a):
Ahoj potřebuju POMOC. Chtěla bych jezdit a nevím kde.PROSÍM napište mi kde třeba jezdíte vi v okolí Brna.

Nebo spíš kde přímají nové členky.

22.10.2006 20:59

bojca napsal(a):
Nebo spíš kde přímají nové členky.

Ahoj! Míšo,stavím se a zkusíme něco vymyslet ju? Poptám se ti.

23.10.2006 12:43

bojca napsal(a):

Nemyslím si, že by ti někdo napsal kde jezdí, tohle si všichni hlídají

Nové členy berou tady: http://www.jsdulinek.cz/

23.10.2006 13:18

widle napsal(a):
Nemyslím si, že by ti někdo napsal kde jezdí, tohle si všichni hlídají

Nové členy berou tady: http://www.jsdulinek.cz/

Tak to je fakt, vžycky jsem v klubu hnusně koukala na nováčky, he he. Teď, když jsem sama ježdění sháněla, nejvíc jsem se bála právě tohohle. Není to lehké, když člověk ztratí pevnou základnu.

23.10.2006 18:44

sanulka napsal(a):
Tak to je fakt, vžycky jsem v klubu hnusně koukala na nováčky, he he. Teď, když jsem sama ježdění sháněla, nejvíc jsem se bála právě tohohle. Není to lehké, když člověk ztratí pevnou základnu.

Ahoj,U nás by to taky šlo,volné koníky pořád máme..15 km od Brna (Kovalovice) ..dobré IDS spoje.

24.10.2006 07:46

bojca napsal(a):

Zakolik bys tak hledala?Dá se jedit v hodněstájích,alezáleží na tomcovyhovuje tobě...;)

24.10.2006 19:50

kassiopeass napsal(a):
Zakolik bys tak hledala?Dá se jedit v hodněstájích,alezáleží na tomcovyhovuje tobě...;)

Jestli smím mluvit za Míšu, tak by potřebovala většího poníka nebo hodného koně. Je jí 11 a má výborné základy. Jezdí asi 4 roky. Sama jsem ji chvíli trénovala,jinak je pod vedením westernové trenérky-základy jsou ale stejné nebo velmi podobné jak u west.,tak anglie. Je velmi šikovná a spolehlivá. Ke koním se vždy chovala slušně a moc ráda se s nimi mazlí

2.11.2006 08:37

jindriska napsal(a):
Jestli smím mluvit za Míšu, tak by potřebovala většího poníka nebo hodného koně. Je jí 11 a má výborné základy. Jezdí asi 4 roky. Sama jsem ji chvíli trénovala,jinak je pod vedením westernové trenérky-základy jsou ale stejné nebo velmi podobné jak u west.,tak anglie. Je velmi šikovná a spolehlivá. Ke koním se vždy chovala slušně a moc ráda se s nimi mazlí

Nabízím ježdění na koni (Brno-Venkov) - Nabídka - [1.11. 2006] Smazat/Editovat
hledám zkušenějšího jezdce(nejlíp westernové jízdy znalého) ...zaměření western pleasure,horsemanship,reining. Na ježdění mé kobylky. Nestíhám jezdit každý den. Brno-venkov,dobré bus.spoje z Brna

Lokalita: Brno venkov
Cena: Dohodou
je to na bazos.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík