Dám do dobrých rukou dušnou starší kobylku, někomu kdo ji poskytne individuální péči a bude respektovat, že se na kobylce nedá jezdit - je značně pohublá - kvůli dušnosti nechtěla žrát-nyní už je to lepší. Kobylka potřebuje pobyt na čerstvém vzduchu, ale v noci by měla být ve stáji, kde se nepráší. Je velmi hodná, bez zlozvyků. Jen jako společník dobrým lidem, ne k více koním. info na emailu : kiwi.cvak@seznam.cz nebo 604774702
kiwi
napsal(a):
Dám do dobrých rukou dušnou starší kobylku, někomu kdo ji poskytne individuální péči a bude respektovat, že se na kobylce nedá jezdit - je značně pohublá - kvůli dušnosti nechtěla žrát-nyní už je to lepší. Kobylka potřebuje pobyt na čerstvém vzduchu, ale v noci by měla být ve stáji, kde se nepráší. Je velmi hodná, bez zlozvyků. Jen jako společník dobrým lidem, ne k více koním. info na emailu : kiwi.cvak@seznam.cz nebo 604774702
Musím reagovat
1. koník který už nechtěl ani žrát , držet koně na živu za každou cenu no nevím
2. na noc do stáje , mám také dušného koně a musí být venku i přes noc protože žádná stáj není 100% bez prachu a čpavku.
dita33
napsal(a):
Musím reagovat
1. koník který už nechtěl ani žrát , držet koně na živu za každou cenu no nevím
2. na noc do stáje , mám také dušného koně a musí být venku i přes noc protože žádná stáj není 100% bez prachu a čpavku.
Taky jsem nad tim pozastavila? Urcite nezrala kvuli dusnosti? proc nemuze jit ke koni? proc musi na noc do staje?
kiwi
napsal(a):
Kobyla je dušná. od konce srpna přestala najednou žrát - namáhalo ji to vždy se jí muselo připomínat že tam ještě žrádlo má, uzobla si a pak zase odpočívala, nyní už žere normálně. Ta stáj je proto že bude zima a jelikož je hubená tak by bylo lepší aby byla ve stáji. ona více koní prostě nemusí raději je sama a také kdyby měl někdo více koní zase by se ji nevěnoval tak jak by ona potřebovala tak proto.