parkuracek
napsal(a):
jste z ostravy? jestli ano tak je to super! mate koně? ano tak to je jeste lepsi! dejte sem jejich fotecky a napiste odkud jste....
Bydlím poblíž Ostravy a tohle je moje zvířátko
parkuracek
napsal(a):
jste z ostravy? jestli ano tak je to super! mate koně? ano tak to je jeste lepsi! dejte sem jejich fotecky a napiste odkud jste....
Jo, jo, taky kousek od Ostravy směr jih.
makki
napsal(a):
milasek blackes
parkuracek
napsal(a):
milasek blackes
Tak já jsem cca 15 km od Ovy a tohle je můj krasavec - Kerredy Black..:)
makki
napsal(a):
jéé-moc hezcí koníci. Kde bydlíš?! Vypadá to u vás hezky. Nemáte volné místo na ustájení?!
parkuracek
napsal(a):
je opravdu peknej co je za plemeno?
No, pokud to bylo na mě, tak Kerka je A1/1..:)
parkuracek
napsal(a):
Já jsem taky od Ostravy, nemáte někdo ICQ?? Třeba pokecáme, nebo domluvíme nějakou společnou akcičku... Koňáky tady z okolí moc neznám a když znám, tak bych je radši neznala
jajaa
napsal(a):
Já jsem taky od Ostravy, nemáte někdo ICQ?? Třeba pokecáme, nebo domluvíme nějakou společnou akcičku... Koňáky tady z okolí moc neznám a když znám, tak bych je radši neznala
Já jsem ze Zbytek, cca 15 km od Ovy, moje icq: 323-806-267, nebo mail: kukinata@centrum.cz. Klidně se někdo ozvěte, můžeme třeba spáchat společnou vyjížďku..:)
parkuracek
napsal(a):
Polanka nad Odrou
lunik
napsal(a):
Znám Trnavkso a vím, kde bydlí... Já mám svoje doma. Máme statek.
naši dva,jsme ze Stachovic
vpravo kámoščina klusačka DEIFI a nalevo můj A1/1 x appa