Ahoj nedávno jsem si kopila černo klisnu -lehce dohněda.A byla bych vděčná všem, kdyby sem posílaly fotky ostátních poníků.Moje klisna má 2 roky-125 khv.A je to mazlíček.momentálně nemám foták,tak jsem dám jen fotky,když jsem ji přivezla.Jak se vám snimi pracuje
luda
napsal(a):
Ahoj nedávno jsem si kopila černo klisnu -lehce dohněda.A byla bych vděčná všem, kdyby sem posílaly fotky ostátních poníků.Moje klisna má 2 roky-125 khv.A je to mazlíček.momentálně nemám foták,tak jsem dám jen fotky,když jsem ji přivezla.Jak se vám snimi pracuje
Ahojky,já si nedávno koupila černou Welsh kobylku,je úžasná,pracuje se mi sní fakt dobře,je to takovej malej dráček,novější fotky hodím po výkendu.
ps:a co takhle bílý poníci? mám ještě bílou Welsh s modrým okem,ta je ale dvouletá,foto hodím po výkendu
anushka
napsal(a):
Ahojky,já si nedávno koupila černou Welsh kobylku,je úžasná,pracuje se mi sní fakt dobře,je to takovej malej dráček,novější fotky hodím po výkendu.
ps:a co takhle bílý poníci? mám ještě bílou Welsh s modrým okem,ta je ale dvouletá,foto hodím po výkendu
a ještě jednou Sáva
anushka
napsal(a):
a ještě jednou Sáva
já mám tmavého hnědáka plemene welsh pony..je to úžasně inteligentní tvor!
anushka
napsal(a):
Sice ne bílý, ale z dálky to tak vypadá- pokud je čerstvě vyčištěný
luda
napsal(a):
ahoj do budoucna budu uvažovat že bych si kopila westernové sedlo jáké by jste mě doporučily na mojí klisnu??jsem drobné postavy vešla bych se do dětského sedla??Western
Tak černého poníka taky máme. Jmenuje se Čiko a je mu kolem 12-ti let. Ač vypadá jako andílek, tak je to hotový ďáblík...
zviratkova
napsal(a):
Tak černého poníka taky máme. Jmenuje se Čiko a je mu kolem 12-ti let. Ač vypadá jako andílek, tak je to hotový ďáblík...
ještě jedna fotečka
zviratkova
napsal(a):
No, nevím to přesně, ale odhadem asi 105. Je to prcek
moje miminko
parkuracek
napsal(a):
znova Black
bebečko (to je jeho přezdívka)! malinkata podobizna frisaka! ale jen malinka
parkuracek
napsal(a):
moje mimus
parkuracek
napsal(a):
tak jakpak se vam moje miminko libi?
parkuracek
napsal(a):
tak jakpak se vam moje miminko libi?
Ahojky...
moc ráda se k vám přidám. Mám 9-ti letou kobylku - hucul,jmenuje se Tína.
Je to můj miláček. Moc hezky skáče. Na jaře bych chtěla začít skákat veřejný tréningy.
Posílám vám její fotku...
Jinak černé koníky miluju, někteří jsou pěkně tvrdohlaví, (jako Tína) ... No, ale pracuje se mi s ní perfektně. Na lonži nemám problém,klus cval, nevyhazuje, pod sedlem taky super, nevyhazuje, pobídky bezproblémů...
Nevím, proč, ale mám raději menší koníky...
Zatím ahoj
veronika20
napsal(a):
Ahojky...
moc ráda se k vám přidám. Mám 9-ti letou kobylku - hucul,jmenuje se Tína.
Je to můj miláček. Moc hezky skáče. Na jaře bych chtěla začít skákat veřejný tréningy.
Posílám vám její fotku...
Jinak černé koníky miluju, někteří jsou pěkně tvrdohlaví, (jako Tína) ... No, ale pracuje se mi s ní perfektně. Na lonži nemám problém,klus cval, nevyhazuje, pod sedlem taky super, nevyhazuje, pobídky bezproblémů...
Nevím, proč, ale mám raději menší koníky...
Zatím ahoj
a ještě :-)
veronika20
napsal(a):
a ještě :-)
ta je ale.kočka............Dám sem ještě nějaké fotečky klisny.Dneska snad budu mít nové fotky ,jak vypadá kobyka teď,ale nevím to jistě jdu s kobylkou za ní a snad mě ji vyfotí.
luda
napsal(a):
ta je ale.kočka............Dám sem ještě nějaké fotečky klisny.Dneska snad budu mít nové fotky ,jak vypadá kobyka teď,ale nevím to jistě jdu s kobylkou za ní a snad mě ji vyfotí.
tak sem dávám fotečky
luda
napsal(a):
Ahojky...
ta je roztomilá...
taky jsem kdysi dávno jezdila poničce, měla taky 125 KVH a byla úplně suprová. Byl to první koník , které jsem obsedla. Potom jse s ní jezdila´i na veřejné tréningy a vyhráli jsme 2x první místo v parkuru. Byla to moc šikovná ponička. Ale nakonec se k majiteli dostaly nějaké dvě holky, které kobylku ,,zničily´´
Byly tento rok na veř. tréningu a ta kobylka jim neskočila ani jednu překážku. Prostě je neposlouchá a to, co jsem se jí snažila naučit - je pryč.
Ale ted mám Tínu , svého koníka a nikdo mi ji ,,nezničí´´
Až zase nafotím další fotky, ráda je sem pošlu :-)
luda
napsal(a):
Naše babička 37 let, už trochu vybledla
zviratkova
napsal(a):
Téééda, to je kočka na tolik let. Přeju dlouhé zdraví...
Čauky,tak tedy zasílám slíbené fotečky mojich dvou kobylek.
Tady již zmíněná Sáva
anushka
napsal(a):
Čauky,tak tedy zasílám slíbené fotečky mojich dvou kobylek.
Tady již zmíněná Sáva
ještě Sávulka
anushka
napsal(a):
ještě Sávulka
zde je Sávy syn Sahib po Ideal,ktereho ted obsedam.
anushka
napsal(a):
zde je Sávy syn Sahib po Ideal,ktereho ted obsedam.
a tady moje druhá kobylka Sendy
anushka
napsal(a):
a tady moje druhá kobylka Sendy
a ještě Sendy,má jedno očičko modré,v pozadí Sáva se Sahibem.
anushka
napsal(a):
a ještě Sendy,má jedno očičko modré,v pozadí Sáva se Sahibem.
tak já se taky přidám..tohle je broučinek Fredy...jinak Sáva je mocík pěkná
kajushka
napsal(a):
Jééé a tak já taky našla Fredyho v zimě když jsem fotila. tak posílám ještě chlupáčka!!!
kajushka
napsal(a):
Taky máme malýho černýho ďáblíka..:)
zvířátková

hlozi
napsal(a):
Taky máme malýho černýho ďáblíka..:)
Teda, to jste ale vyhrabali staré téma .
dzinecek
napsal(a):
To Kája.. se divim že to našla!!
Kájo boréééc.. tak se uvidíme zítra ve škole.. já pádím chrnět!!
No taky koukám :-D