Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2006 11:53

TAK TO JSEM JA...jmenuji se Jiskra a jsem ČT moje maminka se jmenuje JARINA a muj tatínek je DIKTANT III-1

28.10.2006 11:54

roxy napsal(a):
TAK TO JSEM JA...jmenuji se Jiskra a jsem ČT moje maminka se jmenuje JARINA a muj tatínek je DIKTANT III-1

S MOJÍ NOVOU PÁNIČKOU...

28.10.2006 11:55

roxy napsal(a):
S MOJÍ NOVOU PÁNIČKOU...

PŘI LONŽOVÁNÍ...

28.10.2006 11:58

roxy napsal(a):
PŘI LONŽOVÁNÍ...

MOJE HLAVIČKA...

28.10.2006 11:59

roxy napsal(a):
MOJE HLAVIČKA...

S PANICKOU PRI LONZOVANI...

28.10.2006 12:00

roxy napsal(a):
S PANICKOU PRI LONZOVANI...

NEJSEM SIKULKA?

28.10.2006 12:01

roxy napsal(a):
NEJSEM SIKULKA?

UTIKAM...OKOUKNOUT NOVEJ VYBEH

28.10.2006 12:03

roxy napsal(a):
UTIKAM...OKOUKNOUT NOVEJ VYBEH

KUK...TAM VZADU JE MOJE NOVA KAMOSKA EGRETKA

28.10.2006 12:04

roxy napsal(a):
KUK...TAM VZADU JE MOJE NOVA KAMOSKA EGRETKA

OPET S EGRETKOU...snad z nas budou kamosky :/

28.10.2006 12:05

roxy napsal(a):
OPET S EGRETKOU...snad z nas budou kamosky :/

S PANICKOU NA JIZDARNE...muj prvni den

28.10.2006 12:08

roxy napsal(a):
S PANICKOU NA JIZDARNE...muj prvni den

opet s panickou...

28.10.2006 12:10

roxy napsal(a):
opet s panickou...

uz je po praci...

28.10.2006 12:12

roxy napsal(a):
uz je po praci...

s verunkou...tj.dcera majitelky staje...

28.10.2006 12:14

roxy napsal(a):
s verunkou...tj.dcera majitelky staje...

toto je muj hrebcskej kamos klifator...
ps:porad za mnou dolejza,zkousi to..ale ja vim jak ne nej...ale psss

28.10.2006 12:15

roxy napsal(a):
toto je muj hrebcskej kamos klifator...
ps:porad za mnou dolejza,zkousi to..ale ja vim jak ne nej...ale psss

jen tak...

28.10.2006 12:16

roxy napsal(a):
jen tak...

zkousim kroky...

28.10.2006 12:17

roxy napsal(a):
zkousim kroky...

zase s panickou...

28.10.2006 12:18

roxy napsal(a):
zase s panickou...

moje panicka mi koupila vse nove...slusi mi to?

28.10.2006 19:23

roxy napsal(a):
moje panicka mi koupila vse nove...slusi mi to?

srdicko moje...jiskra

28.10.2006 19:25

roxy napsal(a):
srdicko moje...jiskra

dneska odpoledne...

28.10.2006 19:26

roxy napsal(a):
dneska odpoledne...

neboj panicko...tu ohradu skakat nebudeme...

28.10.2006 19:27

roxy napsal(a):
neboj panicko...tu ohradu skakat nebudeme...

uprava

28.10.2006 19:28

roxy napsal(a):
uprava

moje konska laska s moji lidskou laskou

28.10.2006 19:29

roxy napsal(a):
moje konska laska s moji lidskou laskou

uz mam toho fotografovani dost....

28.10.2006 19:30

roxy napsal(a):
uz mam toho fotografovani dost....

sem to ale zrzavej kus baby

29.10.2006 14:16

roxy napsal(a):
sem to ale zrzavej kus baby

Zase...Pořád ty samé fotky...Di s tím do...ta kobyla má příšerné tělo tak ho tady ani neukazuj!

29.10.2006 17:20

bublinka napsal(a):
Zase...Pořád ty samé fotky...Di s tím do...ta kobyla má příšerné tělo tak ho tady ani neukazuj!

ZLATO MOJE

29.10.2006 20:28

roxy napsal(a):
ZLATO MOJE

zlaticko moje :-)

29.10.2006 20:29

roxy napsal(a):
zlaticko moje :-)

kokinko

1.11.2006 10:22

roxy napsal(a):

jinak teda davam odkaz at porad nekdo nema problemy...na strance se ale zatim pracuje tak to nak neberte :-)
www.jiskruska.webovastranka.cz

3.12.2006 12:34

roxy napsal(a):
jinak teda davam odkaz at porad nekdo nema problemy...na strance se ale zatim pracuje tak to nak neberte :-)
www.jiskruska.webovastranka.cz

jinak tady je kobca pred pokusanim a nevypada na to,ze by ji necö chybelo...

3.12.2006 19:27

roxy napsal(a):
jinak tady je kobca pred pokusanim a nevypada na to,ze by ji necö chybelo...

laska moje :-) rany uz se hoji...

3.12.2006 19:29

roxy napsal(a):
laska moje :-) rany uz se hoji...

hlavicka...

3.12.2006 19:31

roxy napsal(a):
hlavicka...

s verunkou :-)

3.12.2006 20:10

roxy napsal(a):

Pořád jen Jiskra sem Jiskra tam!Seš tady jediná kdo tady pořád zakládá nová témata.A pořád jeden a ten samej dotaz.Není ti to blbé?Když ti někdo odpoví napíše se to na 1.příčku,tak to tady pořád nepiš znova a znova!Nikoho to nezajímá.Jak si už psala je totvá věc-tak nás tady neobtěžuj svým koněm.Jsou tu jiní co potřebují poradit a neptají se 150x na 1.věc.

3.12.2006 20:12

roxy napsal(a):

Jediny co je na tvojí kobyle hezké je hlava-jinak hrůza a děs!A ty taky neumíš jezdit!Paty dolů a špičky ke koni!

3.12.2006 20:14

bublinka napsal(a):
Pořád jen Jiskra sem Jiskra tam!Seš tady jediná kdo tady pořád zakládá nová témata.A pořád jeden a ten samej dotaz.Není ti to blbé?Když ti někdo odpoví napíše se to na 1.příčku,tak to tady pořád nepiš znova a znova!Nikoho to nezajímá.Jak si už psala je totvá věc-tak nás tady neobtěžuj svým koněm.Jsou tu jiní co potřebují poradit a neptají se 150x na 1.věc.

proč by sem nemohla dávat svojí kobču či zakládat nové témata? Je to forum pro všechny a né jen pro ty jako jsi ty . Já jsem ráda, že takový lidé ještě existují, který mají koně tak rady. A foti, starají se atd... Takže ´jí nezáviď a založ si i své téma Víťa

3.12.2006 20:58

racina napsal(a):
proč by sem nemohla dávat svojí kobču či zakládat nové témata? Je to forum pro všechny a né jen pro ty jako jsi ty . Já jsem ráda, že takový lidé ještě existují, který mají koně tak rady. A foti, starají se atd... Takže ´jí nezáviď a založ si i své téma Víťa

Me to taky nekdy stve,kdyz tady vidim jen porad jiskru. Jiskruska kouka,Jiskruska nekouka,Jiskurka ... Ale je to kazdyho vec,jak se tady prezentuje. A popravde jak pises: ...mají koně tak rady. A foti, starají se atd... .... , tak to mi prijde jako blbost, lide co svoje kone foti a davaji na fora jsou nekdy i lide,co se jen chlubi a kone jsou jim u pr****.... To byla jen vecna poznamka.

PS: ta kobyla je hezka moc,skoda,ze je dusna. A prijde mi jako hezka kobylka,ale zda se mi,ze fakt nejak pohubla...,ale na to uz sis zadala tema,aby ti ostatni pomohli

3.12.2006 21:08

roxy napsal(a):

Možná koukám blbě, ale podle fotek bych řekla, že ji máš blbě naužděnou. JInak nic proti Tobě ani koni, ale to uždění si zkontroluj

3.12.2006 21:17

carodejka napsal(a):
Možná koukám blbě, ale podle fotek bych řekla, že ji máš blbě naužděnou. JInak nic proti Tobě ani koni, ale to uždění si zkontroluj

má nánosník blbě, že jo :-( já jen nechápu lidi co koním sešněrovávají pusy. Mě se líbí koník pěkně jen s holou uzdečkou a nebo ohlávkou :-) ty nánosníky eee. I když asi fungují

3.12.2006 21:34

carodejka napsal(a):

jj, taky se mi zda, ze je blbe nauzdena,vsimla si toho moje kamoska. Jestli neches pouzivat ten podbradni reminek a nedavat ho pred udidlo,tak si ho sundej,takhle je tam zbytecne,pokud ho nechces pouzivat a nech si jen holej nanosak

3.12.2006 23:30

scratchie napsal(a):
jj, taky se mi zda, ze je blbe nauzdena,vsimla si toho moje kamoska. Jestli neches pouzivat ten podbradni reminek a nedavat ho pred udidlo,tak si ho sundej,takhle je tam zbytecne,pokud ho nechces pouzivat a nech si jen holej nanosak

No a co, má svoji kobylku, má ji ráda. Jako my všichni máme moc rádi toho svojeho koníčka. V dobrém poraďte, že má ji špatně naužděnou a špatně sedí. A když ji nechcete vidět, tak už víte, co je pod tímto tématem a nemusíte ho otevírat. Proč se do zadavatelky strefovat. Když si vzpomenu na "Šejtánka", s kterým nebyl týden, aby ho majitelka strčila na nějaké fórum, zlatá Jiskruška! Vždyť nikoho neobtěžuje, tak co máte? Taky si otevřete svoje téma a pochlubte se svým koníkem. Např. Cipísek je v několika tématech (stále stejné fotky), a Karina a jiní koníci. A nikomu to nevadí.Ahojda a ať maj všichni koníci majitelé, co se s nimi rádi chlubí, protože to jsou jejich srdeční záležitostí!

4.12.2006 06:11

blankat napsal(a):
No a co, má svoji kobylku, má ji ráda. Jako my všichni máme moc rádi toho svojeho koníčka. V dobrém poraďte, že má ji špatně naužděnou a špatně sedí. A když ji nechcete vidět, tak už víte, co je pod tímto tématem a nemusíte ho otevírat. Proč se do zadavatelky strefovat. Když si vzpomenu na "Šejtánka", s kterým nebyl týden, aby ho majitelka strčila na nějaké fórum, zlatá Jiskruška! Vždyť nikoho neobtěžuje, tak co máte? Taky si otevřete svoje téma a pochlubte se svým koníkem. Např. Cipísek je v několika tématech (stále stejné fotky), a Karina a jiní koníci. A nikomu to nevadí.Ahojda a ať maj všichni koníci majitelé, co se s nimi rádi chlubí, protože to jsou jejich srdeční záležitostí!

přesně tak, celou dobu se jim to snažím takhle napsat
Ať si otevřou vlastí téma a do tohohle nejdou když jim vadí Víťa

4.12.2006 08:26

bublinka napsal(a):

di uz do prdele,ses fakt trapna a uboha....mela bych ti aspon koupit plysoveho kone at nezavidis...uz ses s timhle trapna...fakt ses di zahrabat...

4.12.2006 08:27

racina napsal(a):
má nánosník blbě, že jo :-( já jen nechápu lidi co koním sešněrovávají pusy. Mě se líbí koník pěkně jen s holou uzdečkou a nebo ohlávkou :-) ty nánosníky eee. I když asi fungují

Ahoj,pokud sis nevsimla tak nanosnik uz nemam dlouho :-)
a to ze byla spatne nauzdena se muze stat kazdemu :-) nejsem dokonala... :---)

4.12.2006 08:38

scratchie napsal(a):
Me to taky nekdy stve,kdyz tady vidim jen porad jiskru. Jiskruska kouka,Jiskruska nekouka,Jiskurka ... Ale je to kazdyho vec,jak se tady prezentuje. A popravde jak pises: ...mají koně tak rady. A foti, starají se atd... .... , tak to mi prijde jako blbost, lide co svoje kone foti a davaji na fora jsou nekdy i lide,co se jen chlubi a kone jsou jim u pr****.... To byla jen vecna poznamka.

PS: ta kobyla je hezka moc,skoda,ze je dusna. A prijde mi jako hezka kobylka,ale zda se mi,ze fakt nejak pohubla...,ale na to uz sis zadala tema,aby ti ostatni pomohli

tak to te asi zklamu,ale ja fen typ nejsem...jiskru mam rada a u prdele me neni,sem u ni jak jen to jde...a to ze ju fotim a davam na ifaunu je moje vec...od toho ta moderka je...
jo pohubla,ale neboj...zrat dostava a ne malo...ale jinak uz vypada lepe....a zase tak pohubla neni,uz je tak akorat ale aji talk bych byla radsi kdyby pribrala o trosku vice...

4.12.2006 08:39

scratchie napsal(a):

uz se davno stalo... :-) ale diky za radu

4.12.2006 08:41

blankat napsal(a):

vis...on se vzdycky najde nekdo,kdo si rad rypne pac jen zavidi,ze nema vlastniho konika...navic kun za 30 000 v 15 letech a kun nap.v 6 letech za 90 000 je docela hodne velkej rozdil...

4.12.2006 13:38

roxy napsal(a):
Ahoj,pokud sis nevsimla tak nanosnik uz nemam dlouho :-)
a to ze byla spatne nauzdena se muze stat kazdemu :-) nejsem dokonala... :---)

A jak mám poznat, že už ho tak nemá dlouho? Jinak nemusíš se hned urážet, bylo to míněno jako dobrá rada. Tak sorry, dokonalá asi nejsi, ale urážlivá asi dost.

4.12.2006 13:48

roxy napsal(a):
uz se davno stalo... :-) ale diky za radu

PRO CARODEJKA (HEL)
tak to se omlouvam... ale mam tam novejsi fotky a tam uz ho nema,a navic se muzes podivat na datum.... nezlob se pa

Přidejte reakci

Přidat smajlík