TAK TO JSEM JA...jmenuji se Jiskra a jsem ČT moje maminka se jmenuje JARINA a muj tatínek je DIKTANT III-1
roxy
napsal(a):
TAK TO JSEM JA...jmenuji se Jiskra a jsem ČT moje maminka se jmenuje JARINA a muj tatínek je DIKTANT III-1
S MOJÍ NOVOU PÁNIČKOU...
roxy
napsal(a):
UTIKAM...OKOUKNOUT NOVEJ VYBEH
KUK...TAM VZADU JE MOJE NOVA KAMOSKA EGRETKA
roxy
napsal(a):
KUK...TAM VZADU JE MOJE NOVA KAMOSKA EGRETKA
OPET S EGRETKOU...snad z nas budou kamosky :/
roxy
napsal(a):
OPET S EGRETKOU...snad z nas budou kamosky :/
S PANICKOU NA JIZDARNE...muj prvni den
roxy
napsal(a):
S PANICKOU NA JIZDARNE...muj prvni den
opet s panickou...
roxy
napsal(a):
uz je po praci...
s verunkou...tj.dcera majitelky staje...
roxy
napsal(a):
s verunkou...tj.dcera majitelky staje...
toto je muj hrebcskej kamos klifator...
ps:porad za mnou dolejza,zkousi to..ale ja vim jak ne nej...ale psss
roxy
napsal(a):
toto je muj hrebcskej kamos klifator...
ps:porad za mnou dolejza,zkousi to..ale ja vim jak ne nej...ale psss
jen tak...
roxy
napsal(a):
zase s panickou...
moje panicka mi koupila vse nove...slusi mi to?
roxy
napsal(a):
moje panicka mi koupila vse nove...slusi mi to?
srdicko moje...jiskra
roxy
napsal(a):
dneska odpoledne...
neboj panicko...tu ohradu skakat nebudeme...
roxy
napsal(a):
moje konska laska s moji lidskou laskou
uz mam toho fotografovani dost....
roxy
napsal(a):
uz mam toho fotografovani dost....
sem to ale zrzavej kus baby
roxy
napsal(a):
jinak teda davam odkaz at porad nekdo nema problemy...na strance se ale zatim pracuje tak to nak neberte :-)
www.jiskruska.webovastranka.cz
roxy
napsal(a):
jinak tady je kobca pred pokusanim a nevypada na to,ze by ji necö chybelo...
laska moje :-) rany uz se hoji...
roxy
napsal(a):
s verunkou :-)
Pořád jen Jiskra sem Jiskra tam!Seš tady jediná kdo tady pořád zakládá nová témata.A pořád jeden a ten samej dotaz.Není ti to blbé?Když ti někdo odpoví napíše se to na 1.příčku,tak to tady pořád nepiš znova a znova!Nikoho to nezajímá.Jak si už psala je totvá věc-tak nás tady neobtěžuj svým koněm.Jsou tu jiní co potřebují poradit a neptají se 150x na 1.věc.
bublinka
napsal(a):
Pořád jen Jiskra sem Jiskra tam!Seš tady jediná kdo tady pořád zakládá nová témata.A pořád jeden a ten samej dotaz.Není ti to blbé?Když ti někdo odpoví napíše se to na 1.příčku,tak to tady pořád nepiš znova a znova!Nikoho to nezajímá.Jak si už psala je totvá věc-tak nás tady neobtěžuj svým koněm.Jsou tu jiní co potřebují poradit a neptají se 150x na 1.věc.
proč by sem nemohla dávat svojí kobču či zakládat nové témata? Je to forum pro všechny a né jen pro ty jako jsi ty . Já jsem ráda, že takový lidé ještě existují, který mají koně tak rady. A foti, starají se atd... Takže ´jí nezáviď a založ si i své téma
Víťa
racina
napsal(a):
proč by sem nemohla dávat svojí kobču či zakládat nové témata? Je to forum pro všechny a né jen pro ty jako jsi ty . Já jsem ráda, že takový lidé ještě existují, který mají koně tak rady. A foti, starají se atd... Takže ´jí nezáviď a založ si i své téma
Víťa
Me to taky nekdy stve,kdyz tady vidim jen porad jiskru. Jiskruska kouka,Jiskruska nekouka,Jiskurka ... Ale je to kazdyho vec,jak se tady prezentuje. A popravde jak pises: ...mají koně tak rady. A foti, starají se atd... .... , tak to mi prijde jako blbost, lide co svoje kone foti a davaji na fora jsou nekdy i lide,co se jen chlubi a kone jsou jim u pr****.... To byla jen vecna poznamka.
PS: ta kobyla je hezka moc,skoda,ze je dusna. A prijde mi jako hezka kobylka,ale zda se mi,ze fakt nejak pohubla...,ale na to uz sis zadala tema,aby ti ostatni pomohli
carodejka
napsal(a):
Možná koukám blbě, ale podle fotek bych řekla, že ji máš blbě naužděnou. JInak nic proti Tobě ani koni, ale to uždění si zkontroluj
má nánosník blbě, že jo :-( já jen nechápu lidi co koním sešněrovávají pusy. Mě se líbí koník pěkně jen s holou uzdečkou a nebo ohlávkou :-) ty nánosníky eee. I když asi fungují
carodejka
napsal(a):
Možná koukám blbě, ale podle fotek bych řekla, že ji máš blbě naužděnou. JInak nic proti Tobě ani koni, ale to uždění si zkontroluj
jj, taky se mi zda, ze je blbe nauzdena,vsimla si toho moje kamoska. Jestli neches pouzivat ten podbradni reminek a nedavat ho pred udidlo,tak si ho sundej,takhle je tam zbytecne,pokud ho nechces pouzivat a nech si jen holej nanosak
scratchie
napsal(a):
jj, taky se mi zda, ze je blbe nauzdena,vsimla si toho moje kamoska. Jestli neches pouzivat ten podbradni reminek a nedavat ho pred udidlo,tak si ho sundej,takhle je tam zbytecne,pokud ho nechces pouzivat a nech si jen holej nanosak
No a co, má svoji kobylku, má ji ráda. Jako my všichni máme moc rádi toho svojeho koníčka. V dobrém poraďte, že má ji špatně naužděnou a špatně sedí. A když ji nechcete vidět, tak už víte, co je pod tímto tématem a nemusíte ho otevírat.
Proč se do zadavatelky strefovat. Když si vzpomenu na "Šejtánka", s kterým nebyl týden, aby ho majitelka strčila na nějaké fórum, zlatá Jiskruška!
Vždyť nikoho neobtěžuje, tak co máte? Taky si otevřete svoje téma a pochlubte se svým koníkem. Např. Cipísek je v několika tématech (stále stejné fotky), a Karina a jiní koníci. A nikomu to nevadí.
Ahojda a ať maj všichni koníci majitelé, co se s nimi rádi chlubí, protože to jsou jejich srdeční záležitostí!
blankat
napsal(a):
No a co, má svoji kobylku, má ji ráda. Jako my všichni máme moc rádi toho svojeho koníčka. V dobrém poraďte, že má ji špatně naužděnou a špatně sedí. A když ji nechcete vidět, tak už víte, co je pod tímto tématem a nemusíte ho otevírat.
Proč se do zadavatelky strefovat. Když si vzpomenu na "Šejtánka", s kterým nebyl týden, aby ho majitelka strčila na nějaké fórum, zlatá Jiskruška!
Vždyť nikoho neobtěžuje, tak co máte? Taky si otevřete svoje téma a pochlubte se svým koníkem. Např. Cipísek je v několika tématech (stále stejné fotky), a Karina a jiní koníci. A nikomu to nevadí.
Ahojda a ať maj všichni koníci majitelé, co se s nimi rádi chlubí, protože to jsou jejich srdeční záležitostí!
přesně tak, celou dobu se jim to snažím takhle napsat
Ať si otevřou vlastí téma a do tohohle nejdou když jim vadí Víťa
bublinka
napsal(a):
di uz do prdele,ses fakt trapna a uboha....mela bych ti aspon koupit plysoveho kone at nezavidis...uz ses s timhle trapna...fakt ses di zahrabat...
racina
napsal(a):
má nánosník blbě, že jo :-( já jen nechápu lidi co koním sešněrovávají pusy. Mě se líbí koník pěkně jen s holou uzdečkou a nebo ohlávkou :-) ty nánosníky eee. I když asi fungují
Ahoj,pokud sis nevsimla tak nanosnik uz nemam dlouho :-)
a to ze byla spatne nauzdena se muze stat kazdemu :-) nejsem dokonala... :---)
scratchie
napsal(a):
Me to taky nekdy stve,kdyz tady vidim jen porad jiskru. Jiskruska kouka,Jiskruska nekouka,Jiskurka ... Ale je to kazdyho vec,jak se tady prezentuje. A popravde jak pises: ...mají koně tak rady. A foti, starají se atd... .... , tak to mi prijde jako blbost, lide co svoje kone foti a davaji na fora jsou nekdy i lide,co se jen chlubi a kone jsou jim u pr****.... To byla jen vecna poznamka.
PS: ta kobyla je hezka moc,skoda,ze je dusna. A prijde mi jako hezka kobylka,ale zda se mi,ze fakt nejak pohubla...,ale na to uz sis zadala tema,aby ti ostatni pomohli
tak to te asi zklamu,ale ja fen typ nejsem...jiskru mam rada a u prdele me neni,sem u ni jak jen to jde...a to ze ju fotim a davam na ifaunu je moje vec...od toho ta moderka je...
jo pohubla,ale neboj...zrat dostava a ne malo...ale jinak uz vypada lepe....a zase tak pohubla neni,uz je tak akorat ale aji talk bych byla radsi kdyby pribrala o trosku vice...
blankat
napsal(a):
vis...on se vzdycky najde nekdo,kdo si rad rypne pac jen zavidi,ze nema vlastniho konika...navic kun za 30 000 v 15 letech a kun nap.v 6 letech za 90 000 je docela hodne velkej rozdil...
roxy
napsal(a):
Ahoj,pokud sis nevsimla tak nanosnik uz nemam dlouho :-)
a to ze byla spatne nauzdena se muze stat kazdemu :-) nejsem dokonala... :---)
A jak mám poznat, že už ho tak nemá dlouho? Jinak nemusíš se hned urážet, bylo to míněno jako dobrá rada. Tak sorry, dokonalá asi nejsi, ale urážlivá asi dost.