pett
napsal(a):
Hoďte tu obrázky svých huculů :) Sama jednoho mám
Tak tohle je náš hřebeček Čiko
mela
napsal(a):
Tak tohle je náš hřebeček Čiko
Tak tady je naše Lucka...
lutynta
napsal(a):
a ještě..
Sice není čistej,male není krásnej huculxA1/1
saja
napsal(a):
Sice není čistej,male není krásnej huculxA1/1
Mělo tam být ale Jěště jedna ve výběhu
saja
napsal(a):
Mělo tam být ale Jěště jedna ve výběhu
Heidy....žere malí děti,ale jinak je fajn!!!
klafus
napsal(a):
Heidy....žere malí děti,ale jinak je fajn!!!
Z tábora z Cunkova.....tam sou všichni huculíci
klafus
napsal(a):
Z tábora z Cunkova.....tam sou všichni huculíci
ja mam fotiek vela, staci sa pozriet na www.cierne/kone.estranky.cz a pre nejake info tu je www.hucul.sk
heidy411
napsal(a):
ja mam fotiek vela, staci sa pozriet na www.cierne/kone.estranky.cz a pre nejake info tu je www.hucul.sk
ahojky
taky jsem posílám fotku huculky....
je to moje 9letá kobylka
veronika20
napsal(a):
ahojky
taky jsem posílám fotku huculky....
je to moje 9letá kobylka
a ještě jedna :-)
gituna
napsal(a):
dvě huculky-Bára a Baruša
a synáček té hnědé - hucul x shagyaarab-myslíte, že vybělí, je pořád víc šedější (zjara mu budou 3)
gituna
napsal(a):
a synáček té hnědé - hucul x shagyaarab-myslíte, že vybělí, je pořád víc šedější (zjara mu budou 3)
Tak ja se pridam se svym milackem jmenem VASIL je to hucul krizeny newim s cim...ale stejne se mi libi a mam ho rada..
nicolll
napsal(a):
Tak ja se pridam se svym milackem jmenem VASIL je to hucul krizeny newim s cim...ale stejne se mi libi a mam ho rada..
ta predesla fotka je z minule zimi
a pridavam z letosniho leta
nicolll
napsal(a):
Taky sice není čistej (hucul x A 1/1) - tímto zdravím Sáju!
nicolll
napsal(a):
Taky Bady
pett
napsal(a):
Hoďte tu obrázky svých huculů :) Sama jednoho mám
Tohle je můj valášek, má 4 roky
zuzazx

gituna
napsal(a):
dvě huculky-Bára a Baruša
Ahoj gituno, odkud jsou ty huculové?Já že znám taky jednu Báru a Barušu a jsou si dost podobné
zuzazx

zuzazx

gituna
napsal(a):
Jojo, tak to je jasný:))tady už šedá není, ale její synáček....odkud jsi?
ahoj, jsem z Náchodska, ale do Polomu jezdíme na chalupu, takže, koníky znám dost dobře.Docela často jsem za nima chodila na pastviny, ale tebe jsem tam neviděla,ty tam bydlíš?
zuzazx

gituna
napsal(a):
to je možný, že jsme se tam neviděly, já tam totiž nebydlím, jen táta. Jak je ten svět malejtátu znáš?
Jasně,tvýho tatínka znám i všechny sousedy okolo.A tak někdy na konících jezdíš?Já na nich jezdila loni, ale už teď nevím jestli na Báře nebo na Baruši
zuzazx
napsal(a):
Jasně,tvýho tatínka znám i všechny sousedy okolo.A tak někdy na konících jezdíš?Já na nich jezdila loni, ale už teď nevím jestli na Báře nebo na Baruši
A jméno a kolik ti je bys mi asi napsat nechtěla viď? Třeba Tě fakt znám a ty ani nevíš,že jsem dceraJo,občas jezdím,ale já jsem spíš na velký koníky
Ještě hodím fotku, aby se někdo nezlobil...
zuzazx

gituna
napsal(a):
A jméno a kolik ti je bys mi asi napsat nechtěla viď? Třeba Tě fakt znám a ty ani nevíš,že jsem dceraJo,občas jezdím,ale já jsem spíš na velký koníky
Ještě hodím fotku, aby se někdo nezlobil...
Jsem Zuzka a je mi 28.Já jezdím taky kde se dá tady u nás v okolí.jezdila jsem loni s mladou Melichárkovou a taky tam chodí jezdit moje neteř.A ty jsi odkud?
zuzazx
napsal(a):
Jsem Zuzka a je mi 28.Já jezdím taky kde se dá tady u nás v okolí.jezdila jsem loni s mladou Melichárkovou a taky tam chodí jezdit moje neteř.A ty jsi odkud?
Aha, tak to jsme se ještě asi fakt nepotkaly...já jsem z N.M.n.M., je mi 21, Lenku znám docela dobře, jestli kamarádí s tvojí neteří, tak tu možná taky.
zuzazx

gituna
napsal(a):
Aha, tak to jsme se ještě asi fakt nepotkaly...já jsem z N.M.n.M., je mi 21, Lenku znám docela dobře, jestli kamarádí s tvojí neteří, tak tu možná taky.
Tak ještě jedna fotečka z Orlických hor.Tak doufám, že se někdy u koníků potkáme.