Ahojky, nemate někdo fotk Aldana? znal jste ho někdo? jakou měl povahu? já mám po něm kobču, z A1/1,je mohutnější-asi po něm, klidaska, naprosto úžasná povaha , akorat občas trošku koukavější-prej to on předává, jinak super..
tady fotečka mojí kobčy..:)
maky
napsal(a):
Ahojky, nemate někdo fotk Aldana? znal jste ho někdo? jakou měl povahu? já mám po něm kobču, z A1/1,je mohutnější-asi po něm, klidaska, naprosto úžasná povaha , akorat občas trošku koukavější-prej to on předává, jinak super..
nikdo nemáte žádnou fotku?ani neznate žádnýho koníka po něm?
maky
napsal(a):
nikdo nemáte žádnou fotku?ani neznate žádnýho koníka po něm?
Já znám jednoho- tohoto
janamalik
napsal(a):
Taky se divím, že by tady nikdo neznal žádného Aldana, přitom na kolbištích jich běhá docela dost. Tento se jmenuje Ariano.
jj, je to divny..sem tedkon koukala kolik je po Aldanovy a teda docela dost, tak se divim ze nikdo nepise. :(bych chtela videt jak vypadaj ostatni a hlavne sam Aldan
maky
napsal(a):
ahojky znám dvě kobylky po Aldanovi kobylka Itálie ( nyní připuštěna s Buenosem) a kobylka Charita (nyní připuštěna s Majálesem) obě se nachází na farmě Heroutice pokusím se podívat po fotkách někde bych je mít měla:o))
maky
napsal(a):
Ahojda! Znám přímo majitele Aldana a měli jsme s ním připuštěné 2 kobylky obě A1/1. Co o něm vím tak je to takovej bubáček...nechá si všechno líbit.Jen připouští jak dobytek...Takovej hrozně hr. Vycválá rovnou z boxu a hop na to... Fotky mám na CD. Kdyžtak se ozvi na mail.Brodska26@seznam.cz