Stáje v okolí Tišnova

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2006 16:39

Dobrý den... Jednou jsem narazila na sáj v okolí Tišnova, ale v době kdy jsem na ni narazila, tak jsem ježdění měla, bohužel www stránku jsem si neuložila - Myslím že vedle stáje je i hotel, ve stáji jsou nabízeny výcvikové hodiny a providelná docházka (myslím) za 50,- na www stránce je krásný úvodn jestli chceme dovnitř a myslím že zvířátka co utekla z ohrádky a tak nějak, vůbec si to nepamatuji, jen bych stáj chtěla znovu objevit;) díky moc za pomoc;)

7.11.2006 08:22

kassiopeass napsal(a):
Dobrý den... Jednou jsem narazila na sáj v okolí Tišnova, ale v době kdy jsem na ni narazila, tak jsem ježdění měla, bohužel www stránku jsem si neuložila - Myslím že vedle stáje je i hotel, ve stáji jsou nabízeny výcvikové hodiny a providelná docházka (myslím) za 50,- na www stránce je krásný úvodn jestli chceme dovnitř a myslím že zvířátka co utekla z ohrádky a tak nějak, vůbec si to nepamatuji, jen bych stáj chtěla znovu objevit;) díky moc za pomoc;)

Naznáte někdo?prosím:)

7.11.2006 08:47

kassiopeass napsal(a):

www.rancloucka.cz ?

7.11.2006 14:38

hanzy napsal(a):
www.rancloucka.cz ?

Ranc loucka?? to asi nee

7.11.2006 14:51

mazilek napsal(a):
Ranc loucka?? to asi nee

je ja jsem to nedocetla do konce. Cetla jsem hlavne ze jde o ranc v okoli tisnova. Tak jediny ten me napadl:-) Pak mozna jeste ten v otradicich. Ale tam asi neni dochazka za 50kc.

9.11.2006 23:34

kassiopeass napsal(a):

Mě napadl Pejškov http://www.volny.cz/pejskov/, ale tam asi taky není docházka za 50,-

10.11.2006 16:44

evizna napsal(a):
Mě napadl Pejškov http://www.volny.cz/pejskov/, ale tam asi taky není docházka za 50,-

Ani jedno, obojí znám:) škoda že jsem webovky stratila, kouknu ještě do starýho systému v pc, možná tam... žeby žeby, uvidíme;)

2.6.2014 13:08
lucie0072

XXX.XXX.128.57

ahoj ja vim ze je to mimo ale rada bych do diskuze vlozila reakci ale nejak nevim jak na to poradite mi prosim
jinak muj prispevek by byl o tom ze se stehuji do tisnova a hledam nejakou kvalitni a seriozni staj jsem uplny zacatecnik a skoncila jsem v kroku neumim poradne zaklady prestala jsem jezdit z duvodu stehovani. Jestli o nejakych stajich vedela v okoli tisnova mohla byste mi prosim dat nejake webovky nebo kontaky dekuji Lucie

Přidejte reakci

Přidat smajlík