Máte někdo doma norika? Nebo nějaké fotečky noriků? Tak je sem dejte chlaďásků není nikdy dost.
Já mám odma polovičního norika, Karinku
ettelwen
napsal(a):
Máte někdo doma norika? Nebo nějaké fotečky noriků? Tak je sem dejte chlaďásků není nikdy dost.
Lipan- 2,5 letý valach O:645 Pirker Elmar XIII , M. 38/45 Laura
ettelwen
napsal(a):
ettelwen
napsal(a):
ettelwen
napsal(a):
ettelwen
napsal(a):
Kdyby čirou náhodou měl někdo fotku tohoto hřebce- 645 Pirker Elmar XIII ,nebo jeho potomka, moc by mě zajímalo jakou má barvu. Náš se totiž začíná nějak divně vybarvovat, na zadku mu prokvétá bílá a na krku má hnědé tečky
bubo
napsal(a):
Kdyby čirou náhodou měl někdo fotku tohoto hřebce- 645 Pirker Elmar XIII ,nebo jeho potomka, moc by mě zajímalo jakou má barvu. Náš se totiž začíná nějak divně vybarvovat, na zadku mu prokvétá bílá a na krku má hnědé tečky
ettelwen
napsal(a):
Já mám Slezskou noričku po Gone 2827
Uživatel s deaktivovaným účtem

m i s i c k a
napsal(a):
a další
Slezský norik - chovné klisny z Francova Dvora

napsal(a):
Slezský norik - chovné klisny z Francova Dvora

napsal(a):
Vzájemná péče je důležitá!!!

napsal(a):
Vzájemná péče je důležitá!!!

eavy
napsal(a):
Jsou všichni moc krásní Miluju jejich kulatý prdelky a majestátní hlavičky
Ať Vám koně jdou
Můj valášek Cipísek, 2,5 letý norik po 656 Schram
aluska
napsal(a):
Můj valášek Cipísek, 2,5 letý norik po 656 Schram
Muzu se zeptat? Co to je za statek ten Francuv Dvur? To je verejnosti pristupne? Prodavaji i kone? V budoucnu budu pro pritele shanet konika a vymodlil si kobylku norika... Tak jestli i stouto staji mohu pocitat? Vidim ze koni maji opravdu hodne... :o)
cheren
napsal(a):
Muzu se zeptat? Co to je za statek ten Francuv Dvur? To je verejnosti pristupne? Prodavaji i kone? V budoucnu budu pro pritele shanet konika a vymodlil si kobylku norika... Tak jestli i stouto staji mohu pocitat? Vidim ze koni maji opravdu hodne... :o)
ještě jedna fotka Cipíska

cheren
napsal(a):
Cheren, je to v Klokočově, okres Opava. Určitě je to veřejnosti přístupné, dělají tam agroturistiku, kurzy, bývají tam výkonnostní zkoušky tříletých klisen či akcelerační program hřebců. Koníky na prodej taky určitě mají. Mají i své www stránky, nedávno je sem vkládala Barletka v tématu na MD Víkend v sedle.
ettelwen
napsal(a):
Naše stádečko noriků a čmb je na Farmě Větrov cca 50ti hlavé.Tak také nějakou fotkou přispěji.
Linda-norik tygra a její loňská kobylka po stejně barevném otci-Nacho Salazar
ranc sedicibyk
napsal(a):
Naše stádečko noriků a čmb je na Farmě Větrov cca 50ti hlavé.Tak také nějakou fotkou přispěji.
Můžu se zeptat kde to přesně je? Mají fakt krásné koníky...fotky jsem tu už viděla. Oni připouštějí Nachem? Chtěla bych s ním připouštět taky, neznáte ho někdo blíž? Nebo jeho potomky, jací jsou? za info díky a uvítám další fotečky
ranc sedicibyk
napsal(a):
3letá šimla Sharon po Schram
ettelwen
napsal(a):
Můžu se zeptat kde to přesně je? Mají fakt krásné koníky...fotky jsem tu už viděla. Oni připouštějí Nachem? Chtěla bych s ním připouštět taky, neznáte ho někdo blíž? Nebo jeho potomky, jací jsou? za info díky a uvítám další fotečky
Farma Větrov je ve Frýdlantu v Čechách 15km od Liberce.Nacho u nás stál předloni.máme po něm kobylky i hřebce.Všichni jsou hnědáci až na Sněženku,která má oba rodiče tygrovaný.Nacho předává barvu jen,když je puštěn na světlou tygru nebo šimlu.Povahově jsou koníci supr.Teď máme vlastního plemeníka-černý norik Tango
...na fotce kobylky po Nacho 7/06
ranc sedicibyk
napsal(a):
Farma Větrov je ve Frýdlantu v Čechách 15km od Liberce.Nacho u nás stál předloni.máme po něm kobylky i hřebce.Všichni jsou hnědáci až na Sněženku,která má oba rodiče tygrovaný.Nacho předává barvu jen,když je puštěn na světlou tygru nebo šimlu.Povahově jsou koníci supr.Teď máme vlastního plemeníka-černý norik Tango
tak to je od nás daleko...vím, že teď je u pana Blizňáka, jedu se k němu o víkendu podívat. Kobylku mám hnědku, takže asi můžu čekat zase hnědáka, že? i když kdo ví, ona barvu zatím nikdy nepředávala...takže kdo ví, co z toho bude. nacha jsem si nevybírala kvůli barvě, ale zaujal mě nejvíc. tanga znám také, je to velice pěkný hřebec. nemáte ještě nějaké fotečky vašich koníků?
ranc sedicibyk
napsal(a):
...Sněženka po Nacho 7/06-to znamená ,že je roční
ettelwen
napsal(a):
tak to je od nás daleko...vím, že teď je u pana Blizňáka, jedu se k němu o víkendu podívat. Kobylku mám hnědku, takže asi můžu čekat zase hnědáka, že? i když kdo ví, ona barvu zatím nikdy nepředávala...takže kdo ví, co z toho bude. nacha jsem si nevybírala kvůli barvě, ale zaujal mě nejvíc. tanga znám také, je to velice pěkný hřebec. nemáte ještě nějaké fotečky vašich koníků?
Fotka našich chovných noriček,barevně tam ještě chybí černá Zita,která vyběhla ze záběru a úplně bílá Magda,která přesně ve chvíli focení přivedla na svět letošního hřebečka po Tangovi.Fotka je z našeho chovatelského dne na Větrově,spojeného s kvalifikací do Pardubic.
ranc sedicibyk
napsal(a):
a to je naše Myška ,která byla letos na třetím místě v těžkém tahu v Pardubicích. I z této kobylky byl po Nachovi Hnědák.
ranc sedicibyk
napsal(a):
...Sněženka po Nacho 7/06-to znamená ,že je roční
jj, vím co to znamená.. díky moc. sněženka je vážně moc pěkná a vaše kobylky taky. Jenom škoda, že nacho nepředává tu barvu, hermelíni jsou krásní. Jo, můžu se zeptat jak se u vás pohybují ceny koníků tak okolo roku, když je prodáváte?
ranc sedicibyk
napsal(a):
a to je naše Myška ,která byla letos na třetím místě v těžkém tahu v Pardubicích. I z této kobylky byl po Nachovi Hnědák.
no a na závěr letošní veselí hřebečci
ettelwen
napsal(a):
jj, vím co to znamená.. díky moc. sněženka je vážně moc pěkná a vaše kobylky taky. Jenom škoda, že nacho nepředává tu barvu, hermelíni jsou krásní. Jo, můžu se zeptat jak se u vás pohybují ceny koníků tak okolo roku, když je prodáváte?
Ta barva se tam může objevit,záleží na předcích.Roční koně prodáváme opravdu vyjímečně.Raději starší,když už něco umí a hlavně vidíme co v nich je.Musíme si s nima prostě trochu pohrát,no a pak se nám samozřejmě nechce prodávat,ale prodat musíme.Cena záleží na barvě,púvodu a co koník umí.
na fotce Tango
ranc sedicibyk
napsal(a):
Ahoj ,tak sem táké kám naše koníky(otce) norici a ČMB.
to to je Karel,je hubený ,akorád jsme ho dovezly od nového majitele.
luda
napsal(a):
Ahoj ,tak sem táké kám naše koníky(otce) norici a ČMB.
to to je Karel,je hubený ,akorád jsme ho dovezly od nového majitele.
A další
luda
napsal(a):
A další
Zleva je půlroční Mates,pak 3 letá Aneta a na konci je 9 letá Dáša
ettelwen
napsal(a):
Přidám taky jednu beganku od nás. ČMB Baunty (Bobča, Bambula)
luda
napsal(a):
Zleva je půlroční Mates,pak 3 letá Aneta a na konci je 9 letá Dáša
Mates-trošku Klabonosej jeho matka je Dáša
janamalik
napsal(a):
Přidám taky jednu beganku od nás. ČMB Baunty (Bobča, Bambula)
A toto je muj mazlíček je jí už asi 14 let.Ale otec jí chce prodat.Už jí chtěl prodat před 2 roky ,ale přemluvyla jsem ho.Ale ted už ne.Škoda mám jí mooooc rada ,kdybych na ní měla tak si ji koupím škoda už je pryč.
luda
napsal(a):
A toto je muj mazlíček je jí už asi 14 let.Ale otec jí chce prodat.Už jí chtěl prodat před 2 roky ,ale přemluvyla jsem ho.Ale ted už ne.Škoda mám jí mooooc rada ,kdybych na ní měla tak si ji koupím škoda už je pryč.
Tak to to je kočka Žaneta
ranc sedicibyk
napsal(a):
Nikdo už asi begany nemá,žádný fotky nepřibývaj.
Tak tady je naše čmb VERONA po Rogdaj a její letošní hřebec
ranc sedicibyk
napsal(a):
Nikdo už asi begany nemá,žádný fotky nepřibývaj.
Tak tady je naše čmb VERONA po Rogdaj a její letošní hřebec
čmb FIESTA po Sapon není rozhodně lenoch
klafus
napsal(a):
podívám se lae už to budou dost podobné fotky,ale snad ještě něco najdu
tak sem našla...
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě letos 2letí hřebci,fuks-norik Divous
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě letos 2letí hřebci,fuks-norik Divous
2letý hřebec norik Goliáš při práci na lonži
klafus
napsal(a):
....
a poslední :o) trochu mě mrzí v jaké se to zobrazuje kvalitě :o(( Je to hrozně špatně poznat jak je to malý ...
ranc sedicibyk
napsal(a):
2letý hřebec norik Goliáš při práci na lonži
a ještě 2letý čmb Sitt-hřebec po Sapor.Tomu se z počátku lonž vůbec nelíbila.
ranc sedicibyk
napsal(a):
a ještě 2letý čmb Sitt-hřebec po Sapor.Tomu se z počátku lonž vůbec nelíbila.
za pár minut šlapal jak mazák
ranc sedicibyk
napsal(a):
FIESTA v zimě 06
ranc sedicibyk
napsal(a):
Maminka Sharon,krásná norička MAGDA.
ranc sedicibyk
napsal(a):
Maminka Sharon,krásná norička MAGDA.
koníky máte vážně krásné. Škoda, že jste od nás tak daleko, přijela bych se někdy ráda podívat. begánky už opravdu asi nikdo nemá, když se nikdo další neukázal... tak já ještě přidám moji Karču.
můžu se vás zeptat, když máte s chovem noriků zkušenosti, jaké mylsíte že by po ní a Nachovi mohlo být hříbě? ona je kříženka...hřebce pořád vybírám, ale Nacha mám prostě nejraději.
ettelwen
napsal(a):
Koupim klisnu norika, v PK, 5-12 let, zdravou a hodnou, pro zacatecnika. Prosim nabidnete. Nejlepe stredni čechy, rozumna cena. tel.: 739016566 nebo meranet@seznam.cz
ettelwen
napsal(a):
ettelwen
napsal(a):
ČMB Valga
ettelwen
napsal(a):
ČMB Valga s Broncem
bubo
napsal(a):
ČMB Valga s Broncem
Dobrý den, posílám Vám nějaké fotky z hřebčína Klokočov, který jako jediný se specializuje na chov slezských nboriku v ČR. Chov zde byl založený v roce 1953.
Více na www.klokocov.cz
barletka
napsal(a):
Dobrý den, posílám Vám nějaké fotky z hřebčína Klokočov, který jako jediný se specializuje na chov slezských nboriku v ČR. Chov zde byl založený v roce 1953.
Více na www.klokocov.cz
Pelemenný hřebec 2415 Hugo
barletka
napsal(a):
Pelemenný hřebec 2415 Hugo
Tak tohle je muj nejoblibenejsi konik .. Ale neni muj
ettelwen
napsal(a):
Taky pridam..nic moc fotka,ale aspon neco. V pravo chladasek Adam,pulrocni hrebecek a v levo muj A1/1
ettelwen
napsal(a):
A jeste jedna ...v levo Vendulka..v Pravo muj Royík A1/1..taky nic moc...
ukulemba
napsal(a):
A jeste jedna ...v levo Vendulka..v Pravo muj Royík A1/1..taky nic moc...
všem vážně děkuju za fotečky..jsou super. Já sem přidám ještě Nacho Salazara, kterého jsem fotila včera...
ettelwen
napsal(a):
všem vážně děkuju za fotečky..jsou super. Já sem přidám ještě Nacho Salazara, kterého jsem fotila včera...
tygr je krasný a tady je naš sice neni norik ale je hesky
ettelwen
napsal(a):
a tady je zase
ettelwen
napsal(a):
norici