Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.11.2006 21:22

Nabýzím starší kobylku jako společníka ke koni...Je to bývalá dostihačka(plňaska),do terénu už to nebude(nedá se udržet),ale na jízdárce ještě zvládá pěkně chodit(x,xx,popř i xxx).Byla by na cernu,tj max 5 000,-Kč,protože majiteli je prý na nic a nikdo ji už nechce.TAk vás prosím,jestli by jste měli místo,vemte si jí!!!prodej za jateční
Není to jen snaha hrát někomu na city.Je mi totiž 16 a kobylky je mi fakt líto,ale majitel je neoblomný...prej je stará a na nic!
Peťas

10.11.2006 21:31

petas napsal(a):
Nabýzím starší kobylku jako společníka ke koni...Je to bývalá dostihačka(plňaska),do terénu už to nebude(nedá se udržet),ale na jízdárce ještě zvládá pěkně chodit(x,xx,popř i xxx).Byla by na cernu,tj max 5 000,-Kč,protože majiteli je prý na nic a nikdo ji už nechce.TAk vás prosím,jestli by jste měli místo,vemte si jí!!!prodej za jateční
Není to jen snaha hrát někomu na city.Je mi totiž 16 a kobylky je mi fakt líto,ale majitel je neoblomný...prej je stará a na nic!
Peťas

Kdybych mela sveho konika doma,klidne bych si ji vzala ...ale bohuzel to nejde..Drzim palce at nekoho sezenes...

11.11.2006 10:35

ukulemba napsal(a):
Kdybych mela sveho konika doma,klidne bych si ji vzala ...ale bohuzel to nejde..Drzim palce at nekoho sezenes...

Prosím!!!Aspoň jako společníka ke koni...

11.11.2006 11:13

petas napsal(a):
Peťas

Kdyby to nebylo na zimu, tak ji vezmu... Ale na zimu pro ní nemám seno. Volné místo tu mám, ale jak říkám, problém je v seně.

11.11.2006 11:55

petas napsal(a):
Peťas

Napiš mi mail, s více info na zazika.m@seznam.cz

11.11.2006 20:36

petas napsal(a):
Peťas

Ahoj jestli je ještě kobylka k mání tak mi prosím napiš na bea.becckye@seznam.cz prosím o odpověd i kdyby již nebyla.Vím o pánovi který žije konmi a bere si koníky kteří měli skončit na jatkách.Mají se u něho moc dobře je neustále s konmi...

4.7.2009 13:09
kerry

XXX.XXX.224.4

aldo napsal(a):
Ahoj jestli je ještě kobylka k mání tak mi prosím napiš na bea.becckye@seznam.cz prosím o odpověd i kdyby již nebyla.Vím o pánovi který žije konmi a bere si koníky kteří měli skončit na jatkách.Mají se u něho moc dobře je neustále s konmi...

co kobylka už bydlí ? nebo už ji dali na jatka :( ?

4.7.2009 13:30
lilien

XXX.XXX.60.110

kerry napsal(a):
co kobylka už bydlí ? nebo už ji dali na jatka :( ?

vždyt je to tři roky staré!

4.7.2009 16:09
karwen

XXX.XXX.97.133

lilien napsal(a):
vždyt je to tři roky staré!

Ale nebylo by špatné vědět jak se má, pokud žije

4.7.2009 17:34
lilien

XXX.XXX.60.110

karwen napsal(a):
Ale nebylo by špatné vědět jak se má, pokud žije

to asi u každého koníka...

4.7.2009 17:35
lilien

XXX.XXX.60.110

lilien napsal(a):
to asi u každého koníka...

už tři roky se snažím vypátrat jednu kobylku s nemocnýma nohama.Doufám, že se má dobře a nic jí nechybí

5.7.2009 19:20
petas

XXX.XXX.156.34

lilien napsal(a):
už tři roky se snažím vypátrat jednu kobylku s nemocnýma nohama.Doufám, že se má dobře a nic jí nechybí

Kobylku si vzal jeden starší pán,do chovu...dva roky nechtěla zabřeznout,ale letos se jí narodilo prej hříbátko,hřebeček po Catalin...

5.7.2009 23:07
kerry

XXX.XXX.224.4

petas napsal(a):
Kobylku si vzal jeden starší pán,do chovu...dva roky nechtěla zabřeznout,ale letos se jí narodilo prej hříbátko,hřebeček po Catalin...

no tak se má dobře.stejně je hrozný že o starý dobrý dostiháky nikdo nemá zájem.já možnost mít koně tak beru jakéhokoli

Přidejte reakci

Přidat smajlík