bubo
napsal(a):
Ahoj Bubo, to je malej Bronco, nebo se pletu? Krásný fotky. Přidávám svýho prďolku.
jackie
napsal(a):
Ahoj Bubo, to je malej Bronco, nebo se pletu? Krásný fotky. Přidávám svýho prďolku.
Hříbečka
jackie
napsal(a):
Jo,jo, je to Bronco
bubo
napsal(a):
Tak to je naše nové hříbátko Valentínek.Je kouzelnej......
brodska
napsal(a):
A ještě jednou je fakt krásnej!
A takhle vypadá teď.....
Neregistrovaný uživatel

daisy86
napsal(a):
Daisy
Ahojky, můžu se zaptat co je tohle za koníka??? Myslím plemeno, má nádhernou barvu jsem prostě úchylná na strakáče a hlavně ryzáky s velkejma odznakama-přesně taková je klisnička na fotce.
Přikládám foto klisničky Guidam Lady po hřebci Guidam Sohn.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahojky, můžu se zaptat co je tohle za koníka??? Myslím plemeno, má nádhernou barvu jsem prostě úchylná na strakáče a hlavně ryzáky s velkejma odznakama-přesně taková je klisnička na fotce.
Ten dotaz byl kdyžtak na Daisy86 . Tady ještě Guidama z jinýho úhlu. Jinak toto hříbě je chovatelským úspěchem farmy Dvůr Borčice.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj! Daisy je kříženec A1/1 a ČT a Max je ČT
irculka
napsal(a):
Myslíte,že naší Josefíně zůstane ta zářivě rezavo-hnědá barva?Jak vám přesrstili hříbátka?
irculka
napsal(a):
Kobylka?Ten arábek tam je vidět,je krásná....jak se jemnuje?
bubo
napsal(a):
nezná tu někdo nebo dokonce nevlastní huculskou klisnu jménem Gassela po matce Gábině?její otec je Globus,matka Blanka.A byla udájně prodaná někam poblíž Boskovic nebo Blanska.Přikládám fotku matky.PS:Měla by být odprodána se zelenou ohlávkou a stáří je occa teď už rok.Prodaná byla ve 4-6 měsícich minulý rok.Kdyžtak odepište