Plemeníci amerických plemen

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2006 18:18

Ahoj. Chtela bych radu kde najdu nejaky katalog plemeniku americkych plemen. Mate vy nejake fotecky? Ktery z hrebcu se vam osvedcil? Mam v planu na jare pripoustet kobcu. 10ti leta a jeste nemela hribe...

13.11.2006 18:44

cheren napsal(a):
Ahoj. Chtela bych radu kde najdu nejaky katalog plemeniku americkych plemen. Mate vy nejake fotecky? Ktery z hrebcu se vam osvedcil? Mam v planu na jare pripoustet kobcu. 10ti leta a jeste nemela hribe...

No oficiální asi nikde, ale pěkný přehled je na www.quarteri.wz.cz, něco na stránkách CZQHA, něco na www.painthorse.cz, další na ofic. stránkách Appa.

14.11.2006 09:09

cheren napsal(a):

Mám krásné hříbátko po Pure Dunnit Power. Je jich v ČR sice už hodně, ale aspoň ten můj zdědil tak neuvěřitelně super povahu, že za hřebcem nejspíš ještě v budoucnu zajedeme (přes celou republiku)... posílám fotku hříbátka s maminou.

14.11.2006 11:31

jackie napsal(a):
Mám krásné hříbátko po Pure Dunnit Power. Je jich v ČR sice už hodně, ale aspoň ten můj zdědil tak neuvěřitelně super povahu, že za hřebcem nejspíš ještě v budoucnu zajedeme (přes celou republiku)... posílám fotku hříbátka s maminou.

appa abdull reward import canada.....velice hodny,charakterni kun vice info pres email

14.11.2006 11:32

parkuracek napsal(a):
appa abdull reward import canada.....velice hodny,charakterni kun vice info pres email

jeste jednou onen reiningovy hrebec

14.11.2006 11:33

parkuracek napsal(a):
jeste jednou onen reiningovy hrebec

14.11.2006 13:44

parkuracek napsal(a):

Já měla připuštěné klisny po Jack D sanbars.obě zůstali,obě měli pěkná silná hříbata s dobrou povahou,ale ani jedno nebylo barevné.

14.11.2006 14:30

bednarik petr napsal(a):
Já měla připuštěné klisny po Jack D sanbars.obě zůstali,obě měli pěkná silná hříbata s dobrou povahou,ale ani jedno nebylo barevné.

Abdul je vazne pekny kun...

Vite, ja mam kobylku angloarabku... Ale protoze CR postrada plemenou knihu angloaraba, je kobylka zapsana jako CT s PP... Takze bych zaroven potrebovala hrebce, ktery by mel licenci pusobit v plemenitbe pro CT... na www.quarteri.wz.cz jsem jednoho takoveho nasla... respektive - ma napsano ze pripousti CT... Tak jsem zvedava jak to dopadne...

Mam moznost pripoustet u nas. Znamy ma krasnyho import quartera... cernobily strakac.... zatim ma dva potomky, oba z hnedych klisen a jedno je bilohnede a jedno je bilocerne... Ale hrebec je bez PP... Takze ted zkousim najit nejakeho plemenika amerikana, co muze CT, aby to zustalo s puvodem.... chjo.... jsou to ale problemy... :o)

14.11.2006 15:59

cheren napsal(a):
Abdul je vazne pekny kun...

Vite, ja mam kobylku angloarabku... Ale protoze CR postrada plemenou knihu angloaraba, je kobylka zapsana jako CT s PP... Takze bych zaroven potrebovala hrebce, ktery by mel licenci pusobit v plemenitbe pro CT... na www.quarteri.wz.cz jsem jednoho takoveho nasla... respektive - ma napsano ze pripousti CT... Tak jsem zvedava jak to dopadne...

Mam moznost pripoustet u nas. Znamy ma krasnyho import quartera... cernobily strakac.... zatim ma dva potomky, oba z hnedych klisen a jedno je bilohnede a jedno je bilocerne... Ale hrebec je bez PP... Takze ted zkousim najit nejakeho plemenika amerikana, co muze CT, aby to zustalo s puvodem.... chjo.... jsou to ale problemy... :o)

Žádné hříbě,které připustí americké plemeno s ČT nebude nikdy chovné a nedostaneš na něj papíry.to platí jen u A 1/1 a snad plnokrevný arab,ale nikoliv ČT !!!

14.11.2006 17:30

jaruska napsal(a):
Žádné hříbě,které připustí americké plemeno s ČT nebude nikdy chovné a nedostaneš na něj papíry.to platí jen u A 1/1 a snad plnokrevný arab,ale nikoliv ČT !!!

Taky si nemyslím, že by nějaký chovatel těchto hřebců dal veřejně ,že připustí ct.I když u nás je možné všechno!!!

15.11.2006 08:44

bednarik petr napsal(a):
Taky si nemyslím, že by nějaký chovatel těchto hřebců dal veřejně ,že připustí ct.I když u nás je možné všechno!!!

Snad jediný americký kůň, který má licenci i na jiná plemena než americká či A1/1, je MG Doc Joe Chex, painthorse. Má licenci na jezdeckého pony. Já mám po něm kobylku, je to ta černá nahoře v příspěvku (co má to bílé hříbátko). Viděla jsem po něm už několik koní, jsou pěkní, někteří barevní, někteří ne (jako ta moje)...

15.11.2006 09:54

jackie napsal(a):
Snad jediný americký kůň, který má licenci i na jiná plemena než americká či A1/1, je MG Doc Joe Chex, painthorse. Má licenci na jezdeckého pony. Já mám po něm kobylku, je to ta černá nahoře v příspěvku (co má to bílé hříbátko). Viděla jsem po něm už několik koní, jsou pěkní, někteří barevní, někteří ne (jako ta moje)...

Pro cheren: Quarter - černobílý strakáč????????? Strakáč??? Tak to asi ne, ne?

15.11.2006 11:44

jackie napsal(a):

Ahoj,

taky čekáme hříbátko po Pure Dunnit Power a jsme zvědaví jak to dopadne, jinak příští rok bych chtěla pouštět Persy Hollywod a ten stojí u Jiráků, kousek od Plzně. Posílám jeho fotečku

15.11.2006 15:44

abc napsal(a):
Pro cheren: Quarter - černobílý strakáč????????? Strakáč??? Tak to asi ne, ne?

Mno oni to o nem rikaj... Co ja vim, kde je pravda... A jen pro ty ostatni: na ww.quarteri.wz.cz jsem nasla pod plemeníky Appy hrebce Ceasy White Pip... Ma v popisu ze pripousti CT... Ja nevim zda na to ma ci nema licenci... Jen jsem konstatovala ze to tam ma napsany...

12.12.2006 09:44

dolinka napsal(a):
Ahoj,

taky čekáme hříbátko po Pure Dunnit Power a jsme zvědaví jak to dopadne, jinak příští rok bych chtěla pouštět Persy Hollywod a ten stojí u Jiráků, kousek od Plzně. Posílám jeho fotečku

našla jsem jednu fotku z výstavy Lysá 2005...ale nevím co je to za hřebčouna...

12.12.2006 09:45

tajemma danny napsal(a):
našla jsem jednu fotku z výstavy Lysá 2005...ale nevím co je to za hřebčouna...

a etě jedna...

12.12.2006 09:46

tajemma danny napsal(a):
a etě jedna...

a tohle nevím co je za koníka...třeba ho někdo pozná...předváděla ho taková mladá holčina...

12.12.2006 10:04

cheren napsal(a):

Některé plemeníky najdeš i na webu www.fotoreklama.cz/wr. Teď vyjde prý ve Western Worldu také menší přehled a snad i v jezdectví se něco objeví.

12.12.2006 10:19

tajemma danny napsal(a):
a etě jedna...

Ten ryzák s levou zadní ponožkou je QH Jacs Golden Time, pokud mne zrak nešálí. Ten hnědák nevím.

12.12.2006 10:21

mzachova napsal(a):
Některé plemeníky najdeš i na webu www.fotoreklama.cz/wr. Teď vyjde prý ve Western Worldu také menší přehled a snad i v jezdectví se něco objeví.

prihodim sem novou fotku abdula jinak jeste podrobne info najdete na www.abdullreward.wbs.cz

12.12.2006 12:03

parkuracek napsal(a):
prihodim sem novou fotku abdula jinak jeste podrobne info najdete na www.abdullreward.wbs.cz

Aáááákorát tam není napsáno, kde působí.

12.12.2006 12:18

makki napsal(a):
Aáááákorát tam není napsáno, kde působí.

JE USTAJEN V OSTRAVE - ALE DOPRAVA KLISEN JE MOZNA A USTAJENI TAKE

12.12.2006 14:48

parkuracek napsal(a):
JE USTAJEN V OSTRAVE - ALE DOPRAVA KLISEN JE MOZNA A USTAJENI TAKE

Aha, myslím, že mi o něm náš kovář už říkal. Ptal se, proč jím kobylu nepřipustím. Ale mám černobílou kobylu bez papírů a dát tolik peněz a mít hříbě opět ČT s polovičním původem, to se mi nechce.

12.12.2006 14:52

makki napsal(a):
Aha, myslím, že mi o něm náš kovář už říkal. Ptal se, proč jím kobylu nepřipustím. Ale mám černobílou kobylu bez papírů a dát tolik peněz a mít hříbě opět ČT s polovičním původem, to se mi nechce.

hm to jj napis mi na email 0konik0@seznam.cz jj a ktery kovar? Miky?

12.12.2006 15:07

parkuracek napsal(a):
hm to jj napis mi na email 0konik0@seznam.cz jj a ktery kovar? Miky?

Ne, Mikiho jsem zrušila už před pár lety. Benčo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík