Prodám tuto šedou čabraku na uši, s růžovou paspulkou a třásničkami. Je nová, hezky sedí. Ve skutečnosti (a na denním světle) vypadá mnohem líp Cena bude nííííííííííííízká - výprodej skladu
hvezdicka
napsal(a):
Prodám tuto šedou čabraku na uši, s růžovou paspulkou a třásničkami. Je nová, hezky sedí. Ve skutečnosti (a na denním světle) vypadá mnohem líp Cena bude nííííííííííííízká - výprodej skladu
Sem se trochu sekla...takže texty a fotky jsou přehozené
Bílá čabraka, s vlnkovaným lemováním. Na menšího koníčka. Také nová a také velmi levně. Opět předvánoční výprodej:)
hvezdicka
napsal(a):
Sem se trochu sekla...takže texty a fotky jsou přehozené
Bílá čabraka, s vlnkovaným lemováním. Na menšího koníčka. Také nová a také velmi levně. Opět předvánoční výprodej:)
A hnědá čabraka s šachovnicovým lemem v červenobéžové barvičce. S třásničkama. Slušivá (aspoň mně samotné se líbí moc). A jak jinak - velmi levně.
hvezdicka
napsal(a):
A hnědá čabraka s šachovnicovým lemem v červenobéžové barvičce. S třásničkama. Slušivá (aspoň mně samotné se líbí moc). A jak jinak - velmi levně.
Tak ještě jednou ta bílá...tentokrát už opravu.
hvezdicka
napsal(a):
Tak ještě jednou ta bílá...tentokrát už opravu.
A taky jedna bordo, s vlnkama a růžovou paspulkou.
hvezdicka
napsal(a):
A taky jedna bordo, s vlnkama a růžovou paspulkou.
Bordo s kostičkovaným lemem - růžová, tm. šedá - a s třásničkami.
hvezdicka
napsal(a):
Bordo s kostičkovaným lemem - růžová, tm. šedá - a s třásničkami.
A jedna kraťounká, decentní a nenápadná hnědá.
nikiska
napsal(a):
Ahojky, neudělala by si mi modrou čabraku? A za kolik je máš? Dík
Ahojky Nikisko
Tady tyhle jsem dělala jako vzorové čabraky, takže jsou s menší slevou. Ale samozřejmě že není problém udělat modrou přesně pro tebe.
Zkus mrknout na http://cabraky.webgarden.cz, tam uvidíš různé varianty i ceny. Klidně písni, domluvíme se.
hvezdicka
napsal(a):
Ahojky Nikisko
Tady tyhle jsem dělala jako vzorové čabraky, takže jsou s menší slevou. Ale samozřejmě že není problém udělat modrou přesně pro tebe.
Zkus mrknout na http://cabraky.webgarden.cz, tam uvidíš různé varianty i ceny. Klidně písni, domluvíme se.
Vyfotila jsem je i na modelce Tak tohle je ta s kostičkama na lemu a třásněmi.
hvezdicka
napsal(a):
Vyfotila jsem je i na modelce Tak tohle je ta s kostičkama na lemu a třásněmi.
A tohle ta s růžovou paspulkou.
hvezdicka
napsal(a):
A tohle ta s růžovou paspulkou.
No a tohle ta hnědá. Vhodná spíš pro menšího koníka.