Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2006 19:38

Dejte sem nějaký fotečky Appaloos.....

25.8.2005 10:55

sejtanek napsal(a):

hehe...nechci nic říkat ale ten kůň vypadá jako by 14 dní nespal...

25.8.2005 12:20

tajemma danny napsal(a):

Chtěla bych vidět tvýho koně!!!!Náhodou je krásnej!!!!!

25.8.2005 12:28

hannyska napsal(a):

Appaloosa - našla jsem to na webu

25.8.2005 12:30

hannyska napsal(a):
Appaloosa - našla jsem to na webu

Taky z webu - sice je tam i Paintík,ale to neva,ne?

25.8.2005 12:34

hannyska napsal(a):
Taky z webu - sice je tam i Paintík,ale to neva,ne?

25.8.2005 12:36

hannyska napsal(a):

Plemenný hřebec Crazy Legs Luck

25.8.2005 12:38

hannyska napsal(a):
Plemenný hřebec Crazy Legs Luck

25.8.2005 12:39

hannyska napsal(a):

Už naposledy

25.8.2005 20:51

tajemma danny napsal(a):

Hele ty nádhero.Zavři klapačku,ju????Určitě máš koně hezčího,když sem nedáš ani fotku.Tak koukej zmlkout a padej!!!!!!!

25.8.2005 20:56

hannyska napsal(a):

Tak mi kdyžtak napiš mailíka (Sejtanek@seznam.cz)....A mě nepřipadá jako kdyby 14dnů nespal...To psala nějaká kráva
Je klásnej!!!!

26.8.2005 22:38

sejtanek napsal(a):
Hele ty nádhero.Zavři klapačku,ju????Určitě máš koně hezčího,když sem nedáš ani fotku.Tak koukej zmlkout a padej!!!!!!!

Šejtánek je nádhernej! Máme ve stáji hřebce apaloosa, ten vypadá jako hurvínek hihi:o´) Jsou roztomilí:o)

29.8.2005 11:42

sejtanek napsal(a):

Ježíš ten je ošklivej....

29.8.2005 23:28

primaaa napsal(a):
Ježíš ten je ošklivej....

Bych chtěla vidět tebe ty nádhero když má někdo rád koně tak o žádnym neřekne že je ošklivej, nehledě na to že toho koně neznáš a nevíš jakej je!!!

30.8.2005 10:49

kunicek napsal(a):
Bych chtěla vidět tebe ty nádhero když má někdo rád koně tak o žádnym neřekne že je ošklivej, nehledě na to že toho koně neznáš a nevíš jakej je!!!

Přesně!!Žádnej kůň není ošklivej,pokud je máš opravdu ráda!!!!

31.8.2005 09:05

hannyska napsal(a):
Přesně!!Žádnej kůň není ošklivej,pokud je máš opravdu ráda!!!!

Všechny koně jsou krásní!!!tak nevím proč se ti nelíbí!

1.9.2005 16:39

kunicek napsal(a):

''chtěla bych vidět tebe ty nádhero'' chwa chwa chwa.....ježíš...ubozí lidé....tady ani člověk nemůže říct svůj názor...a ty trapný keci o tom že kdybych měla koně ráda...bla bla bla....koně jsou hezcí i hnusní....a tenhle je hezkej ale na té fotce je fakt příšernej(to oko)....

1.9.2005 16:44

kunicek napsal(a):

ještě já neposuzuju jeho charakter ale vhled....proč jen sem choděj samý puberŤačky a né normální lidi....samy o koních víte hovno a děláte stráááášně zkušený a chytrý....

1.9.2005 19:55

primaaa napsal(a):
ještě já neposuzuju jeho charakter ale vhled....proč jen sem choděj samý puberŤačky a né normální lidi....samy o koních víte hovno a děláte stráááášně zkušený a chytrý....

Ježišííííí!!!!Nená to jedno?!Já kdybych měla řešit,komu se Šejtan nelíbí a komu jo,tak skončím v blázinci!!!!Je jedno,že se někomu nelíbí...Hlavně že se líbí majiteli!!!!Tak už to neřešte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.9.2005 20:28

sejtanek napsal(a):
Ježišííííí!!!!Nená to jedno?!Já kdybych měla řešit,komu se Šejtan nelíbí a komu jo,tak skončím v blázinci!!!!Je jedno,že se někomu nelíbí...Hlavně že se líbí majiteli!!!!Tak už to neřešte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jasný souhlasim s tebou....Je důležité že se líbí majiteli a ať si ostatní říkaj co chtěj....Tvůj koník není ošklivej...napsala jsem to schválně protože jsem si všimla jak všichni zareagovali na to že 14dní nespal....myslim že to byla dost nepřiměřená reakce....Důležité je že ty ho máš ráda...stejně tak jako já svou kobylu ikdyž je tlustá, má velký uši...dlouhá je jak týden před výplatou ale pro mě je jedinečná a mám ji ráda.....

1.9.2005 20:44

primaaa napsal(a):
jasný souhlasim s tebou....Je důležité že se líbí majiteli a ať si ostatní říkaj co chtěj....Tvůj koník není ošklivej...napsala jsem to schválně protože jsem si všimla jak všichni zareagovali na to že 14dní nespal....myslim že to byla dost nepřiměřená reakce....Důležité je že ty ho máš ráda...stejně tak jako já svou kobylu ikdyž je tlustá, má velký uši...dlouhá je jak týden před výplatou ale pro mě je jedinečná a mám ji ráda.....

A nemáš nějakou fotku té kobylky???

1.9.2005 22:27

sejtanek napsal(a):
A nemáš nějakou fotku té kobylky???

jj....v Český teplokrevník a Funny....víš přijde mi dost hnusný když na ni takhle vyjely jen k vůly tomu že napsala ža vypadá jako kdyby 14dní nespal...třeba to ani nebylo myšlený zle ale jen tak ze srandy.....Dej sem ještě nějaký fotky Šejtana....appaloosy jsou krásný....nejlepčí je deka na zadku....

2.9.2005 16:28

primaaa napsal(a):
jj....v Český teplokrevník a Funny....víš přijde mi dost hnusný když na ni takhle vyjely jen k vůly tomu že napsala ža vypadá jako kdyby 14dní nespal...třeba to ani nebylo myšlený zle ale jen tak ze srandy.....Dej sem ještě nějaký fotky Šejtana....appaloosy jsou krásný....nejlepčí je deka na zadku....

To mě taky celkem dostalo... Jestli chceš,tak mi napiš mailíka...Já se sem moc často nedívám...Mám Sejtanek@seznam.cz....A rovnou pošli fotky!!!!0

11.9.2005 13:03

sejtanek napsal(a):
To mě taky celkem dostalo... Jestli chceš,tak mi napiš mailíka...Já se sem moc často nedívám...Mám Sejtanek@seznam.cz....A rovnou pošli fotky!!!!0

pro primaaa Báru. Ty jsi dobrá jednou napíšeš jéžiš ten je ošklivej a pak jak jsou apaloosy krásný, to je dobrá změna názoru!

12.9.2005 20:22

kunicek napsal(a):
pro primaaa Báru. Ty jsi dobrá jednou napíšeš jéžiš ten je ošklivej a pak jak jsou apaloosy krásný, to je dobrá změna názoru!

NEŘEŠTE TO!!!!!!!!!!!!!!

4.10.2005 16:37

sejtanek napsal(a):

náhodou je nádherný!!! nenech si nic nakecat!!!

4.10.2005 16:46

cezar napsal(a):
náhodou je nádherný!!! nenech si nic nakecat!!!

Ale já vím,že je klásnej A ať si říká kdo chce co chce...Je plostě můj a mě se líbí

5.10.2005 07:54

sejtanek napsal(a):
Ale já vím,že je klásnej A ať si říká kdo chce co chce...Je plostě můj a mě se líbí

Jsem pisatelka toho "vtípku" že koník 14 dní nespal...nemyslela jsem to zle. To samozřejmě ne, na každéj koníkovi je něco krásného. Já jsem neřekla že je ošklivej...jen ta pigmentace pod okem mi přišla nějak ojedinělá. Koník vypadá mile, určitě je šikovnej a majitelce přeji aby ji dělal samé radosti. A ještě jednou zdůrazňuji že jsem to nemyslela zle!Pá

5.10.2005 13:15

tajemma danny napsal(a):
Jsem pisatelka toho "vtípku" že koník 14 dní nespal...nemyslela jsem to zle. To samozřejmě ne, na každéj koníkovi je něco krásného. Já jsem neřekla že je ošklivej...jen ta pigmentace pod okem mi přišla nějak ojedinělá. Koník vypadá mile, určitě je šikovnej a majitelce přeji aby ji dělal samé radosti. A ještě jednou zdůrazňuji že jsem to nemyslela zle!Pá

OK

6.10.2005 09:27

sejtanek napsal(a):

A ještě

6.10.2005 09:28

z8 napsal(a):
A ještě

Z webu

6.10.2005 09:31

z8 napsal(a):
Z webu

A pslední

17.1.2006 17:01

sejtanek napsal(a):

Jeho dcera Sunny Queen

17.1.2006 17:03

sejtanek napsal(a):

Druhá dcera Cacy

17.1.2006 17:06

sejtanek napsal(a):

Dcera NAny(bez jediné tečky)

17.1.2006 17:10

sejtanek napsal(a):

Dcera Snowflakes

22.1.2006 11:13

sejtanek napsal(a):

Franczeska Watani ..., chov. stáj Watani, maj. Jana Hapalová

22.1.2006 11:14

lucky napsal(a):
Franczeska Watani ..., chov. stáj Watani, maj. Jana Hapalová

Hříbě od Franczesky..kobylka jen několik hodin stará

22.1.2006 11:15

lucky napsal(a):
Hříbě od Franczesky..kobylka jen několik hodin stará

..

27.1.2006 23:23

hannyska napsal(a):

Ahojka všichni !!! doufám že mi někdo pomůžete !!! hledám syna právě tohoto koníka !!! jmenuje se Bodegah Oak - jinak se mu říkalo Sam, byl prodán z Lažínek u Moravských budějovic údajně někam k brnu ale zda je to pravda, to nevím, takže pokud o něm máte někdo nějaké informace, prosím napište mi na muj e-mail capova.a@seznam.cz

27.1.2006 23:37

hannyska napsal(a):

hledám syna tohohle koně
jmenuje se BODEGAH OAK prosím pokud máte informace piště na capova.a@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík