kunicek
napsal(a):
Bych chtěla vidět tebe ty nádhero když má někdo rád koně tak o žádnym neřekne že je ošklivej, nehledě na to že toho koně neznáš a nevíš jakej je!!!
''chtěla bych vidět tebe ty nádhero'' chwa chwa chwa.....ježíš...ubozí lidé....tady ani člověk nemůže říct svůj názor...a ty trapný keci o tom že kdybych měla koně ráda...bla bla bla....koně jsou hezcí i hnusní....a tenhle je hezkej ale na té fotce je fakt příšernej(to oko)....
kunicek
napsal(a):
Bych chtěla vidět tebe ty nádhero když má někdo rád koně tak o žádnym neřekne že je ošklivej, nehledě na to že toho koně neznáš a nevíš jakej je!!!
ještě já neposuzuju jeho charakter ale vhled....proč jen sem choděj samý puberŤačky a né normální lidi....samy o koních víte hovno a děláte stráááášně zkušený a chytrý....
primaaa
napsal(a):
ještě já neposuzuju jeho charakter ale vhled....proč jen sem choděj samý puberŤačky a né normální lidi....samy o koních víte hovno a děláte stráááášně zkušený a chytrý....
Ježišííííí!!!!Nená to jedno?!Já kdybych měla řešit,komu se Šejtan nelíbí a komu jo,tak skončím v blázinci!!!!Je jedno,že se někomu nelíbí...Hlavně že se líbí majiteli!!!!Tak už to neřešte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sejtanek
napsal(a):
Ježišííííí!!!!Nená to jedno?!Já kdybych měla řešit,komu se Šejtan nelíbí a komu jo,tak skončím v blázinci!!!!Je jedno,že se někomu nelíbí...Hlavně že se líbí majiteli!!!!Tak už to neřešte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jasný souhlasim s tebou....Je důležité že se líbí majiteli a ať si ostatní říkaj co chtěj....Tvůj koník není ošklivej...napsala jsem to schválně protože jsem si všimla jak všichni zareagovali na to že 14dní nespal....myslim že to byla dost nepřiměřená reakce....Důležité je že ty ho máš ráda...stejně tak jako já svou kobylu ikdyž je tlustá, má velký uši...dlouhá je jak týden před výplatou ale pro mě je jedinečná a mám ji ráda.....
primaaa
napsal(a):
jasný souhlasim s tebou....Je důležité že se líbí majiteli a ať si ostatní říkaj co chtěj....Tvůj koník není ošklivej...napsala jsem to schválně protože jsem si všimla jak všichni zareagovali na to že 14dní nespal....myslim že to byla dost nepřiměřená reakce....Důležité je že ty ho máš ráda...stejně tak jako já svou kobylu ikdyž je tlustá, má velký uši...dlouhá je jak týden před výplatou ale pro mě je jedinečná a mám ji ráda.....
A nemáš nějakou fotku té kobylky???
sejtanek
napsal(a):
A nemáš nějakou fotku té kobylky???
jj....v Český teplokrevník a Funny....víš přijde mi dost hnusný když na ni takhle vyjely jen k vůly tomu že napsala ža vypadá jako kdyby 14dní nespal...třeba to ani nebylo myšlený zle ale jen tak ze srandy.....Dej sem ještě nějaký fotky Šejtana....appaloosy jsou krásný....nejlepčí je deka na zadku....
primaaa
napsal(a):
jj....v Český teplokrevník a Funny....víš přijde mi dost hnusný když na ni takhle vyjely jen k vůly tomu že napsala ža vypadá jako kdyby 14dní nespal...třeba to ani nebylo myšlený zle ale jen tak ze srandy.....Dej sem ještě nějaký fotky Šejtana....appaloosy jsou krásný....nejlepčí je deka na zadku....
To mě taky celkem dostalo... Jestli chceš,tak mi napiš mailíka...Já se sem moc často nedívám...Mám Sejtanek@seznam.cz....A rovnou pošli fotky!!!!0
sejtanek
napsal(a):
Ale já vím,že je klásnej A ať si říká kdo chce co chce...Je plostě můj a mě se líbí
Jsem pisatelka toho "vtípku" že koník 14 dní nespal...nemyslela jsem to zle. To samozřejmě ne, na každéj koníkovi je něco krásného. Já jsem neřekla že je ošklivej...jen ta pigmentace pod okem mi přišla nějak ojedinělá. Koník vypadá mile, určitě je šikovnej a majitelce přeji aby ji dělal samé radosti. A ještě jednou zdůrazňuji že jsem to nemyslela zle!Pá
tajemma danny
napsal(a):
Jsem pisatelka toho "vtípku" že koník 14 dní nespal...nemyslela jsem to zle. To samozřejmě ne, na každéj koníkovi je něco krásného. Já jsem neřekla že je ošklivej...jen ta pigmentace pod okem mi přišla nějak ojedinělá. Koník vypadá mile, určitě je šikovnej a majitelce přeji aby ji dělal samé radosti. A ještě jednou zdůrazňuji že jsem to nemyslela zle!Pá
OK
sejtanek
napsal(a):
Dejte sem nějaký fotečky Appaloos.....
Jeho dcera Sunny Queen
sejtanek
napsal(a):
Druhá dcera Cacy
sejtanek
napsal(a):
Dcera NAny(bez jediné tečky)
sejtanek
napsal(a):
Dcera Snowflakes
sejtanek
napsal(a):
Franczeska Watani ..., chov. stáj Watani, maj. Jana Hapalová
lucky
napsal(a):
Franczeska Watani ..., chov. stáj Watani, maj. Jana Hapalová
Hříbě od Franczesky..kobylka jen několik hodin stará
lucky
napsal(a):
Hříbě od Franczesky..kobylka jen několik hodin stará
..
hannyska
napsal(a):
Chtěla bych vidět tvýho koně!!!!Náhodou je krásnej
!!!!!
Ahojka všichni !!! doufám že mi někdo pomůžete !!! hledám syna právě tohoto koníka !!! jmenuje se Bodegah Oak - jinak se mu říkalo Sam, byl prodán z Lažínek u Moravských budějovic údajně někam k brnu ale zda je to pravda, to nevím, takže pokud o něm máte někdo nějaké informace, prosím napište mi na muj e-mail capova.a@seznam.cz
hannyska
napsal(a):
Chtěla bych vidět tvýho koně!!!!Náhodou je krásnej
!!!!!
hledám syna tohohle koně
jmenuje se BODEGAH OAK prosím pokud máte informace piště na capova.a@seznam.cz