andrys
napsal(a):
to je náš Ferda co na něj říkate
pěkný koník.klidně přidejte další fotky...chlaďásků není nikdy dost Tady moje kobylka Karina
ettelwen
napsal(a):
pěkný koník.klidně přidejte další fotky...chlaďásků není nikdy dost Tady moje kobylka Karina
je teky hezkoučký atadý je další foto s tatkou
ettelwen
napsal(a):
norik na jaře 2007 bude 2letý
hanzy
napsal(a):
co je tenhle kus konika za plemeno??
toho mame z polska pp neni ten si vyřizujeme samy
andrys
napsal(a):
toho mame z polska pp neni ten si vyřizujeme samy
a tady je naše kobylka
23.listopadu bude mít 8měsíců slezská norička s PP
andrys
napsal(a):
a tady je naše kobylka
23.listopadu bude mít 8měsíců slezská norička s PP
a tady ještě jednou menujese májaje to strašně hodný prcek
m i s i c k a
napsal(a):
S kama jste, jest-li to není tajné. Koník je moc hezký. Je papírový? Jakého má otce?
Jestli myslíš Cipíska, tak jsme z Českých Budějovic, koník je po 656 Schram, ( import z Rakouska). Míry ve dvou letech měl 160/200/24,5cm. Teď jsou mu 2,5 roku, ale znovu jsem ho zatím neměřila. Připravuju ho na obsedání, pracuje na dvou lonžích, kavaletky, kruhovka s vyvázáním jednou oteží do strany a tahal v létě dřevo z lesa. Zvládne i malou vyjížďku každou sobotu, ale ještě jsme nedělali jízdárnu, to asi začnem v zimě. Je moc hodný, šikovný, pracovitý a ochotný. Mám ho od jednoho roku. Celý rok je na pastvě se stádem ostatních 20ti koní, v zimě chodí na noc bydlet do maštale.
andrys
napsal(a):
cipíse je krasavec a podle toho tréniku je šikovný samozřejmně že vy taky protože naučit dobře konika je fuška !
Jsem s ním každý den, v roce neuměl ani zvedat nohy. Mám trenérku, která mi ukazuje, co sním dělat. Musím se přiznat, že mě to moc baví. Bezva je naučit koníka v chomoutu na opratě.Zvykne si chodit sám dopředu a to je výhoda, když jdeme na vyjížďku.Chodíme většinou sami, protože ještě s ním nechci cválat, kvůli kloubům.Až budu mít fotky z práce na dvou lonžích, taky přihodím.Nevěřili by jste, jak dokáže být begaánek obratnej. Dělá osmičky, otočil by se na fleku.
aluska
napsal(a):
Jsem s ním každý den, v roce neuměl ani zvedat nohy. Mám trenérku, která mi ukazuje, co sním dělat. Musím se přiznat, že mě to moc baví. Bezva je naučit koníka v chomoutu na opratě.Zvykne si chodit sám dopředu a to je výhoda, když jdeme na vyjížďku.Chodíme většinou sami, protože ještě s ním nechci cválat, kvůli kloubům.Až budu mít fotky z práce na dvou lonžích, taky přihodím.Nevěřili by jste, jak dokáže být begaánek obratnej. Dělá osmičky, otočil by se na fleku.
jsme z Janovic u Rýmařova a taháme Hrubé aNízké Jeseníky. Do jižních Čech sem mněl jít tahat kalamitu ale potom sem si to rozmyslel je to kus světa.
andrys
napsal(a):
toto je nase rytuska je to cmb jsou ji 4 rocky jak se vam libi?
parkuracek
napsal(a):
toto je nase rytuska je to cmb jsou ji 4 rocky jak se vam libi?
jeste jedna
parkuracek
napsal(a):
jeste jedna
ahojky, no Cipísek je fakt šikula, už podle fotek..ono se pořád povídá, že chlaďas je líný a patří do vozu, ale není to pravda. A tady ta kobylka vypadá úplně jak moje Karinka loni v zimě..úplně jsme se lekla, že je to ona. Akorát lysinu mají teda jinou, ale na první pohled jsou podobné,že?
ettelwen
napsal(a):
ahojky, no Cipísek je fakt šikula, už podle fotek..ono se pořád povídá, že chlaďas je líný a patří do vozu, ale není to pravda. A tady ta kobylka vypadá úplně jak moje Karinka loni v zimě..úplně jsme se lekla, že je to ona. Akorát lysinu mají teda jinou, ale na první pohled jsou podobné,že?
ještě jedna
aluska
napsal(a):
Jestli myslíš Cipíska, tak jsme z Českých Budějovic, koník je po 656 Schram, ( import z Rakouska). Míry ve dvou letech měl 160/200/24,5cm. Teď jsou mu 2,5 roku, ale znovu jsem ho zatím neměřila. Připravuju ho na obsedání, pracuje na dvou lonžích, kavaletky, kruhovka s vyvázáním jednou oteží do strany a tahal v létě dřevo z lesa. Zvládne i malou vyjížďku každou sobotu, ale ještě jsme nedělali jízdárnu, to asi začnem v zimě. Je moc hodný, šikovný, pracovitý a ochotný. Mám ho od jednoho roku. Celý rok je na pastvě se stádem ostatních 20ti koní, v zimě chodí na noc bydlet do maštale.
Tak to jo. Já jsem si myslela že jste někde z Moravy 6e bych s kobylou za vámi zajela, a vy jste z druhého konce republiky. taky jsem učila kobylu na opratích, ve voze, zapřahat za kládu, pomalu na ní jezdím. Má 2 roky a 10 měsícu. KVH má 160, a obvod rrudníku 210, a holeň 23.
petras

andrys
napsal(a):
Jo chlaďásků opravdu není nikdy dost . Přidávám taky svojí kobylku Floru na fotu ve věku dvou let nyní jsou jí tři. Jinak pro příznivce chladnokrevníků jsou zde stránky www.chladnokrevnici.info.
m i s i c k a
napsal(a):
Tak to jo. Já jsem si myslela že jste někde z Moravy 6e bych s kobylou za vámi zajela, a vy jste z druhého konce republiky. taky jsem učila kobylu na opratích, ve voze, zapřahat za kládu, pomalu na ní jezdím. Má 2 roky a 10 měsícu. KVH má 160, a obvod rrudníku 210, a holeň 23.
Tak to s nima pracujeme stejně, Cipískovi budou 3 roky 4 května. Bude hlavně na ježdění, na courání se po lese a na mazlení. Je to moje zlatíčko. Před ním jsem měla kobylku, kříženku norik x ČT. Umřela mi ve třech letech na koliku. Bylo to vloni v září. Cipísek je její pobratr. Ale je povahově úplně jinej, mazlivej, moc hodnej, snaží se mi pokaždý vyhovět. Jestli chceš, můžu Ti poslat víc fotek Cipíska na meil.
ettelwen
napsal(a):
ještě jedna
Je moc hezká. Jo, říká se to pořád, že begani jsou líný, ale není to pravda. Jsou jenom rozvážnější a u všeho nejančí tak jako většina ČT. Na statku, kde bydlí Cipísek, jsou i jezdečtí koně, tak mám trochu srovnání. To, co Cipísek při tréninku úplně v klidu napoprvé udělá, při tom kobylka ČT 4x přeskočí kruhovku a uteče, protože jí se to dělat nechce. Třeba když jsme ho poprvé vyvázali trošku do strany jednou otěží.Trochu se podivil, ale hned si snažil ohnout krček a poctivě běhal dokola, kdežto jezdecká kobylka z toho byla na infarkt.
aluska
napsal(a):
Tak to s nima pracujeme stejně, Cipískovi budou 3 roky 4 května. Bude hlavně na ježdění, na courání se po lese a na mazlení. Je to moje zlatíčko. Před ním jsem měla kobylku, kříženku norik x ČT. Umřela mi ve třech letech na koliku. Bylo to vloni v září. Cipísek je její pobratr. Ale je povahově úplně jinej, mazlivej, moc hodnej, snaží se mi pokaždý vyhovět. Jestli chceš, můžu Ti poslat víc fotek Cipíska na meil.
Tak jo. witi.misicka@seznam.cz Díky předem
aluska
napsal(a):
Cipísek, norik, 2,5 roku
jeej, toho si pamatuju, kdyz jsem si u vas byla pro vojenske sedlo
a na naseho drobka mnelo byt, ale sjizdi mu na bok
sapaska
napsal(a):
jeej, toho si pamatuju, kdyz jsem si u vas byla pro vojenske sedlo
a na naseho drobka mnelo byt, ale sjizdi mu na bok
ale nasi nove noricce sedi perfektne
sapaska
napsal(a):
ale nasi nove noricce sedi perfektne
Ano, dokonce jsme ho myslím na Cipískovi zkoušeli, jak se máte? Norička je hezká a drobek obrovský. To je dobře, že sedlo sedí aspoň nějakému Vašemu koníkovi. Bylo by škoda, kdyby ne. Cipísek má o rok staší sestru, taky vranku . Ta je docela kulatá, bez výraznějšího kohoutku a taky je problém jí nasedlat, sedla se na ní přetáčejí do stran.
petras
napsal(a):
Jo chlaďásků opravdu není nikdy dost . Přidávám taky svojí kobylku Floru na fotu ve věku dvou let nyní jsou jí tři. Jinak pro příznivce chladnokrevníků jsou zde stránky www.chladnokrevnici.info.
Tak přidávám Cipíska při práci na dvou lonžích. I begánek může být obratný
aluska
napsal(a):
Tak přidávám Cipíska při práci na dvou lonžích. I begánek může být obratný
ještě jeden
aluska
napsal(a):
Ano, dokonce jsme ho myslím na Cipískovi zkoušeli, jak se máte? Norička je hezká a drobek obrovský. To je dobře, že sedlo sedí aspoň nějakému Vašemu koníkovi. Bylo by škoda, kdyby ne. Cipísek má o rok staší sestru, taky vranku . Ta je docela kulatá, bez výraznějšího kohoutku a taky je problém jí nasedlat, sedla se na ní přetáčejí do stran.
máme se dobře, jak jsou inverze, u nás je pořád krásně
drobka taky učíme tahat a je to zlatíčko, přesně jak jste psala, lehký kůň stresuje a těžký jenom koukne na nové věci, postojí a tváři se, že se s tím narodil. nebyl absolutně žádný problém ani s užděním, sedlem, postrojmi, prostě těžký kůň je charakter
andrys
napsal(a):
a znovu
neda mi to a musim sem dat jeste Islama... a jak to tak sleduju, mění se to tady ve fanoušky Cipíska ne, je fakt moc šikovný, fotky alespoň dokazují pravdu, že i chlaďasi jsou šikulky
ettelwen
napsal(a):
neda mi to a musim sem dat jeste Islama... a jak to tak sleduju, mění se to tady ve fanoušky Cipíska ne, je fakt moc šikovný, fotky alespoň dokazují pravdu, že i chlaďasi jsou šikulky
ještě Islamek
andrys
napsal(a):
Frisani
Další fotky chladnokrevníků najdete na www.chladnokrevnici.info a pokuď mohu prosit tak mi sem z těchto stránek fotky nekopírujte
andrys
napsal(a):
taky přidávám tu svojí - Arinka (ČMB)
andrys
napsal(a):
a ještě jednou arinka
andrys
napsal(a):
pridavam svyho chladaska - Jmenuje se Rebel je to desetiley norik, bohuzel neni na ty fotce prilis upravenej, ale to snad nevadi
paulis
napsal(a):
pridavam svyho chladaska - Jmenuje se Rebel je to desetiley norik, bohuzel neni na ty fotce prilis upravenej, ale to snad nevadi
Kobylka Terezka
majta
napsal(a):
A ještě jednou Terezka
No teeeda Terezka to je krasavice. Jestli se můžu zeptat, čí je to koník a co je za plemeno. A přidávám Ferďáska.
andrys
napsal(a):
No teeeda Terezka to je krasavice. Jestli se můžu zeptat, čí je to koník a co je za plemeno. A přidávám Ferďáska.
Bohužel toho o Terezce nevím..jen, že je to Terezka:o) Až se příště pojedu podívat tam, kde stojí, tak se poptám;o)
majta
napsal(a):
Bohužel toho o Terezce nevím..jen, že je to Terezka:o) Až se příště pojedu podívat tam, kde stojí, tak se poptám;o)
A skama jste. Já sem z Bruntálu. A co říkate na tinkery.
andrys
napsal(a):
Kobyla ČMB, 2,5let začíná se učit tahat
andrys
napsal(a):
a pod "sedlem" jako tříletka
andrys
napsal(a):
Ještě jednou za mlada
konak
napsal(a):
cau jaj jsem ti psal na imejl a proc neodepisujes
čau HONZO nezlobse žesem ti neodepisoval úplně jsem na tebe zaponěl napiš na e-mail nebo tady do fora
aluska
napsal(a):
Cipískovo kukuč
taky přidávám svýho chladáska...příští rok by mu melo být už 23.dřív dělal vlese ale už má pár let zasloužený důchod...
janulka401
napsal(a):
taky přidávám svýho chladáska...příští rok by mu melo být už 23.dřív dělal vlese ale už má pár let zasloužený důchod...
ještě jedna z léta...
andrys
napsal(a):
Proboha kdo ti poradil tak natřít ten chomout to vipadá jak v cirkuse.
tak sem taky něco hodím...pokud to nevadí....
naše hříbátko.....když se narodi...táta řekl že ho nikdy neprodá...a za měsíc mu snad každej řišel říct že by ho chtěl....škoda byl jrásne
luda
napsal(a):
tak sem taky něco hodím...pokud to nevadí....
naše hříbátko.....když se narodi...táta řekl že ho nikdy neprodá...a za měsíc mu snad každej řišel říct že by ho chtěl....škoda byl jrásne
toto je hřebeček od druhé kobči...narodoli se od sebe 2 dny...jméno mu dal bráška.....8 let...kaštánek
andrys
napsal(a):
Proboha kdo ti poradil tak natřít ten chomout to vipadá jak v cirkuse.
pro Andrys:nevím, ke kterému příspěvku jsi psala o tom chomoutu. Myslela jsi chomout lesní dělnice? Promiň, ale myslím si, že u chomoutu, který koník nosí na práci v lese nezáleží přece na tom, jak vypadá, ale zda koni sedí a netlačí ho někde.
luda
napsal(a):
toto je hřebeček od druhé kobči...narodoli se od sebe 2 dny...jméno mu dal bráška.....8 let...kaštánek
kamaráda kobča nic nedělá a je to znát..
enriko
napsal(a):
pro Andrys:nevím, ke kterému příspěvku jsi psala o tom chomoutu. Myslela jsi chomout lesní dělnice? Promiň, ale myslím si, že u chomoutu, který koník nosí na práci v lese nezáleží přece na tom, jak vypadá, ale zda koni sedí a netlačí ho někde.
od otce známej
luda
napsal(a):
od otce známej
pěknej čert.....kope kouše....no hajzlík...ale jinač ho neznám
luda
napsal(a):
pěknej čert.....kope kouše....no hajzlík...ale jinač ho neznám
Maxík v lese.....je to dříč..
luda
napsal(a):
Maxík v lese.....je to dříč..
Maxík a já ....už nevím ,ale kolik mě bylo...sorry za kvalitu
luda
napsal(a):
Maxík a já ....už nevím ,ale kolik mě bylo...sorry za kvalitu
z leva Dáša...pak Sára
luda
napsal(a):
Žaneta velká mamča
tak s klabonosem je Mates a za ním Sára
zezula 1
napsal(a):
tak to je Lucifer tažák z něčím
Ahoj můžu se zeptat?Poradily by ste mi někdo kde bych sehnala ozdobné ohlávky a uzdečky na moje dvě kobylky?Slezskou noričku a Českomoravskou Belgičku?Moc vás o to prosím a také scháním ženicha pro Noričku je to prokvetlá ryzka s příměsí šedivích žíní scháním nějak zvláštně zbarveného aby bylo zajímavé hříbátko kobylka je zapsaná do hlavní plemené knihy ale to není podmínkou jmenuje se zika
lukinda
napsal(a):
andrys: Ahojky ten dvouletý noriček je strašně hezký,můžu se zeptat odkud jsi?Mám 13 letou slezskou Noričku je zapsaná v hlavní plemené knize a scháním nějakého hřebečka na připuštění máte víc takhle zbarvených nebo podobně zbarvených koníků?
eště jsem zapomněla k té kobylce Zika 68/848 rodokmen:
Otec: Gonet ( Godit, Jedle, Gonos, Greta, Neugot z Lán-5, Gurka, Gofal ,Nula ,Datlas ,Luca11-2511 ,Neugot- 2, Č 12 Tajga ,Gofal, Sajka)
Matka: Rolba (Maltum Vulkan, Ikona,Maltum, Flora,Neugot z lán 5, Gama,Mal-valkán, Turm Lotti, Jupiter2, Fortuna, Neugot2, Tajga, Gofál, závist )
lukinda
napsal(a):
Ahoj můžu se zeptat?Poradily by ste mi někdo kde bych sehnala ozdobné ohlávky a uzdečky na moje dvě kobylky?Slezskou noričku a Českomoravskou Belgičku?Moc vás o to prosím a také scháním ženicha pro Noričku je to prokvetlá ryzka s příměsí šedivích žíní scháním nějak zvláštně zbarveného aby bylo zajímavé hříbátko kobylka je zapsaná do hlavní plemené knihy ale to není podmínkou jmenuje se zika
Caesar, čmb, 8 let
lukinda
napsal(a):
Ahoj Lucinko, ohlávky a veškeré postroje já osobně kupuji usedláře v Hanušovicích. To ale záleží skama seš. Napiš skama seš a pošli fotky tvojich kobylek. Naše koníci.
lukinda
napsal(a):
Já prodávám ozdobnou ohlávku na SN.. Pokud máte zájem, napište mi na witi.misicka@seznam.cz . Pošlu vám i foto
sajma
napsal(a):
Caesar, čmb, 8 let
ahojky! Caesar je moc krasny konik! odkud ste a co je zač? nemáš další fotečky? fakt krasavec
ettelwen
napsal(a):
ahojky! Caesar je moc krasny konik! odkud ste a co je zač? nemáš další fotečky? fakt krasavec
kokám nejsem sama kdo se zakoukal do chladasu.Mám taky chladaska je to 8letá kobylka ČMB lavina po nuget 1.dávám foto
andrys
napsal(a):
Tady je Borax.
Tak tohle je miláček , ale tohle zlatíčko mě taky pěkně nakoplo do kolena, když jsem dělala školu a dostali jsme za úkol připravit si nějaké koně na pořehlídku. A já si vybrala tohle zalatíčko a on se mi takhle odvděčil . Po nějakých letech jsem musela jít na opraci. Dělali mi meniskus a taky nějakou plastiku,ale jinak je to v pohodě. Snažila jsem se jeho fotku někde najít,ale nějak semi to nepovedlo,takže moc děkuji
mela
napsal(a):
Tak tohle je miláček , ale tohle zlatíčko mě taky pěkně nakoplo do kolena, když jsem dělala školu a dostali jsme za úkol připravit si nějaké koně na pořehlídku. A já si vybrala tohle zalatíčko a on se mi takhle odvděčil . Po nějakých letech jsem musela jít na opraci. Dělali mi meniskus a taky nějakou plastiku,ale jinak je to v pohodě. Snažila jsem se jeho fotku někde najít,ale nějak semi to nepovedlo,takže moc děkuji
Znáte někdo Elvíru Kruppou?Mněla by být z Bruntálu
lukinda
napsal(a):
Znáte někdo Elvíru Kruppou?Mněla by být z Bruntálu
pro Lucku nemužu se dostat na e-mail má hřebce pro kobylku norik
lukinda
napsal(a):
To je hřebec od tý Elvíry?Nebo tvůj? prosimtě má nějaký weboví stránky?
Lucce. Ten hřebec je kamarada ze šumavy ta fotka je ze zkoušek
andrys
napsal(a):
Lucce. Ten hřebec je kamarada ze šumavy ta fotka je ze zkoušek
já toho koníka možná znám nejmenu je se jouza nebo tak nějak
lukinda
napsal(a):
pardon pro saly
Pro lukindu:
Jo, trošku ho znám - z Klokočova z testu. Měli jsme tam taky hřebce, Regenta.
Flíček (hermelín) je kliďas s modrým očíčkem .
A tady je ten náš čerstvý plemeník (Regent), ještě za blahých časů nicnedělání doma .
Ale je jen zrzavý ( s jednou nohou strakatou ).
sally
napsal(a):
Pro lukindu:
Jo, trošku ho znám - z Klokočova z testu. Měli jsme tam taky hřebce, Regenta.
Flíček (hermelín) je kliďas s modrým očíčkem .
A tady je ten náš čerstvý plemeník (Regent), ještě za blahých časů nicnedělání doma .
Ale je jen zrzavý ( s jednou nohou strakatou ).
jé ten je taky hezkej :o) škoda že sem nemůžu dát ty moje fotky tak mně to štve nechce mně to je sem nahrát....
woldemortik
napsal(a):
já toho koníka možná znám nejmenu je se jouza nebo tak nějak
Prosím nevíte někdo kde by se dalo koupit sedlo westernoví na záda jako stůl?mám s tím velké problémy scháním na jednu z mích kobylek sedlo,kdybych si ho nechala ušít tak to bude trvat nejméňe 3 týdny nebo neznáte někdo kdo prodává westernové sedlo na chladnokrevníka s opravdu širokým hřbetem? lukinda@centrum.cz 739451807
lukinda
napsal(a):
Prosím nevíte někdo kde by se dalo koupit sedlo westernoví na záda jako stůl?mám s tím velké problémy scháním na jednu z mích kobylek sedlo,kdybych si ho nechala ušít tak to bude trvat nejméňe 3 týdny nebo neznáte někdo kdo prodává westernové sedlo na chladnokrevníka s opravdu širokým hřbetem? lukinda@centrum.cz 739451807
Náhodou vím! Vím holce co ho sháněla a sehnala od WestJacka nebo jak se to píše. Teď jezdí anglii, možná to sedlo ještě má a prodala by ho. Zkus jí napsat na mail radka.vos@seznam.cz
andrys
napsal(a):
Sice chladaka nevlastnim,ale dve znam a jezdila jsem na nich.Prvni Zuzana.omlouvam se za nekvalitu fotek.
kati
napsal(a):
Sice chladaka nevlastnim,ale dve znam a jezdila jsem na nich.Prvni Zuzana.omlouvam se za nekvalitu fotek.
a druha je Moli