shettysheila

Sháním sedlo na pony - koník je 120cm vysoký, potřebuje sedlo něco jako na hucula atd. - nemá moc kohoutek (aby nesklouzávalo). Nejlépe nějaké starší anglické, ale aby v něm mohlo sedět i větší dítě. Nabídněte. Předem děkuji.
shettysheila
napsal(a):
Sháním sedlo na pony - koník je 120cm vysoký, potřebuje sedlo něco jako na hucula atd. - nemá moc kohoutek (aby nesklouzávalo). Nejlépe nějaké starší anglické, ale aby v něm mohlo sedět i větší dítě. Nabídněte. Předem děkuji.
Mám sedlo navíc - ale moc mi není jasné, jestli platí verze "musíme končit s koníky" nebo "sháním sedlo"
shettysheila

marta n
napsal(a):
Mám sedlo navíc - ale moc mi není jasné, jestli platí verze "musíme končit s koníky" nebo "sháním sedlo"
Dobrý den, koníky máme již zamluvené..S "musíme končit s koníky" to bylo myšleno jako s chovem koníků - museli jsme omezit počet koní, dva poníky si necháváme pro potěšení. Víte, ono dva poníky zvládneme hravě..ale více koní opravdu nemáme šanci zvládnout. Necháváme si kobylku a hřebečka. Kobylka je můj první koník a tu bych tedy rozhodně neprodávala, navíc měla skončit špatně a byla týraná, takže se snažíme ji přesvědčit, že existují i hodní lidé...Druhého koníka - hřebečka pony máme nejen k ní, ale chceme ho mít na malou práci - když bude potřeba odvést seno, tráva...A právě pro tohoto koníka sháním sedlo. Mám doma pouze placku na pony a ta sklouzává...Koník je oválnější, takže by potřeboval jiné sedýlko. S pozdravem Lenka
shettysheila
napsal(a):
Ahoj, takové sedlo mám, budu ho prodávat po Vánocích - kupuju nové. Mám ho na poníka 130KVH. Je sice moc hodně staré, ale koni sedí skvěle a i mně se v něm moc dobře jezdí. Bylo by za cca za 800 - 1000. Loni jsem ho koupila za 1500.
c
napsal(a):
Ahoj, takové sedlo mám, budu ho prodávat po Vánocích - kupuju nové. Mám ho na poníka 130KVH. Je sice moc hodně staré, ale koni sedí skvěle a i mně se v něm moc dobře jezdí. Bylo by za cca za 800 - 1000. Loni jsem ho koupila za 1500.
Ahojda lidičky,zdá se mi divné že shettysheila končí s konmi a shání sedlo.. ale to je fuk,to je její věc,na tohle forum sem zareagovala z toho duvodu ze taky shanim sedlo na bezkohoutkoveho pony a stale nic..
Tak kdybyste mi mohli neco nabidnout budu moc rada.
sedlo muze byt i westernove,ale jen v dobrem stavu a s ne moc premrstenou cenou.
mohu ho koupit po vanocich,bohuzel ted na svatky moc penez na rozdavani neni ale to jiste vite vsichni
shettysheila

anushka
napsal(a):
Ahojda lidičky,zdá se mi divné že shettysheila končí s konmi a shání sedlo.. ale to je fuk,to je její věc,na tohle forum sem zareagovala z toho duvodu ze taky shanim sedlo na bezkohoutkoveho pony a stale nic..
Tak kdybyste mi mohli neco nabidnout budu moc rada.
sedlo muze byt i westernove,ale jen v dobrem stavu a s ne moc premrstenou cenou.
mohu ho koupit po vanocich,bohuzel ted na svatky moc penez na rozdavani neni ale to jiste vite vsichni
Přečti si některý z minulých textů - tak se dočteš, že končím s chovem koní, ale pro radost jsme si nechali 2 pony...Na jednoho z nich sháníme sedlo, bude pro děti...Určitě i ty mi potvrdíš, že 2 poníci se zvládnou dají, narozdíl od celkem asi 6-8koní...
shettysheila
napsal(a):
Přečti si některý z minulých textů - tak se dočteš, že končím s chovem koní, ale pro radost jsme si nechali 2 pony...Na jednoho z nich sháníme sedlo, bude pro děti...Určitě i ty mi potvrdíš, že 2 poníci se zvládnou dají, narozdíl od celkem asi 6-8koní...
No a já sháním placku nemáte někdo na prodej?Holou a hlavně aby měla vzadu oko na podocasník a cena do 1000kč.
shettysheila

thesis
napsal(a):
No a já sháním placku nemáte někdo na prodej?Holou a hlavně aby měla vzadu oko na podocasník a cena do 1000kč.
Napište mi email a já vám pošlu fotečku a popis placky na pony.
shettysheila

c
napsal(a):
Mohla by jste sem dát fotečku sedla a popis?Děkuji.
shettysheila
napsal(a):
V Neveklově v jezdeckých p.(Lukafarm) jsem zrovna viděla starší pony anglii i s okem na podocasník, ale bohužel jsem se nevšimla za kolik tam je. Můžu to zjistit nebo dát kontakt na prodejnu, posílají i na dobírku
bubo
napsal(a):
V Neveklově v jezdeckých p.(Lukafarm) jsem zrovna viděla starší pony anglii i s okem na podocasník, ale bohužel jsem se nevšimla za kolik tam je. Můžu to zjistit nebo dát kontakt na prodejnu, posílají i na dobírku
Tak už jsem to zjistila, je v komisi i s podbřišákem a třmenama za 4000,- a bez ničeho za 3600,-
c
napsal(a):
a mohla by jste mi zaslat fotky vámi nabízeného sedla?
bubo
napsal(a):
Tak už jsem to zjistila, je v komisi i s podbřišákem a třmenama za 4000,- a bez ničeho za 3600,-
Prodám sedlo Norton Rexine, vel. posedlí 15, vhodné na parkur i drezuru, jako nové, používáno na poničku 125cm a huculku 150cm. Ježděno i 16-ti letou dívkou.
pokud máš zájem , foto pošlu mailem . sedlo+dečka, levně, cena dohodou.
longisek@seznam.cz
shettysheila

shettysheila
napsal(a):
Všem děkuji za nabídky, sedlo již mám. Ještě jednou děkuji všem!
shettysheila

thesis
napsal(a):
Omlouvám se, že odepisuji až nyní, ale všimla jsem si vašeho vzkazu až teď. Placku jsem již bohužel prodala.