Tišnov,Drásov a koně v okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2006 17:54

Znáte tady někoho kdo má koníky?

22.11.2006 21:29

smoulinka napsal(a):

Já jsem jezdila asi 4 roky na Stanoviska,a v Drásově TJ Lucky má 2koně moje nej kámoška

23.11.2006 07:32

dandys3 napsal(a):
Já jsem jezdila asi 4 roky na Stanoviska,a v Drásově TJ Lucky má 2koně moje nej kámoška

Hojky,jo Kateřinu znám moc dobře,ale bohužel už tam není :-( škoda.Na Stanoviskách je nádherně.

23.11.2006 08:23

smoulinka napsal(a):
Hojky,jo Kateřinu znám moc dobře,ale bohužel už tam není :-( škoda.Na Stanoviskách je nádherně.

Jojo vím,nedávno sem tam zajela na koňovi za Milanem a Matějem,ale byl tam někdo koho neznám a řikal že jsou na Hlubokých
Ale návštěvu určitě plánuju

23.11.2006 09:21

smoulinka napsal(a):

Ahoj,
my máme koníky v Předklášteří. Ještě je tu za tunelem rodina co má 2 svoje koníčky (chlaďase a nějakého jezdeckého - vypadá jako něcoxarab), v loučkách jsou asi troje koně, v Jilmoví Ranč Kamenný dvůr, ve Všechovicích Veselí a Vlaďka Sůvová v Březině jsou taky dvoje koně, v Pejškově, v Blahoňově, Šerkovicích....zkrátka co vesnice to koně, koně, koně

23.11.2006 13:11

zuza napsal(a):
Ahoj,
my máme koníky v Předklášteří. Ještě je tu za tunelem rodina co má 2 svoje koníčky (chlaďase a nějakého jezdeckého - vypadá jako něcoxarab), v loučkách jsou asi troje koně, v Jilmoví Ranč Kamenný dvůr, ve Všechovicích Veselí a Vlaďka Sůvová v Březině jsou taky dvoje koně, v Pejškově, v Blahoňově, Šerkovicích....zkrátka co vesnice to koně, koně, koně

a nebo taky Moravské Knínice

25.11.2006 08:31

ankie napsal(a):
a nebo taky Moravské Knínice

Jéézis Peťo promiŇ! Tam je přímo překoňováno Kdy mi přijedeš zkontrolovat hříbátko?

26.11.2006 17:29

smoulinka napsal(a):

Jo a ještě Drásov naše soukromá stáj,žádný oddíl.

26.11.2006 17:30

smoulinka napsal(a):
Jo a ještě Drásov naše soukromá stáj,žádný oddíl.

A ještě Drásov

27.11.2006 11:23

smoulinka napsal(a):
A ještě Drásov

Máte to tam moc hezký smoulinko, ktera staj to je?Máte tam i Deisu od Štěpánky?

27.11.2006 13:21

zuza napsal(a):
Máte to tam moc hezký smoulinko, ktera staj to je?Máte tam i Deisu od Štěpánky?

Ne ne Zuzi,máme tam od Lady Jessu,prý tam taky u Vás byla kouknout,ted nekdy.Mame 3vlastní koníky a 2nevlastní :-)
Štěpánka je zase jinde,tady je překonováno všude.

28.11.2006 09:18

smoulinka napsal(a):
Ne ne Zuzi,máme tam od Lady Jessu,prý tam taky u Vás byla kouknout,ted nekdy.Mame 3vlastní koníky a 2nevlastní :-)
Štěpánka je zase jinde,tady je překonováno všude.

Ajo jasny Lada tu byla tento tejden sem ji slibila ze se za vama prijedu podivat

28.11.2006 14:47

zuza napsal(a):
Ajo jasny Lada tu byla tento tejden sem ji slibila ze se za vama prijedu podivat

Dojeď určo,rádi tě uvidíme,jsem kdykoli doma,ale lepší předem aspoň napsat čas.

Přidejte reakci

Přidat smajlík