Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2006 21:13

tak se pochlubte co mate doma za zoo?
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
20 slepicek araukan + 1 kohoutek
6zakrslych rousnych + 1kohoutek
8 zakrslych hedvabnicek + 2 kohoutci
asi 7 hus
potom 12 slepic normalnich
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu
4 perlicky a pokud jsem neco vynechala tak se omlouvam casem se to budu snazit vse postupne vyfotit a hodit vam sem foto

23.11.2006 21:35

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu
4 perlicky a pokud jsem neco vynechala tak se omlouvam casem se to budu snazit vse postupne vyfotit a hodit vam sem foto

Tyyybrďo...
tak to je slusna ZOO.Hihi...kde to mate vsude??? ja teda miluju zviratka..ale tolik bych jich nechtela..Jak to zvladate se staranim?
Ja mam konika(Ne doma)
Psa(Leonberger)
Hada(korálovka sedlata)
Kralicka
andulku...
Postupne se toho chci spis zbavit a nechat jen pesa a kone..neni cas,prace hodne tak at zverinec zbytecne nestrada..

24.11.2006 05:40

ukulemba napsal(a):
Tyyybrďo...
tak to je slusna ZOO.Hihi...kde to mate vsude??? ja teda miluju zviratka..ale tolik bych jich nechtela..Jak to zvladate se staranim?
Ja mam konika(Ne doma)
Psa(Leonberger)
Hada(korálovka sedlata)
Kralicka
andulku...
Postupne se toho chci spis zbavit a nechat jen pesa a kone..neni cas,prace hodne tak at zverinec zbytecne nestrada..

Teda dámy, dobrý a mně můj manžel vyčítá pár morčátek ( momentálně tři dospělí a 5 mrňat) a Alexandra malého. No jo, ale v 1 + 1 Už se těším na barák, ale přísahám, že si ho zvěrstvem nezanesu

24.11.2006 06:18

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

Ty brdo tak na tebe asi nemám i kdyý se nám lidi taky smějou že jsme zoo:

2 koně,ale ty bydlí kousek dál
4psi,2 x lhasa apso,border kolie a něm.doga
2 kočky
slepice
chamelona
korelu
želvy

do nedávna k tomu jěště byli ovce a koza a taky husy,ted už jsme to omezili

dogátko je to ještě miminko,už ted má 38 kg

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.11.2006 06:43

klawdie napsal(a):
Ty brdo tak na tebe asi nemám i kdyý se nám lidi taky smějou že jsme zoo:

2 koně,ale ty bydlí kousek dál
4psi,2 x lhasa apso,border kolie a něm.doga
2 kočky
slepice
chamelona
korelu
želvy

do nedávna k tomu jěště byli ovce a koza a taky husy,ted už jsme to omezili

dogátko je to ještě miminko,už ted má 38 kg

Takže my máme doma, napůl v bytě napůl v nájemní stáje, ale už za pár dní se budeme stěhovat i s naší zoo do opraveného domečku:
3 koně (2 dospělí + hříbě)
2 stájové kočky, myšilovky
1 pes (Výmarský ohař)
4 osmáci (2 velcí a 2 mimi)
1 užovka červená (Drobek -190cm)
1 křeček džungarský
3 myší bílé (bohužel chodící lednička pro hada)
Moje koníky nejspíš všichni znáte a tak přiložím foto pejska.

24.11.2006 07:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Takže my máme doma, napůl v bytě napůl v nájemní stáje, ale už za pár dní se budeme stěhovat i s naší zoo do opraveného domečku:
1 pes (Výmarský ohař)
1 křeček džungarský

Ahojky Venuldo, tojsem netušila, že máte i hádě . Nemáš taky fotku, klíďo na mejlík. Papa. Jackie

24.11.2006 07:48

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

Tééda parkuráčku klobouk dolů to je opravdu zoo..

24.11.2006 07:57

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

Sandro,máš opravdu hezký zvěřinec,okolo kterého je jistě práce od nevidim do nevidim.Přesto si myslím,že když jsem Tě požádala o fotku Tvého krásného hřebce s cenou a nic nepřišlo,tak bys tímto přístupem moc zájemců o připuštění neměla.A to by byla přeci škoda,ne?

24.11.2006 08:06

jackie napsal(a):
Ahojky Venuldo, tojsem netušila, že máte i hádě . Nemáš taky fotku, klíďo na mejlík. Papa. Jackie

Venuldo,to je nádherné psíče ! My teď máme jenom Fouse,měli jsme Bessynu Rotvajlerku,ale ta hlídala tím způsobem,že si před každým lehla na záda.A to se říká,jací jsou rotvíci tvrdí.Tak jsme jí darovali jedné rodině s dětma a ti jsou rádi,že nekouše.Ale my tady máme statek,který je zčásti přístupný,takže prostě tady musí být hlídač-kousač,tak teď čekáme na štěňátko,máme zamluvenou fenečku Středoasijského pasteveckého psa,ale k odběru bude až za 3 týdny.Tak už se strašně těšíme.Bude mít sice ocásek,ale nám to vůbec nevadí,je za dobrý peníze a oba rodiče jsou ostří,tak by se to mělo snad podědit.Tady u té rotvice byl otec velmi hodný,nechal se normálně hladit,no a ona hold se po něm zvrhla.Přitom její máma byla ostrá,to nás zmátlo,ale ona se potatila.
Tak až přivezeme malou Bessynku,určitě sem dám fotečku malé béžové chlupaté kuličky.
A hooj.

24.11.2006 08:07

1 pes (Výmarský ohař)
1 křeček džungarský

P.S. - Berana už někdo sežral?

24.11.2006 08:08

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

Teda, to je ozaj už pekná ZOO - z čoho to všetko živíte? A koľko zamestnancov si platíte? ;-)

My máme
5 koní (k nim ešte 2 cudzie)
2 psy (NO, stredoaziat)
3 králiky

Asi toho máme ozaj málo, lebo rozmýšľame o rozšírení o nejaké ďalšie zvery. Momentálne sa plánuje nákup ešte jednej kobyly, zvažuje sa mačka (veľmi sa mi páčia britky) a nejaké hospodárske zvery (ovečky, kozicky a/alebo kravku).

24.11.2006 08:34

evam napsal(a):
Teda, to je ozaj už pekná ZOO - z čoho to všetko živíte? A koľko zamestnancov si platíte? ;-)

My máme
2 psy (NO, stredoaziat)
3 králiky

Asi toho máme ozaj málo, lebo rozmýšľame o rozšírení o nejaké ďalšie zvery. Momentálne sa plánuje nákup ešte jednej kobyly, zvažuje sa mačka (veľmi sa mi páčia britky) a nejaké hospodárske zvery (ovečky, kozicky a/alebo kravku).

My máme-2 koně + poník
1 madˇarský ohař
slepice
králíky
kachny
vodní želvy
andulka
korela

Rodiče mého manžela mají-

1 kůň
2 býci
10 prasät
10 ovcí
2 kozy
1 pštros
3 mufloni
4 psi-NO
slepice
kachny

Snad jsem na nic nezapomněla.

24.11.2006 09:29

marketka napsal(a):
My máme-2 koně + poník
1 madˇarský ohař
slepice
králíky
kachny
vodní želvy
andulka
korela

Rodiče mého manžela mají-

1 kůň
2 býci
10 prasät
10 ovcí
2 kozy
1 pštros
3 mufloni
4 psi-NO
slepice
kachny

Snad jsem na nic nezapomněla.

Tak já se taky přidám....
12 koníků
2 psy (Rhodeský ridgeback, Jack russel terier)
slepice
králíky
kachny
2 andulky
kcourka

dále pak manžela a ai 20 myší domácích, ale ty jsme si pořizovat nechtěli...

24.11.2006 09:42

brodska napsal(a):
12 koníků
slepice
králíky
kachny
2 andulky
kcourka

No, já nic moc.

1 arabka
3 novofundlandští psi
1 zakrslý králík (pan domácí )
asi tak 50 rybiček, ale byly doby, kdy jich bylo i 1000
a to je vše. Andulky nám před dvěmi lety vypustil pes....

24.11.2006 10:05

jaruska napsal(a):
Venuldo,to je nádherné psíče ! My teď máme jenom Fouse,měli jsme Bessynu Rotvajlerku,ale ta hlídala tím způsobem,že si před každým lehla na záda.A to se říká,jací jsou rotvíci tvrdí.Tak jsme jí darovali jedné rodině s dětma a ti jsou rádi,že nekouše.Ale my tady máme statek,který je zčásti přístupný,takže prostě tady musí být hlídač-kousač,tak teď čekáme na štěňátko,máme zamluvenou fenečku Středoasijského pasteveckého psa,ale k odběru bude až za 3 týdny.Tak už se strašně těšíme.Bude mít sice ocásek,ale nám to vůbec nevadí,je za dobrý peníze a oba rodiče jsou ostří,tak by se to mělo snad podědit.Tady u té rotvice byl otec velmi hodný,nechal se normálně hladit,no a ona hold se po něm zvrhla.Přitom její máma byla ostrá,to nás zmátlo,ale ona se potatila.
Tak až přivezeme malou Bessynku,určitě sem dám fotečku malé béžové chlupaté kuličky.
A hooj.

Ahoj Jaruš, jj, je moc hezký hlavně jak nám spí v posteli . Ale my ho bereme! Má to být hlídač na náš domeček, který nám už 2krát vykradli. Takže až tam začneme bydlet (nejpozději 15.12.) tak bude hlídat. Zatím ovšem cizí lidi vítá vrtěním ocásku . Je strašně vděčný za pozornost a vůbec nechce být sám. Včera lítal s koňma po ohradě, nehonil je, jen chytal myšičky, ale Zahir mu nedal pokoj a chtěl si hrát. Chudák pesan, divil se vo co mu jde .
Co myslíš tím beranem? To bylo na mě? My jsme měli jednu dobu u koní v boxe berana, ale toho už vypustili mezi stádo aby byly na jaře jehňátka :-). A konečně je ve stáji klid!!!

24.11.2006 10:06

brodska napsal(a):
12 koníků
slepice
králíky
kachny
2 andulky
kcourka

To chce nějakou kočku myšilovku a nechtěné myšky budou pryč!

24.11.2006 10:15

NoTaky teda přispěju naší troškou do mlýna
Máme :
7 koní
3 psy (2německé dogy + 1 anglický kokršpaněl)
8 koček venkovních
1 kocoura domácího (perská činčila)
1 chovný pár Rosel pestrých
1 vodního želváka
2 pískomily

24.11.2006 10:29

Ahoj Jaruš, jj, je moc hezký hlavně jak nám spí v posteli . Ale my ho bereme! Má to být hlídač na náš domeček, který nám už 2krát vykradli. Takže až tam začneme bydlet (nejpozději 15.12.) tak bude hlídat. Zatím ovšem cizí lidi vítá vrtěním ocásku . Je strašně vděčný za pozornost a vůbec nechce být sám. Včera lítal s koňma po ohradě, nehonil je, jen chytal myšičky, ale Zahir mu nedal pokoj a chtěl si hrát. Chudák pesan, divil se vo co mu jde .
Co myslíš tím beranem? To bylo na mě? My jsme měli jednu dobu u koní v boxe berana, ale toho už vypustili mezi stádo aby byly na jaře jehňátka :-). A konečně je ve stáji klid!!!

Jo jo,to jsi jednou psala,že nemáš kam dát Zahirka,že do stáje nastěhovali berana.To je dobře,že bude beran plemeníkem,mě by se na rožni taky nelíbilo....

24.11.2006 10:31

kočku máme- loví jak o život, ale myši se nastěhovali do obytný části- tam máme russlíka, ale taky s nima moc nenadělá, na pastičky se nechytaj, sou nějaký dost chytrý...

24.11.2006 10:35

evam napsal(a):

My máme
2 psy (NO, stredoaziat)
3 králiky

evom,mohla bys prosím Tě vyfotit toho středoasiata a dát sem fotku????Moc děkuju,Jarča.

24.11.2006 10:43

jaruska napsal(a):
Jo jo,to jsi jednou psala,že nemáš kam dát Zahirka,že do stáje nastěhovali berana.To je dobře,že bude beran plemeníkem,mě by se na rožni taky nelíbilo....

No on tam semtam s tím berenem bydlel i kolega, který většinou druhý den na rožni skončil :-(. Ale tady ten si užije, má asi 30 - ti hlavé stádo oveček .
Zahirek už přes noc spinká ve svojem boxe, ale přes den je se Zulkou v ohradě a trošku ještě dudlá. Mám domluvenou hříbárnu, ale pořád čekám až tam odstaví svoje hříbata. Nějak se k tomu zatím nemají...
Ju a Zulka březí nezůstala, nechala jsem ji vyšetřit. Ale dobrá zpráva je, že nádor (cysta) z vaječníku zmizela, druhý se vzpamatoval a ona může mít hříbata!!! Teda dle sona řekl vet že je zdravá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je pro mě super zpráva!

24.11.2006 10:44

brodska napsal(a):
kočku máme- loví jak o život, ale myši se nastěhovali do obytný části- tam máme russlíka, ale taky s nima moc nenadělá, na pastičky se nechytaj, sou nějaký dost chytrý...

JJ, potvůrky jedny!!!!

24.11.2006 10:53

No on tam semtam s tím berenem bydlel i kolega, který většinou druhý den na rožni skončil :-(. Ale tady ten si užije, má asi 30 - ti hlavé stádo oveček .
Zahirek už přes noc spinká ve svojem boxe, ale přes den je se Zulkou v ohradě a trošku ještě dudlá. Mám domluvenou hříbárnu, ale pořád čekám až tam odstaví svoje hříbata. Nějak se k tomu zatím nemají...
Ju a Zulka březí nezůstala, nechala jsem ji vyšetřit. Ale dobrá zpráva je, že nádor (cysta) z vaječníku zmizela, druhý se vzpamatoval a ona může mít hříbata!!! Teda dle sona řekl vet že je zdravá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je pro mě super zpráva!

No vidíš,raduju se s Tebou !!
Tak můžeš na Zulku pustit toho plemeníka nebo si vybrat jiného.
Já jsem zvědavá,až budeme připouštět Queenu,kterého si vybereme.Musím toho pár object,abych je viděla osobně a taky mě zajímá jejich povaha,potomstvo a rodiče.Ale ještě je do příštího jara čas,teď se bude obsedart-to ji dáme do profistáje,pak bude ještě v záběhu no a na jaře někdy v dubnu bych jí vezla k hřebci.Našla jsem jí velice šikovnou jezdkyni,která si jí bude jezdit za náklady-kovář,očkování,odčervení.To jsem moc ráda,poněvadž já bych spadla při první vyjížďce a kobča by měla vyhráno.Věrku jen tak nic neshodí a je lehká a opravdu šikovná,tak už se na tu spolupráci moc těším.Kobča s náma bude jezdit na všechny akce,které jezdíme,samozřejmě pomalu,nejsem zastánce sednout a hurá.O veškerém postupu budu informovat na Představuje se Vám:Im Docs Snow Queen.
Tak lidičky,držte palečky,ať to dobře dopadne.Dííííky,Jarča.

24.11.2006 10:55

jaruska napsal(a):
No vidíš,raduju se s Tebou !!
Tak můžeš na Zulku pustit toho plemeníka nebo si vybrat jiného.
Já jsem zvědavá,až budeme připouštět Queenu,kterého si vybereme.Musím toho pár object,abych je viděla osobně a taky mě zajímá jejich povaha,potomstvo a rodiče.Ale ještě je do příštího jara čas,teď se bude obsedart-to ji dáme do profistáje,pak bude ještě v záběhu no a na jaře někdy v dubnu bych jí vezla k hřebci.Našla jsem jí velice šikovnou jezdkyni,která si jí bude jezdit za náklady-kovář,očkování,odčervení.To jsem moc ráda,poněvadž já bych spadla při první vyjížďce a kobča by měla vyhráno.Věrku jen tak nic neshodí a je lehká a opravdu šikovná,tak už se na tu spolupráci moc těším.Kobča s náma bude jezdit na všechny akce,které jezdíme,samozřejmě pomalu,nejsem zastánce sednout a hurá.O veškerém postupu budu informovat na Představuje se Vám:Im Docs Snow Queen.
Tak lidičky,držte palečky,ať to dobře dopadne.Dííííky,Jarča.

K hřebci bych jí vezla až v roce 2008 v dubnu,blbě jsem to napsala.

24.11.2006 11:11

jaruska napsal(a):
evom,mohla bys prosím Tě vyfotit toho středoasiata a dát sem fotku????Moc děkuju,Jarča.

Ty jo vyste teda dobrí tolik zvířátek mít To já mám takovou pidi midi zoo

koníka(puberťačku)
pejska(Německý ovčák)
kocourek(je to normální ale mám ho v baráku)
morčata(2dospělé a teď čeká mimina zase takže přibydou)

A po vánocích nám přibyde ještě domácí mazlíček pejsek yokšír omluvte mě nevím ted jak se to píše..A na jaře přibyde ještě jeden koník a ovečky

24.11.2006 12:16

terushka napsal(a):
Ty jo vyste teda dobrí tolik zvířátek mít To já mám takovou pidi midi zoo

koníka(puberťačku)
pejska(Německý ovčák)
kocourek(je to normální ale mám ho v baráku)
morčata(2dospělé a teď čeká mimina zase takže přibydou)

A po vánocích nám přibyde ještě domácí mazlíček pejsek yokšír omluvte mě nevím ted jak se to píše..A na jaře přibyde ještě jeden koník a ovečky

Já se taky přidám:
1 koně(je ale ustájená u tety)
3 psi(Bruselský grifonek, shih-tzu a srnčí ratlík)
2 kočky
1 činčila
1 andulka(nedávno byly ještě tři, dokud ty dvě můj bratr neotrávil)

Jinak u tety je ještě kromě koníka 9 kraviček a na jaře přibude možná poník

24.11.2006 12:31

jaruska napsal(a):

Tu je zopár jej fotiek vo veku 1,5 roka (teraz je o dva roky staršia):
fotky.azet.sk/ jsAlbum.phtml?i9=45a2924f5969&al=272129
Ináč je trochu netypická (príliš dlhá srsť a výška na spodnej hranici), aj keď má PP - na medzinárodnej výstave získala VD (asi bolo rozhodcovi ľúto nadšených neskúsených prvovystavovateľov ).

24.11.2006 12:53

evam napsal(a):
Ináč je trochu netypická (príliš dlhá srsť a výška na spodnej hranici), aj keď má PP - na medzinárodnej výstave získala VD (asi bolo rozhodcovi ľúto nadšených neskúsených prvovystavovateľov ).

evi,prosím Tě,vlož tu fotku sem,mě to tam nechce pustit,moc díky.

24.11.2006 13:06

evam napsal(a):

Tak na Parkuráčka absolutně nemám.My máme jednoho koníka,na jaře přibyde ještě jeden,at holce není smutno,zatím bydlí se dvěma fenkama NO a BSP a ted jsme si pořídily 2 kotátka nádherný,sice kříženečci,ale fakt moc krásný, ale pěkný potvory.Demolujou a demolujou.Víc zvířat už bych nechtěla,protože se o ně starám jen já a další už bych asi nezvládla.O víkendu se pokusím udělat skupinové foto.Tady aspon Bernačka Barunka.

24.11.2006 13:36

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

Na Parkuráčka samozřejmě nemáme ale taky se pochlubím naší malou zoo.
Ta čítá: 4 kobyly ČT
4 fenky (1 jagterierka,1 výmarka,1dlouhosrstá něm. ohařka a 1 beauceronka)
8 koček a kocourů venkovních
asi 120 prasat domácích různého věku
3 kozy
asi 50 akvarijních rybiček
5 pštrosů
jo a málem bych zapomněla na manžela a dítě.Zkusím sem dát fotku jednoho z mých miláčků.

24.11.2006 14:19

jaruska napsal(a):
evi,prosím Tě,vlož tu fotku sem,mě to tam nechce pustit,moc díky.

Treba tam vyhodiť jednu medzeru. Ale aspoň jednu fotku.

24.11.2006 16:59

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

Tak my máme:
3 střední koníky ( 2 WPB a hucul)
7 králíků domácích
5 slepic
3 psi . briard, jezevčík a kříženec kokra
5 koček
2 páry holubů
3 morčátka
1 papoušek horský

a cca před 3 lety to byli navrh ještě prasátka a kráva či koza, zakrslí králíci a houf holubů navrh. No na to že jsem praha slušný.

24.11.2006 17:31

evam napsal(a):
Treba tam vyhodiť jednu medzeru. Ale aspoň jednu fotku.

Tu mezeru jsem odstranila a stejně mě to tam nepustilo.mě to nejde,když Lucky tady dává odkazy na video s Arábkama,tak mi to taky nejde.
Ale pesan je nádherný,je to pes,že?My budeme mít za 3 týdny fenku Středoasiata.

24.11.2006 18:24

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

Taky se přidám s naší troškou do mlýna. Naše malá zoo čítá:
1 koník (valášek haflinga)- 10 let,
1 oslík (hřebeček)- 4 roky,
2 kozenky (na jaře jsme jich měli 7, ale opět na jaře čekáme přírůstky),
3 pejsky ,
2 kočky,
8 slepiček a jednoho kohoutka.

24.11.2006 20:22

zajickova napsal(a):
Taky se přidám s naší troškou do mlýna. Naše malá zoo čítá:
1 koník (valášek haflinga)- 10 let,
1 oslík (hřebeček)- 4 roky,
2 kozenky (na jaře jsme jich měli 7, ale opět na jaře čekáme přírůstky),
3 pejsky ,
2 kočky,
8 slepiček a jednoho kohoutka.

to my toho máme doma celekm málo:
1koníka-17-timěsíčního WPB(to jsem překecala rodiče :-) )
3 psy-1 kříženýho novofudlandskýho psa,a dvě nějaké kříženkyně ??
8 vodních želv
asi 50 rybiček-jsou mámy nevyznám se v nich
1 andulku
2 zebřičky
1 agapornise
2 kraby
a budeme kupovat ke koníkovi ovečku až ho budumít doma a to bude nějak na jaře...

PS:to je můj koník

24.11.2006 20:37

konarka007 napsal(a):
to my toho máme doma celekm málo:
1koníka-17-timěsíčního WPB(to jsem překecala rodiče :-) )
3 psy-1 kříženýho novofudlandskýho psa,a dvě nějaké kříženkyně ??
8 vodních želv
asi 50 rybiček-jsou mámy nevyznám se v nich
1 andulku
2 zebřičky
1 agapornise
2 kraby
a budeme kupovat ke koníkovi ovečku až ho budumít doma a to bude nějak na jaře...

PS:to je můj koník

Tak se přidám:

4 koníci (haflingerka, 3 shetlandi - jeden je hříbě)
4 kočky myšilovky (i když ty tři kocouři se spíš válejí doma)
1 pes (NO) - ještě v létě byli 2 (fenka umřela stářím) :-((
Momentálně 4 fretky (jeden albín je k adopci), bývá jich víc (když jsou mláďata)
slepice a kachny nepočítám (dost často se to mění)

mívala jsem potkany, morčata, křečky, ale co jsou fretky, tak nechci riskovat, že si z hlodavců udělají večeři, jinak jsme mívali kozy, prase... Ale to už je minulost.

No a jelikož je tu koníků spousta, pejsků taky, tak vám se přidám našeho freťáka Míšu (jak ze sebe loni v zimě dělal eskymáka).

24.11.2006 20:41

jennifer napsal(a):
Tak se přidám:

4 koníci (haflingerka, 3 shetlandi - jeden je hříbě)
4 kočky myšilovky (i když ty tři kocouři se spíš válejí doma)
1 pes (NO) - ještě v létě byli 2 (fenka umřela stářím) :-((
Momentálně 4 fretky (jeden albín je k adopci), bývá jich víc (když jsou mláďata)
slepice a kachny nepočítám (dost často se to mění)

mívala jsem potkany, morčata, křečky, ale co jsou fretky, tak nechci riskovat, že si z hlodavců udělají večeři, jinak jsme mívali kozy, prase... Ale to už je minulost.

No a jelikož je tu koníků spousta, pejsků taky, tak vám se přidám našeho freťáka Míšu (jak ze sebe loni v zimě dělal eskymáka).

Tajy se přidám.
Koník(hafling)
pes(kokršpaněl)
2 hadi(korálovka královská a užovka tenkoocasá)
párek agam kočičinských
sklípkan
2 potkánci
králíček
morče
spousta rybiček

A dříve jsme doma měli ještě agamu vousatou,2 vodní želvičky,2 další hady a drápatky vodní.

25.11.2006 23:52

bbb napsal(a):
Tajy se přidám.
Koník(hafling)
pes(kokršpaněl)
2 hadi(korálovka královská a užovka tenkoocasá)
párek agam kočičinských
sklípkan
2 potkánci
králíček
morče
spousta rybiček

A dříve jsme doma měli ještě agamu vousatou,2 vodní želvičky,2 další hady a drápatky vodní.

Tak já se taky přidám...
1 kobylka
5 koček
želva
asi 60rybiček
2kanáry
18pesanů/německé dogy,jezevčíky,zlatý retrívry,jorky,westík,ovčoun/+ty pejsci co se najdou poblíš nebo co nám jsou vhozeny přes plot ale těm se hledá nový domov
no to je vše...

26.11.2006 11:23

aldo napsal(a):
Tak já se taky přidám...
1 kobylka
5 koček
želva
asi 60rybiček
2kanáry
18pesanů/německé dogy,jezevčíky,zlatý retrívry,jorky,westík,ovčoun/+ty pejsci co se najdou poblíš nebo co nám jsou vhozeny přes plot ale těm se hledá nový domov
no to je vše...

My máme 5 včelstev. Schválně, kdo má doma víc zvířat

26.11.2006 21:44

jindriska napsal(a):
My máme 5 včelstev. Schválně, kdo má doma víc zvířat

ja mam
1 kone (ČT)
1 psa (pitbula)
1 potkana
1 kluka

a este ke me mozna pribude hribatko pokud ho dotycni prodaji a pokud ne tak si na jare poridim este jednoho konika
jinak....
ve staji mame 8 koniku
1 psa
a par prima lidicek coz je nase zoo domaci

28.11.2006 14:29

koniisek napsal(a):
ja mam
1 kone (ČT)
1 psa (pitbula)
1 potkana
1 kluka

a este ke me mozna pribude hribatko pokud ho dotycni prodaji a pokud ne tak si na jare poridim este jednoho konika
jinak....
ve staji mame 8 koniku
1 psa
a par prima lidicek coz je nase zoo domaci

My máme:
50krav plemene Sharolais
22 ovcí
1 psa (no)
2 koně (hafling a plňaska)
30králíků - berani,obři a směs
12 koček venkovních a jednu perskou mazlíčka domácího
30 holubů
kachny
slepice
krůty
křečky džungarské
nutrie
a to je asi zatím všechno

29.11.2006 23:33

trajekt napsal(a):
Tak na Parkuráčka absolutně nemám.My máme jednoho koníka,na jaře přibyde ještě jeden,at holce není smutno,zatím bydlí se dvěma fenkama NO a BSP a ted jsme si pořídily 2 kotátka nádherný,sice kříženečci,ale fakt moc krásný, ale pěkný potvory.Demolujou a demolujou.Víc zvířat už bych nechtěla,protože se o ně starám jen já a další už bych asi nezvládla.O víkendu se pokusím udělat skupinové foto.Tady aspon Bernačka Barunka.

Takže skupinová fotka se nepovedla,tak je se dám jednotlivě.Je tu málo foteček,tak to snad nebude vadit.Takže tady ty dvě malé potvůrky

29.11.2006 23:40

trajekt napsal(a):
Takže skupinová fotka se nepovedla,tak je se dám jednotlivě.Je tu málo foteček,tak to snad nebude vadit.Takže tady ty dvě malé potvůrky

Jsou to sourozenci

29.11.2006 23:46

trajekt napsal(a):
Jsou to sourozenci

Shakirka,vypadá jako siamka že?

29.11.2006 23:53

trajekt napsal(a):
Shakirka,vypadá jako siamka že?

Flíček

30.11.2006 00:02

trajekt napsal(a):
Flíček

Flíček naposled,je hezky mramorovaný

30.11.2006 00:09

trajekt napsal(a):
Flíček naposled,je hezky mramorovaný

U téhle fotky vždycky vyprsknu smíchy

30.11.2006 00:19

trajekt napsal(a):
U téhle fotky vždycky vyprsknu smíchy

Pokračujeme-Bára

30.11.2006 00:43

trajekt napsal(a):
Pokračujeme-Bára

Tak to byla chyba,tady je Bára

30.11.2006 00:50

trajekt napsal(a):
Tak to byla chyba,tady je Bára

Baruška s Deniskou

30.11.2006 01:14

trajekt napsal(a):
Baruška s Deniskou

A Bělinku už asi znáte

30.11.2006 10:14

bipunka napsal(a):
My máme:
50krav plemene Sharolais
22 ovcí
1 psa (no)
2 koně (hafling a plňaska)
30králíků - berani,obři a směs
12 koček venkovních a jednu perskou mazlíčka domácího
30 holubů
kachny
slepice
krůty
křečky džungarské
nutrie
a to je asi zatím všechno

Tak ja jsem na tom asi nejhur, mimo kone mam jen psa Hovawardi slecnu Giny

30.11.2006 15:01

parkuracek napsal(a):
my treba mame:
4 kone
1 pony
5 psu
4 britske kocky s PP
10 kocek venkovnich
12 paru andulek
1 zaka
2 alexandry cinske
5 kraliku
4 kravy
1 prase
asi 7 hus
4 bazanty kralovske
2 bazanty diamantove
10 zebricek
10 nutrii
7pavu

tak my máme:
- koně
- 2 korely
- rybičky
- osmáka degu
-psa
Dole jsou fota: náš koník a naše korela

30.11.2006 15:03

malbina napsal(a):
tak my máme:
- koně
- 2 korely