Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2006 22:03

jitka napsal(a):
Ivana

a ještě Ivana

27.11.2006 10:59

jitka napsal(a):
a ještě Ivana

Fantastickej poníček BOLEČEK

27.11.2006 11:01

lesik napsal(a):
Fantastickej poníček BOLEČEK

A tady je momentka při práci

27.11.2006 12:19

lesik napsal(a):
A tady je momentka při práci

27.11.2006 13:27

trajekt napsal(a):

Bělka,náš miláček

27.11.2006 14:37

trajekt napsal(a):
Bělka,náš miláček

taky přidávám kobylku,bohužel i sebeKobča je 3 letá,bohužel na obě oči slepá...

27.11.2006 15:49

sonik napsal(a):
taky přidávám kobylku,bohužel i sebeKobča je 3 letá,bohužel na obě oči slepá...

tak já se taky přidám,moje dvě kobylky: vranka je 9letá Sáva a poloviční albínka je 2letá Sendy,ryzáček je Sávy syn Sahib po Ideal,kterého kamarádce obsedám.

27.11.2006 15:51

anushka napsal(a):
tak já se taky přidám,moje dvě kobylky: vranka je 9letá Sáva a poloviční albínka je 2letá Sendy,ryzáček je Sávy syn Sahib po Ideal,kterého kamarádce obsedám.

v kruhovce

27.11.2006 15:57

anushka napsal(a):
a sahib

a naposledy sahibek

27.11.2006 16:11

anushka napsal(a):
a naposledy sahibek

ahoj, my máme tatínka Sendy, akorát slečna , která ho měla jezdit, odchází, takže je na prodej za 12tis i s novou west dekou.Petra

27.11.2006 17:25

kratka napsal(a):
ahoj, my máme tatínka Sendy, akorát slečna , která ho měla jezdit, odchází, takže je na prodej za 12tis i s novou west dekou.Petra

zdravím,opravdu? já sem si ho mela kupovat,ale zrejme ste mi ho vyfoukli
to je skoda ze ho prodavate,nemate nejake jeho novejsi fotky? kdyztak piste na email anushkazoro@seznam.cz díky.

27.11.2006 18:22

anushka napsal(a):
a naposledy sahibek

Taky máme Sahiba

27.11.2006 18:28

lerry napsal(a):
Taky máme Sahiba

Obsedlý je cca 3měsíce

27.11.2006 18:56

anushka napsal(a):
zdravím,opravdu? já sem si ho mela kupovat,ale zrejme ste mi ho vyfoukli
to je skoda ze ho prodavate,nemate nejake jeho novejsi fotky? kdyztak piste na email anushkazoro@seznam.cz díky.

určitě jsme ho nevyfoukli, protože Sendy už byla prodaná, když jsme tam jeli
škoda to je,ale já mám 177 cm a on se tady nudí ve výběhu, hodil by se na závody ,
fotky pošlu na mail během týdne, Petra

shettysheila

27.11.2006 19:12
shettysheila

koniisek napsal(a):
ARCA

Moje Shetland kobylka Sheila v postroji.

27.11.2006 19:23

kratka napsal(a):
určitě jsme ho nevyfoukli, protože Sendy už byla prodaná, když jsme tam jeli
škoda to je,ale já mám 177 cm a on se tady nudí ve výběhu, hodil by se na závody ,
fotky pošlu na mail během týdne, Petra

ano vyfoukli,ja ho mela zamluveneho ale pokud vim tak jste nabidli vic penez a jeste jste si koupily pikouše. tak sem si pak zamluvila sendy,tu jste si pry taky chteli odvest.fotky poslete,budud rada.mate nekde danej inzerat?pry to byl pod sedlem rostak,jaky je ted?

27.11.2006 20:34

anushka napsal(a):
ano vyfoukli,ja ho mela zamluveneho ale pokud vim tak jste nabidli vic penez a jeste jste si koupily pikouše. tak sem si pak zamluvila sendy,tu jste si pry taky chteli odvest.fotky poslete,budud rada.mate nekde danej inzerat?pry to byl pod sedlem rostak,jaky je ted?

aha, tak to byla nějaká bouda na mě , protože v inzerátu bylo 12tis, tak jsem zaplatila 12 tis a Pika jsem vzala, že mi ho bylo líto...a že mám ještě jedno odstávče to se na mě asi holky domluvily, protože mluvili o někom, kdo ho chce na splátky
u původní majitelky - jak nám tvrdila -pod sedlem nechodil, tady je takovej poskakovací, a na lonži se staví na zadní - bůh ví proč, no dávali jim půl kýble ovsa denně, to by zlobil snad každej kůň
jinak je v pohodě, docela se snaží, já na něj nemám čas, mám svý 4 a půl koně, a tři kozy, dostal co proto od stáda a chová se slušně,

27.11.2006 20:37

kratka napsal(a):
aha, tak to byla nějaká bouda na mě , protože v inzerátu bylo 12tis, tak jsem zaplatila 12 tis a Pika jsem vzala, že mi ho bylo líto...a že mám ještě jedno odstávče to se na mě asi holky domluvily, protože mluvili o někom, kdo ho chce na splátky
u původní majitelky - jak nám tvrdila -pod sedlem nechodil, tady je takovej poskakovací, a na lonži se staví na zadní - bůh ví proč, no dávali jim půl kýble ovsa denně, to by zlobil snad každej kůň
jinak je v pohodě, docela se snaží, já na něj nemám čas, mám svý 4 a půl koně, a tři kozy, dostal co proto od stáda a chová se slušně,

inzerát jsem nedala, zkoušim to po vlastní ose, byla bych ráda, aby si ho vzal někdo, kdo si s nim poradí a dostane z něj to, co v něm je schovaný, radši někomu známýmu a třeba poblíž nás

27.11.2006 20:38

kratka napsal(a):

No to je ono,já ho měla zamluvenýho,že ho vezmu na splátky,mě bylo řečeno že jste nabídla 15tisíc a poslala hned ten den na účet + že koupíte i Pika.Jak domluvily?stim ovsem se teda nedivim,na poníka to je moc,těm našim stačí seno a sou to kuličky se spoustou energií:)
pokud jsou nejaky ty fotky tam budu rada.pry jste byvale majitelce vubec nenapsali,proc?a jak se ma piko? dost me mrzelo ze ikdyz sem ho mela zamluvenyho tak jim byly prednejsi penize a dohodu porusily ale jsem rada za sendy.

27.11.2006 20:44

anushka napsal(a):
No to je ono,já ho měla zamluvenýho,že ho vezmu na splátky,mě bylo řečeno že jste nabídla 15tisíc a poslala hned ten den na účet + že koupíte i Pika.Jak domluvily?stim ovsem se teda nedivim,na poníka to je moc,těm našim stačí seno a sou to kuličky se spoustou energií:)
pokud jsou nejaky ty fotky tam budu rada.pry jste byvale majitelce vubec nenapsali,proc?a jak se ma piko? dost me mrzelo ze ikdyz sem ho mela zamluvenyho tak jim byly prednejsi penize a dohodu porusily ale jsem rada za sendy.

posílám mail, Petra

30.11.2006 07:21

shettysheila napsal(a):
Moje Shetland kobylka Sheila v postroji.

Takže to je ponička Zuzanka na které jsem jezdila bohužel už nejezdím:-(Ani se oni nestaram

30.11.2006 07:22

zezula 1 napsal(a):
Takže to je ponička Zuzanka na které jsem jezdila bohužel už nejezdím:-(Ani se oni nestaram

A ted od Zuzanky maminka Zorinka:-)

30.11.2006 19:12

zezula 1 napsal(a):
A ted od Zuzanky maminka Zorinka:-)

toto je kamoscina ponicka Kesina :-)
jsou z Trince...

30.11.2006 19:13

koniisek napsal(a):
toto je kamoscina ponicka Kesina :-)
jsou z Trince...

a ece jedna :-)

zvířátková