Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2006 10:49

Dobrý den,

prosím máte-li někdo nafocené (svoje nebo cizí) potomky po hřebci GRAND STEP , tak vás moc prosím o jejich vložení.

Děkuji Renata

28.11.2006 08:26

renmar napsal(a):
Dobrý den,

prosím máte-li někdo nafocené (svoje nebo cizí) potomky po hřebci GRAND STEP , tak vás moc prosím o jejich vložení.

Děkuji Renata

To fakt nikdo nemáte koně po tomto hřebci? Já mám po něm 5 letého valacha a můj kamarád by chtěl po stejné kobyle znovu po GRAND STEP koníka. Tak jsem slíbila, že se poptám, aby poslali i další fotky koní, pro jeho představu.

Dík Rena

28.11.2006 09:19

renmar napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji Renata

Na www.majta.wz.cz v sekci akce-Veřejný ténink Grygov - 15.7.2006 je vyfocena kobylka Delsta. Pokud je to ta Delsta, kterou myslím, tak její otec je Grand Step a matka Dela.

28.11.2006 14:32

renmar napsal(a):
To fakt nikdo nemáte koně po tomto hřebci? Já mám po něm 5 letého valacha a můj kamarád by chtěl po stejné kobyle znovu po GRAND STEP koníka. Tak jsem slíbila, že se poptám, aby poslali i další fotky koní, pro jeho představu.

Dík Rena

znám kobylku po Grand stepovi. http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=109667 mela sem možnost na ní chvíli jezdit.je suprová.

28.11.2006 18:29

renmar napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji Renata

Já jich znám několik, jmenovitě to je: Nartes, Garona, Čokora

29.11.2006 16:15

coriska napsal(a):

Tak vás tady trošičku zahltím fotkama klisny po Grand Step. Je to klisna mé sestry a bude jí šest let. Příští rok jde do tréninku, nechali jsem jí pořádně dospět!

29.11.2006 16:16

impipi napsal(a):
Tak vás tady trošičku zahltím fotkama klisny po Grand Step. Je to klisna mé sestry a bude jí šest let. Příští rok jde do tréninku, nechali jsem jí pořádně dospět!

Další..

29.11.2006 16:16

coriska napsal(a):

Tady se svým stájovým kamarádem..

29.11.2006 16:17

impipi napsal(a):
Tady se svým stájovým kamarádem..

Ještě jednou..

29.11.2006 16:18

impipi napsal(a):
Ještě jednou..

A ještě..

29.11.2006 16:19

impipi napsal(a):

A naposled s maskotem naší stáje, minishetlandem..

Přidejte reakci

Přidat smajlík