marky
napsal(a):
Dobý den, mám na vás přání . Pokud máte fotky koníků z Janovy hory, prosím dejte je sem, a jestli je to možné, napište i co o daném koníkovi víte, jaký má charakter... Moc by mě to potěšilo a pomohlo. Děkuji.
Zdravím,
měli jsme z Janove Hory půjčeného hřebce - plemeníka. Jmenoval se 607 Goral Fernet s.v., byl to vraník. Vyjímečný chrakter, super koník pod sedlo, chodil i s kobylami a jejich hříbaty. Chodil i ve voze s kobylou.
Když se přestěhoval na jiné působiště, dostal těžkou koliku a zemřel den před Vánoci. Je to veliká škoda, hodní koně mají většinou těžký osud...
Fotky mám jen obyčejné...
marky
napsal(a):
Dobý den, mám na vás přání . Pokud máte fotky koníků z Janovy hory, prosím dejte je sem, a jestli je to možné, napište i co o daném koníkovi víte, jaký má charakter... Moc by mě to potěšilo a pomohlo. Děkuji.
Ahoj Marky.
Vyhledej si starří témata- huculové ukažte se a huculové, tam jsem dávala několik fotek janováckých koníků. Doma jich mám spousty, jak digitálních, tak z obyč foťáku. Zážitků mám taky kupu, bydlím kousek od Janovky, jako malá jsem tam jezdila na tábory a později i na brigády. Kdyžtak se mi ozvy na mail, kdybys chtěla něco vědět.
muchlos
napsal(a):
Ahoj Marky.
Vyhledej si starří témata- huculové ukažte se a huculové, tam jsem dávala několik fotek janováckých koníků. Doma jich mám spousty, jak digitálních, tak z obyč foťáku. Zážitků mám taky kupu, bydlím kousek od Janovky, jako malá jsem tam jezdila na tábory a později i na brigády. Kdyžtak se mi ozvy na mail, kdybys chtěla něco vědět.
Na Janovku jezdím asi 4 roky,vždy pravidelně 2x ročně na tábor(letní a podzimní koně a ekologie) a pak nějaký ty bokovky-jak to jen jde:-)Nemám digitál,tak jsem dám fotky z netu.První Olivie-moooc šikovná,svižná a milounká kobylka:
k a t k a
napsal(a):
Na Janovku jezdím asi 4 roky,vždy pravidelně 2x ročně na tábor(letní a podzimní koně a ekologie) a pak nějaký ty bokovky-jak to jen jde:-)Nemám digitál,tak jsem dám fotky z netu.První Olivie-moooc šikovná,svižná a milounká kobylka:
A etě Olivka:
k a t k a
napsal(a):
Tady je Pohoda:
A tady v čele "spřežení" Pohoda a Pohádka
k a t k a
napsal(a):
A tady v čele "spřežení" Pohoda a Pohádka
Paloma!Taky bombastická slečna,je skvělá-hlavně venku
k a t k a
napsal(a):
Paloma!Taky bombastická slečna,je skvělá-hlavně venku
O5 Palomka:
k a t k a
napsal(a):
O5 Palomka:
To nejlepší na konec-ORNELKA-snad moje nejoblíbenější kobylka z Janovky(Indonéska je hned po ní).Je strašně svá a když se jí něco nelíbí dá to najevo,má svou hlavu a svuj rozum a takové typy koní mám ráda.Dokáže být pekelně rychlá,ale když nemá svuj den,tak by se člověk mohl upobízet,aby jí dostal aspoň do klusu.Jak říkám,někdy perfektně spolupracuje,ale občas si postaví hlavu.....i presto jí mám moooc ráda(Nejlepší jsou dvouhodinové vyjížďky bez sedla
)
k a t k a
napsal(a):
O5 Palomka:
Sakriš lidi,to sou fotky z Cunkova ne???? Vono se to menuje nějaká Janova hora?????!!! Já to znám pod Hucul farma/Y Cunkov
No tak to jejíná...na tenhle tábor vzpomínám straaašně ráda,hrozně se mi po tom všem stýská a hned bych se tam rozjela ...jenomže nemůžu...byla jsem zde na táboře jen jednou a to v r. 2005 někdy ze začátku prádnin na turnuse koně a country tance Já jsem z HK a mám to fakt hodně z ruky a rodiče mě tam odmítli vozit,že je to prý moc daleko a že v okolí je taky spousta jinejch táborůů....no jo to sice jo,ale né takovejch jako je Cunkov tak taky přihodím nějaký fotečky
foto: Tady sem já na Balunce (Baladě) na závěrečnějch "závodech" jedem slalom pozadu hroooozně horná kobča fakt milášek,ale asi njevíc miluju její dceru Ginebru
klafus
napsal(a):
Sakriš lidi,to sou fotky z Cunkova ne???? Vono se to menuje nějaká Janova hora?????!!! Já to znám pod Hucul farma/Y Cunkov
No tak to jejíná...na tenhle tábor vzpomínám straaašně ráda,hrozně se mi po tom všem stýská a hned bych se tam rozjela ...jenomže nemůžu...byla jsem zde na táboře jen jednou a to v r. 2005 někdy ze začátku prádnin na turnuse koně a country tance Já jsem z HK a mám to fakt hodně z ruky a rodiče mě tam odmítli vozit,že je to prý moc daleko a že v okolí je taky spousta jinejch táborůů....no jo to sice jo,ale né takovejch jako je Cunkov tak taky přihodím nějaký fotečky
foto: Tady sem já na Balunce (Baladě) na závěrečnějch "závodech" jedem slalom pozadu hroooozně horná kobča fakt milášek,ale asi njevíc miluju její dceru Ginebru
tady chladaska...kobča Borůvka s Igrain (myslím se mi holky pletly)
klafus
napsal(a):
tady chladaska...kobča Borůvka s Igrain (myslím se mi holky pletly)
aaaa Ginebra
klafus
napsal(a):
Mno fotky jsou z Cunkova,ale koně z JanovkyByli v Cunkově pouze zaježďováni.Já bohužel moc jiných fotek nemam,tak jsem sem dala fotky ze stránek Cunkova
klafus
napsal(a):
a Ginýsek po 2....
tak ted mi musíte poradit....že by Goja???? nevim mno...a takovejch fotek bude víc
k a t k a
napsal(a):
Mno fotky jsou z Cunkova,ale koně z JanovkyByli v Cunkově pouze zaježďováni.Já bohužel moc jiných fotek nemam,tak jsem sem dala fotky ze stránek Cunkova
další záhadná slečna...bud je to Fčelka nebo Gotika....
klafus
napsal(a):
další záhadná slečna...bud je to Fčelka nebo Gotika....
....
klafus
napsal(a):
start na klusovce..
a tenhle hřebčák tam byl taky jenom na přijeřďování...pracovně Pepek rodně myslim Bruno..byl kráásmnej
klafus
napsal(a):
a tenhle hřebčák tam byl taky jenom na přijeřďování...pracovně Pepek rodně myslim Bruno..byl kráásmnej
a poslední foto...Monča a Jurášek...ve vohradě..