Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2006 12:39

Ahoj,
zakládám téma tzv. "koňských důchodců", kteří samozřejmě nepatří do žádného starého železa. Vkládejte sem fotky svých koňských kamarádů a samozřejmě nejen to...

5.12.2006 12:40

alda napsal(a):
Ahoj,
zakládám téma tzv. "koňských důchodců", kteří samozřejmě nepatří do žádného starého železa. Vkládejte sem fotky svých koňských kamarádů a samozřejmě nejen to...

Tak to je moje zlatíčko, kterému je 22 . Vypadá na to? Je to anglický plnokrevník. Líbí se Vám? Mně strašně.

5.12.2006 12:41

alda napsal(a):
Tak to je moje zlatíčko, kterému je 22 . Vypadá na to? Je to anglický plnokrevník. Líbí se Vám? Mně strašně.

A ještě jedna.

5.12.2006 12:45

alda napsal(a):
Ahoj,

Ahoj. je krásnej. ani bych neřekla, že je mu tolik. to ho máš už od hříbátka?

5.12.2006 12:45

alda napsal(a):
A ještě jedna.

taky přidám jednoho starouška...příští roky by mu melo být asi 23.

5.12.2006 12:47

janulka401 napsal(a):
taky přidám jednoho starouška...příští roky by mu melo být asi 23.

a ještě jednu...

5.12.2006 13:11

dendulka napsal(a):
Ahoj. je krásnej. ani bych neřekla, že je mu tolik. to ho máš už od hříbátka?

Tak já se také přidám...tohle je Lucka je jí 26 let...jo veteránka, která si plně užívá důchodu. Zdravotní nějaké vážné problémy zaplať pánbůh nemá, jen chodí už několik roků občas mimochodně a loupe ji v kloubech...hold stáří...

5.12.2006 13:12

tajemma danny napsal(a):
Tak já se také přidám...tohle je Lucka je jí 26 let...jo veteránka, která si plně užívá důchodu. Zdravotní nějaké vážné problémy zaplať pánbůh nemá, jen chodí už několik roků občas mimochodně a loupe ji v kloubech...hold stáří...

a etě jedna fotečka Lucky...je to bába ale občas dotěrná hříbata pěkně prožene...

5.12.2006 13:13

tajemma danny napsal(a):
a etě jedna fotečka Lucky...je to bába ale občas dotěrná hříbata pěkně prožene...

a jedna z detailní...

5.12.2006 14:35

tajemma danny napsal(a):
a jedna z detailní...

pre tajemnú danny tá kobylka je nádherná, hovorím to preto, že som sa stretla s mladšími kobykami od nej, ale im trčali rebrá a mali prehnutí hrbát.
Táto vypadá, ako keby ani neporodila žiadne žriebe a nevozila jazdca, je prekrásna takto by mal v starobe vypadať každý koník, a páči sa mi, že máte tako stará kobyku v stáde, aspon sa pri nej žriebetá priučia a poslúchajú ....

5.12.2006 14:47

anna napsal(a):
pre tajemnú danny tá kobylka je nádherná, hovorím to preto, že som sa stretla s mladšími kobykami od nej, ale im trčali rebrá a mali prehnutí hrbát.
Táto vypadá, ako keby ani neporodila žiadne žriebe a nevozila jazdca, je prekrásna takto by mal v starobe vypadať každý koník, a páči sa mi, že máte tako stará kobyku v stáde, aspon sa pri nej žriebetá priučia a poslúchajú ....

Děkuji za pochvalu. Na Lucce se už asi šest let nejezdí, měla problémy s nožkama. A jelikož je to majitelky velká láska tak si spokojeně užívá flákání se. Děti se na ní učí čištění (to ona miluje, vzorně stojí a ožívá si masáže těla). Ve stádě je šťastná, ještě asi před měsícem všichni zůstávali i přes noc venku (pokud bylo jasno a nefoukalo) Lucinku jsme chtěli nechávat doma ale od stáda se prostě nedá odtrhnout. Už se tolik nikam nežene, při zahánění domů klidně stojí a čeká až se rozevlátá hříbata nahrnou do stáje k plnému žlabu a ona v klídku a pomalinku vejde jako poslední do stáje a klidným krokem dojde ke svému boxu. Je to dáma, opravdu.

P.S.: Tohle je její letošní vnouček...

5.12.2006 15:04

tajemma danny napsal(a):
Děkuji za pochvalu. Na Lucce se už asi šest let nejezdí, měla problémy s nožkama. A jelikož je to majitelky velká láska tak si spokojeně užívá flákání se. Děti se na ní učí čištění (to ona miluje, vzorně stojí a ožívá si masáže těla). Ve stádě je šťastná, ještě asi před měsícem všichni zůstávali i přes noc venku (pokud bylo jasno a nefoukalo) Lucinku jsme chtěli nechávat doma ale od stáda se prostě nedá odtrhnout. Už se tolik nikam nežene, při zahánění domů klidně stojí a čeká až se rozevlátá hříbata nahrnou do stáje k plnému žlabu a ona v klídku a pomalinku vejde jako poslední do stáje a klidným krokem dojde ke svému boxu. Je to dáma, opravdu.

P.S.: Tohle je její letošní vnouček...

pre tajemnú denny, musím ty ju vynachváliť pretože nie je veľa takto krásnych starších koní, ja som jednu mala, už je v konskom nebi, mala 18-19 rokov, mám po nej potomka, ked som ju kúpila nevedal som o všetkých skrytých vadách, bola kosť a koža, urobila som pri nej veľa chýb, o ktorých sa s normálnymi iteligentými konákmi bavím, tieto chyby hovorím o sebe preto, aby som varovala iných a aj preto, že som urobila chyby, ktorým som kobylke uškodila, vždy ked si na nu spomenim plačem,

5.12.2006 15:14

anna napsal(a):
pre tajemnú denny, musím ty ju vynachváliť pretože nie je veľa takto krásnych starších koní, ja som jednu mala, už je v konskom nebi, mala 18-19 rokov, mám po nej potomka, ked som ju kúpila nevedal som o všetkých skrytých vadách, bola kosť a koža, urobila som pri nej veľa chýb, o ktorých sa s normálnymi iteligentými konákmi bavím, tieto chyby hovorím o sebe preto, aby som varovala iných a aj preto, že som urobila chyby, ktorým som kobylke uškodila, vždy ked si na nu spomenim plačem,

Koukni na mé stránky...mám tam pár fotek "našich" koníků. Nemáš fotku té kobylky, nebo potomka? Také jsme měli jednu kobylku A1/1, koupili jsme jí s flegmónou na zadní noze, bylo jí kolem 18-ti let. Zaboha nešla dokrmit, stále tak jak jsme ji přivezli od minulého majitele tak vypadala. Odčervovali jsme snad každej měcís, cpali do mí vitamíny, sena kolik chtěla ale stejně byla stále hubená. Zemřela když jí bylo 23 let, selhalo jí srdíčko...byla to kobylka, na kterou se nezapomíná. Moc jsme to oplakali, na to, že prý běhala v minulosti dostihy, prý chodila parkury a ve svých 14-ti letech prý začala s drezurou tak jí nic nebolelo, po pastvě byla schopná lítat a vyhazovat třeba pět minut, dělat nálety na ostatní koně na pastvě. Ale život jde dál a my s ním.

5.12.2006 15:16

tajemma danny napsal(a):
Koukni na mé stránky...mám tam pár fotek "našich" koníků. Nemáš fotku té kobylky, nebo potomka? Také jsme měli jednu kobylku A1/1, koupili jsme jí s flegmónou na zadní noze, bylo jí kolem 18-ti let. Zaboha nešla dokrmit, stále tak jak jsme ji přivezli od minulého majitele tak vypadala. Odčervovali jsme snad každej měcís, cpali do mí vitamíny, sena kolik chtěla ale stejně byla stále hubená. Zemřela když jí bylo 23 let, selhalo jí srdíčko...byla to kobylka, na kterou se nezapomíná. Moc jsme to oplakali, na to, že prý běhala v minulosti dostihy, prý chodila parkury a ve svých 14-ti letech prý začala s drezurou tak jí nic nebolelo, po pastvě byla schopná lítat a vyhazovat třeba pět minut, dělat nálety na ostatní koně na pastvě. Ale život jde dál a my s ním.

hlava je rychlejší než prsty...moc se omlouvám za překlepy...

6.12.2006 13:40

alda napsal(a):

Naše"Dáma" Tarka, letos 24

6.12.2006 13:44

dagies napsal(a):
Naše"Dáma" Tarka, letos 24

Zaujala mě Tarka....nejezdilo se s ní na rodeo do Šiklova Mlýna? Mám dojem, že mám fotku, jak sedím na kobyle, pstružaté, jménem Tarka. Ale nevím nyní rok.....98,99? Byla švihnutá arabem, že?

6.12.2006 17:02

tajemma danny napsal(a):
hlava je rychlejší než prsty...moc se omlouvám za překlepy...

Tak i ja se pridam, sice nejsou moji, jsou kamosky

Grace ma 23 let

6.12.2006 17:03

gabim napsal(a):
Tak i ja se pridam, sice nejsou moji, jsou kamosky

Grace ma 23 let

Jeste Grace hlavicka

6.12.2006 17:04

gabim napsal(a):
Jeste Grace hlavicka

A Flay, tomu je letos 25 let

6.12.2006 17:15

gabim napsal(a):
A Flay, tomu je letos 25 let

také přidám jednoho koníka. Na jaře má 22 let. Jmenuje se Islam a je to ČMB

6.12.2006 17:16

ettelwen napsal(a):
také přidám jednoho koníka. Na jaře má 22 let. Jmenuje se Islam a je to ČMB

ještě jedna fotečka

7.12.2006 11:18

ettelwen napsal(a):
ještě jedna fotečka

Pony klisna Mirunka - tak tenhle Metuzalém si už několik let u nás spokojeně užívá důchodu a příští rok by měla slavit 30. Tak ať jí to ještě nějakou dobu zdravě šlape...

7.12.2006 12:04

gabim napsal(a):
Jeste Grace hlavicka

ahoj, kde má kamarádka kobylku a nevíš jestli neměla před 4 lety hříbě? Je podobná mojemu koníkovi, což by mohl být její syn. Děkuju

12.1.2007 17:25

tango napsal(a):
ahoj, kde má kamarádka kobylku a nevíš jestli neměla před 4 lety hříbě? Je podobná mojemu koníkovi, což by mohl být její syn. Děkuju

Hanka letos 24 let

12.1.2007 18:24

alda napsal(a):
Ahoj,

Majka 37, ale stále šéfuje stádu

13.1.2007 07:26

bubo napsal(a):
Majka 37, ale stále šéfuje stádu

Kobylka Borbela, myslím že 22.. letos bude mít hříbě;)

13.1.2007 21:38

alda napsal(a):
Ahoj,

Pro příznivce Burbona posílám pár foteček z výběhu...

13.1.2007 21:39

cheyenne napsal(a):
Pro příznivce Burbona posílám pár foteček z výběhu...

V prosinci mu bylo 24 let...

13.1.2007 21:40

cheyenne napsal(a):
V prosinci mu bylo 24 let...

A doma.... má box 4,5x5 metrů

13.1.2007 21:40

cheyenne napsal(a):
A doma.... má box 4,5x5 metrů

A ještě jedna se Saxíkem

14.1.2007 09:50

cheyenne napsal(a):
A ještě jedna se Saxíkem

Burbon? Je to ten Burbon, plemeník? Kinský? To už má tolik? Jak se k má? Dostal se k Vám? Jak?

14.1.2007 13:20

lucky napsal(a):
Burbon? Je to ten Burbon, plemeník? Kinský? To už má tolik? Jak se k má? Dostal se k Vám? Jak?

Ahojky, jak se k Vám Burbon dostal? A jak dlouho ho máte? Já viděla fotky Burbona, nevím kde byl ustájenej, ale vypadal tam strašně, děsně hubenej. A na těchto fotkách je úplně jinej, ohledně výživového stavu, hezkej a hlavně spravenej.

14.1.2007 22:01

kakiro napsal(a):
Ahojky, jak se k Vám Burbon dostal? A jak dlouho ho máte? Já viděla fotky Burbona, nevím kde byl ustájenej, ale vypadal tam strašně, děsně hubenej. A na těchto fotkách je úplně jinej, ohledně výživového stavu, hezkej a hlavně spravenej.

iskerniiiik....25 rocny hucul-paan profesor

14.1.2007 22:35

rokimondo napsal(a):
iskerniiiik....25 rocny hucul-paan profesor

gomba 24 rocna dôchodkyna......je po 749 Diktant II-39...je povodne z albertovca...nepoznali ste ju niekto?

14.1.2007 22:38

rokimondo napsal(a):
gomba 24 rocna dôchodkyna......je po 749 Diktant II-39...je povodne z albertovca...nepoznali ste ju niekto?

a este jedna

14.1.2007 22:44

rokimondo napsal(a):
a este jedna

iskerniiik

14.1.2007 22:47

rokimondo napsal(a):

takze malinkyy preklep sa mi podaril......gomba nie je po diktant....ale ona je 749 Diktant II -39..:)...

14.1.2007 22:53

rokimondo napsal(a):
takze malinkyy preklep sa mi podaril......gomba nie je po diktant....ale ona je 749 Diktant II -39..:)...

gomba este raz...:)

15.1.2007 00:18

alda napsal(a):
Ahoj,

Odpovídám ohledně Burbona, ustájila jsem si svého Saxíka na statku Třesice (blízko Chlumce nad Cidlinou) a našla jsem tam Burbona . Dostal se k Březinovým na konci května a byl na tom opravdu špatně, teď se má jako prasátko v žitě, oslavil 24. narozeniny a chodí do výběhu s omladinou (dvouletí hřebečci) a svědčí mu to mezi nimi . V úterý beru foťák, tak ho ještě nafotím, jestli budete chtít. Jinak by měl Burbon letos mít připouštěcí licenci a těší se na kobylky

15.1.2007 06:22

lucky napsal(a):
Zaujala mě Tarka....nejezdilo se s ní na rodeo do Šiklova Mlýna? Mám dojem, že mám fotku, jak sedím na kobyle, pstružaté, jménem Tarka. Ale nevím nyní rok.....98,99? Byla švihnutá arabem, že?

No najezdila toho hodně co se týče rodeí. Myslím že je možné že je to ona.

15.1.2007 14:58

alda napsal(a):
Ahoj,

Moje Letynka letos jí bude 34

15.1.2007 15:05

1149 napsal(a):
Moje Letynka letos jí bude 34

Snad me kamaradka nezabije. Davam sem jeji kobylku Senorku. Je ji pres dvacet ale kolik presne nidko nevi, protoze prijela z Ruska a bez papiru. Je nejmensi z naseho stadecka, kteremu s prehledem sefuje. Pavla

15.1.2007 16:02

cheyenne napsal(a):
Odpovídám ohledně Burbona, ustájila jsem si svého Saxíka na statku Třesice (blízko Chlumce nad Cidlinou) a našla jsem tam Burbona . Dostal se k Březinovým na konci května a byl na tom opravdu špatně, teď se má jako prasátko v žitě, oslavil 24. narozeniny a chodí do výběhu s omladinou (dvouletí hřebečci) a svědčí mu to mezi nimi . V úterý beru foťák, tak ho ještě nafotím, jestli budete chtít. Jinak by měl Burbon letos mít připouštěcí licenci a těší se na kobylky

Ahoj Cheyenne,prosím,Burbon je otcem našeho Pierota Kinského,proto nás jeho osud zajímá.nevíš,prosím Tě,kde byl,než přišel tam,kde je teď?Která stáj se tak mizerně starala o bezvadného plemeníka?Nechci soudit dopředu,ale už i Červánek na tom byl špatně,tak bych chtěla vědět pravdu.
Můžeš mi napsat na mejl,když si klikneš na mé jméno,je tam.
Moc díky,Jarča.

17.1.2007 15:39

alfi pav napsal(a):
Snad me kamaradka nezabije. Davam sem jeji kobylku Senorku. Je ji pres dvacet ale kolik presne nidko nevi, protoze prijela z Ruska a bez papiru. Je nejmensi z naseho stadecka, kteremu s prehledem sefuje. Pavla

Náš plemený hřebec 2415 Hugo!!!!

17.1.2007 15:40

barletka napsal(a):
Náš plemený hřebec 2415 Hugo!!!!

HUgo má letos 22 let! Na fotce ma 21!!!

kamzík

17.1.2007 18:34
kamzík

alda napsal(a):

Aldo, můžu se zeptat jak se ten koník jmenuje? Hrozně mi připomíná jednu A1/1 kobylu, té je ale stopro 16. nebo po jakých je rodičích, třeba budou příbuzní

17.1.2007 20:57

alfi pav napsal(a):

Tohle taky přišlo z ruska něco oklo 16 let kobyla foceno 06

17.1.2007 21:00

redbla napsal(a):
Tohle taky přišlo z ruska něco oklo 16 let kobyla foceno 06

původně šedivá, po huculovi hříbě myšák s úhořím pruhem

24.8.2007 14:22

alda napsal(a):
Ahoj,

taky pridam nejake fotky,prvni je 20leta Fariga.

24.8.2007 14:24

kati napsal(a):
taky pridam nejake fotky,prvni je 20leta Fariga.

A jeste jeda,Manona uz nejni mezi nami,nedozitych 27let,omlouvam se za nekvalitu fotek.

25.8.2007 12:05

kati napsal(a):
A jeste jeda,Manona uz nejni mezi nami,nedozitych 27let,omlouvam se za nekvalitu fotek.

Bystrá - Barunka narozena 18.2.1986.. Teďka je někde u Ostravy, teda jestli ještě žije, což bych byla strašně ráda. Byl to první kůň na kterém jsem seděla. Mamka na ni jezdila závody. Moc horná a krásná kobylka =)

Chtěla bych ji popřát aby se měla pořád tak skvěle jak se měla tady u nás!!
Měj se krásně krasavice =o*

P.S.: Kdyby ji někdo znal prosím ozvěte se buď tady, jezabel@seznam.cz..
ICQ 319-685-274

25.8.2007 12:10

jezabel napsal(a):
Bystrá - Barunka narozena 18.2.1986.. Teďka je někde u Ostravy, teda jestli ještě žije, což bych byla strašně ráda. Byl to první kůň na kterém jsem seděla. Mamka na ni jezdila závody. Moc horná a krásná kobylka =)

Chtěla bych ji popřát aby se měla pořád tak skvěle jak se měla tady u nás!!
Měj se krásně krasavice =o*

P.S.: Kdyby ji někdo znal prosím ozvěte se buď tady, jezabel@seznam.cz..
ICQ 319-685-274

Ještě Barunka =o*

25.8.2007 12:20

jezabel napsal(a):
Ještě Barunka =o*

teďka dám Arona taky ho jezdila mamka ale ten už bohužel nežije =´( Byl to krásnej valášek.
Měl vyskákaný S** ale pak měl problémy z nohama a museli ho dát pryč =´(

Měj se krásně Aronku!! Určitě nás vidíš a máš nás rád tak jako my tebe =o*

25.8.2007 12:45

jezabel napsal(a):
teďka dám Arona taky ho jezdila mamka ale ten už bohužel nežije =´( Byl to krásnej valášek.
Měl vyskákaný S** ale pak měl problémy z nohama a museli ho dát pryč =´(

Měj se krásně Aronku!! Určitě nás vidíš a máš nás rád tak jako my tebe =o*

A tady o5 Aronek s mamkou tentokrát v boxíku. =o*

9.2.2008 17:08

jezabel napsal(a):
A tady o5 Aronek s mamkou tentokrát v boxíku. =o*

Nejaké zimné fotky Gomby :)

9.2.2008 17:09

bonbonka napsal(a):
Nejaké zimné fotky Gomby :)

A ešte Gombocka

9.2.2008 17:10

bonbonka napsal(a):
A ešte Gombocka

Gomba opäť

9.2.2008 17:34

bonbonka napsal(a):

A tady můj Brouček. Brzy oslaví 20.narozeniny

9.2.2008 17:35

marketka napsal(a):
A tady můj Brouček. Brzy oslaví 20.narozeniny

Jo, Brouček je anglický plnokrevník

9.2.2008 17:44

marketka napsal(a):
Jo, Brouček je anglický plnokrevník

Kathy,před 14lety nám vet tvrdil,že ji je minimálně 15let.Importována z Ruska

9.2.2008 18:06

pizneta napsal(a):
Kathy,před 14lety nám vet tvrdil,že ji je minimálně 15let.Importována z Ruska

Orne - čerstvá dvadsiatka

9.2.2008 18:11

katjuschka napsal(a):
Orne - čerstvá dvadsiatka

u nás si užíva zaslúžený aktívny dôchodok

9.2.2008 21:22

katjuschka napsal(a):
u nás si užíva zaslúžený aktívny dôchodok

Ahoj,taky se přidám.Simona,tak na této fotce je jí rovných 28 let.Koupili jsme jí v jejích 17letech na malou jízdárnu v hrozném stavu.Ale dala se do kupy(ač v to nikdo nedoufal)a dala ještě 5 hříbat(poslední v 24 letech(.Je to ČT,po otci Marker A1/1,po matce Sáva.Druhá fotka je letos v zimě,holt už ten věk je trochu znát,hůře líná,ale pastvinu 1ha do kopce si ještě obcválá a autorita u stáda je na výši.Letos,1.9. oslaví krásných 30let.

9.2.2008 21:25

juhaj napsal(a):
Ahoj,taky se přidám.Simona,tak na této fotce je jí rovných 28 let.Koupili jsme jí v jejích 17letech na malou jízdárnu v hrozném stavu.Ale dala se do kupy(ač v to nikdo nedoufal)a dala ještě 5 hříbat(poslední v 24 letech(.Je to ČT,po otci Marker A1/1,po matce Sáva.Druhá fotka je letos v zimě,holt už ten věk je trochu znát,hůře líná,ale pastvinu 1ha do kopce si ještě obcválá a autorita u stáda je na výši.Letos,1.9. oslaví krásných 30let.

Tak ještě letošní Simona.V září 30!

10.2.2008 09:14

juhaj napsal(a):
Tak ještě letošní Simona.V září 30!

Starkí sú proste úžasní Majú nejaké zvláštne požiadavky ? Bandážujete,čím krmite,čím im prilepšujete ?

11.2.2008 03:28

jaruska napsal(a):
Ahoj Cheyenne,prosím,Burbon je otcem našeho Pierota Kinského,proto nás jeho osud zajímá.nevíš,prosím Tě,kde byl,než přišel tam,kde je teď?Která stáj se tak mizerně starala o bezvadného plemeníka?Nechci soudit dopředu,ale už i Červánek na tom byl špatně,tak bych chtěla vědět pravdu.
Můžeš mi napsat na mejl,když si klikneš na mé jméno,je tam.
Moc díky,Jarča.

"Která stáj se tak mizerně starala o bezvadného plemeníka"

Novi anglicti majitele chlumeckeho hrebcina. Cele chovne stado na tom nebylo dobre, ale stari plemenici tam malem chcipli. Byli by sli na jatka, kdyby je nevykoupili novi majitele. Cervanek loni pri pozaru Rolinky uhorel, muj nejmilejsi Burbon se dal podle fotek uzasne dohromady. Mela jsem po nem kobylu.

12.2.2008 14:19

alda napsal(a):
Ahoj,

Ferona (25) s Lucinkou (21) foceno dne 10.2.08

12.2.2008 14:21

alda napsal(a):
Ahoj,

Bubča nad 25 let

Přidejte reakci

Přidat smajlík