dendulka
napsal(a):
Ahoj! Včera jsem si přečetla ve Světě koní o bezkostrových sedlech. Jaký na ně máte názor? používáte je někdo?? kdyžtak sem vkládejte i fotky. Předem díky.
...mam bezkostrove sedlo z fy Randols, som velmi spokojna, nejazdim s nim ale vyhradne... rada ho pouzivam na vystupenia, je s nim vyborny kontakt s konom...obcas vychadzky....
losdesertos
napsal(a):
...mam bezkostrove sedlo z fy Randols, som velmi spokojna, nejazdim s nim ale vyhradne... rada ho pouzivam na vystupenia, je s nim vyborny kontakt s konom...obcas vychadzky....
...mam pod nim neoprenovu podlozku, preto sa sedlo neklze...z coho ma vela ludi obavy.....da sa na nom skakat......
losdesertos
napsal(a):
...mam pod nim neoprenovu podlozku, preto sa sedlo neklze...z coho ma vela ludi obavy.....da sa na nom skakat......
......je pohodlne....ale vzhladom na neopren ktory mam pod nim, a ten je nepriedusny, nepouzivam ho na dlhe vychadzky, alebo trening.....kym som neopren nemala, sedlo sa klzalo nabok...a to naozaj nieje prijemne...
losdesertos
napsal(a):
......je pohodlne....ale vzhladom na neopren ktory mam pod nim, a ten je nepriedusny, nepouzivam ho na dlhe vychadzky, alebo trening.....kym som neopren nemala, sedlo sa klzalo nabok...a to naozaj nieje prijemne...
...vyhody vidim v tom ze sa lahko prenasa, je lahucke, spratne, clovek ma dobry kontakt s konom, sedi na kazdy chrbat koniaka a myslim ze aj kazdy ludsky zadok.
...nevyhody....pokial nieje neopren je nestabilne....aj ked pri rekreacnom jazdeni to az tak nevadi...
...v kazdom pripade som rada ze ho mam, ale neda sa pouzivat ako jedine sedlo.....
...hladala som nejake foto, kde je detailne vidiet..no nemam...