Chystáte nějakou vlastní novoročenku? Nebo máte nějakou povedenou z minulých let?
toricon
napsal(a):
Chystáte nějakou vlastní novoročenku? Nebo máte nějakou povedenou z minulých let?
Pěkný
Z minulého roku mám pěkné, ale neskutečně zmenšené, tak by tu byla jen tečka. Koníci u rudých bobů ve sněhu. Letos pořád přemýšlím, co to bude. Sníh nikde a na blátě se mi Pf fotit nechce... Kdo máte typy, pište
toricon
napsal(a):
Já mám jedno starší jednodušší...
toricon
napsal(a):
Tak já jsem pro letošek stvořila (ne teda pro sebe) tohle (ještě to přání asi vylepším přebarvením těla poníka na hnědého strakáče )
strelish
napsal(a):
Tak já jsem pro letošek stvořila (ne teda pro sebe) tohle (ještě to přání asi vylepším přebarvením těla poníka na hnědého strakáče )
Tady mám PFku z loňska...letošní musím ještě nějak vytvořit (pokud do Silvestra napadne sníh)
toricon
napsal(a):
Už žádní falešní sobi......
toricon
napsal(a):
Také se přidáme
muchlos
napsal(a):
Taky jedno přidávám.
Moje první pf tak me pls neobvinujte ze to je hnusný
parkuracek
napsal(a):
ahojky muzu se zeptat pres jaky program delate PF
Já dělám PF v Adobe Photoshopu...
Letos jsem udělala tři péefka... Jedno s koníkem, dvě se psem. Tady je to s koněm
darca
napsal(a):
Já dělám PF v Adobe Photoshopu...
Letos jsem udělala tři péefka... Jedno s koníkem, dvě se psem. Tady je to s koněm
moje ,,vodafone,, pfko
toricon
napsal(a):
Přejeme i my ;)
ijík

kunicek
napsal(a):
Přejeme i my ;)
I my přejem, půjčila jsem si text, snad to neva ale nějak ně nechtěla kopnout můza
ijík
napsal(a):
I my přejem, půjčila jsem si text, snad to neva ale nějak ně nechtěla kopnout můza
To moje je jen obyčejné,ale opravdu upřímné.Jarča.
jaruska
napsal(a):
To moje je jen obyčejné,ale opravdu upřímné.Jarča.
bohužel, se to tady tak zmenší, že ta kresba nevynikne...ale alespoň něco
lucky
napsal(a):
bohužel, se to tady tak zmenší, že ta kresba nevynikne...ale alespoň něco
Krásné vánoce a šťastný Nový rok 2007.
toricon
napsal(a):
Jelikož už se v tomto roce asi nedostanu na internet, tak bych všem "fauňákům koňákům " a jejich čtyřnohým miláčkům chtěla popřát krásné Vánoce, bohatého Ježíška a v novém roce mnoho úspěchů a zdraví, přeje Jana + Bony
toricon
napsal(a):
Tak ať se v novém roce daří!
mvdr svehlova
napsal(a):
Tak ať se v novém roce daří!
Tak tady ,,odtajňuji" péefko, co jsem dnes rozeslal svým obchodním partnerům - prodejnám koňské výstroje nakupujícím mé výrobky a dodavatelům materiálu.
toricon
napsal(a):
Tak tady ,,odtajňuji" péefko, co jsem dnes rozeslal svým obchodním partnerům - prodejnám koňské výstroje nakupujícím mé výrobky a dodavatelům materiálu.
Miloši, tak to je opravdu výborné, velmi povedené a vtipné péefko! Kdybych měla vyhlašovat vítěze nějaké soutěže PF, tak je to jasné
!!!
toricon
napsal(a):
Ale notak! Kromě vkládání textů do fotek, zmenšování velikosti a podobných maličkostí toho moc neumím.
Text asi nebude moc vidět...
toricon
napsal(a):
toricon
napsal(a):
Já mám podobnou jako strelish (heslo vzniklo uplně nezávisle na ní :D))), ale myslím, že nebude moc vidět, takže kdyžtak přidávám odkaz: http://www.evizna.wz.cz/pictures/pf640x480.jpg
evizna
napsal(a):
Já mám podobnou jako strelish (heslo vzniklo uplně nezávisle na ní :D))), ale myslím, že nebude moc vidět, takže kdyžtak přidávám odkaz: http://www.evizna.wz.cz/pictures/pf640x480.jpg
janna
napsal(a):
Možná to sem nepatří, tak kdyžtak promiňte. Jedno rodinné, nekoňácké péefko od koňáka.
toricon
napsal(a):
Naše pF inspirované nejmenovanou reklamou :-)
hancus
napsal(a):
Naše pF inspirované nejmenovanou reklamou :-)
Moje letošní PF...tentokrát jsem sáhla po jednom nepříliš foceném zvířátku
toricon
napsal(a):
PF 2007