canis lupus
napsal(a):
...vkladejte. Nasla jsem nejake svoje, tak zacnu.
trajekt
napsal(a):
Hezkýýýýýýý ,ale škoda,že ta první fotka je tak tmavá.A nebo je to takový papír?Fakt pěkný
tak ja taky přidám... je to kresba meho konika... (při troše fantazie...) mam i další obrázky ale ty mam doma na pc...
jaruska
napsal(a):
Taky musím moc pochválit,je to skoro jako skutečnost.Já nikdy malovat neuměla,stěží namaluju domeček.Ale každý člověk se narodil s jiným talentem,já zase umím trochu zpívat.Nechceš něco zazpívat ?
Tak sem to konečně našla Tady jeden pokus o arábka...
klafus
napsal(a):
Tak sem to konečně našla Tady jeden pokus o arábka...
a ještě hlavička....horně bedilně mi to fotí,ta tužka se hrozně odráží :o(((
klafus
napsal(a):
a ještě hlavička....horně bedilně mi to fotí,ta tužka se hrozně odráží :o(((
a pak staršíí... fakt musim potvrdit,že namalovat hezkýho koně je starsně těžký :o((( vždycky tam někde něco neladí....
klafus
napsal(a):
a pak staršíí... fakt musim potvrdit,že namalovat hezkýho koně je starsně těžký :o((( vždycky tam někde něco neladí....
....a další staršíí....
lucies
napsal(a):
Tak taky něco vložím.
taky něco přiložím, ale bohužel je to trochu mázlé a nejsou vidět detaily..blbě se mi to fotí.
tady jenom skica
ettelwen
napsal(a):
taky něco přiložím, ale bohužel je to trochu mázlé a nejsou vidět detaily..blbě se mi to fotí.
tady jenom skica
ještě nedodělaný paint.
ettelwen
napsal(a):
koňské oko-detail
ještě taková nic moc rychlo-malba..všechny tyto obrázky jsou dost staré, lepší nemám vyfocené, ale napravím to a vyfotím některý z mých nynějších obrazů.
parley
napsal(a):
tak ja taky přidám... je to kresba meho konika... (při troše fantazie...) mam i další obrázky ale ty mam doma na pc...
parley
napsal(a):
a trosku prekreslovani... opravdu realistickeho kone
scratchie
napsal(a):
lidicky,ja se asi picnu...tak jeste jedno: HEZKY , HOLKY . proste sem tam dala jen carku,aby slo videt,ze je to osloveni a kvuli tomu vypatlam dva zbytecny prispevky.Asi jsem ve svych 17ti letech senilni...
tak hodím i nějaké ty moje obrázky...
canis lupus
napsal(a):
Tak sem taky něco přihodím
canis lupus
napsal(a):
.
canis lupus
napsal(a):
.
blanche
napsal(a):
.
tak jsem zkoušela zase něco vyfotit, ale je to zase blbě vyfocené, celé do oranžova....hlavně ty první dva, třetí je ok, ale zase rozmazaný...asi to bude tím, že to vždycky fotím večer při umělém světle, no příště to musím vyfotit někdy přes den....jinak máte všchni moc hezké obrázky
no, norik na tomto obrázku je namalovaný na bílém papíře..tady v oranžovém provedení škoda no
ettelwen
napsal(a):
tak jsem zkoušela zase něco vyfotit, ale je to zase blbě vyfocené, celé do oranžova....hlavně ty první dva, třetí je ok, ale zase rozmazaný...asi to bude tím, že to vždycky fotím večer při umělém světle, no příště to musím vyfotit někdy přes den....jinak máte všchni moc hezké obrázky
no, norik na tomto obrázku je namalovaný na bílém papíře..tady v oranžovém provedení škoda no
tento je taky na bílém papíře...
ettelwen
napsal(a):
tento je taky na bílém papíře...
a poslední..ten asi nejnormálnější barevně, ale za to trochu mázlý
ettelwen
napsal(a):
a poslední..ten asi nejnormálnější barevně, ale za to trochu mázlý
Ahojte! moc pěkné obrázky! taky sem 2 hodím. omlouvám se za kvalitu... je to focené mobilem...
noled
napsal(a):
Ahojte! moc pěkné obrázky! taky sem 2 hodím. omlouvám se za kvalitu... je to focené mobilem...
a další.
jaruska
napsal(a):
Holky,teda klobouk dolů !!!!Krásně namalované,opravdu paráááda.Já asi navrhnu,aby se v Jezdectví objevila soutěž malovaných obrázků koní-určitě by se to líbilo,co říkáte ostatní????????
Jasně Jaruško,to by bylo super.Ráda se zúčastním.Svoje kresby zatím nemám nafocené,ale nafotím a dám je sem.
trajekt
napsal(a):
Jasně Jaruško,to by bylo super.Ráda se zúčastním.Svoje kresby zatím nemám nafocené,ale nafotím a dám je sem.
ahojky, máte krásné kresby...škoda, že já neumím nakrestlit koně :(( chtěla bych se zeptat jestli nemáte nějaká jednorožce, hrozně mě fascinujou, jestli nějakýho máte dáte ho sem? Dík a mějte se
nikiska
napsal(a):
ahojky, máte krásné kresby...škoda, že já neumím nakrestlit koně :(( chtěla bych se zeptat jestli nemáte nějaká jednorožce, hrozně mě fascinujou, jestli nějakýho máte dáte ho sem? Dík a mějte se
Ahoj a má jednorožec zlatou,nebo bílou hřívu?Zrovna Ti jednoho vyrábím.Někde píšou,že zlatou,ale já jsem je většinou viděla s bílou.
nikiska
napsal(a):
Domamám více jednorožců jak koní,až budu doma tak semněco hodím;) ale mám jen hlavy, ale maličký;)
canis lupus
napsal(a):
Věnováno babičce
sabora

canis lupus
napsal(a):
to je arábek, kresleno tak před 6ti lety mnou
sabora

canis lupus
napsal(a):
asi si roufnu napsat, že tohle jsou nejstarší a nejceníjší malby tady
sabora

canis lupus
napsal(a):
č. 2. patrně jde o koně Valdštejna
sabora
napsal(a):
č. 2. patrně jde o koně Valdštejna
Tak tenhle koník by měl být aspoň trochu podobný ŠEejtánkovi od Dáši,poznáváte?
...
no ta kvalita....,na www.happyjumping.estranky.cz to vypadá snad krapet líp...
pizneta
napsal(a):
Tak tenhle koník by měl být aspoň trochu podobný ŠEejtánkovi od Dáši,poznáváte?
...
no ta kvalita....,na www.happyjumping.estranky.cz to vypadá snad krapet líp...
Jééé, a nechcete mi holky šikulky nakreslit nějakého mého
Až budu mít foťák i obrázky na jednom místě, tak taky něco pošlu.... Na ty své si netroufám, mám strach, aby se neurazili, tak kreslím úplně jiné
lutynta
napsal(a):
týý jo to je bomba...klobouk dolů Piznetko...
mojééé
luda
napsal(a):
jj sory že je to rozmazanné ,ale lépe to nešlo
tak už poslední
trajekt
napsal(a):
PONIČKA
Zapoměla jsem dodat,že ta ponička je před porodem.Kreslila jsem to podle fotky březí poničky.A TADY MUSTANG,HŘEBEC SE SVOU KOBYLKOU
trajekt
napsal(a):
Zapoměla jsem dodat,že ta ponička je před porodem.Kreslila jsem to podle fotky březí poničky.A TADY MUSTANG,HŘEBEC SE SVOU KOBYLKOU
TOHLE NENÍ MOC POVEDENÝ
trajekt
napsal(a):
TOHLE NENÍ MOC POVEDENÝ
Tohle se mi taky moc nelíbí,jsou to takové moje první pokusy barvou,ale jiné nemám,protože pokaždý,když se mi něco povede,dám to do rámu a někomu daruju.Tak sem dám aspon tohle.HŘÍBEK
trajekt
napsal(a):
Tohle se mi taky moc nelíbí,jsou to takové moje první pokusy barvou,ale jiné nemám,protože pokaždý,když se mi něco povede,dám to do rámu a někomu daruju.Tak sem dám aspon tohle.HŘÍBEK
lucies
napsal(a):
...a ještě jedna.
Taky se přidám, ale jsou to jen takové pětiminutové čmáranice
marky
napsal(a):
Taky se přidám, ale jsou to jen takové pětiminutové čmáranice
a ještě jeden
canis lupus
napsal(a):
Já se taky přidám:o) křída a olejový uhel, malováno loni: (promiňte kvalitu, foceno digitálem)
canis lupus
napsal(a):
Tak já koně teda kreslit neumím, dneska jsem ho ve škole zkusila poprvé...
canis lupus
napsal(a):
Dlouho jsem nekreslila, protože jsem neměla čas... Takže první se nepovedl a druhý je teprve nákres...
canis lupus
napsal(a):
A tady je ten druhý...
blanche
napsal(a):
.
Teda musim rict ze Blanche ma fakt talent..vsecky obrazky jsou krasny,ale ty od Blanche maji snad i dusi...zachytit vyraz ve tvari aby byl opravdu presvedcivy neni jednoduchy a Blanche se to povedlo..nadhera..klobouk dolu damy.. Kdyz najdu nejaky svuj vytvor tak ho sem taky hodim..:)
pizneta
napsal(a):
...haflošek
Tady tohle jsem kreslila kdyz mi bylo 13 let..takze nic moc,ale je to jeden z nejhezcich co jsem nasla..ted uz moc nemaluju,neni cas..
jurásek

ukulemba
napsal(a):
Je to naskenovany a teda necekala jsem ze to bude tak hnusny..:(
maluji taky ,ale dám sem fotečku poníka kterého jsem vyřezala ze dřeva,omlouvám se za kvalitu fotky
jurásek

jurásek
napsal(a):
maluji taky ,ale dám sem fotečku poníka kterého jsem vyřezala ze dřeva,omlouvám se za kvalitu fotky
canis lupus
napsal(a):
Skica... pro informaci, kůň jde šejdrem...
lunik
napsal(a):
Skica... pro informaci, kůň jde šejdrem...
taky něco pošlu :-)
je to očičko od mé kobylky Galverky-už je ale na věčných pastvinách :-(
petulak
napsal(a):
taky něco pošlu :-)
je to očičko od mé kobylky Galverky-už je ale na věčných pastvinách :-(
a ještě něco
ettelwen
napsal(a):
a poslední..ať to tu zas nezaplácám..
Fíha - super kreslíš
Něco sem taky přihodím
ukulemba
napsal(a):
Teda musim rict ze Blanche ma fakt talent..vsecky obrazky jsou krasny,ale ty od Blanche maji snad i dusi...zachytit vyraz ve tvari aby byl opravdu presvedcivy neni jednoduchy a Blanche se to povedlo..nadhera..klobouk dolu damy.. Kdyz najdu nejaky svuj vytvor tak ho sem taky hodim..:)
Pro Ukulembu - děkuji za reakci - jsi hodná
Sice to přečetla asi po roce, ale zahřálo mě to u srdíčka
blanche
napsal(a):
Fíha - super kreslíš
Něco sem taky přihodím
Taky se přidám..
canis lupus
napsal(a):
Taky sem prihodim nejake moje obrazky
dalajlama
napsal(a):
ece jedna
taky se přidám... zmenšené to vypadá hrozně, ve skutečnosti to není zrnité...
natrix
napsal(a):
taky se přidám... zmenšené to vypadá hrozně, ve skutečnosti to není zrnité...
tohle měl být původně jednorožec, nakonec na roh nedošlo...
natrix
napsal(a):
tohle měl být původně jednorožec, nakonec na roh nedošlo...
ta kvalita je hrozná
natrix
napsal(a):
další jednorožec
no jej nějak mu to zdeformovalo hlavu tak tady ještě detail...
natrix
napsal(a):
no jej nějak mu to zdeformovalo hlavu tak tady ještě detail...
a tady pegas
canis lupus
napsal(a):
moje pokusy
canis lupus
napsal(a):
další
canis lupus
napsal(a):
a další
kassiopeass
napsal(a):
Holky měla bych otázku: to kreslíte podle předlohy nebo z paměti?
for ettelwen:
nádherná živá linka, je to jak ilustrace, no prostě bájo, krásně živý! taky bych chtěla :o) já si na kreslení koníků čas asi nikdy neudělam, kreslím je vždycky jen když chce někdo známý nakreslit hlavu svýho koníka....
nikootin
napsal(a):
for ettelwen:
nádherná živá linka, je to jak ilustrace, no prostě bájo, krásně živý! taky bych chtěla :o) já si na kreslení koníků čas asi nikdy neudělam, kreslím je vždycky jen když chce někdo známý nakreslit hlavu svýho koníka....
vždycky podle nějaké fotky
nikootin
napsal(a):
vždycky podle nějaké fotky
jediný obraz podle fantazie