Ahojky dávejte sem fotky vás a vašich koníků z huberta
tak to sem já a Helium
barus
napsal(a):
tak to sem já a Helium
hubert Libchavy 2006
brodska
napsal(a):
Ahojky můžu se zeptat na původ Helia???Díkys moc
Helik je anglický plnokrevník, tak je jeho rodokmen na Fitminu. Přikládám odkaz : http://www.fitmin.cz/fitmin.asp? start=18&idc=59&akce=8 &linie=rod&kun=Helium Jsou tam dvě mezery
brodska
napsal(a):
Ahojky můžu se zeptat na původ Helia???Díkys moc
Helium není můj koník ale je ze stáje kde chodím jezdit
HELIUM Anglický plnokrevník (Lord Carnaby – Helina) 10.3. 2000 – hřebec(od téhle soboty valach)
Majitel Eva Foukalová – Radkova Lhota / parkury
Je polobratrem Hřivny. Ze zdravotních důvodů, které si vyžaduje operativní zákrok (dýchání) byl ztažen z dostihové dráhy a připravuje se na parkury, kde absolvoval již i několik úspěšných startů.
barus
napsal(a):
Helium není můj koník ale je ze stáje kde chodím jezdit
HELIUM Anglický plnokrevník (Lord Carnaby – Helina) 10.3. 2000 – hřebec(od téhle soboty valach)
Majitel Eva Foukalová – Radkova Lhota / parkury
Je polobratrem Hřivny. Ze zdravotních důvodů, které si vyžaduje operativní zákrok (dýchání) byl ztažen z dostihové dráhy a připravuje se na parkury, kde absolvoval již i několik úspěšných startů.
cau lesiku...muzu se zeptat kde je ten helik focen??...dekuji za odpoved
nicolll
napsal(a):
cau lesiku...muzu se zeptat kde je ten helik focen??...dekuji za odpoved
Ahoj Niky, to je fotka ještě z Beňova. Fotila ji Věrka 1/3ová. ( a tuhle taky ) Už je to nějakej pátek.
Máš slušny stránky!
lesik
napsal(a):
Ahoj Niky, to je fotka ještě z Beňova. Fotila ji Věrka 1/3ová. ( a tuhle taky ) Už je to nějakej pátek.
Máš slušny stránky!
Tady jsme na hudertu v roce 2004. Já a Gituš před nasednáním...
tajemma danny
napsal(a):
Tady jsme na hudertu v roce 2004. Já a Gituš před nasednáním...
a tady v sedle...
tajemma danny
napsal(a):
a tady v sedle...
a rok 2005...stále nerozlučná dvojka...
tajemma danny
napsal(a):
a rok 2005...stále nerozlučná dvojka...
a konečně rok 2006...
ijík

lesik
napsal(a):
Helik je anglický plnokrevník, tak je jeho rodokmen na Fitminu. Přikládám odkaz : http://www.fitmin.cz/fitmin.asp? start=18&idc=59&akce=8 &linie=rod&kun=Helium Jsou tam dvě mezery
Nazdáár Lesouš !
Fotky jsou pořízeny 31.3.2004 v JO Beňov - poslední den co u nás byli s Ratinou.
tajemma danny
napsal(a):
a konečně rok 2006...
Heh lesik na tech stankach se uz pekne dlouho nepracuje ptz nani cas jeste jezdim na Gore u Večeři a jeste cvicim psa tak nestiham ale jinak sou strasny sou tam stary fotky ale jak bude cas tak je budu menit...jj dik to sou pekny fotecky...no teda hlavne gdyz je tam helicek...sem si ho chtela kupovat ale to ho jeste neprodavali
nicolll
napsal(a):
Heh lesik na tech stankach se uz pekne dlouho nepracuje ptz nani cas jeste jezdim na Gore u Večeři a jeste cvicim psa tak nestiham ale jinak sou strasny sou tam stary fotky ale jak bude cas tak je budu menit...jj dik to sou pekny fotecky...no teda hlavne gdyz je tam helicek...sem si ho chtela kupovat ale to ho jeste neprodavali
Ty jsi chtěla Karla kupovat? Chceš už velkyho konika? Ja sem se na ty stránky teď dostala poprvé. jak bude čas tak je dodělej, teď je zima a brzo tma tak snad se poštěstí!
nicolll
napsal(a):
A Barco jen se chci zeptat co se Helinkovi stalo ze ma problemy s dychanim???Dit byl v pohode ne??
Čau niki to já nevím co se mu stalo a kastroval se aji sentim a ferda, hunter ale nee kvůli chovu a ty fotky jsou na http://web.iol.cz/dspomnenka/dspomnenka tak se dyž tak podívej je jich hodně
tajemma danny
napsal(a):
Hihi...tak jo. Gitce se narodil v roce 2001 hřebeček jménem 61/970 Walis, podle plemenné knihy by to měl být ryzák a majitel je uvedený "Slovensko" tak Ti nevím. Hoď jsem fotečku toho tvýho zlatíčka, zatím Danny
Jj chtela ale jeste se neprodaval...no prave newim kam pudu na skolu mozna na intr...ale jinak vasila budu prodavat...a 2ho konika uz chcu tak max. staryho 3 roky...jinak bych samozrejme chtela novyho......ale zas newim jak to budu zvladat bez vasila prece je to muj milacek...i gdyz bych ho negdy zabila
nicolll
napsal(a):
Jj chtela ale jeste se neprodaval...no prave newim kam pudu na skolu mozna na intr...ale jinak vasila budu prodavat...a 2ho konika uz chcu tak max. staryho 3 roky...jinak bych samozrejme chtela novyho......ale zas newim jak to budu zvladat bez vasila prece je to muj milacek...i gdyz bych ho negdy zabila
Prforsní hon Osek 2006
barus
napsal(a):
tak to sem já a Helium
Čůrající Grant s Vencou
v v
napsal(a):
Čůrající Grant s Vencou
trochu na kuráž....ale jen malinko
barus
napsal(a):