Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2006 13:22

Ahojky,bohužel musím nabídnout svoji klisnu čt k pronájmu,protože na ní nemám čas z důvodu VŠ. Klisna je líbivá hnědka,KVH 165cm,2 a půl roku.Na jaře by se měla obsedat.
Je hodná,temperamentní,živá,rychle se učí a snadno si zvyká.Je to mazlík.
Chci aby si jí vzal někdo,kdo umí pracovat s mladými koníky,kdo má zkušenosti.Je možné ji převést kamkoliv.

7.12.2006 08:00

shantal88 napsal(a):
Ahojky,bohužel musím nabídnout svoji klisnu čt k pronájmu,protože na ní nemám čas z důvodu VŠ. Klisna je líbivá hnědka,KVH 165cm,2 a půl roku.Na jaře by se měla obsedat.
Chci aby si jí vzal někdo,kdo umí pracovat s mladými koníky,kdo má zkušenosti.Je možné ji převést kamkoliv.

ozvi se mi prosím na mail ohledně koníka k pronájmu. Děkuju.mail:dracice.losiny@seznam.cz

7.12.2006 08:21

shantal88 napsal(a):

Ahoj. a odkud jsi?

8.12.2006 21:22

dendulka napsal(a):
Ahoj. a odkud jsi?

kobča je ustájena v chomutově....

9.12.2006 09:13

shantal88 napsal(a):
kobča je ustájena v chomutově....

ahoj taky pronajmu klisnu,jen dospělému zkušenému člověku,jedná se o plnokrevnou desetiletou klisnu,je velmi hodná,citlivá na jemné zacházení.,nyní je ježděná westernově,ale je zvyklá i na anglii.Naprosto zdravá.

11.12.2006 21:18

shantal88 napsal(a):

Nebo pokud má někdo zájem je možno kobylku nahoře vyměnit...za staršího,nemám na ní čas ji obsedat.....

12.12.2006 12:30

shantal88 napsal(a):

Pokud by měl někdo nevýslovný zájem je možno kobylku prodat.

12.12.2006 18:15

shantal88 napsal(a):
Nebo pokud má někdo zájem je možno kobylku nahoře vyměnit...za staršího,nemám na ní čas ji obsedat.....

Ahojky...pokud bys mela zajem kobylku vymenit,tak bych mohla nabidnout 15 CT hodna,tempramentni,skace...je ale mirne dusna(zatim ale zadne projevy)pokud budes mit zajem napis na Dabelinka@centrum.cz nebo kolik bys popripadne za kobcu chtela,je hezka...

13.12.2006 15:56

shantal88 napsal(a):
Pokud by měl někdo nevýslovný zájem je možno kobylku prodat.

ahoj,nemas vic fotek kobylky? a kolik by si za ni chtela? je opravdu moc hezka..

13.12.2006 22:51

anushka napsal(a):
ahoj,nemas vic fotek kobylky? a kolik by si za ni chtela? je opravdu moc hezka..

foteček víc mám,pokud máš zájem pisni mi na j.cicminek@seznam.cz
Pošlu ti fotky i nějaké to info...

16.12.2006 22:38

shantal88 napsal(a):
foteček víc mám,pokud máš zájem pisni mi na j.cicminek@seznam.cz
Pošlu ti fotky i nějaké to info...

Ahoj,psala jsem ti meily,ale vrací se mi zpátky,tak prosím napiš na můj meil anushkazoro@seznam.cz prosím o info,foto a cenu,dík

Přidejte reakci

Přidat smajlík