Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2005 19:34

Ahojik.Založila jsem si nový stránky,tak se na ně mrkněte!!!Je to www.sejtanek.websnadno.cz
Ahooooj

30.8.2005 15:50

sejtanek napsal(a):
Ahojik.Založila jsem si nový stránky,tak se na ně mrkněte!!!Je to www.sejtanek.websnadno.cz
Ahooooj

Apaloosák má nádhernou barvu. Máš aji nějaký fotky z profilu?? Jinak mám ale dojem, že to růžový pozadí se s tím modrým písmem hrozně pere. Mě osobně z toho rozbolely oči.

30.8.2005 16:21

sejtanek napsal(a):
Ahooooj

Kdo dokážete ocenit krásu arabských hřebců - mrkněte na:
http://www.alhambra.at/en/video/video.php
sejtanek:pěkný

30.8.2005 16:22

lakintha napsal(a):
Kdo dokážete ocenit krásu arabských hřebců - mrkněte na:
http://www.alhambra.at/en/video/video.php
sejtanek:pěkný

Tam už jsem se dívala...Moc pěkný...

30.8.2005 16:26

impact napsal(a):
Apaloosák má nádhernou barvu. Máš aji nějaký fotky z profilu?? Jinak mám ale dojem, že to růžový pozadí se s tím modrým písmem hrozně pere. Mě osobně z toho rozbolely oči.

Je to věc názoru...A jakou barvu bys dala ty na růžový pozadí???Jsou to moje první stránky a ráda si nechám poradit
Tak napiš a bude to OK

30.8.2005 16:32

sejtanek napsal(a):
Je to věc názoru...A jakou barvu bys dala ty na růžový pozadí???Jsou to moje první stránky a ráda si nechám poradit
Tak napiš a bude to OK

souhlasim, pekny stranky.....akorat me tez rozbolely oci, na me je ta ruzova mac rvava

30.8.2005 17:40

sejtanek napsal(a):
Tam už jsem se dívala...Moc pěkný...

K barvěstránek - volila bych jemnější odstíny růžové, spíš pastelové (ale to platí pro všechny barvy pozadí), písmo černé, hnědé zajímavě vypadá tmavší zelená. Na jemné pozadí ale můžež bez obav dát i výraznější barvu písma.

30.8.2005 18:36

sejtanek napsal(a):
Ahooooj

Stránky pěkné, koník krásný, ta růžová je děsná, raději bych tam dala nějaký decentnější odstín.. Jen malá chybička- píšeš: "Dostala jsem ho 25.12.2005 k Vánocům"... chybka v datu:)

31.8.2005 08:32

svatka napsal(a):
Stránky pěkné, koník krásný, ta růžová je děsná, raději bych tam dala nějaký decentnější odstín.. Jen malá chybička- píšeš: "Dostala jsem ho 25.12.2005 k Vánocům"... chybka v datu:)

Datum jsem už opravila!Dostala jsem ho 25.12.2004 Dík za upozornění...Jinak barvu pozadí jsem neměnila...Mě se líbí ,ale dala jsem jinou barvu písma...

31.8.2005 08:59

sejtanek napsal(a):
Datum jsem už opravila!Dostala jsem ho 25.12.2004 Dík za upozornění...Jinak barvu pozadí jsem neměnila...Mě se líbí ,ale dala jsem jinou barvu písma...

Mas hezký stránky ŠEJTÁNEK je nádherný!!! Odkaď ho máš?

31.8.2005 17:52

jezabel napsal(a):

kouknete na www.jessica.nanic.cz

31.8.2005 20:03

jezabel napsal(a):

Šejtánka mám od p.Havránka...

31.8.2005 20:04

forpus napsal(a):
kouknete na www.jessica.nanic.cz

Ta stránka nejde zobrazit!!!!

31.8.2005 21:11

sejtanek napsal(a):
Šejtánka mám od p.Havránka...

podívejte se na mé stránky

www.js-slavikov.websnadno.cz

a vyjádřete se - díky moooooc

1.9.2005 18:56

sejtanek napsal(a):
Ahooooj

jé tak když jsme u toho já mám taky nový stránky,tak se prosim podivejte a hlasujte v anketkách,děkuju

1.9.2005 18:57

sejtanek napsal(a):
Ahooooj

jsou www.reinerik.websnadno.cz

3.9.2005 10:27

dandys3 napsal(a):
jsou www.reinerik.websnadno.cz

už fungujeme!www.jessica.nanic.cz a napište nám něco do g-booku

3.9.2005 11:23

eliska84 napsal(a):
už fungujeme!www.jessica.nanic.cz a napište nám něco do g-booku

asi tě zklamu, ale ty strányk moc nefungují, ve Fotogalerii se nezobrazila ani jedna fotka...Jestli můžu poradit, tak do dostihové kariéry si k tomu rekordu dopiš, na jakou byl vzdálenost, jinak je to totiž nicneříkající údaj...

3.9.2005 23:29

vap napsal(a):
asi tě zklamu, ale ty strányk moc nefungují, ve Fotogalerii se nezobrazila ani jedna fotka...Jestli můžu poradit, tak do dostihové kariéry si k tomu rekordu dopiš, na jakou byl vzdálenost, jinak je to totiž nicneříkající údaj...

Ahoj,koukněte na www.minda.websnadno.cz jsou to mé první stránky.založila jsem je dnes,tak toho tam moc není a musí se ještě dodělat...Je to stránka mého poníka,koukněte ještě na www.jessica.nanic.cz to je stránka kobylky které jsem spolumajitelka,ták pá Anička

5.9.2005 18:21

sejtanek napsal(a):
Ahooooj

Mno tak se jukněte na www.invicto.wz.cz a napište nám a pak se juknětě na www.golias.wz.cz a napište nám díky

6.9.2005 19:34

sejtanek napsal(a):
Ahooooj

Tak jsem se taky pokusila:) Dneska jsem si zprovoznila takové malé webovky.. tak mě je zkoukněte:)
Bude tam toho více, ale teď už se mi s tím nechce patlat:)

http://www.nasikone.websnadno.cz/

3.6.2006 17:45

svatka napsal(a):
Tak jsem se taky pokusila:) Dneska jsem si zprovoznila takové malé webovky.. tak mě je zkoukněte:)
Bude tam toho více, ale teď už se mi s tím nechce patlat:)

http://www.nasikone.websnadno.cz/

moje se rozjíždí :

www.koneaponici.webgarden.cz

3.6.2006 22:33

katulik napsal(a):
moje se rozjíždí :

www.koneaponici.webgarden.cz

Zase nové přidané věci na http://www.vilemovostranky.websnadno.cz

alenkacz

3.6.2006 23:40
alenkacz

sejtanek napsal(a):
Ahooooj

Jessinciny nove stranky www.jessica.estranky.cz..no, tak moc novy zas nejsou no

4.6.2006 12:51

alenkacz napsal(a):
Jessinciny nove stranky www.jessica.estranky.cz..no, tak moc novy zas nejsou no

www.moncatko.estranky.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík