Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2006 10:28

nevím jestli tady tahle informace už neproběhla (pozor dvě mezery)
http://www.novinky.cz /krimi/strelec-zabil-na-jihu-cech -kone_103346_pjjhq.html

7.12.2006 10:48

juras za napsal(a):
nevím jestli tady tahle informace už neproběhla (pozor dvě mezery)
http://www.novinky.cz /krimi/strelec-zabil-na-jihu-cech -kone_103346_pjjhq.html

Je to hnus, já bych toho dotyčného taky zastřelila, kterén jakýsi. A četli jste tu diskuzi pod tím, tak to je taky hnus

7.12.2006 12:53

bertik2 napsal(a):
Je to hnus, já bych toho dotyčného taky zastřelila, kterén jakýsi. A četli jste tu diskuzi pod tím, tak to je taky hnus

Na Equichannelu je o tom též diskuze...

7.12.2006 13:52

impact napsal(a):
Na Equichannelu je o tom též diskuze...

takovej pěkný koník na seznamu je jeho fotka

7.12.2006 16:10

jurasek napsal(a):
takovej pěkný koník na seznamu je jeho fotka

Jestli myslíš toho hnědáčka, tak to ten zastřelený nebyl. Zaštřelili huculka mám pocit takového myšavého. Jinak majitelka psala, že pachatel zanechal dost stop a policie to aktivně vyšetřuje, tak snad toho střelce dopadnou.

7.12.2006 17:49

amazonka napsal(a):
Jestli myslíš toho hnědáčka, tak to ten zastřelený nebyl. Zaštřelili huculka mám pocit takového myšavého. Jinak majitelka psala, že pachatel zanechal dost stop a policie to aktivně vyšetřuje, tak snad toho střelce dopadnou.

No tak to chudák kun a dost me desi ze Kájov je kousek od nás kdyz tam, chci tak tam du pul hodky

7.12.2006 21:15

kubeska napsal(a):
No tak to chudák kun a dost me desi ze Kájov je kousek od nás kdyz tam, chci tak tam du pul hodky

ne tam byla fotka toho koníka byl to myšák hezounkej

7.12.2006 22:54

jurasek napsal(a):
ne tam byla fotka toho koníka byl to myšák hezounkej

tady je jeho fotka

8.12.2006 00:09

jurasek napsal(a):
tady je jeho fotka

Ty jo pěknej koník...Co z toho ten člověk má,když zabije nevinný zvíře CHudáček,ale litování mu už život nevrátí

8.12.2006 11:42

sejtanek napsal(a):
Ty jo pěknej koník...Co z toho ten člověk má,když zabije nevinný zvíře CHudáček,ale litování mu už život nevrátí

No život už mu nikdo nevrátí,to je smutný,ale viník nesmí zůstat nepotrestanej.Co kdo ví,co to bylo za magora a už vůbec nikdo neví,jestli se mu náááhodou nezalíbí střílet po lidech nebo nedejbože po lidech třeba na koních,ti jezdívají i v hlubokých lesích a svědkové nebývají žádní.Jen by mě tedy zajímalo,jakou výši trestu dostane to hovado.

8.12.2006 17:17

jaruska napsal(a):
No život už mu nikdo nevrátí,to je smutný,ale viník nesmí zůstat nepotrestanej.Co kdo ví,co to bylo za magora a už vůbec nikdo neví,jestli se mu náááhodou nezalíbí střílet po lidech nebo nedejbože po lidech třeba na koních,ti jezdívají i v hlubokých lesích a svědkové nebývají žádní.Jen by mě tedy zajímalo,jakou výši trestu dostane to hovado.

poškozování cizí věci a týrání zvířat, typla bych. Sazby neznám.

8.12.2006 17:21

jaruska napsal(a):

pochybuju, ze ho dostanou, Jarko, takze asi zadny trest...

Petra

8.12.2006 20:09

tilka napsal(a):
pochybuju, ze ho dostanou, Jarko, takze asi zadny trest...

Petra

Zdravím, viděli jste dneska zprávy? - bylo tam o tom. I kdyby toho sviňáka náhodou chytili, dostane tak nejvejš rok No to je snad už výsměch české legislativy.Snaživec co se podvodama snaží namastit si kapsu, bručí od nevidím do nevidím, ale magoři co střílej po živejch tvorech nebo vůbec po všem co se hýbe - pěkně rok vegáč a čágo bélo.... Když už jednou toho živého tvora zabije, kdo nám zaručí, že to příště neschytá třebas nějaký děcko
Z našich zákonů je mi na blití

8.12.2006 20:50

janda napsal(a):
Zdravím, viděli jste dneska zprávy? - bylo tam o tom. I kdyby toho sviňáka náhodou chytili, dostane tak nejvejš rok No to je snad už výsměch české legislativy.Snaživec co se podvodama snaží namastit si kapsu, bručí od nevidím do nevidím, ale magoři co střílej po živejch tvorech nebo vůbec po všem co se hýbe - pěkně rok vegáč a čágo bélo.... Když už jednou toho živého tvora zabije, kdo nám zaručí, že to příště neschytá třebas nějaký děcko
Z našich zákonů je mi na blití

mě zaráží ten způsob uhonili ho a pak zastřelili to není normální co to bylo za blbce

Přidejte reakci

Přidat smajlík