nevím jestli tady tahle informace už neproběhla (pozor dvě mezery)
http://www.novinky.cz /krimi/strelec-zabil-na-jihu-cech -kone_103346_pjjhq.html
amazonka
napsal(a):
Jestli myslíš toho hnědáčka, tak to ten zastřelený nebyl. Zaštřelili huculka mám pocit takového myšavého. Jinak majitelka psala, že pachatel zanechal dost stop a policie to aktivně vyšetřuje, tak snad toho střelce dopadnou.
No tak to chudák kun a dost me desi ze Kájov je kousek od nás kdyz tam, chci tak tam du pul hodky
jurasek
napsal(a):
ne tam byla fotka toho koníka byl to myšák hezounkej
tady je jeho fotka
sejtanek
napsal(a):
Ty jo pěknej koník...Co z toho ten člověk má,když zabije nevinný zvíře CHudáček,ale litování mu už život nevrátí
No život už mu nikdo nevrátí,to je smutný,ale viník nesmí zůstat nepotrestanej.Co kdo ví,co to bylo za magora a už vůbec nikdo neví,jestli se mu náááhodou nezalíbí střílet po lidech nebo nedejbože po lidech třeba na koních,ti jezdívají i v hlubokých lesích a svědkové nebývají žádní.Jen by mě tedy zajímalo,jakou výši trestu dostane to hovado.
jaruska
napsal(a):
No život už mu nikdo nevrátí,to je smutný,ale viník nesmí zůstat nepotrestanej.Co kdo ví,co to bylo za magora a už vůbec nikdo neví,jestli se mu náááhodou nezalíbí střílet po lidech nebo nedejbože po lidech třeba na koních,ti jezdívají i v hlubokých lesích a svědkové nebývají žádní.Jen by mě tedy zajímalo,jakou výši trestu dostane to hovado.
poškozování cizí věci a týrání zvířat, typla bych. Sazby neznám.
jaruska
napsal(a):
pochybuju, ze ho dostanou, Jarko, takze asi zadny trest...
Petra
tilka
napsal(a):
pochybuju, ze ho dostanou, Jarko, takze asi zadny trest...
Petra
Zdravím, viděli jste dneska zprávy? - bylo tam o tom. I kdyby toho sviňáka náhodou chytili, dostane tak nejvejš rok No to je snad už výsměch české legislativy.Snaživec co se podvodama snaží namastit si kapsu, bručí od nevidím do nevidím, ale magoři co střílej po živejch tvorech nebo vůbec po všem co se hýbe - pěkně rok vegáč a čágo bélo.... Když už jednou toho živého tvora zabije, kdo nám zaručí, že to příště neschytá třebas nějaký děcko
Z našich zákonů je mi na blití
janda
napsal(a):
Zdravím, viděli jste dneska zprávy? - bylo tam o tom. I kdyby toho sviňáka náhodou chytili, dostane tak nejvejš rok No to je snad už výsměch české legislativy.Snaživec co se podvodama snaží namastit si kapsu, bručí od nevidím do nevidím, ale magoři co střílej po živejch tvorech nebo vůbec po všem co se hýbe - pěkně rok vegáč a čágo bélo.... Když už jednou toho živého tvora zabije, kdo nám zaručí, že to příště neschytá třebas nějaký děcko
Z našich zákonů je mi na blití
mě zaráží ten způsob uhonili ho a pak zastřelili to není normální co to bylo za blbce