Koupím westernové sedlo na pony

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2006 15:39

koupím westernové sedlo na pony..130 khv......nejlépe starší a za rozumnou cenu..dík

7.12.2006 16:11

luda napsal(a):
koupím westernové sedlo na pony..130 khv......nejlépe starší a za rozumnou cenu..dík

Ahojky,já prodávám westernový sedlo. Měla jsem ho dřív taky na poníka,kterej měl 110 KHV.Prodávám ho za 15tisíc. Je od Hudečka.Kdyžtak mi napiš semka,nebo na maila- Shejty@centrum.cz

7.12.2006 16:13

sejtanek napsal(a):
Ahojky,já prodávám westernový sedlo. Měla jsem ho dřív taky na poníka,kterej měl 110 KHV.Prodávám ho za 15tisíc. Je od Hudečka.Kdyžtak mi napiš semka,nebo na maila- Shejty@centrum.cz

nějak divně se leskne..Kdybys měla zájem,tak ti fotky pošlu na maila.

8.12.2006 12:54

luda napsal(a):

taky jedno mam, cerne, uplne nove z USA (9tis vc. uzdecky, otezi, poprsaku, podbrisaku, deky)- ale je to detska velikost, takze otazka je - jak velke posedli potrebujes?

8.12.2006 15:41

tilka napsal(a):
taky jedno mam, cerne, uplne nove z USA (9tis vc. uzdecky, otezi, poprsaku, podbrisaku, deky)- ale je to detska velikost, takze otazka je - jak velke posedli potrebujes?

dík y ,ale chtěla bych sedlo nějakou dobu používanné...klidně poničenné ..já tak často se sedlem nejezdím

8.12.2006 16:12

luda napsal(a):
dík y ,ale chtěla bych sedlo nějakou dobu používanné...klidně poničenné ..já tak často se sedlem nejezdím

to nic nemeni na tom, ze bys sem mohla napsat svoji predstavu o velikosti posedli... a nejlepe i predstavu o cene, jak tak koukam ;-)

Petra

14.6.2008 20:20

luda napsal(a):

zrovna jsem jedno hodně levně prodala.

7.9.2008 12:09
sccary

XXX.XXX.1.35

iveth napsal(a):
zrovna jsem jedno hodně levně prodala.

neměl by někdo na prodej sedlo na toho to ponika ci neporadil by nekdo kde sehnat dobre padnouci?diky moc .....uz nevim kde hledat

7.9.2008 12:10
sccary

XXX.XXX.1.35

sccary napsal(a):
neměl by někdo na prodej sedlo na toho to ponika ci neporadil by nekdo kde sehnat dobre padnouci?diky moc .....uz nevim kde hledat

cca 110 cm vkh neni moc siroka a je bez kohoutku a sedlo chci westernove .....

7.9.2008 12:11
strelish

XXX.XXX.240.4

sccary napsal(a):

Dobře padnoucí se hledají jedině u sedláře

7.9.2008 21:01
kviddo

XXX.XXX.238.16

sccary napsal(a):
cca 110 cm vkh neni moc siroka a je bez kohoutku a sedlo chci westernove .....

Ahoj jedno ted prodávám i s podbřišákem jako komplet s uzdečkou za 4000,- používané pěkné, používané na poníka 107 KVH . foto na www.rectory.wz.cz sekce nabídka pro Vás

8.9.2008 14:55
sccary

XXX.XXX.1.35

strelish napsal(a):
Dobře padnoucí se hledají jedině u sedláře

nj u sedláře a já nekradu jj tvoje sedlo je super ale má moc malé posedlí mohla by jsi mi napsat kolik meri posedli v cm prosim?

9.9.2008 12:38
kviddo

XXX.XXX.144.228

sccary napsal(a):
nj u sedláře a já nekradu jj tvoje sedlo je super ale má moc malé posedlí mohla by jsi mi napsat kolik meri posedli v cm prosim?

jestli to bylo pro mě tak posedlí jsem měřila od hrušky k zadní rozcoše a je to 32 cm...

9.9.2008 12:48
kviddo

XXX.XXX.144.228

kviddo napsal(a):
jestli to bylo pro mě tak posedlí jsem měřila od hrušky k zadní rozcoše a je to 32 cm...

omluvte muj výtvor ,možnost přeměření i jinak podle vašich pokynů....

10.9.2008 10:49
sccary

XXX.XXX.1.35

kviddo napsal(a):
omluvte muj výtvor ,možnost přeměření i jinak podle vašich pokynů....

mno tak takove sedlo by se mi bodlo.....mno ale bohuzel ........
nemate jeste nekdo na prodej nebo nevite o nekom kdo by mel??? nebo alespon vase zkusenosti s temito pony sedly na vase poniky?...nevim jestlki mam riskovat kupovat neco po netu z eshopu radeji bych uz neco ozkouseneho.....v jezd. potrebach tady v okoli pony sedla nemaji .....diky za pomoc

Přidejte reakci

Přidat smajlík