"Ty z moderky králíků 32"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

8.12.2006 06:46
zvířátková

Tak vás všechny zdravím. Teda jako jeslti to půjde touhle rychlostí plnosti tématu za 3 dny, tak za chvíli budeme na stovce . Děkuju Barče (Barbuše-máme tu už Barči tři) za pochalu Granta. Jinak vítám už podruhé Elišku, asi se Ti nikdo neozval, ale ono je mu moc ruchu a když není na co reagovat, tak jsme si nestačily pokecat. Tak pěkně pokračujte tady, je tu dost místa pro všechny ...

8.12.2006 09:36

zvířátková napsal(a):
Tak vás všechny zdravím. Teda jako jeslti to půjde touhle rychlostí plnosti tématu za 3 dny, tak za chvíli budeme na stovce . Děkuju Barče (Barbuše-máme tu už Barči tři) za pochalu Granta. Jinak vítám už podruhé Elišku, asi se Ti nikdo neozval, ale ono je mu moc ruchu a když není na co reagovat, tak jsme si nestačily pokecat. Tak pěkně pokračujte tady, je tu dost místa pro všechny ...

Téééda, vy tady ale jedete ... tak já sem zatím přihodím nějaké fotky a budu v průběhu dne číst a prohlížet minulé téma

8.12.2006 09:40

blanche napsal(a):
Téééda, vy tady ale jedete ... tak já sem zatím přihodím nějaké fotky a budu v průběhu dne číst a prohlížet minulé téma

Byl krásný západ slunce - to se nedalo nevyfotit

8.12.2006 09:43

blanche napsal(a):
Byl krásný západ slunce - to se nedalo nevyfotit

zvířátková

8.12.2006 09:51
zvířátková

blanche napsal(a):

Ty jsou super, Blaní! Jo jo, čti, máš co ...

8.12.2006 09:51

blanche napsal(a):

,

8.12.2006 09:53

zvířátková napsal(a):

Díky, ještě něco přihodím

zvířátková

8.12.2006 09:53
zvířátková

blanche napsal(a):

To jo, dokud tu nikdo není a máš tu místo

8.12.2006 09:57

blanche napsal(a):

.

8.12.2006 10:03

zvířátková napsal(a):

a ještě jednu

8.12.2006 10:07

zvířátková napsal(a):
To jo, dokud tu nikdo není a máš tu místo

Jsem tady Já!! Hele, to téma fakt frčí. To je rychlost. A to jsme si na začátku říkaly, jestli to vydrží bez pomluv, když jsme to zakládaly, že? A vidíte, máme 2 témat a celkem úspěšných, že?
Ty fotky západu jsou skvělé....škoda že tady nemáme takový hezký západ sluníčka.. Taky bych chtěla mít Usinku tak hezky nafocenou...závidím, a moc!

Jinak ke koním tady...všichni jsou oc hezcí. Ale co jsem chtěla...fakt mě pobavil Grantík s těmi ksichtíky...ten jazyk je super. Mrzí mě, že mi nejdou stáhnout ty fotky ve foťáku, to by jste se nasmály s Usinčiných ksichtíků.
A moc se mi líbí Ladynka. Fakt ten arábek tam jde vidět.. Klidně tady nějaké další fotky dej.
Já jsem dnes nějak na vážkách, jestli jet na vyjížďku, nebo to vzdát a jít pěšky někde do lesa. Tady je tak příšerný povichr. Usa nechce být vůbec ve výběhu, je zalezlá ve stáhu a láduje seno. Venku má ocas málem mezi ušima. Fakt děs. A sice svítí sluníčko, tak jsem si říkala, že bychom vyjely...no nevím nevím, nějak se mi v tom povichru nechce. Ne že by se Usa nějak víc plašila, ale není to příjemné.

JJ, Smart je hezký QH. Není moc quarterů, kteří by se mi líbili. Ale je fakt pěkný. Tady jeden arábek... Ten je, co?

8.12.2006 10:09

blanche napsal(a):
a ještě jednu

Páni, tyhle snímky fakt závidím!
Nádhera! Já chci takýýýýý

Mám s Usou jen tyhle, co už znáte...

8.12.2006 10:10

lucky napsal(a):
Páni, tyhle snímky fakt závidím!
Nádhera! Já chci takýýýýý

Mám s Usou jen tyhle, co už znáte...

.

8.12.2006 10:15

lucky napsal(a):
.

Nemáš co závidět ... Já jsem si zase stáhla tyhle 2 fotky do mého PC a nemůžu se na ně vynadívat :)))))) Ty jsou naprosto dokolalý ... zase nemám skoro žádný pohybovky :(

zvířátková

8.12.2006 10:18
zvířátková

lucky napsal(a):
.

NO, já už vím, jak donutím Granta se takhle ksichtit, musím mu dát něco na zub, co mu ale přijde jenom jako chuťovka, pak chvíli stojí a čučí, kde je další. No a potom se začne ksichtit, lovit jazykem bůhvíodkud to, co už zbajznul.

8.12.2006 10:19

blanche napsal(a):
Nemáš co závidět ... Já jsem si zase stáhla tyhle 2 fotky do mého PC a nemůžu se na ně vynadívat :)))))) Ty jsou naprosto dokolalý ... zase nemám skoro žádný pohybovky :(

No mě se zase líbí ta stmosféra a ty barvičky a těch Tvých. A na t jedné stojí kůň tak, že pod ním je ještě voda a odráží se...no ta je dokonalá

zvířátková

8.12.2006 10:20
zvířátková

lucky napsal(a):
No mě se zase líbí ta stmosféra a ty barvičky a těch Tvých. A na t jedné stojí kůň tak, že pod ním je ještě voda a odráží se...no ta je dokonalá

To jo, tu jsem taky obdivovala, jak se to leskne ve vodě...

8.12.2006 10:24

zvířátková napsal(a):
NO, já už vím, jak donutím Granta se takhle ksichtit, musím mu dát něco na zub, co mu ale přijde jenom jako chuťovka, pak chvíli stojí a čučí, kde je další. No a potom se začne ksichtit, lovit jazykem bůhvíodkud to, co už zbajznul.

To Usa zase všechno vychutnává. Když jsem ji měla na jaře pár dní na jízdárně, tak na to všichni koukali. Ona dostane třeba nějakou dobrotku a potom stojí klidně dvacet minut a saje. Cucá a saje sliny...prostě si vychutnává to, co dostala. Když dávám psům piškoty, tak ty ona miluje. Psi za moment neví, že něco měli a Ona stojí ještě dvacet minut ve dveřích stáje a saje...prostě si všechno dokonale vychutná. Nikdy jsem to u koně neviděla.

tady taky jeden lítací ksichtík...fotka někde z května

8.12.2006 10:47

zvířátková napsal(a):

Bára taky ksichtíkuje ... hlavně když čuchce ke kaluži - to pak flémuje a šklebí se a vychutnává pachy ...
Ta kaluž byla super ... ani bych si toho pořádně nevšimla, ale výsledek je super ... jen jsem skoro ležela

Neregistrovaný uživatel

8.12.2006 12:18
Neregistrovaný uživatel

blanche napsal(a):
Bára taky ksichtíkuje ... hlavně když čuchce ke kaluži - to pak flémuje a šklebí se a vychutnává pachy ...
Ta kaluž byla super ... ani bych si toho pořádně nevšimla, ale výsledek je super ... jen jsem skoro ležela

Tééééda, na to, že nemám moc v lásce araby mě Usinka fakt uchvátila:))

Jinak fotečky moc krásný, my s Matlinkou potáhnem foťák na tu naší super cestu Škvorec - Říčany a budem dokumentovat, tak to sem pak hodim, pokud to teda přežijem

Tak nám držte palečky...:))

Kdybyste chtěli, koukněte na www.bashule.blog.cz mám tam spousty foteček...

zvířátková

8.12.2006 12:45
zvířátková

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tééééda, na to, že nemám moc v lásce araby mě Usinka fakt uchvátila:))

Jinak fotečky moc krásný, my s Matlinkou potáhnem foťák na tu naší super cestu Škvorec - Říčany a budem dokumentovat, tak to sem pak hodim, pokud to teda přežijem

Tak nám držte palečky...:))

Kdybyste chtěli, koukněte na www.bashule.blog.cz mám tam spousty foteček...

Tak vám držím palečky! Snad chytnete hezké počasí!

8.12.2006 16:49

zvířátková napsal(a):
Tak vám držím palečky! Snad chytnete hezké počasí!

jojo, ona tu hlavu má celou arab..ale je to čtčko.jak jinak

8.12.2006 16:51

maky napsal(a):
jojo, ona tu hlavu má celou arab..ale je to čtčko.jak jinak

další

8.12.2006 16:57

maky napsal(a):
další

ještě..ze závodů

8.12.2006 16:59

maky napsal(a):
ještě..ze závodů

zblízka

8.12.2006 17:08

maky napsal(a):
zblízka

nejsem si jistá jestli už sem ji sem nedavala

8.12.2006 17:13

maky napsal(a):
nejsem si jistá jestli už sem ji sem nedavala

ve výběhu..zkuste poznat co je eliška a co ladynka..i když ono tu bude asi mala fotka a moc to poznat nepude.. :(

8.12.2006 17:16

zvířátková napsal(a):

Pěkný koník !!! Akorát je nás tu už tolik, že se v tom pomalu přestávám orientovat Jsem sama ?

8.12.2006 17:24

maky napsal(a):
ve výběhu..zkuste poznat co je eliška a co ladynka..i když ono tu bude asi mala fotka a moc to poznat nepude.. :(

eště je tu docela "poníkářů", tak vám sem hodim poníka od nás.. jmenuje se Čert a uplně to odpovídá..až na barvu

8.12.2006 17:26

maky napsal(a):
eště je tu docela "poníkářů", tak vám sem hodim poníka od nás.. jmenuje se Čert a uplně to odpovídá..až na barvu

spíš dáblík

8.12.2006 17:27

maky napsal(a):
spíš dáblík

hihi

8.12.2006 18:19

blanche napsal(a):
Pěkný koník !!! Akorát je nás tu už tolik, že se v tom pomalu přestávám orientovat Jsem sama ?

V tm Blanche nejsi sama!Mám v tom taky pěknej guláš,hlavně v těch krásnejch hnědáčcích....
Fotečky Barušky jsou úplně nádherný!Já když si ke koníkům vezmu foťák,tak takový počasí nechytnu.Pak ho druhej den necham doma,k večeru jedu s Falíkem ven a západ slunce nádhernej....Nejhezčí to je v létě,kdy jezdíme plavit do rybníka.Je uprostřed pole a Slunce zapadá za takovej krásnej les....no a pak je to u vody nádherný...příští léto budem muset vzít foťák...

8.12.2006 18:30

bbb napsal(a):
V tm Blanche nejsi sama!Mám v tom taky pěknej guláš,hlavně v těch krásnejch hnědáčcích....
Fotečky Barušky jsou úplně nádherný!Já když si ke koníkům vezmu foťák,tak takový počasí nechytnu.Pak ho druhej den necham doma,k večeru jedu s Falíkem ven a západ slunce nádhernej....Nejhezčí to je v létě,kdy jezdíme plavit do rybníka.Je uprostřed pole a Slunce zapadá za takovej krásnej les....no a pak je to u vody nádherný...příští léto budem muset vzít foťák...

Ahojky, koukala jsem, že tu máme i super konkurenci u haflingerů, co Je krásnej
Falíkovi to taky moc sluší na fotkách ... v hale bezvadně dovádí
Co Ty, už zdravá ? Jinak díky za pochvalu fotek

8.12.2006 18:40

blanche napsal(a):

Jojo,hAflošků je tu dost!
Tak ještě nejsem úplně fit,takže do toho počasí nemůžu.Takže za Falíkem jještě nemůžu....no už jenom zítra,to jedu se školou do Prahy a v neděli dopoledne už mě doma asi nikdo neudrží!To u koníků nikdo moc není,tak bych se mohla dostat do haly,tam aspoň nefouká...
V hale řádí parádně.Jenže foťák to prostě tak nenafotí....

8.12.2006 18:58

blanche napsal(a):

No, myslím, že nejste sami, kdo se přestává orientovat, ale zatí docela stíhám. Jen někdy to vedení je delší.
Lady je fakt moc hezká. Dost se mi líbí. Ta hlavinka je super. No, já to s tím focením mám teď blbé, že to nestáhnu z foťáku, když je ta čtečka někak porouchaná.
Dneska jsem chtěla s Usou na vyjížďku, ale nakonec z toho nic nebylo. Vítr se stupňoval a asi by mě sundal ze sedla. A taky volal známý, že mám za hodinu přijet a zajedeme pro hobliny s vozíkem...v tom větru! Ž e jindy nemůže! Už jsme to domluvali týden. No, na pile museli mít radost, když viděli jak to lítá ze zásobníku. Ale zakryli jsme to plachtou a doma jsem opatrně napytlovala několik pytlů a zbytek naprala Use rovnou do stáje, takže dneska bude chrnět v takové posteli, že ji vidět nebude!
Usa mi celou dobu asistovala. Potom jsme nakládali ještě hnůj a hned si ho odvezl..mám totiž obavy, abychom neměli sníh potom do května .
Byla jsem sice už úplně vyřízená a nejraději bych si lehla, ale nemohla jsem Usince odepřít jít ven. Teda proběhnout se na procházce. Takže jsme vyrazily na louky. Celé jsem to obešla...no, já spíše lezla. Bolelo mě za celý den celé tělo....pořád něco dělám. A Usinka v tom povichru hezky řádila. Napásla se krásné travičky...ať si holčička ještě užije jatelinky a krásné trávy. Na těch loukách je nádherná, jako na jaře. Počítám, že už chrní, protože je po večeři a jak má řádně nastláno, tak sebou praští okamžitě.

zvířátková

8.12.2006 18:58
zvířátková

bbb napsal(a):
Jojo,hAflošků je tu dost!
Tak ještě nejsem úplně fit,takže do toho počasí nemůžu.Takže za Falíkem jještě nemůžu....no už jenom zítra,to jedu se školou do Prahy a v neděli dopoledne už mě doma asi nikdo neudrží!To u koníků nikdo moc není,tak bych se mohla dostat do haly,tam aspoň nefouká...
V hale řádí parádně.Jenže foťák to prostě tak nenafotí....

Čauky! Teda, hnědky od sebe nerozeznám, ani kdybych se rozkrájela. Musím pochválit všechny fotečky a teda hodně toho náherného bílého poníka. Ten je mooooc krásnej! Je ve stejném výběhu co ti vaši? Je moc pěknej, ale to jméno fakt podle vzhledu nesedí. A vypadá i čistě, je čistotný nebo to je náhoda? Barbuše přeju brzké uzdravení! Jo a dneska jsem se náhodou dozvěděla, že je Čiko kastrovaný jenom napůl, prý nenašli jedno varle. No, tak to je něco... Doteď jsem to netušila...

8.12.2006 18:59

lucky napsal(a):
No, myslím, že nejste sami, kdo se přestává orientovat, ale zatí docela stíhám. Jen někdy to vedení je delší.
Lady je fakt moc hezká. Dost se mi líbí. Ta hlavinka je super. No, já to s tím focením mám teď blbé, že to nestáhnu z foťáku, když je ta čtečka někak porouchaná.
Dneska jsem chtěla s Usou na vyjížďku, ale nakonec z toho nic nebylo. Vítr se stupňoval a asi by mě sundal ze sedla. A taky volal známý, že mám za hodinu přijet a zajedeme pro hobliny s vozíkem...v tom větru! Ž e jindy nemůže! Už jsme to domluvali týden. No, na pile museli mít radost, když viděli jak to lítá ze zásobníku. Ale zakryli jsme to plachtou a doma jsem opatrně napytlovala několik pytlů a zbytek naprala Use rovnou do stáje, takže dneska bude chrnět v takové posteli, že ji vidět nebude!
Usa mi celou dobu asistovala. Potom jsme nakládali ještě hnůj a hned si ho odvezl..mám totiž obavy, abychom neměli sníh potom do května .
Byla jsem sice už úplně vyřízená a nejraději bych si lehla, ale nemohla jsem Usince odepřít jít ven. Teda proběhnout se na procházce. Takže jsme vyrazily na louky. Celé jsem to obešla...no, já spíše lezla. Bolelo mě za celý den celé tělo....pořád něco dělám. A Usinka v tom povichru hezky řádila. Napásla se krásné travičky...ať si holčička ještě užije jatelinky a krásné trávy. Na těch loukách je nádherná, jako na jaře. Počítám, že už chrní, protože je po večeři a jak má řádně nastláno, tak sebou praští okamžitě.

Na to řádění v hale by to chtělo lepší foťák, no.....
a nemá někdo ve tvém okolí dobrý foťák? Že by ti ho půjčil?

zvířátková

8.12.2006 19:01
zvířátková

lucky napsal(a):

Jak máš ten konec hroudy hoblin, Lucky, oddělený?

zvířátková

8.12.2006 19:05
zvířátková

zvířátková napsal(a):

tak jsem studovala ty 2 kobylky od Martiny a usuzuju, že Lady je ta v pravo. Co?

8.12.2006 19:07

zvířátková napsal(a):

mno poník je vyfocenej ve stejnym výběhu..ale s našema dohromady nechodí..jinak jestli je čistej, to vubec netušim.. možná jo, možná ne.. jinak k ty fotce jak jsou tam obě-nalevo je eliška..má kratší, oškubanej ocas..coč mě štve..nak moc jí to nedorůstá.. hříva celkem jo, koupili sme v září lněnej olej, tak to celkem zabralo, ale ocas bude asi na dýl.. a hlavně nemůžu nikde ten olej najít, že by to někde prodávali..si totiž nepamatuju kde sme to kupovali, páč to bylo v lysí v nákym stanku.. :(

8.12.2006 19:07

maky napsal(a):
mno poník je vyfocenej ve stejnym výběhu..ale s našema dohromady nechodí..jinak jestli je čistej, to vubec netušim.. možná jo, možná ne.. jinak k ty fotce jak jsou tam obě-nalevo je eliška..má kratší, oškubanej ocas..coč mě štve..nak moc jí to nedorůstá.. hříva celkem jo, koupili sme v září lněnej olej, tak to celkem zabralo, ale ocas bude asi na dýl.. a hlavně nemůžu nikde ten olej najít, že by to někde prodávali..si totiž nepamatuju kde sme to kupovali, páč to bylo v lysí v nákym stanku.. :(

zvířátková správně

8.12.2006 19:09

zvířátková napsal(a):

je fakt,že nějakej profi foťák to není,ale špatnej taky ne...Dělám našemu oddílu fotky na závodech a většinu fotek na stránkách našeho oddílu jsem fotila já.Venku dělá nádherný fotky,pohyb zachytí krásně,ale v tý hale prostě nic moc....

Falík a ostatní koníci u nás jsou taky na hoblinách.Vozej nám je ve vleku.Zacouvá pod střechu,my si vlek otevřem a máme s holkama o zábavu na odpoledne postaráno.No vypadáme pak jak bílí zjevení

zvířátková

8.12.2006 19:09
zvířátková

maky napsal(a):

Tak jsem se trefila, ale budu upřímná, tipla jsem to díky ohlávce . Jinak je fakt člověk na první pohled takhle z dálky nemůže poznat. Poník je krásnej, kolik tak má, nevíš? Jo a dej sem taky nějaké fotečky Elišky a Magneta (teď si nemůžu vzpomenout na jeho pravé jméno, omlouvám se). Jsou krásní všichni, nebudeme nadržovat jenom Ladynce, ne?

8.12.2006 19:12

maky napsal(a):
zvířátková správně

jinak Barča, Falík i Usinka taky klásníulítávám na hafloušcích, huculech a poních..a proto máme samý "velký" tady maj hlavy u sebe

8.12.2006 19:14

zvířátková napsal(a):

Jak oddělený hroudy hoblin? Jako tady na té fotce? to jsem ji přistlala taky nový pytel, ale tyhle ležící fotky jsou rok staré, tam byla ještě na krátko.

zvířátková

8.12.2006 19:15
zvířátková

lucky napsal(a):
Jak oddělený hroudy hoblin? Jako tady na té fotce? to jsem ji přistlala taky nový pytel, ale tyhle ležící fotky jsou rok staré, tam byla ještě na krátko.

NO, vím, že jsi říkala, že má část zasypanou a část čistou bez hoblin a zajímalo by mě, jak docílíš, že Ti to neleze až ven.

8.12.2006 19:18

bbb napsal(a):
je fakt,že nějakej profi foťák to není,ale špatnej taky ne...Dělám našemu oddílu fotky na závodech a většinu fotek na stránkách našeho oddílu jsem fotila já.Venku dělá nádherný fotky,pohyb zachytí krásně,ale v tý hale prostě nic moc....

Falík a ostatní koníci u nás jsou taky na hoblinách.Vozej nám je ve vleku.Zacouvá pod střechu,my si vlek otevřem a máme s holkama o zábavu na odpoledne postaráno.No vypadáme pak jak bílí zjevení

ojo..taky mě napadlo že přes ty ohlavky, jenže ony stejen nejsou moc vidět jinak poník-tak 110 cm? netušim..já na něm nikdy nejela.. jenom s nim mám zážitek-nemá moc rád sprchování, tak sem v létě držela mladší kámošce aby mu osprchovala nožky, samozřejmě nejdřív v klídku, sem si už řikala jakej je hodnej a pak bum a už letěl..mě trošku odtáh..ale doběhli sme jenom k trávníku, já se tam natáhla a on se začal pást.. a to sem si řikala že takovej malej poníček nemlže mít zas tak moc velkou sílu
tak eliška.. magneta moc nemám nafocenýho..

zvířátková

8.12.2006 19:21
zvířátková

maky napsal(a):
ojo..taky mě napadlo že přes ty ohlavky, jenže ony stejen nejsou moc vidět jinak poník-tak 110 cm? netušim..já na něm nikdy nejela.. jenom s nim mám zážitek-nemá moc rád sprchování, tak sem v létě držela mladší kámošce aby mu osprchovala nožky, samozřejmě nejdřív v klídku, sem si už řikala jakej je hodnej a pak bum a už letěl..mě trošku odtáh..ale doběhli sme jenom k trávníku, já se tam natáhla a on se začal pást.. a to sem si řikala že takovej malej poníček nemlže mít zas tak moc velkou sílu
tak eliška.. magneta moc nemám nafocenýho..

Hm, Magnet mi přišel moc krásný, škoda, že nemáš víc jejich fotek. No, myslím, že se jen tak nevidí koník, kterému se koupání nelíbí. JO jo, sílu mají, kolikrát se musím zapřít a zatlačit z plných sil, abych prcka usměrnila. Ale já zase nejsem moc silná, takže to tomu asi taky nepřidá...

8.12.2006 19:23

zvířátková napsal(a):

Holky, musím se pochlubit! Dostala jsem dnes dárek od kamarádky! Už jako k vánocům! Krásný časopis ARABER Weltweit ! Je sice německy a já zrovna německy neumím ani slovo, ale něco je tam i anglicky a hlavně je tam ohromná hromada fotek arabů!!! Nemůžu se vynadívat, slintám tady! Krása, nádhera! Jsou tam také shagye..sem tam a článek o Araappaloosách! ty jsou krásné! Fakt úžasné! Jsem nadšená!

8.12.2006 19:23

zvířátková napsal(a):
NO, vím, že jsi říkala, že má část zasypanou a část čistou bez hoblin a zajímalo by mě, jak docílíš, že Ti to neleze až ven.

eliška s našim malym pejsánkem

8.12.2006 19:28

zvířátková napsal(a):

Aha, už chápu co jsi myslela. Já nevím, prostě neleze. Ona to nerozšmatlá. Prostě mám tu stáj dlouhou...5m..., takže vzadu má hromadu, ve které si hoví. Tam má takovou pořádnou postýlku. Nečůrá a nekadí tam, takže je čisťounká. Kousek vedle má hajzlík, kde si chodí kadit atd. No a vepředu má seno a k němu se hobliny postupně svažují...u sena jich má méně. Takže se to neplete dohromady...prostě si v tom i sama udělala systém. A já to občas přihrábnu, zametu zbytky sena, aby tam nebyl prahc a dám nové, voňavé atd.....no prostě má stáj jako bejvák.

8.12.2006 19:30

maky napsal(a):
eliška s našim malym pejsánkem

pár foteček ještě mám..ale moc ne.. a ted mi nejde foták..sem chtěla zejtra fotit..ale nák nejde rozchodit..achjo

zvířátková

8.12.2006 19:35
zvířátková

lucky napsal(a):
Aha, už chápu co jsi myslela. Já nevím, prostě neleze. Ona to nerozšmatlá. Prostě mám tu stáj dlouhou...5m..., takže vzadu má hromadu, ve které si hoví. Tam má takovou pořádnou postýlku. Nečůrá a nekadí tam, takže je čisťounká. Kousek vedle má hajzlík, kde si chodí kadit atd. No a vepředu má seno a k němu se hobliny postupně svažují...u sena jich má méně. Takže se to neplete dohromady...prostě si v tom i sama udělala systém. A já to občas přihrábnu, zametu zbytky sena, aby tam nebyl prahc a dám nové, voňavé atd.....no prostě má stáj jako bejvák.

No jo, čistotnej koník je holt čistotnej koník . Teda ten arab dole je ale vyfešákovanej, myslíš, že jim to nevadí, když se jim to tam začne kývat nebo cinkat?

8.12.2006 19:40

lucky napsal(a):
Holky, musím se pochlubit! Dostala jsem dnes dárek od kamarádky! Už jako k vánocům! Krásný časopis ARABER Weltweit ! Je sice německy a já zrovna německy neumím ani slovo, ale něco je tam i anglicky a hlavně je tam ohromná hromada fotek arabů!!! Nemůžu se vynadívat, slintám tady! Krása, nádhera! Jsou tam také shagye..sem tam a článek o Araappaloosách! ty jsou krásné! Fakt úžasné! Jsem nadšená!

jé, to by se mi taky líbiloi když se mi občas nejací arabci nelibi..třeba tenhle s tou modrou ohlavkou, se mi moc nelíbí, jak má takovou "růžovou" nepigmentovanou hlavu.. ale třeba Usinka je super..ta se mi fakt hodně líbí
Eli minulej rok, v zimě..:)

8.12.2006 19:44

maky napsal(a):
jé, to by se mi taky líbiloi když se mi občas nejací arabci nelibi..třeba tenhle s tou modrou ohlavkou, se mi moc nelíbí, jak má takovou "růžovou" nepigmentovanou hlavu.. ale třeba Usinka je super..ta se mi fakt hodně líbí
Eli minulej rok, v zimě..:)

a v zime 2004..ještě s krátkou hřívou.. ted už jí má oproti tomuhle krásně dlouhou.,.

8.12.2006 20:04

maky napsal(a):
a v zime 2004..ještě s krátkou hřívou.. ted už jí má oproti tomuhle krásně dlouhou.,.

No, já skočím na chvíli do stáje a pak nestíhám číst!!!!

Byla jsem kouknout s foťákem, jestli slečna chrní a bohužel...prošvihla jsem ji. Byla už vzhůru a ládovala seno. Teda řeknu vám, tady je hrůza! Málem mě odneslo. Psiska byli přilepení u stáje, takže se potom muchlovali s Usou, tak jsem udělala slušné fotky, tak se baví u dveří. Taky Usinka jak zkoumala světlo a dělala kukuč....a néééémůůůůžůůůů to stááááhnout! To je k vzteku! Mám takový dojem, že ta čtečka bude Ok, ale kabel je asi v háji.

No, jinak jsem chtěla moc pochválit toho malého bílého poníka...jak že se jmenuje? Čert? No, prostě se mi moc líbí......asi jsem zatížená na malé poníky....no, já jsem zatížená na všechno, co má 4 kopyta a říká se tomu kůň !

Jinak...co já jsem to ještě chtěla napsat.....

jo, už vím....

ten arab a ozdoby, jestli jim to nevadí....

No, já nevím. Chci Use něco podobného udělat, ale jestli se ji to bude líbit, to fakt netuším. Mě se něco zdá přeplácané, ale některé komplety jsou oc povedené. Taky se mi líbí ty kovové. Něco jako mívají achaltekinci, ale i arabi s tím chodí. Ovšem to bych asi těžko vyráběla.

A ty růžové znaky...no, ten arab je krásný, ale ty znaky mi taky trochu vadí. Hodně to mívají kladrubáci. Říká se tomu masové znaky. Je to divné. Ještě to snesu u hnědáků a ryzáků v rámci lysiny, ale na běloušovi to vypadá divně.

8.12.2006 20:13

lucky napsal(a):
No, já skočím na chvíli do stáje a pak nestíhám číst!!!!

Byla jsem kouknout s foťákem, jestli slečna chrní a bohužel...prošvihla jsem ji. Byla už vzhůru a ládovala seno. Teda řeknu vám, tady je hrůza! Málem mě odneslo. Psiska byli přilepení u stáje, takže se potom muchlovali s Usou, tak jsem udělala slušné fotky, tak se baví u dveří. Taky Usinka jak zkoumala světlo a dělala kukuč....a néééémůůůůžůůůů to stááááhnout! To je k vzteku! Mám takový dojem, že ta čtečka bude Ok, ale kabel je asi v háji.

No, jinak jsem chtěla moc pochválit toho malého bílého poníka...jak že se jmenuje? Čert? No, prostě se mi moc líbí......asi jsem zatížená na malé poníky....no, já jsem zatížená na všechno, co má 4 kopyta a říká se tomu kůň !

Jinak...co já jsem to ještě chtěla napsat.....

jo, už vím....

ten arab a ozdoby, jestli jim to nevadí....

No, já nevím. Chci Use něco podobného udělat, ale jestli se ji to bude líbit, to fakt netuším. Mě se něco zdá přeplácané, ale některé komplety jsou oc povedené. Taky se mi líbí ty kovové. Něco jako mívají achaltekinci, ale i arabi s tím chodí. Ovšem to bych asi těžko vyráběla.

A ty růžové znaky...no, ten arab je krásný, ale ty znaky mi taky trochu vadí. Hodně to mívají kladrubáci. Říká se tomu masové znaky. Je to divné. Ještě to snesu u hnědáků a ryzáků v rámci lysiny, ale na běloušovi to vypadá divně.

Tady se to docela rozjíždí!!
wow děkujeme obě že nám přejete hezkou cestu tak snad se všechno povede mi nebudeme moc bloudit..:-)Jinak sem ´byla dneska naposledy u Alíska v Říčanech tak sem trošku fotila..:)

9.12.2006 19:44

matlinka napsal(a):
Tady se to docela rozjíždí!!
wow děkujeme obě že nám přejete hezkou cestu tak snad se všechno povede mi nebudeme moc bloudit..:-)Jinak sem ´byla dneska naposledy u Alíska v Říčanech tak sem trošku fotila..:)

No já koukám, že dnes snad všichni spí nebo flámují..... Kde jste všichni?

zvířátková

9.12.2006 20:31
zvířátková

lucky napsal(a):
No já koukám, že dnes snad všichni spí nebo flámují..... Kde jste všichni?

Jsem tu, Lucky, jenom já, jenže jaksi nevím, na co reagovat...

9.12.2006 20:49

zvířátková napsal(a):
Jsem tu, Lucky, jenom já, jenže jaksi nevím, na co reagovat...

ahojky! teda holky, tady se to zase rozjelo...úplně se v tom ztrácím. musím to ještě jednou pořádně pročíst...protože vůbec nevím na co komu odepsat. No, dám sem dneska po dlouhé době nějaké fotečky....ráno jsem fotila koníky. akorát je to celé nějaké moc tmavé, protože sluníčko zašlo a pak bylo celý den tma jak..víte kde :)

tady nás tři fotil taťka

9.12.2006 20:52

ettelwen napsal(a):
ahojky! teda holky, tady se to zase rozjelo...úplně se v tom ztrácím. musím to ještě jednou pořádně pročíst...protože vůbec nevím na co komu odepsat. No, dám sem dneska po dlouhé době nějaké fotečky....ráno jsem fotila koníky. akorát je to celé nějaké moc tmavé, protože sluníčko zašlo a pak bylo celý den tma jak..víte kde :)

tady nás tři fotil taťka

tady Berryho póza ;)

9.12.2006 20:53

ettelwen napsal(a):
tady Berryho póza ;)

portrétek

9.12.2006 20:54

ettelwen napsal(a):
portrétek

tady sledoval nové dveře na stáji

9.12.2006 20:55

ettelwen napsal(a):
tady sledoval nové dveře na stáji

Berryho nácvyk poklony

9.12.2006 20:56

ettelwen napsal(a):
Berryho nácvyk poklony

tady oba dva

9.12.2006 20:58

ettelwen napsal(a):
tady oba dva

kačka

9.12.2006 20:59

ettelwen napsal(a):
kačka

tady xichtík

9.12.2006 21:00

ettelwen napsal(a):
tady xichtík

hlavička

9.12.2006 21:01

ettelwen napsal(a):
hlavička

úklon alá karča

9.12.2006 21:04

ettelwen napsal(a):
úklon alá karča

chladnokrevník že není ohebný? ale je

9.12.2006 21:05

ettelwen napsal(a):
chladnokrevník že není ohebný? ale je

a ještě poslední...z ježdění fotky nemám, neměl mě už kdo vyfotit a začínalo pršet

9.12.2006 21:05

ettelwen napsal(a):
tady Berryho póza ;)

jsou krásní. To je výhoda světlých koní, že se dají fotit i bez sluníčka a třeba za špatného počasí. Tmaví koně jdou většinou špatně vidět v takových podmínkách, že?

9.12.2006 21:09

lucky napsal(a):
jsou krásní. To je výhoda světlých koní, že se dají fotit i bez sluníčka a třeba za špatného počasí. Tmaví koně jdou většinou špatně vidět v takových podmínkách, že?

Ty poklony jsou skvělé! Super! Šikula! A ty ksichtíky...dokonalost sama!

9.12.2006 21:24

lucky napsal(a):

Karča se totiž skoro na žádné fotce netváří normálně...někdy mě to už i štve.... ale alespoň je sranda. no, ty poklony dobré, alespoň se protáhnou, ale nejlepší Expert je na to karina

zvířátková

9.12.2006 21:27
zvířátková

lucky napsal(a):

Teda, Baruš, závidím tu společnou fotku! Mě se nepodaří ani vyfotit ty tři dohromady, natož ještě někoho donutit mě s nima vyfotit. Držet tři ve dvou rukách by asi moc nešlo . Jinak se krásně umějí klanět, koukám, že tam máš u tlamičky vždycky ruku, máš tam něco k snědku? Přijde mi to, nebo se ta Karča pořád ksichtí? Ta vysloveně na foto čeká.

9.12.2006 21:33

zvířátková napsal(a):
Teda, Baruš, závidím tu společnou fotku! Mě se nepodaří ani vyfotit ty tři dohromady, natož ještě někoho donutit mě s nima vyfotit. Držet tři ve dvou rukách by asi moc nešlo . Jinak se krásně umějí klanět, koukám, že tam máš u tlamičky vždycky ruku, máš tam něco k snědku? Přijde mi to, nebo se ta Karča pořád ksichtí? Ta vysloveně na foto čeká.

no jo, společná je pěkná...i když..až na mě :) mám jich víc, jednu mě Karina zase pokazila...zase se xichtí. Ona pořád něco dělá...já bych vám ji přála vidět naživo, to je ještě lepší. Jo, když se klaní, tak tam většinou něco dobrého je, ale učím je to na povel, takže jim vždycky říkám dolů a ukazuju, Berry už to chápe, karina sï říká, proč by se měla jako zohnout, když tam nic není...

tady pro změnu Berry. nevím, jestli je to vidět, ale má tam jazyk

zvířátková

9.12.2006 21:38
zvířátková

ettelwen napsal(a):
no jo, společná je pěkná...i když..až na mě :) mám jich víc, jednu mě Karina zase pokazila...zase se xichtí. Ona pořád něco dělá...já bych vám ji přála vidět naživo, to je ještě lepší. Jo, když se klaní, tak tam většinou něco dobrého je, ale učím je to na povel, takže jim vždycky říkám dolů a ukazuju, Berry už to chápe, karina sï říká, proč by se měla jako zohnout, když tam nic není...

tady pro změnu Berry. nevím, jestli je to vidět, ale má tam jazyk

Jo na dlani? To je pěkný. NO, pokud se na sebe nerada díváš, tak máš tady výhodu, člověku stejně nejde pořádně do obličeje vidět.

9.12.2006 21:40

zvířátková napsal(a):
Jo na dlani? To je pěkný. NO, pokud se na sebe nerada díváš, tak máš tady výhodu, člověku stejně nejde pořádně do obličeje vidět.

jo, to je fakt...jo, na dlani. zrovna mi olizoval ruku a taťka to tak dobře vyfotil. A co Čiko? jak se má? a Grantík se Šejlou? já se tady v těch příspěvcích začínám už trochu ztrácet, je tu fůra nových lidiček

zvířátková

9.12.2006 21:44
zvířátková

ettelwen napsal(a):
jo, to je fakt...jo, na dlani. zrovna mi olizoval ruku a taťka to tak dobře vyfotil. A co Čiko? jak se má? a Grantík se Šejlou? já se tady v těch příspěvcích začínám už trochu ztrácet, je tu fůra nových lidiček

Ale jo, normálka, jsou jako čuníci, dneska jsem si jich moc neužila, ale zítra si to vynahradím, teda doufám, že nebude pršet. Koupila jsem jim na zkoušku piškoty, tak jsem zvědavá, jestli jim to bude šmakovat. Chleba, mrkve a jablíčka mi přijdou moc ohraná, ale jinak netuším, co dobrého jim pro změnu dát.

10.12.2006 09:39

zvířátková napsal(a):
Ale jo, normálka, jsou jako čuníci, dneska jsem si jich moc neužila, ale zítra si to vynahradím, teda doufám, že nebude pršet. Koupila jsem jim na zkoušku piškoty, tak jsem zvědavá, jestli jim to bude šmakovat. Chleba, mrkve a jablíčka mi přijdou moc ohraná, ale jinak netuším, co dobrého jim pro změnu dát.

Ahojík, je tu někdo ?
Fotky super - hlavně ty ksichtíky jsou super
Já v práci Je tu pěknej vopruz

10.12.2006 09:41

blanche napsal(a):
Ahojík, je tu někdo ?
Fotky super - hlavně ty ksichtíky jsou super
Já v práci Je tu pěknej vopruz

Jestli nevíš Leo co dát za dobroty koníkům, tak mám teď recepty pro koně - našla na netu
Už to jen zkusit - zatím nebylo kdy

10.12.2006 10:16

blanche napsal(a):
Jestli nevíš Leo co dát za dobroty koníkům, tak mám teď recepty pro koně - našla na netu
Už to jen zkusit - zatím nebylo kdy

Nikdo tu není ?

10.12.2006 10:28

zvířátková napsal(a):

Loňská zima :)

10.12.2006 10:30

blanche napsal(a):
Loňská zima :)

.

10.12.2006 10:51

zvířátková napsal(a):

.

10.12.2006 16:01

blanche napsal(a):
.

krasné fotecky ja tedkom zadne nemam protoze si na vikend vzala fotak mamka takze nic....alemusim rict ze osmnactiny jsem oslavila radne jeste ted mi z toho hrka v hlave........

jo a strasne se mi libi ty uklony Micík to taky umi myslim ze mam aj fotku az ji najdu tak ji sem dam......ale ten chladasek kačka je vazne sikovnej

zvířátková

10.12.2006 17:20
zvířátková

a n u l e napsal(a):
krasné fotecky ja tedkom zadne nemam protoze si na vikend vzala fotak mamka takze nic....alemusim rict ze osmnactiny jsem oslavila radne jeste ted mi z toho hrka v hlave........

jo a strasne se mi libi ty uklony Micík to taky umi myslim ze mam aj fotku az ji najdu tak ji sem dam......ale ten chladasek kačka je vazne sikovnej

Nazdárek holky! No, dneska jsem zkusila jako novinku piškoty. Grant čuchnul a ani to nezkusil, Šejla to vyplivla, jedinej Čiko je rozumnej a chutí mu to. Dneska tady byl kovář, celkem sranda, když Šejla nechce držet skoro vůbec, Grant nerad drží tu nohu, na které měl v minulosti úraz a jedinej Čiko drží skoro špičkově. Jinak se dneska zase pásli za ohradou, tak jsem fotila...

zvířátková

10.12.2006 17:21
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek holky! No, dneska jsem zkusila jako novinku piškoty. Grant čuchnul a ani to nezkusil, Šejla to vyplivla, jedinej Čiko je rozumnej a chutí mu to. Dneska tady byl kovář, celkem sranda, když Šejla nechce držet skoro vůbec, Grant nerad drží tu nohu, na které měl v minulosti úraz a jedinej Čiko drží skoro špičkově. Jinak se dneska zase pásli za ohradou, tak jsem fotila...

Šejla si nějak rozepla karabinu a pásla se navolno

10.12.2006 17:22

zvířátková napsal(a):

Ahoooj, to jsou pěkný fotky Moc jim to sluší
A jak pěkně svítí sluníčko - u mě v práci moc nesvítilo

zvířátková

10.12.2006 17:23
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Šejla si nějak rozepla karabinu a pásla se navolno

Sluníčko hezky hřálo, dokonce i přestalo pršet, takže prozatím paráda

zvířátková

10.12.2006 17:24
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahoooj, to jsou pěkný fotky Moc jim to sluší
A jak pěkně svítí sluníčko - u mě v práci moc nesvítilo

Díky! No, pršelo celý včerejšek, celou noc, celé ráno, přestalo až odpoledne a asi na hodinku se udělalo takhle krásně

10.12.2006 17:25

zvířátková napsal(a):
Díky! No, pršelo celý včerejšek, celou noc, celé ráno, přestalo až odpoledne a asi na hodinku se udělalo takhle krásně

Co to je ? Tady vypadá Čiko fakt zajímavě

zvířátková

10.12.2006 17:27
zvířátková

zvířátková napsal(a):

zvířátková

10.12.2006 17:27
zvířátková

zvířátková napsal(a):

No, kapánek se na mě ksichtil

zvířátková

10.12.2006 17:29
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jenže pak přišlo drama. Pod kopcem šly holky s koněm. Takže se Grant rozběhnul, Šejla za ním

10.12.2006 17:29

zvířátková napsal(a):

Tak to kapánek docela dost
Vypadá to fakt zajímavě ... Grantovi to toky sekne - tahle je moc povedená ... snad budu moci zítra taky něco vyfotit ... mám volno

zvířátková

10.12.2006 17:31
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jenže pak přišlo drama. Pod kopcem šly holky s koněm. Takže se Grant rozběhnul, Šejla za ním

Zmizeli v dálce, kam jsem sotva dohlídla. Ty holky začaly mávat rukama a docílily toho, že tam v dálce oba zůstali

zvířátková

10.12.2006 17:32
zvířátková

blanche napsal(a):
Vypadá to fakt zajímavě ... Grantovi to toky sekne - tahle je moc povedená ... snad budu moci zítra taky něco vyfotit ... mám volno

Čiko začal jančit, až sebou prásknul o zem, jak chtěl za nima

10.12.2006 17:33

blanche napsal(a):

Budeš chtít poslat ty recepty na pečení mňamek koníkům ?

zvířátková

10.12.2006 17:35
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Čiko začal jančit, až sebou prásknul o zem, jak chtěl za nima

Tak jsem popadla vodítko pro Šejlu, šla jsem jí chytit. Povedlo se mi jí připoutat, tak jsem jí vedla, jenže Grant za náma letěl, takže se Šejla rozběhla, spálila mi ruku a vytrhla se.

zvířátková

10.12.2006 17:37
zvířátková

blanche napsal(a):
Budeš chtít poslat ty recepty na pečení mňamek koníkům ?

Můžeš, kdyžtak na mail, díky! NO a tak oba zase utekli. Takže jsem šla pro Čikiho, aby se mi tam neuškrtil, chodila jsem s ní asi hodinu tak, aby mě v dálce ti dva viděli s nadějí, že se za ním pohrnou. Bohužel nic.

10.12.2006 17:43

zvířátková napsal(a):
Můžeš, kdyžtak na mail, díky! NO a tak oba zase utekli. Takže jsem šla pro Čikiho, aby se mi tam neuškrtil, chodila jsem s ní asi hodinu tak, aby mě v dálce ti dva viděli s nadějí, že se za ním pohrnou. Bohužel nic.

Tak ještě, že nezdrhl i Čiko :)) Máš to jinak na mailu, tak na to můžeš juknout

zvířátková

10.12.2006 17:46
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Tak mi nakonec nezbylo nic, než Čikiho zavřít, sehnala jsem tam přítelova strejdu, který se se mnou vydal na lov. Vzali jsme si návnady. Díky těm dobrotám šel Grant v klidu vedle Šejly, kterou jsme vedli. No, nakonec se teda povedlo, ti dva zůstali ještě venku. Ač Grant zase mazal daleko, tak se Šejle znova urvat nepodařilo. Za půl hodinky jsem tam mazala je zavřít, ale taky terno. Grant běžel hned dovnitř a Šejla chtěla za ním, jenže tu jsem držela na vodítku od bahna, takže mi rvala ruku, ve výběhu jsem jí pak pustila, ať si zajde do stáje sama, letěla tak, že jsem si myslela, že si snad všechno zlomí, až sebou praští. No, nakonec se mi to teda podařilo, ale jelikož je všude bahno, je to fakt o život, teď jsem asi půl hodiny drhla rejžákem vodítko od bahna. Koně jak dobytci, moje boty a kalhoty ani nemluvě, máma mě přetrhne, až to uvidí.

10.12.2006 17:53

zvířátková napsal(a):
Tak mi nakonec nezbylo nic, než Čikiho zavřít, sehnala jsem tam přítelova strejdu, který se se mnou vydal na lov. Vzali jsme si návnady. Díky těm dobrotám šel Grant v klidu vedle Šejly, kterou jsme vedli. No, nakonec se teda povedlo, ti dva zůstali ještě venku. Ač Grant zase mazal daleko, tak se Šejle znova urvat nepodařilo. Za půl hodinky jsem tam mazala je zavřít, ale taky terno. Grant běžel hned dovnitř a Šejla chtěla za ním, jenže tu jsem držela na vodítku od bahna, takže mi rvala ruku, ve výběhu jsem jí pak pustila, ať si zajde do stáje sama, letěla tak, že jsem si myslela, že si snad všechno zlomí, až sebou praští. No, nakonec se mi to teda podařilo, ale jelikož je všude bahno, je to fakt o život, teď jsem asi půl hodiny drhla rejžákem vodítko od bahna. Koně jak dobytci, moje boty a kalhoty ani nemluvě, máma mě přetrhne, až to uvidí.

To znám ... taky přijdu z koní, otevřu pračku a ze sebe to házím rovnou dovnitř

zvířátková

10.12.2006 17:56
zvířátková

blanche napsal(a):
To znám ... taky přijdu z koní, otevřu pračku a ze sebe to házím rovnou dovnitř

Ale je to katastrofa, nejsem na tohle vybavená, potřebovala bych holiny nebo tak něco. Když to tak vidím, tak bych asi fakt radši ten sníh....

zvířátková

10.12.2006 17:57
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ale je to katastrofa, nejsem na tohle vybavená, potřebovala bych holiny nebo tak něco. Když to tak vidím, tak bych asi fakt radši ten sníh....

To je krk, co?

10.12.2006 17:58

zvířátková napsal(a):

A to když si s koníkem někam pěkně vyjedeš a je menší - třeba jako Bára, tak má Bahno až za ušima - jen když nacválá

To je pak mazec ...

10.12.2006 18:14

zvířátková napsal(a):
To je krk, co?

To jo, tady vypadá 2x takovej Pořádnej kusanec

zvířátková

10.12.2006 18:18
zvířátková

blanche napsal(a):
To jo, tady vypadá 2x takovej Pořádnej kusanec

No, je to švanda, ta hříva mu už docela narostla, ale pořád drží nahoře, no a jak je celkově chundelatej, tak to rozhraní krk/hříva nejde moc poznat. Takže vypadá jak kdyby byl vyžranec největší

10.12.2006 18:21

zvířátková napsal(a):
No, je to švanda, ta hříva mu už docela narostla, ale pořád drží nahoře, no a jak je celkově chundelatej, tak to rozhraní krk/hříva nejde moc poznat. Takže vypadá jak kdyby byl vyžranec největší

to jo
Jý za chvíli už razim domůůůůůůůůů hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

zvířátková

10.12.2006 18:33
zvířátková

blanche napsal(a):
to jo
Jý za chvíli už razim domůůůůůůůůů hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Tak to se teda máš! Přeju krásnej zbytek dne... Ale teda práce i v neděli, fakt šílená představa...

10.12.2006 18:34

zvířátková napsal(a):
Tak to se teda máš! Přeju krásnej zbytek dne... Ale teda práce i v neděli, fakt šílená představa...

Viď ... ale mám teď 2 dny volno - tak to bude skoro jako víkend

zvířátková

10.12.2006 18:52
zvířátková

blanche napsal(a):
Viď ... ale mám teď 2 dny volno - tak to bude skoro jako víkend

No, paráda, taky bych brala další dva dny volna, ten víkend zase utekl a v pátek v práci nic moc, takže se mi tam moc jaksi nechce...
Sakra, potřebuju koupel a umytí hlavy, smrdím jak kůň

11.12.2006 10:43

blanche napsal(a):
A to když si s koníkem někam pěkně vyjedeš a je menší - třeba jako Bára, tak má Bahno až za ušima - jen když nacválá

To je pak mazec ...

Ahoj! To jsem si zase početla. Teda Leo, to jsi měla jako divokém západě!!!! A bláto všude. Jo a Čiko má fakt ten krk s tou hřívou jako chlaďas! To Usa jak měla hřívu stojatou, tak ji brzy začala padat. Ona má strašně jemné žíně, takže to šlo hned na stranu. Taky jsem myslela, že bude mít dlouho krásného ježka...líbí se mi to, ale nic. Ona prostě musí mít splývavou hřívu.
My včera měli tady hnusně, sychravo. Odpoledne jsem dokonce vytáhla sedlo, a jak jsem byla přichystaná, že budu sedlat, tak začalo lít jako z konve, tak jsem všechno zase odnosila zpět.
Takže se zrovna za chvilku chci chystat a pojedeme konečně s Usinkou na vyjížďku. Už se moc těším.
No, Usa taky není nic moc vysokého, ale chodí celkem plavně, takže to bláto nebává tak hrozné. Ale vím, jak běhají haflinzi. To je jako malý tank a bláto stříká na všechny strany.

to je z loňska....31.12.2005

zvířátková

11.12.2006 10:52
zvířátková

lucky napsal(a):
Ahoj! To jsem si zase početla. Teda Leo, to jsi měla jako divokém západě!!!! A bláto všude. Jo a Čiko má fakt ten krk s tou hřívou jako chlaďas! To Usa jak měla hřívu stojatou, tak ji brzy začala padat. Ona má strašně jemné žíně, takže to šlo hned na stranu. Taky jsem myslela, že bude mít dlouho krásného ježka...líbí se mi to, ale nic. Ona prostě musí mít splývavou hřívu.
My včera měli tady hnusně, sychravo. Odpoledne jsem dokonce vytáhla sedlo, a jak jsem byla přichystaná, že budu sedlat, tak začalo lít jako z konve, tak jsem všechno zase odnosila zpět.
Takže se zrovna za chvilku chci chystat a pojedeme konečně s Usinkou na vyjížďku. Už se moc těším.
No, Usa taky není nic moc vysokého, ale chodí celkem plavně, takže to bláto nebává tak hrozné. Ale vím, jak běhají haflinzi. To je jako malý tank a bláto stříká na všechny strany.

to je z loňska....31.12.2005

Čauky! NO, něco takového. Ale jediné štěstí, že se nepovedlo utéct Čikovi. To by byl teprve průšvih. On by sice jako běžel za nima, ale na 100% by u nich nezabrzdil a běžel dál až k cizím koním tam, kde jsou Grant s Šejlou od jara do podzimu. JO jo, čekám, jak ta hříva bude muset být dlouhá, aby mu padla ke straně, zatím to vypadá, že ne. On jí má naopak hrozně trvdou, hotové štětiny. Teda, Ty se máš, že máš takhle dopoledne volno a můžeš jít ven.

11.12.2006 15:22

zvířátková napsal(a):
Čauky! NO, něco takového. Ale jediné štěstí, že se nepovedlo utéct Čikovi. To by byl teprve průšvih. On by sice jako běžel za nima, ale na 100% by u nich nezabrzdil a běžel dál až k cizím koním tam, kde jsou Grant s Šejlou od jara do podzimu. JO jo, čekám, jak ta hříva bude muset být dlouhá, aby mu padla ke straně, zatím to vypadá, že ne. On jí má naopak hrozně trvdou, hotové štětiny. Teda, Ty se máš, že máš takhle dopoledne volno a můžeš jít ven.

No, bylo krásně, tak jsme vyrazily. Prolezla jsem s Usou oranici. V polovině se snažila stopnout a obrátit, jestli si nedělám srandu, chtít poníˇ(chudince malé nebohé :-)), aby to pole celé přešla! Může být ráda, že jsem chtěla jenom krok, že... Ale jo, zvládla to. Hlína byla těžká a lepivá.
Ale taky si dneska hezky zazlobila. Docela ji chytla puberta a zjišťovala, jestli by nešly vymýšlet hovadiny. Jako nevyhazuje nebo tak, ale prostě dělala kraviny. Nakonec jsem se namíchla a když jsme přišly domů, tak jsem slečinku vzala ještě na lonž se sedlem a trochu si zamakala. Taky šla nehezky proti udidlu, takže jsem si ji trochu na chvilku vyvázala a ta se vztekala. Nakonec zjistila, že když se s tím udidlem nebude prát, ale povolí, tak to bude asi nejlepší. Za chvilku chodila jako hodinky. Prostě dneska slečnu chytil pubertální záchvat, ovšem bylo ji to prd platné.

No, my měly nejdelší snad tady toho ježka, pak to začalo klapět.

12.12.2006 08:34

lucky napsal(a):
No, bylo krásně, tak jsme vyrazily. Prolezla jsem s Usou oranici. V polovině se snažila stopnout a obrátit, jestli si nedělám srandu, chtít poníˇ(chudince malé nebohé :-)), aby to pole celé přešla! Může být ráda, že jsem chtěla jenom krok, že... Ale jo, zvládla to. Hlína byla těžká a lepivá.
Ale taky si dneska hezky zazlobila. Docela ji chytla puberta a zjišťovala, jestli by nešly vymýšlet hovadiny. Jako nevyhazuje nebo tak, ale prostě dělala kraviny. Nakonec jsem se namíchla a když jsme přišly domů, tak jsem slečinku vzala ještě na lonž se sedlem a trochu si zamakala. Taky šla nehezky proti udidlu, takže jsem si ji trochu na chvilku vyvázala a ta se vztekala. Nakonec zjistila, že když se s tím udidlem nebude prát, ale povolí, tak to bude asi nejlepší. Za chvilku chodila jako hodinky. Prostě dneska slečnu chytil pubertální záchvat, ovšem bylo ji to prd platné.

No, my měly nejdelší snad tady toho ježka, pak to začalo klapět.

Holky, koukala jsem, že některé docela hezky kreslíte. Jste šikovné. Já tam svoje dávat radši nebudu. Blani, ten hnědák s ohlávkou je docela slušný. Ten se ti povedl.

zvířátková

12.12.2006 10:55
zvířátková

lucky napsal(a):
Holky, koukala jsem, že některé docela hezky kreslíte. Jste šikovné. Já tam svoje dávat radši nebudu. Blani, ten hnědák s ohlávkou je docela slušný. Ten se ti povedl.

To jo, na to jsem taky koukala a žasla . Ale myslím, že když máš, Lucky, na stránkách malby pejsků, tak určitě bravurně zvládneš i koníky

12.12.2006 14:32

zvířátková napsal(a):
To jo, na to jsem taky koukala a žasla . Ale myslím, že když máš, Lucky, na stránkách malby pejsků, tak určitě bravurně zvládneš i koníky

No, chci si teď udělat stránky na své kresby, ale nemám pořád čas. Jo, koně maluji od mala. ty umím snad i poslepu. Tady jedna čmáranice...to jsem si jen tak drápala průpiskou, když jsem se nudila...huculík.
Jinak taky u vás tak "chčije" ? Tady strašně!

12.12.2006 23:55

zvířátková napsal(a):

Dnes koukám, že všichni spíte......tak jsem narazila na nějaké video s malými arábky, tak můžete mrknout. Takové malé rozkošné mimi.....
http://www.adoniis.com/index.html

13.12.2006 00:08

lucky napsal(a):
Dnes koukám, že všichni spíte......tak jsem narazila na nějaké video s malými arábky, tak můžete mrknout. Takové malé rozkošné mimi.....
http://www.adoniis.com/index.html

a ještě jedny stránky s videem...rozkošní puberťáci...

http://www.beshrakaegyptianstud.com/index.html

zvířátková

13.12.2006 06:39
zvířátková

lucky napsal(a):
a ještě jedny stránky s videem...rozkošní puberťáci...

http://www.beshrakaegyptianstud.com/index.html

Tak já se musím přiznat, já fakt spala . Jsem hrozně moc nachcípaná, tlumím se práškama, co to jde. Ale mám nehorázně sobeckého šéfa, který by mě nepustil domů ani o minutu dřív. Hlavně, že když on minule jednou za den zakašlal a ani nesmrknul, tak mi tu málem chcípnul, jak se musí jít domů vyležet a tak. No, hlavně, že byl tak laskav a nezapomněl to na mě prsknout....

zvířátková

13.12.2006 06:43
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak já se musím přiznat, já fakt spala . Jsem hrozně moc nachcípaná, tlumím se práškama, co to jde. Ale mám nehorázně sobeckého šéfa, který by mě nepustil domů ani o minutu dřív. Hlavně, že když on minule jednou za den zakašlal a ani nesmrknul, tak mi tu málem chcípnul, jak se musí jít domů vyležet a tak. No, hlavně, že byl tak laskav a nezapomněl to na mě prsknout....

Jo a Lucí, všechno nejlepší k Tvému svátku! Hezky si to dneska užij!

13.12.2006 07:51

zvířátková napsal(a):
Jo a Lucí, všechno nejlepší k Tvému svátku! Hezky si to dneska užij!

Taky se připojuji k gratulaci!Všechno nejlepší k svátku!

13.12.2006 08:52

bbb napsal(a):
Taky se připojuji k gratulaci!Všechno nejlepší k svátku!

Jé! Děkuji, málem bych zapoměla! Já si kolikrát nevzpomenu ani na vlastní narozky. Můj problém je, že si pamatuji kdejakou blbinu, ale co si nepamatuji, jsou data členů rodiny. Kdyby jste mě zabili, tak absolutně nevím, pokud mi to den předem někdo neřekne, že má někdo svátek či narozeniny. Vůbec. Ještě tak sebe si pamatuji.....ale taky už se mi nejednou stalo, že jsem zapoměla, že mám narozky či svátek, až mi někdo gratuloval a já koukala, co blbne. Ještě tak mámu tátu si občas vzpomenu které datum...ovšem z rokem je to horší, a babi, děda, natož jak se mě někdo zeptá na bratránky atd...ani náhodou! Říkám vždycky jak to mám vědět, když se to každý rok mění...na otázku kolik má kdo roků !
Zajímavé je, že si perfektně pamatuji všechna data narození našich psů, větší části všech rodokmenů, včetně rodokmenu Usy a byly doby, kdy jsem znala u všech psů, které jsme kdy měli i tetovací čísla...dnes vím tak tři, ale vím.
Máma říká, že mám paměť na blbosti...já říkám, že si pamatuji, co je pro mě asi důležité, no...

Přidejte reakci

Přidat smajlík