Tvrdá ruka-citlivý koník

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2005 14:17

Ahojky.Mám tvrdou ruku a můj koník citlivou papulku.Nemohl byste mi prosím někdo poradit,jak bych si mohla ruku zjemnit???Děkuju Papa

1.9.2005 13:04

lika napsal(a):
Ahojky.Mám tvrdou ruku a můj koník citlivou papulku.Nemohl byste mi prosím někdo poradit,jak bych si mohla ruku zjemnit???Děkuju Papa

Musíš se kontrolovat!!!!!!!Dávej si na to pozor...Je to jen sebekontrola...

1.9.2005 13:05

lika napsal(a):

co takhle pouzit nakrcnik, budes ho drzet soucasne s otezema. Me pomaha vybalancovat sed kdyz jezdim bez sedla, abych koni neskubala v puse.

1.9.2005 13:31

rezi napsal(a):
co takhle pouzit nakrcnik, budes ho drzet soucasne s otezema. Me pomaha vybalancovat sed kdyz jezdim bez sedla, abych koni neskubala v puse.

A taky co nejtlustší udidlo pro koníka!

2.9.2005 14:17

lika napsal(a):

V tom případě máš několik možností - vyměn koně - ale to nic neřeší a navíc každý kůn je citlivý na hubu. Nebo se nauč jezdit. Jak mám chápat tvrdou ruku? Pokud je to jen tvoje začátečnická chyba pak je dobré naučit se nejdřív pořádně jezdit nejlépe na lonži tak at máš ruku nezávislou od zbytku těla. Až zvládneš toto pak se postupně uč s otěží pracovat. Musíš umět vnímat vlastní tělo zároven s reakcí koně. Musíš umět přizpůsobit se reakcím koně. Jde jen o to naučit se s otěží fungovat - není to v tom že bys byla necitlivá. Pracuj na sobě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík