Hříbě po Pure Dunit Power

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2006 16:25

Ahoj.Uvažuji o připuštění své kobči(tmavá hnědka A1/1)hřebcem QH Pure Dunit Power a tak jsem se chtěla zeptat,jestli nemáte někdo hříbě po tomto hřebci a nějaké fotky.Zatím co jsem viděla,tak dává jen samé palomina a plaváky.Má někdo po tomto hřebci i hříbě jiné barvy?Třeba hnědáka?Díky všem za odpovědi.

12.12.2006 16:50

nerda napsal(a):
Ahoj.Uvažuji o připuštění své kobči(tmavá hnědka A1/1)hřebcem QH Pure Dunit Power a tak jsem se chtěla zeptat,jestli nemáte někdo hříbě po tomto hřebci a nějaké fotky.Zatím co jsem viděla,tak dává jen samé palomina a plaváky.Má někdo po tomto hřebci i hříbě jiné barvy?Třeba hnědáka?Díky všem za odpovědi.

Koukni na http://www.rancpodhurkou.estranky.cz/

koníky znám osobně, moc hezcí. myslím, že jsou tam 4 po tomto hřebci. Fotek je tam spousta.

12.12.2006 17:02

lucky napsal(a):
Koukni na http://www.rancpodhurkou.estranky.cz/

koníky znám osobně, moc hezcí. myslím, že jsou tam 4 po tomto hřebci. Fotek je tam spousta.

ahoj hřebec dal i ryzáka,o hnědákovi nevím,kamarádka má po Dunitovi hříbě a je to barvy red dun,

12.12.2006 17:06

bednarik petr napsal(a):
ahoj hřebec dal i ryzáka,o hnědákovi nevím,kamarádka má po Dunitovi hříbě a je to barvy red dun,

nechtěla by jsi připustit paintem?

12.12.2006 17:45

bednarik petr napsal(a):
nechtěla by jsi připustit paintem?

Já jsem spíš na jednobarevný koně(ikdyž vím že pokaždý z painta nemusí být vždy barevný hříbě,máme na ranči 2 hnědáky po barevným hřebci),kterýho painta máš ty na mysli?

12.12.2006 17:49

nerda napsal(a):
Já jsem spíš na jednobarevný koně(ikdyž vím že pokaždý z painta nemusí být vždy barevný hříbě,máme na ranči 2 hnědáky po barevným hřebci),kterýho painta máš ty na mysli?

Blue Eye Jane Valey,já mám totiž zaplacený skok a už ho nevyužiju,měla jsem plňasku ,ale už to na ni nechci dávat a tu Paintku co máme ,tak to je hřebcova sestra,takže to také nemohu využít.cena skoku je 12tis,nyní je 9tis

12.12.2006 19:19

bednarik petr napsal(a):
Blue Eye Jane Valey,já mám totiž zaplacený skok a už ho nevyužiju,měla jsem plňasku ,ale už to na ni nechci dávat a tu Paintku co máme ,tak to je hřebcova sestra,takže to také nemohu využít.cena skoku je 12tis,nyní je 9tis

Mně to právě taky nechala známá o něco levněji,protože má taky předplacený skok a už ho taky nevyužije.Ale jinak díky.

12.12.2006 19:35

nerda napsal(a):
Mně to právě taky nechala známá o něco levněji,protože má taky předplacený skok a už ho taky nevyužije.Ale jinak díky.

a nemáte ho od Verči?

12.12.2006 21:59

bednarik petr napsal(a):
a nemáte ho od Verči?

Jo mám.

13.12.2006 06:51

nerda napsal(a):

Mám hřebečka po Pure Dunnit Power. Narodil se jako světloučký palomino. Je to silný a moc milý koník. V téhle barvě vydržel asi 4 měsíce.

13.12.2006 06:55

jackie napsal(a):
Mám hřebečka po Pure Dunnit Power. Narodil se jako světloučký palomino. Je to silný a moc milý koník. V téhle barvě vydržel asi 4 měsíce.

Po 4 měsících se začal přebarvovat... tmavne mu pomalu hříva, má v ní šedé a rezavé žíně, stejně tak v ocasu...nevím, zda bude buckskin nebo dun. To se dozvíme asi až na jaře. Nyní je mu 8 měsíců.

13.12.2006 08:13

jackie napsal(a):
Po 4 měsících se začal přebarvovat... tmavne mu pomalu hříva, má v ní šedé a rezavé žíně, stejně tak v ocasu...nevím, zda bude buckskin nebo dun. To se dozvíme asi až na jaře. Nyní je mu 8 měsíců.

Ahoj.A máš ho z QH nebo z A1/1?A jakou má máma barvu?

13.12.2006 08:58

nerda napsal(a):
Ahoj.A máš ho z QH nebo z A1/1?A jakou má máma barvu?

Hříbek ze z čisté PH kobyly. Máma je úplně černá, takže jsme byli velmi překvapeni, že se narodil takhle světlý potomek .

13.12.2006 11:47

nerda napsal(a):

Můj koník je taky po Pavoškovi, je registrován jako Dun, máma byla černobílá /nebo spíš tm.hnědo bílá). V létě jde do žlutopískova, v zimě je hnědý.
Slyšela jsem , že někdo má pěkného hnědáčka po Pavoškovi. Ale převažují palomino, dun ,red dun nebo buckskin. Míša

13.12.2006 11:55

mzachova napsal(a):
Můj koník je taky po Pavoškovi, je registrován jako Dun, máma byla černobílá /nebo spíš tm.hnědo bílá). V létě jde do žlutopískova, v zimě je hnědý.
Slyšela jsem , že někdo má pěkného hnědáčka po Pavoškovi. Ale převažují palomino, dun ,red dun nebo buckskin. Míša

Ahoj,Tak to vidím prvního strakáče po tomto hřebci.

13.12.2006 11:57

nerda napsal(a):
Ahoj,Tak to vidím prvního strakáče po tomto hřebci.

Nebo to není po Dunitovi ten strakáč na obrázku?

13.12.2006 12:43

nerda napsal(a):
Nebo to není po Dunitovi ten strakáč na obrázku?

je po Dunitovi,Pavoš je jeho přzdívka.

13.12.2006 17:23

bednarik petr napsal(a):
je po Dunitovi,Pavoš je jeho přzdívka.

Hříbata jsou po něm opravdu moc hezká.Hlavně se mi líbí ta jemná hlavička.
Kolik on tak asi má v kohoutku?Nevíte?Myslím Dunita(Pavoška)

13.12.2006 17:59

nerda napsal(a):
Hříbata jsou po něm opravdu moc hezká.Hlavně se mi líbí ta jemná hlavička.
Kolik on tak asi má v kohoutku?Nevíte?Myslím Dunita(Pavoška)

KVH Pavoška odhaduju cca 150 - 152. Není velký, ale je pěkně udělaný . Třeba nám sem paní Bartošková připíše nějaké info nebo dá pár fotek, já mám jen takové amatérské, když jsme se byli s kobylkou za Pavoškem podívat.

13.12.2006 19:32

nerda napsal(a):

Ahojky tady je pár foteček Pavoška :-) jinak super koník

13.12.2006 19:34

nerda napsal(a):

a ještě jedna

13.12.2006 19:36

nerda napsal(a):

jinak se můžete kouknout sem na tyto stránky je tu taky pár informací o Pavoškovi http://quarteri.wz.cz/

13.12.2006 19:47

gil napsal(a):
jinak se můžete kouknout sem na tyto stránky je tu taky pár informací o Pavoškovi http://quarteri.wz.cz/

Taky máme po Pavoškovi hřebečka....teď už má teda rok a půl...tady má něco kolem půl roku

13.12.2006 19:50

sajma napsal(a):
Taky máme po Pavoškovi hřebečka....teď už má teda rok a půl...tady má něco kolem půl roku

omlouvám se za kvalitu snad to bude lepší aj s maminou...

13.12.2006 22:12

sajma napsal(a):
omlouvám se za kvalitu snad to bude lepší aj s maminou...

Díky za fotky a příspěvky,chtěla jsem se zeptat kde přesně je ustájený,zkoušela jsem najít stránky Barli ranch,ale nic jsem nenašla.

14.12.2006 06:55

nerda napsal(a):
Díky za fotky a příspěvky,chtěla jsem se zeptat kde přesně je ustájený,zkoušela jsem najít stránky Barli ranch,ale nic jsem nenašla.

Pavošek je ustájený v Kostelci u Zlína, majitelkou je paní Bartošková, pokud bys měla zájem o připouštění, mohu ti mailem poslat kontakt. Jinak tady přikládám pár fotek Pavoška (nejsou uloupené, jsou vlastní).

14.12.2006 06:56

nerda napsal(a):

14.12.2006 06:57

nerda napsal(a):

.

14.12.2006 06:57

nerda napsal(a):

.

14.12.2006 08:15

jackie napsal(a):
.

Díky moc za fotky,je krásnej,tak mi ten kontakt pošli na mail.Díky

14.12.2006 11:48

jackie napsal(a):
.

Ahoj Jani, moc pěkně fotíš, víš o tom? Fakt se ti povedl. Míša

14.12.2006 13:38

nerda napsal(a):

Tady ještě jedna fotečka Pawošek je velmi charakterní koník

14.12.2006 15:51

gil napsal(a):
Tady ještě jedna fotečka Pawošek je velmi charakterní koník

Taky přidám jednoho.Je to Power of Storm-a byl to hřebec,ale už do té stáje nechodím tak nevím...Možná už je to valach a je tmavší...

14.12.2006 20:18

mzachova napsal(a):

Jé,Jani,ten je fakt krásnej.Úplně se rozplývám....Na tom našem záchodě je taky krásně vyfoťákovanej,je to nádhera.

16.12.2006 12:04

petas napsal(a):
Taky přidám jednoho.Je to Power of Storm-a byl to hřebec,ale už do té stáje nechodím tak nevím...Možná už je to valach a je tmavší...

No tak tohle je taky super pořízek, jako ten můj. Po Pavoškovi jsou pěkní siláci .

16.12.2006 12:07

mzachova napsal(a):

Míšo, děkuju, ale bohužel do super fotek to má hodně daleko. Spíš než koně fotím broučky, motýly a jiné minipotvůrky, CANONi už mi loni vydali dva nástěnné kalendáře (hm, neměla bych se chlubit, že jo?).

16.12.2006 12:08

jackie napsal(a):
No tak tohle je taky super pořízek, jako ten můj. Po Pavoškovi jsou pěkní siláci .

Ahojky....velice hezkej hrebec,chtela jsem se zeptat kolik je pripousteni a zda je mozna i inseminace...a zda se hodi k me kobylce je to CT-ryzka zapsana v PK s PP
muzes mi prosim te napsat na meila neco vic o hrebcovi?koniisek@centrum.cz nebo kontakt na pani majitelku,dekuji predem

16.12.2006 19:47

roxy napsal(a):
Ahojky....velice hezkej hrebec,chtela jsem se zeptat kolik je pripousteni a zda je mozna i inseminace...a zda se hodi k me kobylce je to CT-ryzka zapsana v PK s PP
muzes mi prosim te napsat na meila neco vic o hrebcovi?koniisek@centrum.cz nebo kontakt na pani majitelku,dekuji predem

připuštění je za deset tisíc i na čt, hřebec je povahově velmi klidný koník nemá žádné sportovní úspěchy neboť má poškozená kopyta,říká se že má špatnou rohovinu,a nebo že byl kdysi schvácen,nevím kde je pravda. Jinak má velmi dobrý původ ,reiningové linie. hříbatům předává většinou barvu palomino,red dun,jsou i v menšině ryzáci. Když klisnu zavezeš k Bartoškům tak klisna má veškerý servis,mražené sperma myslím nemají,jen chlazené.

17.12.2006 18:01

nerda napsal(a):

Zdravím všechny příznivce našeho hřebečka. Je opravdu moc hodný a také tento charakter předává na svá hříbátka spolu s nasvalením a převážně i barvou. Můžete se na něj kdykoliv přijet podívat, máme zde i jeho hříbátka. Stačí jen zavolat 777711455. Připouštěcí poplatek je 11.000,-- Kč pro QH,PH,ApH a 10.000,- Kč pro A1/1se zárukou narození živého hříběte. Přeji všem krásné vánoční svátky! Hana Bartošková

18.12.2006 07:09

hanabartoskova napsal(a):
Zdravím všechny příznivce našeho hřebečka. Je opravdu moc hodný a také tento charakter předává na svá hříbátka spolu s nasvalením a převážně i barvou. Můžete se na něj kdykoliv přijet podívat, máme zde i jeho hříbátka. Stačí jen zavolat 777711455. Připouštěcí poplatek je 11.000,-- Kč pro QH,PH,ApH a 10.000,- Kč pro A1/1se zárukou narození živého hříběte. Přeji všem krásné vánoční svátky! Hana Bartošková

Dobrý den, paní Bartošková,já věděla, že se nakonec ozvete. Doufám, že se Pavoškovi i ostatním koníkům dobře daří! Potvrzuji, že povahu má ten "můj" Pavoškův potomek naprosto úžasnou. Kéž by takových koní bylo co nejvíc.Též přeji krásné svátky a posílám fotku synáčka . Už je zarostlý jak lední medvěd,skoro není poznat, že je kůň...

18.12.2006 07:10

A ještě jedna, relaxace na zimním sluníčku...

18.12.2006 13:54

Hani tady je náš Čonki na vyjížďce. byl asi popáté v lese, až na jeden malý lekanec je naprosto v pohodě.Míša

18.12.2006 16:09

mzachova napsal(a):
Hani tady je náš Čonki na vyjížďce. byl asi popáté v lese, až na jeden malý lekanec je naprosto v pohodě.Míša

Čonki je moc krásný, doufám, že na jaře se mi taky povede strakaté hříbátko. Míšo, jsem na tom podobně, přeminulý víkend krásná dlouhá vyjížďka, deštík, pak Coldrex, Neoangin a kašel, rýma a postel... už se mi tovleče týden. Přeji hodně zdraví!!! Jana

18.12.2006 21:49

jackie napsal(a):
Čonki je moc krásný, doufám, že na jaře se mi taky povede strakaté hříbátko. Míšo, jsem na tom podobně, přeminulý víkend krásná dlouhá vyjížďka, deštík, pak Coldrex, Neoangin a kašel, rýma a postel... už se mi tovleče týden. Přeji hodně zdraví!!! Jana

Ahoj Jani, dnes jsem odpadla v 6 oblečená v obýváku. Naštěstí Jirka uložil malou a počkal až se proberu. Je to tak ze dne na den, celou dobu se držím a teď... Jinak tvoje kobylka už je obsedlá nebo ne?

19.12.2006 08:26

mzachova napsal(a):
Ahoj Jani, dnes jsem odpadla v 6 oblečená v obýváku. Naštěstí Jirka uložil malou a počkal až se proberu. Je to tak ze dne na den, celou dobu se držím a teď... Jinak tvoje kobylka už je obsedlá nebo ne?

Míšo, ahojky, téda, koukám, žes to psala přímo v čarodějnickou dobu - v 00:00:00!!!! Skvěle ses trefila, haha! Už je ti líp? Mně moc ne, takže jsem v práci zas jen na skok. Jinak teď nevím, na kterou kobylku se ptáš, já mám dvě - paintku, která má hříbě po Pavoškovi, tý bude pět a je obsedlá a má částečný základní výcvik, nejezdím na ní. Pak mám QH, Jackie po Jacs Golden Time, je jí 2,5roku (koupila jsem si ji místo Honey), už je obsedlá, ale fakt jen obsedlá, teď má na celou zimu prázdniny, chodíme jen na procházky na ruce a příp. ji beru na špagát s sebou na vyjížďku, můj valach už je zvyklý s sebou vláčet vláček . Loni jsemtakhle vodila tu svou březí paintku. Obě jsou strašně moc hodné a pohodářky. Dávám sem jednu nekoňskou fotku, abyste viděly, jaké potvory se mi taky líbí .

19.12.2006 08:46

jackie napsal(a):
Míšo, ahojky, téda, koukám, žes to psala přímo v čarodějnickou dobu - v 00:00:00!!!! Skvěle ses trefila, haha! Už je ti líp? Mně moc ne, takže jsem v práci zas jen na skok. Jinak teď nevím, na kterou kobylku se ptáš, já mám dvě - paintku, která má hříbě po Pavoškovi, tý bude pět a je obsedlá a má částečný základní výcvik, nejezdím na ní. Pak mám QH, Jackie po Jacs Golden Time, je jí 2,5roku (koupila jsem si ji místo Honey), už je obsedlá, ale fakt jen obsedlá, teď má na celou zimu prázdniny, chodíme jen na procházky na ruce a příp. ji beru na špagát s sebou na vyjížďku, můj valach už je zvyklý s sebou vláčet vláček . Loni jsemtakhle vodila tu svou březí paintku. Obě jsou strašně moc hodné a pohodářky. Dávám sem jednu nekoňskou fotku, abyste viděly, jaké potvory se mi taky líbí .

Ahoj Jani, myslela jsem tu mladší kobylku. My jsme ted taky slevili s prací a je to spíš o vycházkách, vyjížďkách, práci ze země a ze sedla v kruhovce jen na chvilku. No dnes marodím doma, Jirku to taky klátí. Obdivuju Jaruš, že má vše hotové. Já tedy ještě trochu úklidu, ale to nepřeháním. Hlavně chybí nějaké dárečky a neámme pF ka a tak. No hlavně se uzdravit a hurá do toho. Moc krásně fotíš, co mᨚ za foťák? miluju makrofotografii.

19.12.2006 08:51

mzachova napsal(a):
Ahoj Jani, myslela jsem tu mladší kobylku. My jsme ted taky slevili s prací a je to spíš o vycházkách, vyjížďkách, práci ze země a ze sedla v kruhovce jen na chvilku. No dnes marodím doma, Jirku to taky klátí. Obdivuju Jaruš, že má vše hotové. Já tedy ještě trochu úklidu, ale to nepřeháním. Hlavně chybí nějaké dárečky a neámme pF ka a tak. No hlavně se uzdravit a hurá do toho. Moc krásně fotíš, co mᨚ za foťák? miluju makrofotografii.

Jojo, tak to jsem ti psala o té správné kobylce, dávám sem ještě její fotku. Já taky miluju makrofotky, jestli chceš, pošlu ti na mail v elektronické podobě letošní kalendáře, co vydal CAN21. Jinak nemám žádný extra foťák, ale až něco málo našetřím, chci si pořídit nějaký lepší, asi digizrcadlovku. Teď fotím na Minoltu Z3 a všechny fotky jsou právě z tohoto přístroje.
No jinak úklid... co to je? Haha, nestíhám. Jen vyluxovat a utřít prach, okna mají smůlu. Já těm svátkům moc nedám, těším se na ně hlavně proto, že budu mít dovolenou a budu moci být u koníků.

19.12.2006 12:01

jackie napsal(a):
Jojo, tak to jsem ti psala o té správné kobylce, dávám sem ještě její fotku. Já taky miluju makrofotky, jestli chceš, pošlu ti na mail v elektronické podobě letošní kalendáře, co vydal CAN21. Jinak nemám žádný extra foťák, ale až něco málo našetřím, chci si pořídit nějaký lepší, asi digizrcadlovku. Teď fotím na Minoltu Z3 a všechny fotky jsou právě z tohoto přístroje.
No jinak úklid... co to je? Haha, nestíhám. Jen vyluxovat a utřít prach, okna mají smůlu. Já těm svátkům moc nedám, těším se na ně hlavně proto, že budu mít dovolenou a budu moci být u koníků.

Ahojky,jsem ráda ,že nás je víc,myslím s tím úklidem,dárkama .........Ono to ani podle toho počasí na vánoce vůbec nevypadá,takže ani ta motivace není.Aspoň kdyby nasněžilo,to by byly aspoň krásné vyjížďky do přírody.Jinak přeji všem krásné vánoce a šťastný Nový rok a to i našim koníčkům.

26.12.2006 11:28

Jé,to je nádherná kobylka!!!!!Plavka,že jo??

28.12.2006 09:21

už jsi v praci, jo?

28.12.2006 19:35

nerda napsal(a):

Valach po Pure Dunit Power

28.12.2006 19:51

darca napsal(a):
Valach po Pure Dunit Power

Ahojky,tak jak na to koukám,tak až na pár " vyjímek" jsou všichni hříbci po P.D.P. plaváci nebo palomina.A všichni stejně krásnou jemnou hlavičku.
Malej ale šikovnej!!!

28.12.2006 19:59

nerda napsal(a):
Ahojky,tak jak na to koukám,tak až na pár " vyjímek" jsou všichni hříbci po P.D.P. plaváci nebo palomina.A všichni stejně krásnou jemnou hlavičku.
Malej ale šikovnej!!!

To jo, krásná jemná hlavička... a krásný jemný úsměv

29.12.2006 21:12

Pár se jich sešlo na paint show a fakt dobře bodovali - byl na ně hezký pohled. Taky přiložím jednu hlavičku :-)

29.12.2006 23:49

mzachova napsal(a):
Pár se jich sešlo na paint show a fakt dobře bodovali - byl na ně hezký pohled. Taky přiložím jednu hlavičku :-)

Krásnej,moc.....A nemáš Míšo fotku jeho maminy?Docela by mě zajímalo jak vypadá.

30.12.2006 18:53

nerda napsal(a):
Krásnej,moc.....A nemáš Míšo fotku jeho maminy?Docela by mě zajímalo jak vypadá.

ještě jednou Oliver zdraví Fryšták

1.1.2007 22:37

nerda napsal(a):

mamina čonkina: Já ji osobně neznala, ale měla by to být tahle. Bohužel už nežije, zemřela asi rok po porodu.

6.1.2007 16:49

mzachova napsal(a):

Letos toho sněhu moc není, ale podařilo se mi jeden den zachytit trochu zimní atmosféru. Takže novoroční pozdrav od Pavoška pro všechny!!!!

6.1.2007 16:52

Letos toho sněhu moc není, ale podařilo se mi jeden den zachytit trochu zimní atmosféru. Takže novoroční pozdrav od Pavoška pro všechny!!!!

Ještě jedno zimní foto.

6.1.2007 16:56

Ještě jedno zimní foto.

Tohle je hříbátko po Pavoškovi, kobylka Paint horse, která má nyní rok a půl.

6.1.2007 17:00

A ještě jedna kobylka po Pavoškovi, tentokrát Quarter horse, stáří také jeden a půl roku.

6.1.2007 17:08

mzachova napsal(a):

A to jsou naši Australští ovčáci, kteří také neodmyslitelně patří k našemu ranči. Jsou to super kamarádi našich koní. Na jaře budou štěňátka, tak kdyby se Vám líbili, můžete se ozvat.

6.1.2007 17:31

A ještě jedna kobylka po Pavoškovi, tentokrát Quarter horse, stáří také jeden a půl roku.

Moc vás zdravím, paní Bartošková! Pavošek i vaše hříbátka jsou nádherná! Tu malou strakatou kobylku (a vlastně i tu ryzku, ta byla pár dní na světě!) jsem tehdy u vás viděla, když tam byla Breberuša na připouštění. To měla kobylka jen pár týdnů. Nemáte ještě nějakou její fotku zblízka? Mějte se krásně a zdraví vás i Angie!!!

6.1.2007 17:33

Ahoj, tak mám pocit, že můj hříbek se vyloupne do úplně stejné barvy (i odstínu), jako má tvoje kobylka. Její mamka byla taky hodně tmavá, že jo?

7.1.2007 12:32

jackie napsal(a):
Moc vás zdravím, paní Bartošková! Pavošek i vaše hříbátka jsou nádherná! Tu malou strakatou kobylku (a vlastně i tu ryzku, ta byla pár dní na světě!) jsem tehdy u vás viděla, když tam byla Breberuša na připouštění. To měla kobylka jen pár týdnů. Nemáte ještě nějakou její fotku zblízka? Mějte se krásně a zdraví vás i Angie!!!

Dobrý den! Také Vás zdravím. Podařilo se mi najít ještě jednu fotku malé Cheeky. Tak snad se Vám bude líbit. Pozdravujte Breberušku a moc se těším, až se zase uvidíme!

7.1.2007 14:34

Krásný koně,krásný fotky a hlavně .........KRÁSNÁ ZIMA!!!!!!

7.1.2007 17:39

Dobrý den! Také Vás zdravím. Podařilo se mi najít ještě jednu fotku malé Cheeky. Tak snad se Vám bude líbit. Pozdravujte Breberušku a moc se těším, až se zase uvidíme!

Cheeky je opravdu nádherná! Vážně se mi hrozně moc líbí! Doufám,že se ji někdy taky povede barevná kobylka! Necháte si Cheeky do chovu?
No plánuji, že bychom se mohly vidět napřesrok. Teď na jaře připouštět nebudu, chystáme se na léčbu Brebeřiných nožek (nějaký nový lék na trhu), takže když vidím, jaký super koník je Angie, říkám si, že k vám s Breberuškou nebo s Jackie zajedeme znovu. Hlavně aby Pavoškovi sloužilo zdravíčko!

8.1.2007 07:15

Ta moje mamina je totiž taky černá, v zimě úplně, v létě skoro ... a potomek se povedl nejspíš stejně barevný jako z tvojí maminy...

8.1.2007 14:47

Ten můj měl zas barvu smetany do kafe. Nožka mu tmavne jen jedna (ostatní tři má bílé) a hříva a ocas (na tom to do teď není moc vidět) mu začly prošedat až ve 4 měsících. No tak že by byl pak ještě světlejší než ta tvoje? To je sranda, jak se ty mršky přebarvují!
Aj my si umíme nosit kbelík na mrkvičku !

8.1.2007 14:53

Teď koukám, že ušiska mají oba vykreslený úplně stejně

8.1.2007 15:34

Jo a jsme ze Středních Čech, z Berounska. A ty?

8.1.2007 18:30

jackie napsal(a):
Ahoj, tak mám pocit, že můj hříbek se vyloupne do úplně stejné barvy (i odstínu), jako má tvoje kobylka. Její mamka byla taky hodně tmavá, že jo?

Ty "kyblíkový" a "misečkový" jsou fakt dobrý. To taky děděj prcci po tátovi?

8.1.2007 19:15

Tak to se máš, že jste tak blízko k Pavoškovi, já to mám lán světa, kobylka strávila v přepravníku přes pět hodin - na cestě za ženichem.To jediné mne trochu odrazuje od dalšího připouštění, ale snad to nějak zvládnem.
No my už nic dalšího neumíme, leda kousat kámoše do zadních nohou, skákat mu po zádech a strejdu Buráka kousat do hlavy. Ale s lidičkama se jen mazlinkuje, ty - zatím - nezlobí .

8.1.2007 20:34

Míšin Čonkin zase krade malé Barušce lopatičku na písek a lítá s ní po výběhu Jinak ho taky mooooc zajímají takové blbinky. Po matce má umět ještě otvírat zámky

9.1.2007 10:26

No to je pěkný, jestli tohle můj prcek taky podědil, haha! No ale on ani nevypadá na to, že by chtěl někdy běhat tryskem . To válení by mu šlo, to jo . Ale na jedné fotce jsi na ní bez sedla, ne? To dopadlo dobře ?

9.1.2007 14:28

Aha, ale dopadlo to dobře, ne? Máš stále mladší sestru živou a zdravou, doufám?

9.1.2007 16:09

nerda napsal(a):

Hnědka po Pawošovi z A1/1 kobyly

9.1.2007 17:42

rubie napsal(a):

A jaká je povahově? Jak se chová pod sedlem (je-li tedy již ježděná). Je spíš po tátovi nebo po mamce? První hnědáček, kterého vidím (tedy po Pavoškovi)

9.1.2007 18:47

jackie napsal(a):
A jaká je povahově? Jak se chová pod sedlem (je-li tedy již ježděná). Je spíš po tátovi nebo po mamce? První hnědáček, kterého vidím (tedy po Pavoškovi)

No povahově myslím že je ok ( no ná tu mám asi všechny koně povahově ok - já se totiž domnívám že to jak se kůn chová hodně závisí na lidech ani ne tak na koních) Je to hodně zvědavý koník, je to kobylka v březnu bude mít dva roky. Myslím že Pawoš na ní jde hodně vidět podle její mohutnosti. Mám ji mezi plňasama a jde vidět že je to spíš klidnější koník i když taky umí své. Její matka byla černá hnědka. Takže myslím že má od každého rodiče něco nedá se řící jestli je to celý otec nebo celá matka

9.1.2007 21:26

rubie napsal(a):

Ta je božská,všichni pavošci jsou krásní,ale hnědáčka po něm vidím prvně....

9.1.2007 23:47

nerda napsal(a):

jj

10.1.2007 14:36

rubie napsal(a):

Hnědá Pawoška ještě jednou

10.1.2007 14:39

rubie napsal(a):
Hnědá Pawoška ještě jednou

Jakou má barvu její máma?Nemáš její fotku?

10.1.2007 14:53

jackie napsal(a):
Cheeky je opravdu nádherná! Vážně se mi hrozně moc líbí! Doufám,že se ji někdy taky povede barevná kobylka! Necháte si Cheeky do chovu?
No plánuji, že bychom se mohly vidět napřesrok. Teď na jaře připouštět nebudu, chystáme se na léčbu Brebeřiných nožek (nějaký nový lék na trhu), takže když vidím, jaký super koník je Angie, říkám si, že k vám s Breberuškou nebo s Jackie zajedeme znovu. Hlavně aby Pavoškovi sloužilo zdravíčko!

Určitě ji tady ještě uvidíte, neboť si ji chceme nechat. Je moc hodná, rozumná a ničeho se nebojí, hlavně není na nikom závislá. Tak bych si ji chtěla nechat pro sebe. Posílám Vám ještě jednoho Pavoška. Krásný den!

10.1.2007 20:03

nerda napsal(a):
Jakou má barvu její máma?Nemáš její fotku?

Bohužel lepší fotku momentálně nemám.....

10.1.2007 21:03

Všici jsou krásný, nááádhera!¨
Jak za týden jaro? Jak to??? To už? KDy teda bude ta zima???

10.1.2007 22:02

nerda napsal(a):

Ahojky,tak mi to nedalo a musím přiložit naše malé Pavošky...Fotky jsou nafocené dnes..
Menší je hřebeček z naší appaloosky-Redík a větší je QH kobylka Wiči

10.1.2007 22:03

nerda napsal(a):

Redík

10.1.2007 22:04

nerda napsal(a):

a další

10.1.2007 22:05

nerda napsal(a):

další

10.1.2007 22:07

nerda napsal(a):

a poslední....Více fotek na www.rancpodhurkou.estranky.cz

10.1.2007 22:20

proxima napsal(a):

Jsou nádherní,já už jsem si je na Vašich stránkách prohlížela,máte tam fakt krásný fotky "Pavošků"

10.1.2007 22:41

proxima napsal(a):

Ahoj Evi, by člověk neřekl, že je leden, když na Tvé fotky koukám! Krása! Někdy se zase stavíme s Usou... Ti koníci vám rostou do krásy...

10.1.2007 23:10

lucky napsal(a):
Ahoj Evi, by člověk neřekl, že je leden, když na Tvé fotky koukám! Krása! Někdy se zase stavíme s Usou... Ti koníci vám rostou do krásy...

Ahojky,
dnes bylo opravdu jak na jaře,byli jsme vyjímečně doma,tak jsme si užili procházky se všema koníky po kopcích,tak to bylo fajn.Pozdravuj Usinku!!

11.1.2007 07:02

proxima napsal(a):
Ahojky,
dnes bylo opravdu jak na jaře,byli jsme vyjímečně doma,tak jsme si užili procházky se všema koníky po kopcích,tak to bylo fajn.Pozdravuj Usinku!!

Máte moc krásné koníky, ten Pavošek je prostě BOREC . Jakou mamku (barevně) má Redík? Prosím a jak je starý a od jakého věku už měl tmavě vybarvené nohy a žíně? Omlouvám se za tolik otázek, stále se snažím odhadnout vybarvení toho mého Pavoška .

11.1.2007 07:39

jackie napsal(a):
Máte moc krásné koníky, ten Pavošek je prostě BOREC . Jakou mamku (barevně) má Redík? Prosím a jak je starý a od jakého věku už měl tmavě vybarvené nohy a žíně? Omlouvám se za tolik otázek, stále se snažím odhadnout vybarvení toho mého Pavoška .

Ahoj,
otázky nevadí...Redova matka je šedá prokvetlá appaloosa-je na stránkách pod jménem Penny .Redovi bude rok na začátku června a zbarvení má pořád stejné jako po porodu-na stránkách jsou i fotky jak se narodil.Je to dun s dekou na zadku-je teď takový ušmudlaný v zimní srsti takže to není na fotkách moc vidět. Žíně na ocasu a hřívě má černé a bílím melírem...

11.1.2007 08:06

proxima napsal(a):
Ahoj,
otázky nevadí...Redova matka je šedá prokvetlá appaloosa-je na stránkách pod jménem Penny .Redovi bude rok na začátku června a zbarvení má pořád stejné jako po porodu-na stránkách jsou i fotky jak se narodil.Je to dun s dekou na zadku-je teď takový ušmudlaný v zimní srsti takže to není na fotkách moc vidět. Žíně na ocasu a hřívě má černé a bílím melírem...

Moc ti děkuju za odpovědi, já jsem v práci a nemůžu tu moc prohlížet všechny ty fotky, navíc se mi ty stránky otáčejí hrozně pomalu, tak si to prohlídnu až večír doma. Ale Redík je tedy velmi zvláštně zbarvený, to by mohl v budoucnu být atraktivní plemeník, necháte si ho, ne? Takže zas neodhadnu, co bude ten můj zač, haha! On se narodil skoro bílý, teprve teď mu prošedivěla hříva a trošku i ocas, jo, kdo ví...

12.1.2007 19:55

Krásná. Super záběr, přímo do časopisu AQHA

13.1.2007 10:16

Teda koukám, že jeden z těch sourozenců vypadá úplně stejně jako tvoje kobylka, ne? Už asi vím, jak ten můj prcek taky bude vypadat, jupííí!!!!
A focení je i můj velký koníček, hrozně ráda si pak ty obrázky prohlížím a vzpomínám na ty nádherný okamžiky

13.1.2007 11:30

Já taky s kobčou hodně chodila na procházky, řekla bych spíš až na túry . Byla pak zvyklá vlézt v terénu do všeho, bahno, klacky, srázy, kamení, voda, příkopy - kamkoli. Je to výborný základ, škoda jen, že už jsem ho pak nemohla využít.... Malýho Pavoška takhle zatím brát nemůžu, je ještě u mámy, až ho odstavíme, tak sem tam někam půjdeme, ale není můj, tak toho taky moc riskovat nechci. A sama mám tři koně, kterým se musím věnovat, no jo, kdyby měl jeden den 48 hodin, že jo?
Ale Iza je fakt moc pěkná, počítáš s ní na závodní kariéru? Nebo jen do přírody pro radost?

13.1.2007 18:32

To hříbátko bude taky po Pavoškovi? To už se těším s tebou!!!
To Angieho čeká kariéra rekreačního koně, já ani jeho majitelka nemáme žádné sportovní ambice, asi jsme na to už moc staré . Možná její dcera by se mohla pustit do soutěžení, ale na to je ještě tři roky čas . A tady poblíž ani není žádný westernový trenér, vše je daleko, musela bych tam koně vozit a na to nemám ani finance, ani auto, ani přepravník...
Dneska jsem koukala na Angieho, je snad ještě chlupatější, než byl... že by ještě čekal nějakou zimu? To snad ne????

14.1.2007 16:51

taky posílám fotku hřebečka co se narodil u nás. Matka je čt. Jinak přidám zítra jeho pravou sestru,ale o rok a půl mladší. Jinak jmenuje se Jack a už je prodaný někde na jižní moravě u znojma, kdyby jste ho někdo znali,tak napište. Pa

14.1.2007 16:52

tango napsal(a):
taky posílám fotku hřebečka co se narodil u nás. Matka je čt. Jinak přidám zítra jeho pravou sestru,ale o rok a půl mladší. Jinak jmenuje se Jack a už je prodaný někde na jižní moravě u znojma, kdyby jste ho někdo znali,tak napište. Pa

a jsme z kostelce

14.1.2007 22:22

No čonki vymyslel velkou srandu - na vyjíždce z mírného kopečka si se mnou lehl a ještě by se válel - což ve výběhu nedělá. Tak musím jezdit s tušírkou a hlídat ho.

15.1.2007 08:36

tango napsal(a):
a jsme z kostelce

Ahoj holky nebudete někdo letos připouštět Pavošem? Pokud by jste měl někdo zájem o levnější skok,který už nevyužijem , ozvěte se na číslo 608231291,

15.1.2007 12:02

bednarik petr napsal(a):
Ahoj holky nebudete někdo letos připouštět Pavošem? Pokud by jste měl někdo zájem o levnější skok,který už nevyužijem , ozvěte se na číslo 608231291,

taky jeden mladý pavošák,na jaře mu budou dva roky

15.1.2007 12:03

margotka napsal(a):
taky jeden mladý pavošák,na jaře mu budou dva roky

jé tak to je fakt trapas,to samozřejmě není kun ale pes,něják se mi to tu popletlo

15.1.2007 12:06

margotka napsal(a):
jé tak to je fakt trapas,to samozřejmě není kun ale pes,něják se mi to tu popletlo

tak znova

15.1.2007 12:09

margotka napsal(a):
tak znova

tak zase chybato už sice je koník po pavošovi ale něják se mi to neotočilo,no pc. není zrovna moje silná stránkatak ještě jednu jak je ozářený sluncem

15.1.2007 12:15

margotka napsal(a):
tak zase chybato už sice je koník po pavošovi ale něják se mi to neotočilo,no pc. není zrovna moje silná stránkatak ještě jednu jak je ozářený sluncem

hm tady zase není moc vidět,dnes se mi fakt něják nedaří. tak poslední-taky se ti vaši pavoškové tak rádi mazlí?

20.1.2007 15:16

jo jsou si fakt hodně podobní.chtěla jsem tu fotku otočit a přidat nějákou další,ale umřel mi počítač(doufám že to nebylo kvuli té mé neschopnosti)ted je v opravě a fotky jsem měla v něm dostala jsem se dnes náhodou na internet u přítele ale až budu mít ten svuj spravený určo ještě nějáké přidám a třeba i novější tyhle jsou z listopadu.byla by sranda kdyby se ti dva někdy potkali,byli by skoro jako dvojčata ty si myslím ze zlína že? já jsem taky z valašska ps.cena připuštění na psa je dle dohody a hlavně rasy posa

Přidejte reakci

Přidat smajlík