ajda
napsal(a):
Nazdárek. Je to tady moc pěkný,tak se vás zeptám. Jak se vám padá? Jako začátečník jsem slítla už dvakrát, a protože už nepružím tak jako zamlada,bylo to docela \"hustý\".Teď mám drobet vnitřní nejistotu,když lezu na kůň.Mám si dát frťana (nebo jíšku)?!
Já jsem dneska měla drobet vnitřní nejistotu, protože jsem si uvědomila, že už jsem dva roky nespadla a malinkej koníček pode mnou (180cm KVH) si začal poskakovat . Jeden čas jsem jezdila na kobče, ze začátku byly pády téměř na denním pořádku, tak jsem se padat naučila. I dobře spadnout je umění, které se člověk učí praxí
cheyenne
napsal(a):
Já jsem dneska měla drobet vnitřní nejistotu, protože jsem si uvědomila, že už jsem dva roky nespadla a malinkej koníček pode mnou (180cm KVH) si začal poskakovat . Jeden čas jsem jezdila na kobče, ze začátku byly pády téměř na denním pořádku, tak jsem se padat naučila. I dobře spadnout je umění, které se člověk učí praxí
já běžně padala 3x za jízdárnu!!!!Nejvíc jsem padala když jsem se učila skákat-do překážky,za překážku,před překážku no všude.Naučit se padat je důležite
lexe
napsal(a):
já běžně padala 3x za jízdárnu!!!!Nejvíc jsem padala když jsem se učila skákat-do překážky,za překážku,před překážku no všude.Naučit se padat je důležite
Tak to už jsem naprosto klidná.. Ale už jsem se naučila docela dobře držet,připlácnu se na kobču a čapnu se hřívy,sice vypadám jak vosa na bombo'nu, ale padat už chci jenom do měkýho.Nebo radši vůbec