Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sabora

13.12.2006 21:30
sabora

to je snad míň než štíhlost?

13.12.2006 21:51

sabora napsal(a):

pardón - - - -DOPRDELE Nemám slov

13.12.2006 21:52

sabina napsal(a):
pardón - - - -DOPRDELE Nemám slov

Omlouvám se za výraz, ale nic jinýho se k tomu říct opravdu nedá!!! Je mi zle

13.12.2006 22:09

sabina napsal(a):
Omlouvám se za výraz, ale nic jinýho se k tomu říct opravdu nedá!!! Je mi zle

neskutečný- to nemá s achali nic společného-to je z netu nebo odněkad odsud???

14.12.2006 08:30

microfon napsal(a):
neskutečný- to nemá s achali nic společného-to je z netu nebo odněkad odsud???

plemeno bych neřešila...chudášek malej...takovým lidem bych nedala půl rok nažrat!!!!

14.12.2006 08:41

sabora napsal(a):

No to je fakt hrůza.Já viděla taky čistokrevnou Achu,ale to kdo neví,tak si jí splete s Čétéčkem,jak je tlustá.

14.12.2006 08:48

sabora napsal(a):

no to je strašný. kde je to focený? se divim, že tek kůň ještě vůbec žije...opravdu některý lidi nechápu...

sabora

14.12.2006 10:24
sabora

sabora napsal(a):

je to z nějakých českých www o Achal. už nevím přesně adr. skusim to najít.

sabora

14.12.2006 10:40
sabora

sabora napsal(a):
je to z nějakých českých www o Achal. už nevím přesně adr. skusim to najít.

je to na http://koninky.net

koně- achal- ekement

je asi hubenej sám o sobě, ale v tý kaluži to vypadá fakt děsně!

14.12.2006 13:39

sabora napsal(a):

koně- achal- ekement

Lidi jsou hovada pře hovada.To snad neni možne,jak tohle muže někdo udělat.Hlavně že oni si žerou a konik ubožak ať si ji co chce.

14.12.2006 15:33

sabora napsal(a):

No fuj!!! To je ostuda, to je zralé na ochranáře. Chudák koník, když jsem tu fotku viděla, tak se mi žaludek sevřel.... Takový lidi bych zastřelila.... Odkud to je?

14.12.2006 23:26

sabora napsal(a):

koně- achal- ekement

Teda ten achal je hrozný! Ubohé zvíře. A ještě tohle lidi nafotí a někde prezentují jako snad jak má achal vypadat, či co? Strašné. Koukala jsem na ty stránky a strašné fotky. V tom blátě vypadá otřesně, ale bohužel i bez bláta je to ubohé stvoření.
Jinak dívala jsem se na jiné koníky i jiných plemen a koukám, že na spoustě takových stránek ví houby o plemenech. Když už někdo vydává nějaké koně pod určitým plemenem, tak se má přesvědčit, zda k němu patří. Vydávat Rocky Mountain Ponyho za Arabského plnokrevníka.... to bylo jen tak mimochodem.
Lucky

15.12.2006 09:24

nightdevil napsal(a):
No fuj!!! To je ostuda, to je zralé na ochranáře. Chudák koník, když jsem tu fotku viděla, tak se mi žaludek sevřel.... Takový lidi bych zastřelila.... Odkud to je?

Všechny Vás zdravím. Tohle přeci není normální a v pořádku. Hrůza, uplně se mi svírá srdce když to vidím. Jeho majitel by potřeboval pěkně dostat a vůbec by mu nemělo tak nádherné a ušlechtilé zvíře přijít pod ruce ..... chudák koník.

17.12.2006 13:07

abc napsal(a):
Všechny Vás zdravím. Tohle přeci není normální a v pořádku. Hrůza, uplně se mi svírá srdce když to vidím. Jeho majitel by potřeboval pěkně dostat a vůbec by mu nemělo tak nádherné a ušlechtilé zvíře přijít pod ruce ..... chudák koník.

na ty stranky sem se divala...vypada strasne...akorat na ted 2 predpposlednich vypada lepsi ale ,mohl by jeste pribrat....

18.12.2006 19:51

nicolll napsal(a):
na ty stranky sem se divala...vypada strasne...akorat na ted 2 predpposlednich vypada lepsi ale ,mohl by jeste pribrat....

No já nevím!
Nemám momentálně čas stránky prohlížet či dokonce pročítat, ale jak víte, co to je za koně a jak dlouho ho mají?? Já mám také na svých stránkách fotku jednoho z mých koní když byl jako radiátor! A to proto, aby si lidé domysleli, jaká péče u nás je a co dalo úsilí, aby mi mohli říct, že mám pěkného koně. Toto je třeba si uvědomit. Co když fotografie je od minulého majitele či chvíli po přívozu? Opravdu nevím, myslím, že tím by se rozumný člověk ( z odborného hlediska každý ) opravdu nechlubil. Buď podotýká na stav svého zvířete před spravením či upozorňuje na jiného chovatele... Opravdu jsem stránky nečetla, ale nepřijde mi rozumné to odsuzovat jen z fotografie.

Takže když sem dám teď fotku mého koně po přívozu ze špatných podmínek, tak mě tu všichni pošlete do prdele, zavoláte SVS, podáte stížnosti, pomluvíte mě všude možně a pod. a ejhle, až si to někdo přijde ověřit nebude stačit zírat???

Upozorňuji, že majitele opravdu neznám, takže se nezastávám a ani jsem si nečetla souvislosti v textu a ani na stránky nekoukala, ale.... zamyslete se i z jiné stránky....

Přidejte reakci

Přidat smajlík