moonca
napsal(a):
Achojky lidičky!!!! Chtěla jsem se vás zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s brigádou u koní?? Kde jste byly na brigádě a jak jste ji sehnaly?? Moc by mě to zajímala protože i já mám zájem. Děkuji moc za odpovědi
Ahoj já mám brigádu u koní celoročně a sehnala jsem jí přez kamarádku, která musela odejít. A teď tam mám i svého koníka.
krokodyl
napsal(a):
Já jsem v Plzni
Ahojky!
tak já sem byla na brigádě o velkých prázdninách v jedné parkurové/deruzové stáji ve Švýcarsku. Bylo mi 16 a úplně mě vzali v pohodě. Domluvil mi to tam můj tatík...a jedu tam i příští léto. Je to dost dobrá zkušenost a ještě se tam naučím používat i cizí jazyk
janak
napsal(a):
Ahojky!
tak já sem byla na brigádě o velkých prázdninách v jedné parkurové/deruzové stáji ve Švýcarsku. Bylo mi 16 a úplně mě vzali v pohodě. Domluvil mi to tam můj tatík...a jedu tam i příští léto. Je to dost dobrá zkušenost a ještě se tam naučím používat i cizí jazyk
Moc krásná příroda pro vyjížďky tam je
janak
napsal(a):
Ahojky!
nechceš mi to tam domluvit? bysme mohli jet spolu
janak
napsal(a):
Ahojky!
Tak to máš super!!! A mohla bys mi prosím poslat tvůj mail,že bys mi řekla víc a tak... Prosím . Díky
moonca
napsal(a):
Tak to máš super!!! A mohla bys mi prosím poslat tvůj mail,že bys mi řekla víc a tak... Prosím . Díky
Jo klidně mi můžeš napsat mail a já ti klidně popíšu všechno jak tam chodí a i nějaké fotečky, jestli bys chtěla Napisej na Koutnikova.Jana@seznam.cz
janak
napsal(a):
Jo klidně mi můžeš napsat mail a já ti klidně popíšu všechno jak tam chodí a i nějaké fotečky, jestli bys chtěla Napisej na Koutnikova.Jana@seznam.cz
Já jsme na koňské brigádě byla v létě 2004 v hřebčíně Klokočov, tehdy jsem tam měla sebou ustájené hříbě a pracovala jsem jen za ježdění a nocleh, ale byla to super praxe!!!. Dnes jsou tomu dva roky, já odmaturovala a v hřebčíně bydlím a pracuji
Edita.
barletka
napsal(a):
Já jsme na koňské brigádě byla v létě 2004 v hřebčíně Klokočov, tehdy jsem tam měla sebou ustájené hříbě a pracovala jsem jen za ježdění a nocleh, ale byla to super praxe!!!. Dnes jsou tomu dva roky, já odmaturovala a v hřebčíně bydlím a pracuji
Edita.
Tak to máš super!! Mohla bys mi třeba poslat na sebe mail?? A taky internetovou adresu hřebčínu Klokočov?? moc Děkuji
moonca
napsal(a):
Tak to máš super!! Mohla bys mi třeba poslat na sebe mail?? A taky internetovou adresu hřebčínu Klokočov?? moc Děkuji
Moje emeilová adresa: barletka@centrum.cz
Internetové stránky našeho hřebčína: www.klokocov.cz
Přeji příjemné prožití Vánočních s vátků a do nového roku hodně štěstíčka, zdravíčka
a ať Vám koně jdou! Edita Novotná