Dobrý den,
všechny Vás moc zdravím. Toto je spíš otázka pro ženy... :-)
Ráda bych se zeptala, jak jste zvládaly všechno okolo koníků, když jste byly těhotné? A jak potom s prckem?
Mockrát děkuji za odpovědi.
Přeji krásné a klidné prožítí vánočních svátků, ale hlavně zdraví, bez toho by totiž vůbec nic nešlo. Ať Vám koně jdou!
kokika
napsal(a):
Dobrý den,
všechny Vás moc zdravím. Toto je spíš otázka pro ženy... :-)
Ráda bych se zeptala, jak jste zvládaly všechno okolo koníků, když jste byly těhotné? A jak potom s prckem?
Mockrát děkuji za odpovědi.
Přeji krásné a klidné prožítí vánočních svátků, ale hlavně zdraví, bez toho by totiž vůbec nic nešlo. Ať Vám koně jdou!
Ahoj, musím se přiznat, že já na tom jsem dobře. V těhotenství jsem sice nejezdila, dělala jsem s koníkem ze země a o něco víc jsem ho naučila a teď s prckem je to úžasné. Vlastně mi hodně pomáhá můj úžasný manžel. Strašně rád prcka hlídá a já tím pádem mám čas na svého koníka. Přála bych takového manžela každé ženě.
krokodyl
napsal(a):
Ahoj, musím se přiznat, že já na tom jsem dobře. V těhotenství jsem sice nejezdila, dělala jsem s koníkem ze země a o něco víc jsem ho naučila a teď s prckem je to úžasné. Vlastně mi hodně pomáhá můj úžasný manžel. Strašně rád prcka hlídá a já tím pádem mám čas na svého koníka. Přála bych takového manžela každé ženě.
Ahoj,
dojížděli jsme přes kopec s miminkem za našimi dvěma koníky. Udělali jsme práci kolem nich, manžel hlídal a já se jela projet s kamarádkou. Nebo jsme se vyměnili, jak to šlo. Jinak ráno nám krmil jeden pán, odpoledne sami. A ještě k tomu jsme se starali o jeho zvířata.
Pak se nám narodilo druhé ¨dítě, půl roku jsme to takhle pytlíkovali, a stavěli jsme si stáj u domu.Po půl roce jsme si koně přestěhovali domů.
Ted to máme zavedené tak, že -
Ráno manžel koně pustí, hodí jim seno. Já jim vykydám. Když přijde manžel z práce, tak pohlídá děti a jedu se projet. Nebo jede on. JInak mi u koní hodně pomáhá.
Ke koním jsem ho přivedla já a naštěstí ho to chytlo. Přála bych vám takového manžela....