lanika
napsal(a):
Ahojte, najde se někdo a přidá fotečky svých miláčků po Lopezovi? Nemusí být přímo po něm, třeba i děd A připište i povahu koníka
Aférka. sice není moje, ale je myslim po Lopezovi. Je to zlatíčko. Pěkně rozmazlená...
dendulka
napsal(a):
Aférka. sice není moje, ale je myslim po Lopezovi. Je to zlatíčko. Pěkně rozmazlená...
lanika
napsal(a):
Ahojte, najde se někdo a přidá fotečky svých miláčků po Lopezovi? Nemusí být přímo po něm, třeba i děd A připište i povahu koníka
ta hnědka je Lopézka jmenuje se Karina
arwenka
napsal(a):
ta hnědka je Lopézka jmenuje se Karina
toto je 8 měsíční hřebeček po Lopezovi. když se narodil, tak byl krásný ryzák s ponožkama... bohužel maminka je šimla tak z něj bude krásný šimlík bez ponožek.... omlouvám se za kvalitu, je to z mobilu. jinak je uplně hodný. chodí do ohrady i s kobylama, děcka ho vodí do ohrady....
noled
napsal(a):
toto je 8 měsíční hřebeček po Lopezovi. když se narodil, tak byl krásný ryzák s ponožkama... bohužel maminka je šimla tak z něj bude krásný šimlík bez ponožek.... omlouvám se za kvalitu, je to z mobilu. jinak je uplně hodný. chodí do ohrady i s kobylama, děcka ho vodí do ohrady....
a udivený Santík. menuje se Santarius.
lanika
napsal(a):
Tak já mám valáška 2001 jménem Nico a je po otci Lopez 11.....
nightdevil
napsal(a):
Tak já mám valáška 2001 jménem Nico a je po otci Lopez 11.....
ještě na závodech v Lázních Bohdanči...
nightdevil
napsal(a):
ještě na závodech v Lázních Bohdanči...
Také při práci se mnou z letošního léta
nightdevil
napsal(a):
Také při práci se mnou z letošního léta
A poslední z podzimu....
nicolll
napsal(a):
Ahojky Nightdevil muzu se zeptat kolik jsi za neho dala...je moc krasny...kupovala jsi si ho jako hribatko jestli to nechces psat sem tak lps na mail NIkca.kop@seznam.cz nebo na icq 280779590...prosim odpovez
Můj Nikouš je trošku jako tankodrom, KHV má cca 176 cm, ale ta mohutnost, to by mě zajímalo, po kom to má.... Jeho postava mu dává strašlivou sílu, kterou si rozhodně velmi dobře u¨vědomuje, takže když spolupracuje, je to jako když jede buldozer, všichni jsou stranou, ale je to povoženíčko, ovšem když se naštve, je to opravdu dřina a odříkání. Musí se stále přiježďovat a má více práce než ostatní sportovní koně. Tolik energie, co má on jsem orpavdu ještě nikdy neviděla. Jdeme klidně na cvalovou projížďku, aby se uvolnil a pak se jde jemně opracovat a než je použitelný, musí mít za sebou k tomu všemu alespoň 3 zkušební parkůrky.... Na druhé straně do terénu milionový kůň, jde do všeho, nikdy mi před ničím neuhnul, neuskakuje, nebojí se, je to prostě srdcař. Může na něm jet i začátečník a on ho prostě sveze...
lanika
napsal(a):
ahojky, taky přihodím Lopezova potomka - Darathyr (nebo taky Lukas), řekla bych černý hnědák, je to takový trochu svéhlavý koník, ale dá se s ním "domluvit".Ze všeho nejvíc miluje kobylky...no který chlap né,že
..fotky bohužel po tom co havaroval PC už nemám