kikuska
napsal(a):
ee, kapříka nemáme, a ani neplánujeme... Mám se celkem fajn, na Vánoce se těším z důvodu prázdnin.... nechceš se tam o svátkách stavit???
To myslíš do Hrušek?????No mezi svátkama bude šrumec,ale chtěla bych se jet podívat na Žlutavy,zase se mi nějak zastesklo po Sultánovi a nejen po něm
Ty nepapat kapříka???Já papat kapříka
verule
napsal(a):
To myslíš do Hrušek?????No mezi svátkama bude šrumec,ale chtěla bych se jet podívat na Žlutavy,zase se mi nějak zastesklo po Sultánovi a nejen po něm
Ty nepapat kapříka???Já papat kapříka
Jj, myslím Hrušky...kapříka nepapám
Jinak nechceš jít na parelliczech na chat?? bylo by to rychlejší
Po S+S se mi moc stýská...chudáci...ještě, že alespoň ten bílej je v klidu /nechci roznášet jména/
kikuska
napsal(a):
Jj, myslím Hrušky...kapříka nepapám
Jinak nechceš jít na parelliczech na chat?? bylo by to rychlejší
Po S+S se mi moc stýská...chudáci...ještě, že alespoň ten bílej je v klidu /nechci roznášet jména/
ahoj holky! Z okolí Zlína jsem i já, sice je to už trochu dál (za Hradištěm) ale i tak
ettelwen
napsal(a):
jo, rikam si to same..je to humus. My se snazime neco delat alespon ze zeme, ale placat se v tom blate, no hruza
Achojjj, zdravím všechny, mno moc nás teda z okolí Zlína není....Já jsem se svýma arabášama ze Zlína řechtáčky mám ve fryštáku
sajma
napsal(a):
Achojjj, zdravím všechny, mno moc nás teda z okolí Zlína není....Já jsem se svýma arabášama ze Zlína řechtáčky mám ve fryštáku
a moje druhá koňská láska
verule
napsal(a):
Pochlubte se koníkama zlínskýma i jinýma
Zajímalo by mě,jestli naiFauně je někdo ze Zlína
Tak já se taky přidám jsem ze Zlína, kobylku mám ve Vizovicích
stormy
napsal(a):
Tak já se taky přidám jsem ze Zlína, kobylku mám ve Vizovicích
Ciao Ali, jsem čekala jestli sem písneš, super fotka, kde jsi ji nahrabala??
sajma
napsal(a):
Ciao Ali, jsem čekala jestli sem písneš, super fotka, kde jsi ji nahrabala??
nooo Drinuška dělá hopí, fotil Jirka , víc fotek mám na www.drina.estranky.cz
stormy
napsal(a):
nooo Drinuška dělá hopí, fotil Jirka , víc fotek mám na www.drina.estranky.cz
Téda, já fakt koukám, o Vás jsem holky nevěděla. Vím o spoustě stájí ale Vás jsem ještě nepostřehla
Tak nám alespoň napište, co s koníky děláte, vidím western, tak popisujte popisujte!!
Jinak já s jedním závodně western, druhý je v přípravě a třetí spíš parelli a cirkusové kousky. S PNH začínám a snažíme se všichni. Jen koníky už nemám ve Zlíně ale v Hruškách u Slavkova u Brna
kikuska
napsal(a):
Téda, já fakt koukám, o Vás jsem holky nevěděla. Vím o spoustě stájí ale Vás jsem ještě nepostřehla
Tak nám alespoň napište, co s koníky děláte, vidím western, tak popisujte popisujte!!
Jinak já s jedním závodně western, druhý je v přípravě a třetí spíš parelli a cirkusové kousky. S PNH začínám a snažíme se všichni. Jen koníky už nemám ve Zlíně ale v Hruškách u Slavkova u Brna
jéé ja nevím co bych měla teda o sobě napsat , no v březnu už to bude 3 roky co jsme s kobčou spolu, jezdím sice westrnově, ale ne závody¨-není čas ani penízky, jen tak na couračky a hodně si spolu hrajem. Mimochodem o prázdninách měním pusobiště a měním Zlín za Brno, kdyžtak písni na meilik (alijaro@centrum.cz), ráda se dozvím něco o stájích kolem Brna...
stormy
napsal(a):
jéé ja nevím co bych měla teda o sobě napsat , no v březnu už to bude 3 roky co jsme s kobčou spolu, jezdím sice westrnově, ale ne závody¨-není čas ani penízky, jen tak na couračky a hodně si spolu hrajem. Mimochodem o prázdninách měním pusobiště a měním Zlín za Brno, kdyžtak písni na meilik (alijaro@centrum.cz), ráda se dozvím něco o stájích kolem Brna...
Já zatím taky velice nic se svojíma řehtáčkama nedělám, s valachem arab/QH máme odježděných pár nelicent.závodů, ale leto teda příští rok skusíme lecintované, jojo jezdíme western a chlapcovi to docela jde a hlavně ho to baví, a ta druhá má teprve 6 měsíců ,takže se jenom fláká, ikdyž těď je po velice škaredém úraze, tak jsem rádá že žije....musím valit k babině na Vánoce a zítra mám už nabitý den, jedu se dvěma těžkýma černýma belginama na náměstí ve frycu, ve 14 hod tam má být živý betlém a chcou i živé koně, tak jedu s těžkýma ať je vzrůšo...jsem zvědavá co z toho betlému zůstane. Zatím čaves a pěkné a veselé
verule
napsal(a):
ahoj. Tak já jsem taky ze Zlína- teda z kostelce . Zdravím Jani a Alči. Příjemné vánoce všem!
tango
napsal(a):
ahoj. Tak já jsem taky ze Zlína- teda z kostelce . Zdravím Jani a Alči. Příjemné vánoce všem!
a druhá lepší fotka miláška
verule
napsal(a):
Ahojky...no tak já jsem z Otrokovic,což je vlastně taky u Zlína a kobylku mám ustájenou u Tlumačova
verule
napsal(a):
A tohle jsou moji miláčci z okolí zlína (znám jich tam víc-těch miláčků, ale jen tito byli u nás na prázdninách) - Alča s drinou u řeky
zuza
napsal(a):
A tohle jsou moji miláčci z okolí zlína (znám jich tam víc-těch miláčků, ale jen tito byli u nás na prázdninách) - Alča s drinou u řeky
Jéééééé, achojky Leni, mrskni sem ještě nějaké fotky toho tvého bobka, víš že se mi hrozně líbí , dnes jdu s Caesarem na jakousi akci, tak pak dám fotky
sajma
napsal(a):
Jéééééé, achojky Leni, mrskni sem ještě nějaké fotky toho tvého bobka, víš že se mi hrozně líbí , dnes jdu s Caesarem na jakousi akci, tak pak dám fotky
Tak jsem tady s rěma fotkama s dneška s naším malým Caesarem
sajma
napsal(a):
Tak jsem tady s rěma fotkama s dneška s naším malým Caesarem
......
sajma
napsal(a):
......
Céďovi se tam hrozně líbil jeden malý poník, mohl mu být tak po max břicho-škoda že ho nemám na fotce
sajma
napsal(a):
Céďovi se tam hrozně líbil jeden malý poník, mohl mu být tak po max břicho-škoda že ho nemám na fotce
sajma
napsal(a):
Ahoj, tak tu máš poníka z Betléma na fotce, je to naše Linda. Právě jsme ji dovedli po 4 dnech domů, ta byla šťastná. Zase se může potýkat s hřebečkama.
Zdraví Štípa
sajma
napsal(a):
A ještě jedna dnešní od Fryštacké přehrady
sajma
napsal(a):
jéé, ahoj, poník je špičkový-a odkud ze štípy?? tam jak je ten kravín??
Jojo, známe se od vidění ( Lída na noričce a Jana na quarterarabce ).
Přesně, kravín - chováme noriky a SN; štíhlé nožky tu mají jen Merit a Linda.
Tak sem dám ještě Merit, snad to Janě nebude vadit
sally
napsal(a):
Jojo, známe se od vidění ( Lída na noričce a Jana na quarterarabce ).
Přesně, kravín - chováme noriky a SN; štíhlé nožky tu mají jen Merit a Linda.
Tak sem dám ještě Merit, snad to Janě nebude vadit
JJ, známe-co u vás nového?? mám nové hříbě-kobylka-pár příspěvků víš...se někdy zastavte, máme nového begana
sajma
napsal(a):
JJ, známe-co u vás nového?? mám nové hříbě-kobylka-pár příspěvků víš...se někdy zastavte, máme nového begana
No nic moc nového - couráme po kopcích jako obvykle - Lukov, Vlčková, Držková, Rusava; nebo na Fryšták a Zlín, nad Příluk nebo ke Hvozdné, Slušovicím.
Semtam najdem koňskou stopu, ale koňouše nepotkáváme - kam všichni jezdíte? Do lesů ne?
Nemáš fotku begana?
Nám letos uchovnili druhého hřebce norika - plemeníka; jinak se norici množí - letos 3 hříboši, čekáme další.. snad vyjde i puntíkáč...
Kobylku máš hezkou, odznakama podobnou Merit. Odkud je?Tentokrát čistá arabka?
sally
napsal(a):
No nic moc nového - couráme po kopcích jako obvykle - Lukov, Vlčková, Držková, Rusava; nebo na Fryšták a Zlín, nad Příluk nebo ke Hvozdné, Slušovicím.
Semtam najdem koňskou stopu, ale koňouše nepotkáváme - kam všichni jezdíte? Do lesů ne?
Nemáš fotku begana?
Nám letos uchovnili druhého hřebce norika - plemeníka; jinak se norici množí - letos 3 hříboši, čekáme další.. snad vyjde i puntíkáč...
no já teď nejezdím moc, hříbka mám po úrazu je sešitá a se Sajmonem bez ní nemůžu nikam, stejnak mi pokašlával tak s něma dělám na jízdárně, fotku nového nemám ale úplně stejný jako ten Caesar co je na fotkách...Sheila není čistá, má 75% araba, já nepotřebuju papíráky pro mě zbytečné na chov koně nemám a oba to jsou mazlíci...vy budete mít barevného?? tak to pak dejte vědět
sajma
napsal(a):
no já teď nejezdím moc, hříbka mám po úrazu je sešitá a se Sajmonem bez ní nemůžu nikam, stejnak mi pokašlával tak s něma dělám na jízdárně, fotku nového nemám ale úplně stejný jako ten Caesar co je na fotkách...Sheila není čistá, má 75% araba, já nepotřebuju papíráky pro mě zbytečné na chov koně nemám a oba to jsou mazlíci...vy budete mít barevného?? tak to pak dejte vědět
Ahoj! Tak to jsou nasi konici.
monikafris
napsal(a):
Ahoj! Tak to jsou nasi konici.
a ještě jednu fotečku............
sajma
napsal(a):
Co kobylka dělala, že měla úraz? No, to je smůla.. tak teda tříčtvrteční arabka - a ten zbytek 25% je co? Já proti bezpapírákům nic nemám, noričky mají dobré původy (jsou na chov), ale Linda ponďa je taky bezpapírová pony směska ( pro dítě, maskot a mazlík - chovat na ní určitě nebudu).
Jestli bude barevný norik se neví - mám dvě hnědky připuštěné hermelínama, tak jsem sama moc zvědavá. Každopádně se ozvu, jestli to bude mít aspoň pár fleků
sally
napsal(a):
Co kobylka dělala, že měla úraz? No, to je smůla.. tak teda tříčtvrteční arabka - a ten zbytek 25% je co? Já proti bezpapírákům nic nemám, noričky mají dobré původy (jsou na chov), ale Linda ponďa je taky bezpapírová pony směska ( pro dítě, maskot a mazlík - chovat na ní určitě nebudu).
Jestli bude barevný norik se neví - mám dvě hnědky připuštěné hermelínama, tak jsem sama moc zvědavá. Každopádně se ozvu, jestli to bude mít aspoň pár fleků
Miloš a St.Fist - letošní neladovská zima.
sally
napsal(a):
ten zbytek je pravý rusák, ale fakt krásný,teda krásná, je to Sheily babina viděla jsem ji - ryzka s bílou hřívou a ocasem,-moje krev, jinak Sheila mi proskočila oknem a pořezala si nohu i s tepnou
, měla jsem Sajma venku na dvoře a malá byla ve stáji a prostě chtěla jít za ním, tak to vzala oknem-blbka!!!!
sajma
napsal(a):
ten zbytek je pravý rusák, ale fakt krásný,teda krásná, je to Sheily babina viděla jsem ji - ryzka s bílou hřívou a ocasem,-moje krev, jinak Sheila mi proskočila oknem a pořezala si nohu i s tepnou
, měla jsem Sajma venku na dvoře a malá byla ve stáji a prostě chtěla jít za ním, tak to vzala oknem-blbka!!!!
Sheilinka-M:rusák/arab O:arab-Sahib
sajma
napsal(a):
Sheilinka-M:rusák/arab O:arab-Sahib
Taky jsem ze Zlínksého kraje, bydlíme kousek od Uherského Hradiště a kobču máme momentálně ustájenou ve St. Městě, ale už brzy půjde domů...
vap
napsal(a):
Taky jsem ze Zlínksého kraje, bydlíme kousek od Uherského Hradiště a kobču máme momentálně ustájenou ve St. Městě, ale už brzy půjde domů...
ahojky! no teda, tady se rozrostlo :) Vap - ty máš kobylku ustájenou ve stáji ve ST. Městě jak se jede na Jalubí,že? soudím podle té kruhovky :) a jak se ti v té stáji líbí? moc to tam neznám, ale slyšela jsem o ní spoustu věcí... já mám koníky v Traplicích
sally
napsal(a):
Nemáš fotku begana?
Ahojte holky, taky bych někdy vyjela někam ven. Nespácháme něco? Už se těším na Zuzku teď na toho 30.a 31.12. Kdo by měl nějaký problém s nakládáním, Zuzka vezne i svou drahou polovičku, tak by byla možnost to pořešit. Čeká to Tangouška a Wildu Frískou. Iza to už zvládla, ale Marti, můžeš za náma dojít (dojet )na pokec. Zítra mám jet na Skovensko mrknout na nějaké arábky, jen tak ke známým chovatelům a taky mrknout na nějakého ženicha pro tu naši hnědou arabku. Svoje fotečky bych taky přidala, ale to bych to musela umět :-).
Marti, já dnes jedu až později, tak kolem 5hod, byla jsem teď malé pro jitrocel, to mám spařit a vymývat ji tu ránu, mno snad to bude dobré, včera jsem si je přestěhovala do té větší stáje, mají ju celou pro sebe a malá je v boxe, jo jinak včera jsme tě viděli, Bárči jsem pučila poprvé Sajmona ať si naněm jede bez sedla, já jsem Sheilu vedla no a Sajmon ju po chvilce katapultoval, hold nemá rád cizí, naštěstí ji nic není...
sajma
napsal(a):
Marti, já dnes jedu až později, tak kolem 5hod, byla jsem teď malé pro jitrocel, to mám spařit a vymývat ji tu ránu, mno snad to bude dobré, včera jsem si je přestěhovala do té větší stáje, mají ju celou pro sebe a malá je v boxe, jo jinak včera jsme tě viděli, Bárči jsem pučila poprvé Sajmona ať si naněm jede bez sedla, já jsem Sheilu vedla no a Sajmon ju po chvilce katapultoval, hold nemá rád cizí, naštěstí ji nic není...
Ahoj Peti, a co Gaju tu nebydeš připouštět?? a pro hnědou už máš něco vybrané??
sajma
napsal(a):
jéé, tady jedna "povedená fotka" Simka , to byl ještě mimi dvouleté a hřebec
ettelwen
napsal(a):
ahojky! no teda, tady se rozrostlo :) Vap - ty máš kobylku ustájenou ve stáji ve ST. Městě jak se jede na Jalubí,že? soudím podle té kruhovky :) a jak se ti v té stáji líbí? moc to tam neznám, ale slyšela jsem o ní spoustu věcí... já mám koníky v Traplicích
Ano, kobyla je přesně tam...no jak píšu, už se těším, že půjde brzy domů...a jaké to tam je??? no popravdě řečeno nevím co napsat...zázemí je dobré - nové, byť chybí výběhy (ty kolem nepatří nám), ale jelikož máme kobču v intenzivním tréninku, vystačíme se zatím s kruhovkou, terény nejsou sice bůhví jaké, ale okolí příliš neznáme, tak nebudu hodnotit...takže když to shrnu, je to až na výběhy ok, ale bohužel s některými lidmi je hrozně těžká domluva a jednání....:-(( Doma se bude mít kobyla daleko líp, máme tu pro ni jak výběhy, tak dobré terény, které známé, jediná nevýhoda je, že si bude muset rok počkat na kámošku (ale to se nějak zvládne vzhledem k tomu, že v nynější stáji chodí ven taky sama)....
Ahojky Martino,
sice nejsem Jana, ale - Kamil tu ještě dělá ( synovec), žádnou lepší práci asi zatím nenašel .
Fungujem jednoduše - připustíme, narodíme, odchováme, uchovníme, sem tam prodáme, plemeníky šoupnem někam na stanici připouštět a pracovat do lesa, soutěžit a tak...
Jen je hloupé, že čím déle máš koně doma, tím méně se ti chce prodat, protože si na něj zvykneš... ale to každý chovatel zná ( nejmíň bolí prodat odstávče).
Jinak v té troše volného času, co nám zbude, objevujem kouzla lesů v okolí Zlína v sedle ( jen mít coby zemědělci víc toho času, hlavně v létě). Čím dál dojedem, tím lépe
My se přece taky známe, potkaly jsme se vloni na poli za Fryštákem, venčila jsi kobylu. Jinak se opravdu nedá přehlédnout žluté hříbátko u černé mámy na konci Fryštáku
Pěkně ti vyrostla kobylka. Je větší než máma?
Posílám jednoho našeho plemeníka ( 2915 Ron) - fotku z Pardubic, kde soutěžil - ale ne v sedle, ve formanské. Ikdyž v dostihu chlaďasů byl čtvrtý ( jen proto, že první půlku dostihu nechápal, co se po něm chce ).Třeba bude příště lepší
Ahoj Lída
sajma
napsal(a):
Teda jo, to je blbý úraz. Dočista arabská zbrklá reakce ( napřed dělám, pak přemýšlím - jako bych viděla Meritu). Hlavně, že bude v pořádku. Je to hezké arábče.
Takže bába ruska? Jsem jich moc neviděla, ale hrozně se mi líbila ta na předloňském Hubertu u vás. Taková malá červená osvalená ryzka, jel na ní starší chlapík.
Nikdy nezapomenu, jak jsme se s Janou sekly, když jsme ji tipovaly na asi 4 letou quarterku . A byla to ruska, přes 10let. Naprosto zlatý koník, nemít to co mám, tak chci něco takového...
Takže bělohříví ryzáci? Tu máš jednoho... moje oblíbená blondýna .
A dej vědět, až se u vás pojede Hubert nebo jarní jízda ( jestli nás teda berete s sebou)
sajma
napsal(a):
JJ, ahoj, mi se taky známe, ještě když jsem měla koníka- Sanču v kostelci, teď máte koníky na Příluju, ne?? a kupoval si od Vás koníka p.Žák s Ludslavic...Olanuv bratranec, takže Frízák v rodině
AHOJ! Maš pravdu. Tvuj Caesar je ale opravdu krasny!!! Ja jsem na ty černe. Take se mi libi ta vranka, jak je tam fotka jeji hlavy. Je nekde od Tlumačova. Ma hrozne dobracky výraz. Pridavam ješte další fotku z lonske zimy. Je tady spousta kvalitnich fotek, tak mi da hodne prace s vybiranim....aby ty moje trochu vypadali...navic, kdyz se to naformatuje, tak to u mne v počitači vypadaji lip, než potom, když to sem dam.
Neregistrovaný uživatel

sajma
napsal(a):
S tou fotkou to u mne nebude tak žhavé,Marti, mán net jen v práci a tu tedy ani žádné koníky v PC nemám. A pak hlavně, neumím to dát ani do toho počítače. Prostě blb. Jani- na Gaju mám už vybrané, jen asi nebudu připouštět, dokud nemám koně ve svém, víš jak to teď dopadlo se Shagarem a stejně na jaře dám na něj zas inzerát. Vyjde teď líp si hříbě koupit, než si ho ,,vyrobit doma,,. Ale kdybych připouštěla tak je v Topolčiakách Gazal V Tuareg-když teď u nás ten Alinea zdechl, tak ať držím linii. Na Keilu zatím mám v Top. Shagya X Sereth, černý hnědák-ten vypadá jak QH-takového arabáša jsem ještě neviděla, ale je tam jen pujčený. Zítra jedu mrknout na Kemíra-to je ryzák, 22let. A taky se jedem podívat ještě na nějakou mladou kobylku, tady v ČR je to vše hodně příbuzné, ale na jaře jedem do Bábolny a pak je ještě u Balatonu jeden zprivatizovaný chov, který se bude rozprodávat, asi dovezem něco z tama. Neříkám že já, jedu tam se známým z Hradiště, co má 2 sh.a. kobyly. Nebo vemu já něco malého místo Shagara. Ale to jsou zatím jen velké plány, uvidí se. Zatím pá.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
S tou fotkou to u mne nebude tak žhavé,Marti, mán net jen v práci a tu tedy ani žádné koníky v PC nemám. A pak hlavně, neumím to dát ani do toho počítače. Prostě blb. Jani- na Gaju mám už vybrané, jen asi nebudu připouštět, dokud nemám koně ve svém, víš jak to teď dopadlo se Shagarem a stejně na jaře dám na něj zas inzerát. Vyjde teď líp si hříbě koupit, než si ho ,,vyrobit doma,,. Ale kdybych připouštěla tak je v Topolčiakách Gazal V Tuareg-když teď u nás ten Alinea zdechl, tak ať držím linii. Na Keilu zatím mám v Top. Shagya X Sereth, černý hnědák-ten vypadá jak QH-takového arabáša jsem ještě neviděla, ale je tam jen pujčený. Zítra jedu mrknout na Kemíra-to je ryzák, 22let. A taky se jedem podívat ještě na nějakou mladou kobylku, tady v ČR je to vše hodně příbuzné, ale na jaře jedem do Bábolny a pak je ještě u Balatonu jeden zprivatizovaný chov, který se bude rozprodávat, asi dovezem něco z tama. Neříkám že já, jedu tam se známým z Hradiště, co má 2 sh.a. kobyly. Nebo vemu já něco malého místo Shagara. Ale to jsou zatím jen velké plány, uvidí se. Zatím pá.
St.Fist je z Jaroslavic,že???????Tam by měla být i Jenifer,ne?????Chvíli byla u nás ve stáji v Loukách,ale naštěstí je už pryč,neříkám to kvůli Jeni,ale kvůli majitely,no škoda mluvit,nemám ho moc v lásce,znáte někdo stáje v okolí Kroměříže a Kotojed????Doufám že nebude Kiki vadit ,když tam dám její fotku:-)
vap
napsal(a):
Ano, kobyla je přesně tam...no jak píšu, už se těším, že půjde brzy domů...a jaké to tam je??? no popravdě řečeno nevím co napsat...zázemí je dobré - nové, byť chybí výběhy (ty kolem nepatří nám), ale jelikož máme kobču v intenzivním tréninku, vystačíme se zatím s kruhovkou, terény nejsou sice bůhví jaké, ale okolí příliš neznáme, tak nebudu hodnotit...takže když to shrnu, je to až na výběhy ok, ale bohužel s některými lidmi je hrozně těžká domluva a jednání....:-(( Doma se bude mít kobyla daleko líp, máme tu pro ni jak výběhy, tak dobré terény, které známé, jediná nevýhoda je, že si bude muset rok počkat na kámošku (ale to se nějak zvládne vzhledem k tomu, že v nynější stáji chodí ven taky sama)....
slyšela jsem něco o tom, že je to tam nějak rozdělené na dvě stáje nebo co...známá tam měla koníka. alespoň co vím, tak zázemí vypadá moc hezky. Několikrát jsem tam byla. Jak se kobylka jmenuje? Já myslím, že to zvládnete, že sama vydrží, pokud je alespoň trochu zvyklá. Já jsem měla původně taky naplánované, že budu mít doma jednoho koníka, ale ten tak tesknil, že má přece jenom kamarádku :) A kam budeš kobylku stěhovat?
verule
napsal(a):
St.Fist je z Jaroslavic,že???????Tam by měla být i Jenifer,ne?????Chvíli byla u nás ve stáji v Loukách,ale naštěstí je už pryč,neříkám to kvůli Jeni,ale kvůli majitely,no škoda mluvit,nemám ho moc v lásce,znáte někdo stáje v okolí Kroměříže a Kotojed????Doufám že nebude Kiki vadit ,když tam dám její fotku:-)
Sajmík
sajma
napsal(a):
a Sheila, chodíme každý den poctivě kvuli té ráně...mno už to má snad dobré
sajma
napsal(a):
a Sheila, chodíme každý den poctivě kvuli té ráně...mno už to má snad dobré
a pro Lindu ten nový Olův tažák Jasper ale říká se mu Jasan...
verule
napsal(a):
ahoj, prosímtě v těch Loukách kdysi stála tm.šimla Jesika...kde je teď?? nemáš nějakou její fotku?? narodila se u nás
monikafris
napsal(a):
AHOJ! Maš pravdu. Tvuj Caesar je ale opravdu krasny!!! Ja jsem na ty černe. Take se mi libi ta vranka, jak je tam fotka jeji hlavy. Je nekde od Tlumačova. Ma hrozne dobracky výraz. Pridavam ješte další fotku z lonske zimy. Je tady spousta kvalitnich fotek, tak mi da hodne prace s vybiranim....aby ty moje trochu vypadali...navic, kdyz se to naformatuje, tak to u mne v počitači vypadaji lip, než potom, když to sem dam.
ahoj, tažáci nejsou moji, to jsou pracanti do lesa, já mám ty na té lehčí nožce....jinak díky, máme dva stejné težké, tady ten druhý, jediné jak je rozlišit tak že tento má znaky
sajma
napsal(a):
ahoj, prosímtě v těch Loukách kdysi stála tm.šimla Jesika...kde je teď?? nemáš nějakou její fotku?? narodila se u nás
No Veru styď se, to Ti neodpustím
Pro Sajmu: Jessicu jsem znala, majitelka s ní měla obrovské problémy, do stáje museli chodit prý s lopatou, jinak by je zabila.....Je to o lidech
Jinak nepletu-li se, nebo spíš jestli se nezměnilo, tak by měla stát na Bělově, ale je to moc dlouho, co se stěhovala (již pár let).....
Fotečku bohužel nemám, ale byla to nádherná kobyla, opravdu
sajma
napsal(a):
Já chodím ke koníkům do Kroměříže (Horní zahrady) - máme jich celkem 6 - 2 kobylky, 3 poníky a jedno hříbě na pastvinách
ja kvejk
napsal(a):
Já chodím ke koníkům do Kroměříže (Horní zahrady) - máme jich celkem 6 - 2 kobylky, 3 poníky a jedno hříbě na pastvinách
ja kvejk
napsal(a):
Ještě poznámka. Neznáte někdo Ivanu Švachovou z Otrokovic?
pro kiki: no to si snad děláš prdel?? Jesska že byla zlá?? vždyť to byl špica hříbek no a když mela asi 1,5roku jsem ji chtěla koupit no a majitelka že určitě nee, úplně mě zabolelo u srdíčka jestli ji někdo mlátil tak je to pěkná..., byla po arabovi tak ať se nediví že měla temperament a náladová
sajma
napsal(a):
a pro Lindu ten nový Olův tažák Jasper ale říká se mu Jasan...
Dík za fotku Jaspera. Taky belgik?
Já přihodím Tymrákovy černé chlaďasy, pro ty, co mají rádi černé
sajma
napsal(a):
pro kiki: no to si snad děláš prdel?? Jesska že byla zlá?? vždyť to byl špica hříbek no a když mela asi 1,5roku jsem ji chtěla koupit no a majitelka že určitě nee, úplně mě zabolelo u srdíčka jestli ji někdo mlátil tak je to pěkná..., byla po arabovi tak ať se nediví že měla temperament a náladová
Fotečku ti zkusím sehnat,myslím že jedna visí ve stáji,tak si vypůjčím a nascenuju.
ja kvejk
napsal(a):
Tak o Darexovi fakt nic nevím.
pro Sajmu:Tady jsou nějaké fotky Jess,jsou trochu starší,tak doufám že nevadí????
verule
napsal(a):
pro Sajmu:Tady jsou nějaké fotky Jess,jsou trochu starší,tak doufám že nevadí????
A další,ta je z Louk,spolu se Sohem.
sajma
napsal(a):
jee, děkuji mocinky, je fakt pěkná, vyrostla z ní slečna...jak byla vysoká?? Soháča znám taky před několika lety stál v Jaroslavicích, jednou jsem na něm jela ven, pěkné žihadlo
No co si jí pamatuji, jak jí majitelka lonžovala, tak byla tak o 10cm ?? menší než Soho. Je to prostě kobylka, menší než valach, ale pěkná, taková krasavice. Pěkně nasvalená, no paráda....Jinak Soháček je žihadlo pořádné, jak se zahřeje, tak má jezdec ruce jak opice, nebo pořádně vyfoukané vlasy.
kikuska
napsal(a):
No co si jí pamatuji, jak jí majitelka lonžovala, tak byla tak o 10cm ?? menší než Soho. Je to prostě kobylka, menší než valach, ale pěkná, taková krasavice. Pěkně nasvalená, no paráda....Jinak Soháček je žihadlo pořádné, jak se zahřeje, tak má jezdec ruce jak opice, nebo pořádně vyfoukané vlasy.
Ahoj Jani, posílám fotky mojeho fešáka . Je to bobek. Měla jsem jet na to drezůrní soustředění,ale jelikož ten ťula nechce do vozíku,tak asi vítr máchale! Mrzí mě,že tu nebyla ta zuzka s tím chlapem, třeba by ho naučili do vozíka a já tam mohla jet. Škoda. Přidávám pár fotek
tango
napsal(a):
Ahoj Jani, posílám fotky mojeho fešáka . Je to bobek. Měla jsem jet na to drezůrní soustředění,ale jelikož ten ťula nechce do vozíku,tak asi vítr máchale! Mrzí mě,že tu nebyla ta zuzka s tím chlapem, třeba by ho naučili do vozíka a já tam mohla jet. Škoda. Přidávám pár fotek
čuchám čuchám
tango
napsal(a):
ještě víc čmuchám
to voní! No už to tu nebudu zaplácávat čumáčkem miláčka
tango
napsal(a):
to voní! No už to tu nebudu zaplácávat čumáčkem miláčka
to je snad zázrak,ale byl ve vozíku,aspoň chvilu. Jaryn jel okolo traktorem bál se a tak se tam schoval, takže až pojedu někam na závody,tak jedině s traktorm!
tango
napsal(a):
to je snad zázrak,ale byl ve vozíku,aspoň chvilu. Jaryn jel okolo traktorem bál se a tak se tam schoval, takže až pojedu někam na závody,tak jedině s traktorm!
ahoj Leni, no vidíšže jde do vozíku, takže až budeš někam chtít jed, tak postrašit traktorem, a co jinak u vás?? nedávno jela kolem petra s Ančou ale stavily se jen na pár slov, byl tam Jencek sundával mi podkovi a strouhal Sajmona a taky Olivera-docela maras, jinak prej se chystá nějaký ples v Lukově a Petr mi koupil lístek, tož nevím zda mám jít, moc se mi nechce, poslední dobou nemám na nic náladu, snad jen ty koně mě srží nějak nad vodou...
sajma
napsal(a):
ahoj Leni, no vidíšže jde do vozíku, takže až budeš někam chtít jed, tak postrašit traktorem, a co jinak u vás?? nedávno jela kolem petra s Ančou ale stavily se jen na pár slov, byl tam Jencek sundával mi podkovi a strouhal Sajmona a taky Olivera-docela maras, jinak prej se chystá nějaký ples v Lukově a Petr mi koupil lístek, tož nevím zda mám jít, moc se mi nechce, poslední dobou nemám na nic náladu, snad jen ty koně mě srží nějak nad vodou...
ahoj. Tož já a sylva tam jdeme, prý tam jde i jaryn,ale to je mimo mě, to mě nezajímá, jinak jdu samozřejmě se zdeňou. Tak pokud chceš,tak pojď bude sranda. K vám se tam jede hrozně pokud není hafo sněhu, jak je tam to zorané pole tak je to o hubu. Ale já stejně nemám čas jezdit. Dojdu od babky,jdu vyházat hnůj a je půl5 a já musím poklízet,tak po žrádle se mi už echce dělat a ani by to neprospělo tankovi. Pozdravuj koníky a toho "fríza"-cézarka myslím . Jo nevíš jestli by mi někdo od vás nezatahal tanga?
tango
napsal(a):
ahoj. Tož já a sylva tam jdeme, prý tam jde i jaryn,ale to je mimo mě, to mě nezajímá, jinak jdu samozřejmě se zdeňou. Tak pokud chceš,tak pojď bude sranda. K vám se tam jede hrozně pokud není hafo sněhu, jak je tam to zorané pole tak je to o hubu. Ale já stejně nemám čas jezdit. Dojdu od babky,jdu vyházat hnůj a je půl5 a já musím poklízet,tak po žrádle se mi už echce dělat a ani by to neprospělo tankovi. Pozdravuj koníky a toho "fríza"-cézarka myslím . Jo nevíš jestli by mi někdo od vás nezatahal tanga?
No tak to nevím, Ola má furt špatné to koleno sám nemůže chodit, já jsu domluvená s Jenckem že mi Sajmona vezme při tom svojem, znají se tak by si neměli nic udělat, jinak nevím, však u vás tahali koně myslím Sára, ne?? řekni velké Petře
sajma
napsal(a):
No tak to nevím, Ola má furt špatné to koleno sám nemůže chodit, já jsu domluvená s Jenckem že mi Sajmona vezme při tom svojem, znají se tak by si neměli nic udělat, jinak nevím, však u vás tahali koně myslím Sára, ne?? řekni velké Petře
sajma
napsal(a):
pro Sajmu:To jo jak říkala Kiki,Soho je velký žihadlo,ale miláček.Teď na něm jezdí jedna slečna a jsou v pohodě,vyjížďky jim už taky nedělají problémy,chce to se jen pořádně na sebe zvyknout.
Jessiku jsem sice viděla jen párkrát,ale byla fešanda,kdoví jak vypadá teď.Ty fotky jsou(nebo ta se Sohem)z roku 2004,třeba vybělala trochu.
sajma
napsal(a):
Jaký ples? Snad ne ten toho 13.1.? TAm mám lístky, ale ani nevím, co je to zač, jen, že je to v Lukově. Ale jak čtu, asi bude sranda. No Jani, s tím taháním nestraš, já tak můžu tahat někoho za nos, ale zatahat koně? Dyť od chlaďasů jsem už nějaký ten pátek. Popřemýšlím, snad nakšírovat jo, ale co zbytek třeba domluvit se Šarmanem? A slibuju, že Zuzku budu uhánět, ať k nám dojede, dyť i já ji potřebuju. A to Monika potřebuje zatahat Kašíka, kvůli zkouškám v Topolčiankách, taky přemýšlíme kde. Zkusím něco zjistit, šak se domluvíme na stáji.
ghajariy
napsal(a):
Jaký ples? Snad ne ten toho 13.1.? TAm mám lístky, ale ani nevím, co je to zač, jen, že je to v Lukově. Ale jak čtu, asi bude sranda. No Jani, s tím taháním nestraš, já tak můžu tahat někoho za nos, ale zatahat koně? Dyť od chlaďasů jsem už nějaký ten pátek. Popřemýšlím, snad nakšírovat jo, ale co zbytek třeba domluvit se Šarmanem? A slibuju, že Zuzku budu uhánět, ať k nám dojede, dyť i já ji potřebuju. A to Monika potřebuje zatahat Kašíka, kvůli zkouškám v Topolčiankách, taky přemýšlíme kde. Zkusím něco zjistit, šak se domluvíme na stáji.
ahoj peti. No ten ples v lukově, myslivecký. My jdem se zdeňou a sylvou a lde i švagrová se švagrem a miy máme lístky od Petra. Sranda bude, hlavně když vyhraju v tombole. Já zatahat chci ,ale pořád nevím kdo v okolí by se nebál na něj něco hodit a zkusit ho na to. Postavu na to můj milášek má,ale já nejsem ten typ že bych učila koně tahat. No nic, začala noc na karlštejně tak se jdu kochat. Pa