anna
napsal(a):
horský kôn
To je ale dale uz nepises odkud! Mame dva doma jsou to ti nejvetsi zlaticka!
anna
napsal(a):
ahoj volž sem ešte nejaké fotky, známi má len jedného valach, super koník
odkud si ....
Ja bydlim v domovine tohoto plemene Jinak mame valacha 5let a klisnu 3roky. Tady se bezne prodavaji. Staci "jen" dovezt.
rezi
napsal(a):
Ja bydlim v domovine tohoto plemene Jinak mame valacha 5let a klisnu 3roky. Tady se bezne prodavaji. Staci "jen" dovezt.
Tady: Livio des Jordils
rezi
napsal(a):
A Felicity pro nas je to Sita
koľko stojí tam u teba bežná cena,
i ja sem skôr môj priateľ sem dá ešte nejaké fotky,ale momentálen išiel jazdiť, lebo u nás je krásne slenečno iba trošku mrzlo - 7.
tak akonálhle to pôjde, dík že si sa ozvala,
šak ak by to šlo daj sm nejakú adresu, alebo nejakú wwww stránku, kde by sme si mohli vybrať
anna
napsal(a):
koľko stojí tam u teba bežná cena,
i ja sem skôr môj priateľ sem dá ešte nejaké fotky,ale momentálen išiel jazdiť, lebo u nás je krásne slenečno iba trošku mrzlo - 7.
tak akonálhle to pôjde, dík že si sa ozvala,
šak ak by to šlo daj sm nejakú adresu, alebo nejakú wwww stránku, kde by sme si mohli vybrať
Zadnou adresu na chovatele nemam, ale tady je to nejcastejsi konske plemeno, takze jsou prakticky vsude. My jsme meli stesti na oba nase kone a to jsme si koupili jediny casopis jmenuje se Terre et Nature. Urcite ma svou internetovou podobu. Nas valach je z chovu prezidenta asociace z jedne oblasti . Jakym jeste mluvis jazykem muzu ti poslat jeho e-mail. Nebo muzem neco domluvit. Dobre ho zname.
rezi
napsal(a):
Zadnou adresu na chovatele nemam, ale tady je to nejcastejsi konske plemeno, takze jsou prakticky vsude. My jsme meli stesti na oba nase kone a to jsme si koupili jediny casopis jmenuje se Terre et Nature. Urcite ma svou internetovou podobu. Nas valach je z chovu prezidenta asociace z jedne oblasti . Jakym jeste mluvis jazykem muzu ti poslat jeho e-mail. Nebo muzem neco domluvit. Dobre ho zname.
promin na cenu jsem zapomnela. Je to ruzne musis mit stesti nase Sita je za 2000 CHF to byla 1,5 leta. jo a nejake stranky s inzeraty www.cheval-loisir.ch
rezi
napsal(a):
promin na cenu jsem zapomnela. Je to ruzne musis mit stesti nase Sita je za 2000 CHF to byla 1,5 leta. jo a nejake stranky s inzeraty www.cheval-loisir.ch
Jeste to musim doplnit na - annonces - Propose cheval a vendre
FM je to oficialni zkratka pro Freibergera je to ve francouzstine znamena Franches Montagnes
Promin ze tak polopate nechci snizovat tve znalosti, ale aby ses dobre vyznala
rezi
napsal(a):
Jeste to musim doplnit na - annonces - Propose cheval a vendre
FM je to oficialni zkratka pro Freibergera je to ve francouzstine znamena Franches Montagnes
Promin ze tak polopate nechci snizovat tve znalosti, ale aby ses dobre vyznala
No jazykovo sa musím prizanať nie som nadaná, ale môj priateľ si s tým hravo poradí u neho angličnina nerobí až taký problém ani nemčina no a tá francúzština to je už iné kafé.
Ok ozvem sa ty, šak tu na ifaune si asi stále, akonáhle by sme si to premysleli dám ty vedieť.
Inak ďakujem koníky máš krásne, aj ten priateľov friberger vola sa Feri má úžasnú povahu.
Sem tam má svoju náladu, ale to ho rýchlo prejde.
Neviem ako sa volá pravím menom,lebo som to zabudla.
Skúsim poslať nejaké fotky a zistím to jeho meno.