vercule
napsal(a):
AHOJ!URČO POSÍLEJTE CŠEMOŽNÁ FOTO VŠECH PLEMEN KONÍKU ROZHODNĚ NEPROHLOUPÍTE.PAPKY
arabský plnokrevník - www.lara.estranky.cz
vercule
napsal(a):
AHOJ!URČO POSÍLEJTE CŠEMOŽNÁ FOTO VŠECH PLEMEN KONÍKU ROZHODNĚ NEPROHLOUPÍTE.PAPKY
norik
vercule
napsal(a):
paint horse
vercule
napsal(a):
americký klusák
vercule
napsal(a):
velkopolský kůň - www.slade.estranky.cz
avecaesar
napsal(a):
velkopolský kůň Dasty
avecaesar
napsal(a):
hafling
www.happyjumping.estranky.cz
vercule
napsal(a):
ty jsou,ale krásní pokud máte více fotek ta je sem dejte,budu jen ráda.
spoustu fotek velkopolského koně Dastyho najdeš na jeho webu www.slade.estranky.cz
a další spoustu fotek arabské plnokrevné klisny Lary S na jejím webu www.lara.estranky.cz
avecaesar
napsal(a):
spoustu fotek velkopolského koně Dastyho najdeš na jeho webu www.slade.estranky.cz
a další spoustu fotek arabské plnokrevné klisny Lary S na jejím webu www.lara.estranky.cz
Jo, jo, Lara je krásná a Dastík taky.
Tady také arabská plnokrevná kobylka Usama Watani
http://www.usamawatani.estranky.cz/
lucky
napsal(a):
Jo, jo, Lara je krásná a Dastík taky.
Tady také arabská plnokrevná kobylka Usama Watani
http://www.usamawatani.estranky.cz/
Usinka
pizneta
napsal(a):
hafling
www.happyjumping.estranky.cz
Appaloosa
www.shejty.estranky.cz
sejtanek
napsal(a):
Appaloosa
www.shejty.estranky.cz
Slovenský tepláček Grand...
tajemma danny
napsal(a):
Slovenský tepláček Grand...
a etě jedna fotka
vercule
napsal(a):
Anglický plnokrevník. Herna po Deserve,Matka Habana Bay
bednarik petr
napsal(a):
Anglický plnokrevník. Herna po Deserve,Matka Habana Bay
ještě jedna
lucky
napsal(a):
Teda ta plňaska má krásnou uzdečku a poprsák...fakt hezky upravená
děkuji,dávám jí ji jen na zvláštní příležitost,.
lucky
napsal(a):
páni, tak se mi to překliklo...dva za sebou jsem nechtěla
vercule
napsal(a):
Doufám, že se nebudete zlobit, když sem dám taky pár foteček. Je to "anglický polokrevník" (taťka A1/1 a maminka ČT s A1/1předky)
skippka
napsal(a):
Doufám, že se nebudete zlobit, když sem dám taky pár foteček. Je to "anglický polokrevník" (taťka A1/1 a maminka ČT s A1/1předky)
a ještě jedna
skippka
napsal(a):
a ještě když byl malinký miminko
vercule
napsal(a):
Tak já také přidávám...náš Český Teplokrevník NICO
nightdevil
napsal(a):
Tak já také přidávám...náš Český Teplokrevník NICO
A ještě u vody...na podzim...
vercule
napsal(a):
A naše Fríská kobylka Klaske...
nightdevil
napsal(a):
A naše Fríská kobylka Klaske...
Také si umí vyhodit z kopejtka...a to dooost často...vlastně každý den ve výběhu jančí
nightdevil
napsal(a):
Také si umí vyhodit z kopejtka...a to dooost často...vlastně každý den ve výběhu jančí
můj hříbek-čt/hucul
vercule
napsal(a):
Anglický plnokrevník!
nightdevil
napsal(a):
Další fríská klisna.
vercule
napsal(a):
Welsh part bred kobylka
darca
napsal(a):
Welsh part bred kobylka
A ještě jedna trochu novější...
vercule
napsal(a):
Kladrubský bělouš (budoucí ) Saxík
cheyenne
napsal(a):
Kladrubský bělouš (budoucí ) Saxík
Muj konik Royamix A1/1
avecaesar
napsal(a):
norik
Pro avecaesar: Prosím tě po čem je ten norik mám hodně podobného. Jestli to není zkreslené fotkou vypadá drobnější jak ten náš. A jak je vysoký? Náš je prcek, ale je mu taprve 2,5 tak on ještě určitě zmohutní a povyroste
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj tvůj koník je velice pěkný,kolik mu je?
tak tady je jeden ČT (s krví A1/1)
ettelwen
napsal(a):
ještě fotečka
ještě moje kobylka - norik x ČT (asi :))
ettelwen
napsal(a):
ještě moje kobylka - norik x ČT (asi :))
a ještě jedna fotka
bubo
napsal(a):
Pro avecaesar: Prosím tě po čem je ten norik mám hodně podobného. Jestli to není zkreslené fotkou vypadá drobnější jak ten náš. A jak je vysoký? Náš je prcek, ale je mu taprve 2,5 tak on ještě určitě zmohutní a povyroste
Ahoj Bubo, ten koník není můj, nevím po kterém je hřebci, kvh typuju tak 156-160. Je to pořádnej macek.
avecaesar
napsal(a):
Ahoj Bubo, ten koník není můj, nevím po kterém je hřebci, kvh typuju tak 156-160. Je to pořádnej macek.
to je taky on
avecaesar
napsal(a):
A kolik mu je náhodou nevíš? Náš má teď 150KVH. A je po 645 Pirker Elmar XIII
bubo
napsal(a):
A kolik mu je náhodou nevíš? Náš má teď 150KVH. A je po 645 Pirker Elmar XIII
Myslím, že mu je pět let.
avecaesar
napsal(a):
Myslím, že mu je pět let.
paint horse - táta QH, máma PH, barva dun tobiano, věk 2,5 roku, valášek
vercule
napsal(a):
plemenný hřebec PASO FINO COLOMBIANO - AMADEUS DEL 8
vercule
napsal(a):
a ještě jedna s jezdcem
vercule
napsal(a):
a přidám ještě jednu protože u nás v republice jsou pouze 4 zástupci tohoto výjimečného plemene a toto je předek některých z nich a je fakt nádhernej
vercule
napsal(a):
Českomoravský belgik - Kikin :-)
Teda on se prej menuje jina, nějak divně, Míša jistě doplní, ale říká se mu Kikin :-)