eavy
napsal(a):
Ahoj. Nikdy jsem nepřemýšlela o tom,jak se obsedá či přiježďuje poník. Ale teď máme syna a ráda bych mu za nějaký ten pátek pořídila poníka. Zajímalo by mne,jak se takový koňský prcek obsedá a přiježďuje. No,dospělý člověk to jistě nedělá a pro děti je to nebezpečné...
Díky za Vaše postřehy.
Odrostlejší zkušenější dítě nebo lehčí dospělý. Nicméně jako prvního poníka pro dítě bych se porozhlídla spíš po nějakém starším zvířátku než mlaďochovi...
eavy
napsal(a):
Ahoj. Nikdy jsem nepřemýšlela o tom,jak se obsedá či přiježďuje poník. Ale teď máme syna a ráda bych mu za nějaký ten pátek pořídila poníka. Zajímalo by mne,jak se takový koňský prcek obsedá a přiježďuje. No,dospělý člověk to jistě nedělá a pro děti je to nebezpečné...
Díky za Vaše postřehy.
Díky za názor JJ, koukneme se po nějakém starším,co už něco umí. Jen mě to tak zajímalo
eavy
napsal(a):
Díky za Vaše postřehy.
Moje poníky si přiježďuju sama nebo mi s tím pomáhá sestřenka, nezáleží na věku ale na váze, já vážím do 50 kilo (je mi 18), sestřenka asi o +-5 kilo míň(je jí 15).