grrro
napsal(a):
Znate nekdo tohoto hrebce? Mimi, info o nem i o predcich, foto.
Diky vsem.
no jestli to neni nejaky syn toho kteryho "znam" tak tady je jeden potomek
Koni po nem jsem znala asi 5 a vsichni byli krasavci s dobrou skokovou potenci a povahove byli proste "zajimavy" kone po Watergattovi mam hodne rada :)
spirit
napsal(a):
no jestli to neni nejaky syn toho kteryho "znam" tak tady je jeden potomek
Koni po nem jsem znala asi 5 a vsichni byli krasavci s dobrou skokovou potenci a povahove byli proste "zajimavy" kone po Watergattovi mam hodne rada :)
Mohla by si mi prosim priblizit "zajimavy".
Neznate nekdo primo Watergatta???
grrro
napsal(a):
Mohla by si mi prosim priblizit "zajimavy".
Neznate nekdo primo Watergatta???
zajimavy - kazdy z tech koni byl silna osobnost. Vsichni byli tvrdohlavi a dalo to celkem fusku se s nima domluvit... Kdyz se to ale povedlo tak to stalo za to :) Krasny chody, velka mohutna zvirata, skokove nadana... Detailne muzu popsat charakter jen te klisny na fotce, ti ostatni 4 byli kone ruznych majitelu ze staje kde jsem chodila.
Primo jeho ale neznam... Taky by mne ale zajimaly nejake fotky :)
spirit
napsal(a):
zajimavy - kazdy z tech koni byl silna osobnost. Vsichni byli tvrdohlavi a dalo to celkem fusku se s nima domluvit... Kdyz se to ale povedlo tak to stalo za to :) Krasny chody, velka mohutna zvirata, skokove nadana... Detailne muzu popsat charakter jen te klisny na fotce, ti ostatni 4 byli kone ruznych majitelu ze staje kde jsem chodila.
Primo jeho ale neznam... Taky by mne ale zajimaly nejake fotky :)
Mam kobylku po nem jen chvilku. Jen co budu mit nejake fotky rada poslu. Mohu se tedy zeptat na kobylku z fotografie?
grrro
napsal(a):
Mam kobylku po nem jen chvilku. Jen co budu mit nejake fotky rada poslu. Mohu se tedy zeptat na kobylku z fotografie?
Kobylka se jmenuje Tara12 matka je Omega po Przedswit. Je zapsana v HPK a ve ctyrech letech chodila kriteria 4letych. Na to ze jsme nemeli trenera, jizdarnu, halu a podobne se umistovala velice dobre - asi v polovine. Ctyrleta koncila na ZL, Petileta zacala chodit ZL, nasledne mela uraz nohy, pote byla pripustena Everdenem - chybou veterinare ktery nepoznal dve hribata obe se narodila mrtva. Pote byla klisna prodana pres prekupnika do zahranici do vyssiho sportu. Vynikala skvelou mechanikou pohybu (prosim nesudte z fotky, to jsem skakala v gymnastice pulmetrovy krizek :) a prostornymi chody, velikou ochotou skakat. Doma skoky okopavala a nenamahala se, na zavodech se pak predvadela ve vsi parade a skakala s rezervou (jednu prekazku si vsak vzdy musela shodit) a silove. Byla tvrdohlava a temperamentni, nekdy mela spise chovani hrebce, mela i stejne zvukove projevy Kdyz byla navolno byla zla, zlejsiho kone jsem nepoznala ale jakmile byla na ohlavce tak byla jako beranek. Toto chovani jsme nikdy nepochopili asi za tim byla ale nejaka zla zkusenost.
Pokud mate zajem napiste mi na mail skubni.si@volny.cz doma mam na papirovych fotkach hodne jejich lepsich fotek a take tech ostatnich Watergattu.
spirit
napsal(a):
Kobylka se jmenuje Tara12 matka je Omega po Przedswit. Je zapsana v HPK a ve ctyrech letech chodila kriteria 4letych. Na to ze jsme nemeli trenera, jizdarnu, halu a podobne se umistovala velice dobre - asi v polovine. Ctyrleta koncila na ZL, Petileta zacala chodit ZL, nasledne mela uraz nohy, pote byla pripustena Everdenem - chybou veterinare ktery nepoznal dve hribata obe se narodila mrtva. Pote byla klisna prodana pres prekupnika do zahranici do vyssiho sportu. Vynikala skvelou mechanikou pohybu (prosim nesudte z fotky, to jsem skakala v gymnastice pulmetrovy krizek :) a prostornymi chody, velikou ochotou skakat. Doma skoky okopavala a nenamahala se, na zavodech se pak predvadela ve vsi parade a skakala s rezervou (jednu prekazku si vsak vzdy musela shodit) a silove. Byla tvrdohlava a temperamentni, nekdy mela spise chovani hrebce, mela i stejne zvukove projevy Kdyz byla navolno byla zla, zlejsiho kone jsem nepoznala ale jakmile byla na ohlavce tak byla jako beranek. Toto chovani jsme nikdy nepochopili asi za tim byla ale nejaka zla zkusenost.
Pokud mate zajem napiste mi na mail skubni.si@volny.cz doma mam na papirovych fotkach hodne jejich lepsich fotek a take tech ostatnich Watergattu.
Bohuzel se mi mail vraci jako neexistujici. Muj mail: kaca-muj@post.cz
grrro
napsal(a):
Bohuzel se mi mail vraci jako neexistujici. Muj mail: kaca-muj@post.cz
Nevím, kterého koníka máte na mysli, ale znám koně Wattergatte Kasala, který byl možná ještě je ustájen ve stáji v Čechovicích u Prostějova. Jestli někdo znáte tuto stáj mohli byste se mi pls ozvat, znala jsem koníka Imperfeca který zde byl také ustájen, bohužel poté prodán a já marně sháním nějaké další informace o místě kde se nachází, proto pokud ho někdo znáte: Imperfect, hnědák, nar. 1999, otec: Sun Valey matka : Imperfectible. děkuji a zatím papa
hanulka116
napsal(a):
Nevím, kterého koníka máte na mysli, ale znám koně Wattergatte Kasala, který byl možná ještě je ustájen ve stáji v Čechovicích u Prostějova. Jestli někdo znáte tuto stáj mohli byste se mi pls ozvat, znala jsem koníka Imperfeca který zde byl také ustájen, bohužel poté prodán a já marně sháním nějaké další informace o místě kde se nachází, proto pokud ho někdo znáte: Imperfect, hnědák, nar. 1999, otec: Sun Valey matka : Imperfectible. děkuji a zatím papa
Jak je psano v nadpisu. Hledam info o 2521 Watergatte.
grrro
napsal(a):
Jak je psano v nadpisu. Hledam info o 2521 Watergatte.
Ahoj. Ja mam po tom žrebcovi kobylku, vola sa Pem (m: Polana po Kontur). Pocula som ze kone po Watergattovi su dost tvrdohlave, ale ona je asi vynimka. Je velmi ochotna, poslusna pod sedlom a inak strasny mazel Tiez je velmi nadana skokanka, priestranne chody, vysoka... temperamentná... velky nezbednik (rada si vyhodi) V SR viem, ze bol este jej pravy brat Paris.
Fotky v pocitaci moc nemam, (len zopar v boxe, nie su moc dobre) ale hned ak budem mat po skuskach jej planujem spravit nejake lepsie a potom by som ti mohla poslat
grrro
napsal(a):
Znate nekdo tohoto hrebce? Mimi, info o nem i o predcich, foto.
Diky vsem.
Já jsem vlastnila koně po Wattergatovi necelé 3 roky. Viking z Valty(ta byla po Valet Žlutavský). Stránky jeho nynější majitelky (kousek od Prahy) jsou http://viking.raketka.com a najdete tam jak jeho fotky, tak fotky dalších hodně koníků po hřebci Wattergate a dokonce samotnou fotku hřebce Wattergate.
Povahově to byl kůň 2 tváří - někdy úplně koníček miminko, mazílek, i malý děcko jsem na něm mohla posadit bez ničeho ve výběhu a on capkal, naučil se různý cirkusový kousky, který za pamlsky rád praktikoval, byl na mě zvyklý, všude za mnou chodil i bez vazáku. Ale něky mu ruplo v bedně, většinou na závodech a všecko odšticoval (měli jsme ho od Katky Sovjakové z Albertovce a šticoval i jí, pravý důvod jsme se nikdy nedozvěděli). Doma ale skákal jak mistr, i na opracku na závodech. Vysoko nad a za ty 3 roky shodil jestli 2 překážky. Akorát se panicky bál plných zdí, to vživotě nepřešel, s nikým, a nezáleželo na výšce. Cítil se vpohodě mezi koňma a když byl sám tak začal panikařit a to byl schopný člověka i převálcovat. Do terénu sám nechtěl. Poseroutka no. Někdy hrdina a někdy malý děco co se všeho bojí...