"Ty z moderky králíků 36"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2006 22:12

ettelwen napsal(a):
tak zakládám další ;)

tady jsme s taťkou vzali Kačku do servisu... kůň v autoservisu, dobré ne? :)

29.12.2006 22:12

ettelwen napsal(a):
tady jsme s taťkou vzali Kačku do servisu... kůň v autoservisu, dobré ne? :)

zase Karča, tato fotka se mi strašně líbí

29.12.2006 22:21

ettelwen napsal(a):
zase Karča, tato fotka se mi strašně líbí

tady Beroušek

29.12.2006 22:29

ettelwen napsal(a):
tady Beroušek

tady cválající

29.12.2006 22:33

ettelwen napsal(a):
tady cválající

ještě jedna fotka v klusu

29.12.2006 22:33

ettelwen napsal(a):
ještě jedna fotka v klusu

a ještě jedna kde na něm jela kamarádka na kruhovce

29.12.2006 22:35

ettelwen napsal(a):
a ještě jedna kde na něm jela kamarádka na kruhovce

tuto fotku si neodpustim sem dat :) Dneska jak napadl prvni snih, tak jsem vzala karcu, sanky, zaprahla jsem ji a vozila jsem decka :)

29.12.2006 22:38

ettelwen napsal(a):
tuto fotku si neodpustim sem dat :) Dneska jak napadl prvni snih, tak jsem vzala karcu, sanky, zaprahla jsem ji a vozila jsem decka :)

Berryho strašně zajímalo co to prý mám za značku foťáku a tak na mě pořád nakukoval... i když jsem nechtěla :)

29.12.2006 22:40

ettelwen napsal(a):
Berryho strašně zajímalo co to prý mám za značku foťáku a tak na mě pořád nakukoval... i když jsem nechtěla :)

a poslední - karuška

zvířátková

29.12.2006 22:47
zvířátková

ettelwen napsal(a):
a poslední - karuška

Nazdárek Baruš! Moc chválím fotečky, teda, hlavně Karče to moooc sluší, ještě nepřesrstila do černého kožíšku, co? Berda má tak hubeňoučký obličej, že mu ani nejde vidět do očíček. Asi by to taky chtělo profil.

29.12.2006 22:55

ettelwen napsal(a):
a poslední - karuška

lucky Tak fotky tobyho zrychtované deky bohužel nemůžu najít,budu muset nafotit nové
Posílám aspoň nejnovéjší z haly

29.12.2006 22:57

lexe napsal(a):
lucky Tak fotky tobyho zrychtované deky bohužel nemůžu najít,budu muset nafotit nové
Posílám aspoň nejnovéjší z haly

týjo jak to mám udělat aby to nebylo v tak hrozné kvalitě

29.12.2006 22:58

lexe napsal(a):
týjo jak to mám udělat aby to nebylo v tak hrozné kvalitě

29.12.2006 23:08

lexe napsal(a):

Tak tady je jeden profil speciálně pro Leu :) Ono vyfotit Berryho profil je velice těžké, protože mě pořád sleduje ať se hnu kamkoliv... i tady tento není úplný profil

30.12.2006 08:37

ettelwen napsal(a):
Tak tady je jeden profil speciálně pro Leu :) Ono vyfotit Berryho profil je velice těžké, protože mě pořád sleduje ať se hnu kamkoliv... i tady tento není úplný profil

Tady se to vždycky nahromadí během chvíle!
Ten poslední Berry je srandovní. Ale na té fotce zepředu je fakt vidět, jak má úzkou hlavu. Něco jako kladrubáci, taky nemívají široké čelo. A Karča je úžasná. Strašně se mi líbí ty její portréty. A v tom autoservisu je jako profík. Měli jsem ji dát monérky a hned by něco rozebrala, ne? To já Usu někdy beru k nám do garáže. Máme taková ta velká vrata na dálkové ovládání jak se samy vysouvají nahoru a dolů. Usu to fascinuje. Kdysi se šíleně bála, dneska stojí, klene labuťák, ocas na hřbetě, ale nehne se. Potom se jdeme podívat, co tam v té garáži jako máme. Je to celkem velké, takže na zkoumání plno věcí. Ona miluje zkoumání...je strašně zvědavá. Jde se klidně podívat na traktor jak orá, nebo bagr atd.
Jinak Toby vypadá moc hezky v tom kompletu. Sluší mu to. Usa má všechno v červené.

Tahle fotka se mi moc líbí. Usa má tady krásně vidět svalíky na hřbetě, které se ji zvětšují snad každým dnem!

30.12.2006 13:59

lucky napsal(a):
Ten poslední Berry je srandovní. Ale na té fotce zepředu je fakt vidět, jak má úzkou hlavu. Něco jako kladrubáci, taky nemívají široké čelo. A Karča je úžasná. Strašně se mi líbí ty její portréty. A v tom autoservisu je jako profík. Měli jsem ji dát monérky a hned by něco rozebrala, ne? To já Usu někdy beru k nám do garáže. Máme taková ta velká vrata na dálkové ovládání jak se samy vysouvají nahoru a dolů. Usu to fascinuje. Kdysi se šíleně bála, dneska stojí, klene labuťák, ocas na hřbetě, ale nehne se. Potom se jdeme podívat, co tam v té garáži jako máme. Je to celkem velké, takže na zkoumání plno věcí. Ona miluje zkoumání...je strašně zvědavá. Jde se klidně podívat na traktor jak orá, nebo bagr atd.
Jinak Toby vypadá moc hezky v tom kompletu. Sluší mu to. Usa má všechno v červené.

Tahle fotka se mi moc líbí. Usa má tady krásně vidět svalíky na hřbetě, které se ji zvětšují snad každým dnem!

lucky od čeho má usinka to holé místo na krku??

30.12.2006 16:21

lexe napsal(a):
lucky od čeho má usinka to holé místo na krku??

no, tady to má zaretušované. Měla vyholený krček vkůli kapačce. Probíralo se to tady na podzim. Snědla nějakou jedovatou rostlinku a měla kopřivku a edém. A nějak ji to pořád ne a ne zarůst.

tady foto..brrrr, když si na to vzpomenu

zvířátková

30.12.2006 19:19
zvířátková

lucky napsal(a):
no, tady to má zaretušované. Měla vyholený krček vkůli kapačce. Probíralo se to tady na podzim. Snědla nějakou jedovatou rostlinku a měla kopřivku a edém. A nějak ji to pořád ne a ne zarůst.

tady foto..brrrr, když si na to vzpomenu

No tak to jo, když je tak ostražitý, tak Tě má v merku oběma kukadlama. Ale říkám si, jak je fajn, že máš pro Karču postroj k sáním, to by byla paráda mít takového něho na prcka, to by se jezdilo . Dneska bylo bohužel celý den ošklivo, takže žádné nové úlovky ...

30.12.2006 19:25

zvířátková napsal(a):
No tak to jo, když je tak ostražitý, tak Tě má v merku oběma kukadlama. Ale říkám si, jak je fajn, že máš pro Karču postroj k sáním, to by byla paráda mít takového něho na prcka, to by se jezdilo . Dneska bylo bohužel celý den ošklivo, takže žádné nové úlovky ...

lucky aháá:(..a přišlas na to co to bylo za rostlinu?

30.12.2006 20:41

lexe napsal(a):
lucky aháá:(..a přišlas na to co to bylo za rostlinu?

No, to asi už ani nepřijdu..ona mi to neřekne. Dávala jsem tady fotky, lidičky mi napsali vše možné, ale co to bylo? Kdo ví. Každopádně na to místo už nevkročíme

zvířátková

30.12.2006 21:41
zvířátková

lucky napsal(a):
No, to asi už ani nepřijdu..ona mi to neřekne. Dávala jsem tady fotky, lidičky mi napsali vše možné, ale co to bylo? Kdo ví. Každopádně na to místo už nevkročíme

To jsou ale krásní drobečkové, co?

zvířátková

zvířátková

zvířátková napsal(a):
To jsou ale krásní drobečkové, co?

zvířátková

zvířátková

30.12.2006 21:42
zvířátková

zvířátková napsal(a):

a poslední

30.12.2006 22:28

zvířátková napsal(a):
a poslední

ahojky holky! Teda, Usinka má už pěkné svalíky na hřbetě jen tak dál... Karča má hlavu fakt krásnou, když zrovna nedělá nějaké xichtíky :) Jinak že na ni mám postroj byla tehdy celkem náhoda, ale teď se konečně využívá. Dneska nás fotil brácha, tak snad budou nějaké hezčí fotečky. Berryho hlava je zajímavá, hlavně se u teplokrevníků moc nevidí...ale nemá PP takže kdo ví co v sobě má. On si mě totiž pořád hlídá když tam jsem, abych mu někde nezmizela. Jak se někam schovám, už mě jde hledat, je to můj ocásek :)
tady ještě jedna fotečka karinky

30.12.2006 22:29

ettelwen napsal(a):
ahojky holky! Teda, Usinka má už pěkné svalíky na hřbetě jen tak dál... Karča má hlavu fakt krásnou, když zrovna nedělá nějaké xichtíky :) Jinak že na ni mám postroj byla tehdy celkem náhoda, ale teď se konečně využívá. Dneska nás fotil brácha, tak snad budou nějaké hezčí fotečky. Berryho hlava je zajímavá, hlavně se u teplokrevníků moc nevidí...ale nemá PP takže kdo ví co v sobě má. On si mě totiž pořád hlídá když tam jsem, abych mu někde nezmizela. Jak se někam schovám, už mě jde hledat, je to můj ocásek :)
tady ještě jedna fotečka karinky

a Berry

30.12.2006 22:37

ettelwen napsal(a):
a Berry

NO, my se snažíme ty svalíky utvářet . Jinak fotky krásné! Teda tahle poslední..to je ksichtík!
A ti malí šikulové jsou k sežrání!

Tady něco na kuk...tak nějak řádí Usa na louce, když blbneme a hezky se rozparádí
toto je Egypťánek

http://www.youtu be.com/watch?v=nBxcsUhPibc&se arch=Arabian%20Stallion%20Caleyndar

zvířátková

30.12.2006 23:07
zvířátková

lucky napsal(a):
NO, my se snažíme ty svalíky utvářet . Jinak fotky krásné! Teda tahle poslední..to je ksichtík!
A ti malí šikulové jsou k sežrání!

Tady něco na kuk...tak nějak řádí Usa na louce, když blbneme a hezky se rozparádí
toto je Egypťánek

http://www.youtu be.com/watch?v=nBxcsUhPibc&se arch=Arabian%20Stallion%20Caleyndar

Koukám, že máte krásný ještě zelený výběh, Baruš. To se teda koníci mají! Karče to moc sluší a Berry je sladkej, jak kouká tak smutňoučce. Je jak boží umučení ...

zvířátková

30.12.2006 23:17
zvířátková

ettelwen napsal(a):
tak zakládám další ;)

tady ještě drobečci

zvířátková

30.12.2006 23:18
zvířátková

zvířátková napsal(a):
tady ještě drobečci

31.12.2006 10:36

zvířátková napsal(a):

No ti jsou úžasní! Ten tandem vypadá jako když já si zapřáhnu naše psy! taky s nimi jezdím v tandemu. Teda jezdila jsem. S Cliffem a Andym. Jak máme teď ty dva mladé , tak Darés tahá, ale Fabby tak umí chodit v postroji...toť vše. Ale říkala jsem si už, že kdyby napadlo na 14 dní dost sněhu, tak bych je sepřáhla. Soce by asi byla sranda, ale kdo ví, třeba bych hned neskončila v příkopě
Ale hrozně se mi líbí, jak si někteří zapřahují koníky třeba i do saní. To teda nevím, jak bychom skončily s Usou. To bych neriskovala. Ale chtěla jsem, že bych ji to jednou naučila. Známý říkal, že by nám udělal nějakou sulku. Kdo ví. Včak arabi mají i své soutěže v zápřahu...

31.12.2006 11:51

lucky napsal(a):
No ti jsou úžasní! Ten tandem vypadá jako když já si zapřáhnu naše psy! taky s nimi jezdím v tandemu. Teda jezdila jsem. S Cliffem a Andym. Jak máme teď ty dva mladé , tak Darés tahá, ale Fabby tak umí chodit v postroji...toť vše. Ale říkala jsem si už, že kdyby napadlo na 14 dní dost sněhu, tak bych je sepřáhla. Soce by asi byla sranda, ale kdo ví, třeba bych hned neskončila v příkopě
Ale hrozně se mi líbí, jak si někteří zapřahují koníky třeba i do saní. To teda nevím, jak bychom skončily s Usou. To bych neriskovala. Ale chtěla jsem, že bych ji to jednou naučila. Známý říkal, že by nám udělal nějakou sulku. Kdo ví. Včak arabi mají i své soutěže v zápřahu...

ještě něco na kuk...krásný hřebec.

http://www.youtube.com/watch?v=QovcgV1jFyU

31.12.2006 12:50

lucky napsal(a):
ještě něco na kuk...krásný hřebec.

http://www.youtube.com/watch?v=QovcgV1jFyU

Já vím, že už jsem asi otravná, ale mrkněte na první dva hřebce tady.... http://www.threedayranch.com/index.htm

fakt nádhera! A ta videa! To první je kvalitnější to, co je na tom YouTube

fakt pěkné pokoukání ..hlavně ty fotky!

zvířátková

31.12.2006 18:11
zvířátková

lucky napsal(a):
Já vím, že už jsem asi otravná, ale mrkněte na první dva hřebce tady.... http://www.threedayranch.com/index.htm

Ráno jsem něco vyfotila...

31.12.2006 18:11

lucky napsal(a):

Tak ahojte, sledovat Vás všechny sleduju, ale písat nestíhám, užívám si chlupáčů, tak budu reagovat až dojedu domů....

Posílám vám PFko, v lepší kvalitě je na webu.........a u některých na mailu

takže www.rudt.websnadno.cz

Jinak nový foťák má zátěžovou zkoušku, mám v něm asi 400 fotek, tak vás potom zahltím

zvířátková

31.12.2006 18:12
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ráno jsem něco vyfotila...

Grantík

zvířátková

31.12.2006 18:13
zvířátková

kikuska napsal(a):
Tak ahojte, sledovat Vás všechny sleduju, ale písat nestíhám, užívám si chlupáčů, tak budu reagovat až dojedu domů....

Posílám vám PFko, v lepší kvalitě je na webu.........a u některých na mailu

takže www.rudt.websnadno.cz

Jinak nový foťák má zátěžovou zkoušku, mám v něm asi 400 fotek, tak vás potom zahltím

Čikoušek

zvířátková

31.12.2006 18:14
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Čikoušek

Šejlinka

zvířátková

31.12.2006 18:15
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Šejlinka

zvířátková

31.12.2006 18:16
zvířátková

zvířátková napsal(a):

skupinové foto

zvířátková

31.12.2006 18:17
zvířátková

zvířátková napsal(a):
skupinové foto

zvířátková

31.12.2006 18:17
zvířátková

zvířátková napsal(a):

pusinku

zvířátková

31.12.2006 18:18
zvířátková

zvířátková napsal(a):
pusinku

a poslední

zvířátková

31.12.2006 18:31
zvířátková

zvířátková napsal(a):
a poslední

ještě jsem tady z první fotky vyřízla Šejlu, když jí to tam tak sluší...

31.12.2006 19:09

zvířátková napsal(a):
ještě jsem tady z první fotky vyřízla Šejlu, když jí to tam tak sluší...

No, vidím, že je u vás stejně hnusné bláto jako tady. Jinak koníci klášní, ale válejí se , co?

Usa, tak je dnes znechucená, protože měla ve výběhu málem potopu a to ona nesnáší. Navíc tady byl celý den dost vítr, takže radši se schová do stáje.
Taky jsem ji spletla ocas a zatím mám na hžívě jeden copánek a kštici spletenou. Před půlnocí za ní půjdu a stejně tam budu dlouho...kvůli psům a Use taky...už i nyní dost střílejí ti blbi. Tak jsem vytáhla gumičky a snad ji spletu všechnu hřívu...potom vyfotím. 2. ledna ji to rozpustím , aby byla na narozeninky krásná!

holky, já vím, že se to moc nemá, ale stejně je to podepsané...já prostě nemohla odolat....je to foto Christiane Slawik . Podívejte se na tohoto hřebece arabského plnokrevníka! No není překrásný! Ta čokoládová barvička! Mńam! Je úžasný! Že ano!

zvířátková

31.12.2006 19:17
zvířátková

lucky napsal(a):
No, vidím, že je u vás stejně hnusné bláto jako tady. Jinak koníci klášní, ale válejí se , co?

Usa, tak je dnes znechucená, protože měla ve výběhu málem potopu a to ona nesnáší. Navíc tady byl celý den dost vítr, takže radši se schová do stáje.
Taky jsem ji spletla ocas a zatím mám na hžívě jeden copánek a kštici spletenou. Před půlnocí za ní půjdu a stejně tam budu dlouho...kvůli psům a Use taky...už i nyní dost střílejí ti blbi. Tak jsem vytáhla gumičky a snad ji spletu všechnu hřívu...potom vyfotím. 2. ledna ji to rozpustím , aby byla na narozeninky krásná!

holky, já vím, že se to moc nemá, ale stejně je to podepsané...já prostě nemohla odolat....je to foto Christiane Slawik . Podívejte se na tohoto hřebece arabského plnokrevníka! No není překrásný! Ta čokoládová barvička! Mńam! Je úžasný! Že ano!

No, tady celou noc lilo, takže ráno zase tuny bahna, teď to pár dní šlo, jelikož to stuhlo, ale dneska ráno fakt fuj. Tím, že je sluníčko ne ze strany vrat, ale na opačné straně, tak chtě-nechtě musím do toho bahna taky. Dneska jsem prohrabala mámin botník a našla holiny, takže jsem je hned zabavila, jinak to prostě nejde, chce to něco omyvatelného, takže zítra ráno mě to bahno teda jako nedostane . No, Čiko sebou fláknul hned po vypuštění, to je jeho rytuál, ale spíš do sněhu, takže bahňák nebyl. Ale co vyvedli za celý den netuším.

31.12.2006 19:23

zvířátková napsal(a):
No, tady celou noc lilo, takže ráno zase tuny bahna, teď to pár dní šlo, jelikož to stuhlo, ale dneska ráno fakt fuj. Tím, že je sluníčko ne ze strany vrat, ale na opačné straně, tak chtě-nechtě musím do toho bahna taky. Dneska jsem prohrabala mámin botník a našla holiny, takže jsem je hned zabavila, jinak to prostě nejde, chce to něco omyvatelného, takže zítra ráno mě to bahno teda jako nedostane . No, Čiko sebou fláknul hned po vypuštění, to je jeho rytuál, ale spíš do sněhu, takže bahňák nebyl. Ale co vyvedli za celý den netuším.

Já šla taky s Usou v holinách. A říkala jsem si, že jsem udělala asi blbinu, že jsem ji nespletla ocas...měla jsem strach, že bude jako prase od bláta...má ho už na zem. Ale naštěstí mi nedošlo, že je to arab! Ona ten ocas nespustí na zem..jen ve stáji. Jinak ho pořád nosí od zadku a venku hlavně jako praporek. Takže je stále čisťounký. Ale hezky se vyřádila....já ji vzala na dlouhou procházkou ale jen tady na ty ohromné louky. Všude už střílejí..ale ona to moc nebere.

Tady linka na ty stránky Slawik http://slawik.com/gallery2/main.php

fakt do st dobré pokoukání!!!

zvířátková

31.12.2006 20:12
zvířátková

lucky napsal(a):
Já šla taky s Usou v holinách. A říkala jsem si, že jsem udělala asi blbinu, že jsem ji nespletla ocas...měla jsem strach, že bude jako prase od bláta...má ho už na zem. Ale naštěstí mi nedošlo, že je to arab! Ona ten ocas nespustí na zem..jen ve stáji. Jinak ho pořád nosí od zadku a venku hlavně jako praporek. Takže je stále čisťounký. Ale hezky se vyřádila....já ji vzala na dlouhou procházkou ale jen tady na ty ohromné louky. Všude už střílejí..ale ona to moc nebere.

Tady linka na ty stránky Slawik http://slawik.com/gallery2/main.php

fakt do st dobré pokoukání!!!

No, tak to je fajn, že se nebojí, co ti tři na to nevím, ale třeba fenečka už má poloviční infarkt. Je zalezlá pod gaučem, vystresovaná, že by se krve nedořezal. Chudinka, a to to ještě nezačalo...

31.12.2006 20:23

zvířátková napsal(a):
No, tak to je fajn, že se nebojí, co ti tři na to nevím, ale třeba fenečka už má poloviční infarkt. Je zalezlá pod gaučem, vystresovaná, že by se krve nedořezal. Chudinka, a to to ještě nezačalo...

ahoj!těch zvířat mi je fakt líto!!!těd jsme dodělali chlebíčky a obložené mísy a zjistily sme že nám zdrhnul hafan....tatík se ho vydal hledat do nejbližích ulic no snad chudák nezazmatkuje a najde cestu zpět!!!ty lidi sou fakt kr**eni!!!tady lítaj petardy a rachejtle už do 15 hodin!!!nemůžou si to nechat na večer musej už od odpoledne!!!ach jo...snad se Šermík vrátí...on je takovej blbec...ale náš!!!
papa a hlavně ať to naši chlupáči přežijou!!! Štastný Nový rok

zvířátková

31.12.2006 20:59
zvířátková

barush napsal(a):
ahoj!těch zvířat mi je fakt líto!!!těd jsme dodělali chlebíčky a obložené mísy a zjistily sme že nám zdrhnul hafan....tatík se ho vydal hledat do nejbližích ulic no snad chudák nezazmatkuje a najde cestu zpět!!!ty lidi sou fakt kr**eni!!!tady lítaj petardy a rachejtle už do 15 hodin!!!nemůžou si to nechat na večer musej už od odpoledne!!!ach jo...snad se Šermík vrátí...on je takovej blbec...ale náš!!!
papa a hlavně ať to naši chlupáči přežijou!!! Štastný Nový rok

Přesně tak, nejradši bych ty haranty nakopala, musí s tím blbnout celý den, zvířátka by chvíli přetrpěla, ale tolik hodin je na ty drobečky moc. Stejně ten den nesnáším. Nechápu, proč bych měla slavit, že přichází další stejně pitomej rok, jako byl tenhle. Moc držím palečky, ať se Šermík najde! A dej hned pak vědět....

31.12.2006 21:58

zvířátková napsal(a):
Přesně tak, nejradši bych ty haranty nakopala, musí s tím blbnout celý den, zvířátka by chvíli přetrpěla, ale tolik hodin je na ty drobečky moc. Stejně ten den nesnáším. Nechápu, proč bych měla slavit, že přichází další stejně pitomej rok, jako byl tenhle. Moc držím palečky, ať se Šermík najde! A dej hned pak vědět....

tak Šermík se našel!!!uf chudák těd je pod sedačkou zalezlej a myslím že do rána nevystřčí ani čumák.pa

zvířátková

31.12.2006 21:59
zvířátková

barush napsal(a):
tak Šermík se našel!!!uf chudák těd je pod sedačkou zalezlej a myslím že do rána nevystřčí ani čumák.pa

No vidíš! Hlavně, když je v bezpečí pod sedačkou...

31.12.2006 23:29

zvířátková napsal(a):
No vidíš! Hlavně, když je v bezpečí pod sedačkou...

To jsem ráda, že se našel! To já dala pesanům baštit a jsou zalezlí v sedlovně a spí. No, teda Fabby. Darés je přitisknutý co chvíli pod stájí a muchlují se s Usou už několik hodin. A Usa? No ta ještě ani nespala. JIndy už dávno chrní a dneska je pořád vzhůru, uši nastražené a nelehne si. Ale jinak je zatím v klidu. Jak moc chvilku bouchali, tak jsem hned letěla do stáje a měla bobana uprostřed stáje. Ona v takové situaci chudinka uprdává všude. Ani nemá myšlenky hledat hajzlík. Jak začnou bouchat, tak to bude zase prd sem, prd tam.
Já mám taky z nějakého blbého Silvestra houby. V televizi je to letos docela slabota...i když chvílemi jsem se málem počůrala smíchy....třeba u Bubílkové. Ale akorát jsem přežraná pochoutkovým salátem, uzeným a uherákem....na kuřecí roládu už se asi fakt nezmůžu. Taky hromadu kešu oříšků a Vienettu nanukový dort...fakt ušel. A popíjíme Martinni...to je dobré. Ale vypila jsem jednu větší sklenku a stačí...nějak nejsem extra na chlast. Hlavně pořád chodím kontrolovat psy a koně a už čekám, že se tam před půlnocí nastěhuji...opět. Ale venku je alespoň teplo a nádherně svítí měsíc...alespoň něco. Už jsem trávila Silvestra na polstrech se psy v mrazu. Taky už mám nachystané gumičky, že spletu Use copánky, jak tam tu hodinku budu, než ti pitomci skončí to nejhorší střílení.

zvířátková

31.12.2006 23:47
zvířátková

lucky napsal(a):
To jsem ráda, že se našel! To já dala pesanům baštit a jsou zalezlí v sedlovně a spí. No, teda Fabby. Darés je přitisknutý co chvíli pod stájí a muchlují se s Usou už několik hodin. A Usa? No ta ještě ani nespala. JIndy už dávno chrní a dneska je pořád vzhůru, uši nastražené a nelehne si. Ale jinak je zatím v klidu. Jak moc chvilku bouchali, tak jsem hned letěla do stáje a měla bobana uprostřed stáje. Ona v takové situaci chudinka uprdává všude. Ani nemá myšlenky hledat hajzlík. Jak začnou bouchat, tak to bude zase prd sem, prd tam.
Já mám taky z nějakého blbého Silvestra houby. V televizi je to letos docela slabota...i když chvílemi jsem se málem počůrala smíchy....třeba u Bubílkové. Ale akorát jsem přežraná pochoutkovým salátem, uzeným a uherákem....na kuřecí roládu už se asi fakt nezmůžu. Taky hromadu kešu oříšků a Vienettu nanukový dort...fakt ušel. A popíjíme Martinni...to je dobré. Ale vypila jsem jednu větší sklenku a stačí...nějak nejsem extra na chlast. Hlavně pořád chodím kontrolovat psy a koně a už čekám, že se tam před půlnocí nastěhuji...opět. Ale venku je alespoň teplo a nádherně svítí měsíc...alespoň něco. Už jsem trávila Silvestra na polstrech se psy v mrazu. Taky už mám nachystané gumičky, že spletu Use copánky, jak tam tu hodinku budu, než ti pitomci skončí to nejhorší střílení.

Tak až budeš mít celou stáj prd sem, prd tam, tak si vzpomeň na nás ostatní, kteří to tak mají denně . No, mě ten Silvestr ale absolutně nebere, být to na mě, tak to zruším. Jsem abstinent, v telce maximální bída, jsou to trapáci, nemůžu se na to dívat, v jídle potěšení taky nemám, tak mi řekněte, co mě má na tom Silvestru bavit ...

31.12.2006 23:57

zvířátková napsal(a):
Tak až budeš mít celou stáj prd sem, prd tam, tak si vzpomeň na nás ostatní, kteří to tak mají denně . No, mě ten Silvestr ale absolutně nebere, být to na mě, tak to zruším. Jsem abstinent, v telce maximální bída, jsou to trapáci, nemůžu se na to dívat, v jídle potěšení taky nemám, tak mi řekněte, co mě má na tom Silvestru bavit ...

No, být to na mě, tak to taky zruším. Akorát se všichni ožerou do němoty. Všechny srny v okolí už snad spáchaly sebevraždu, protože odstěhovat se nemají kde....pitomci jsou všude, že? Zvířata z toho mají stres, potom tady ještě týden pobíhají psi ze sousedních vesnic.

zvířátková

1.1.2007 00:39
zvířátková

lucky napsal(a):
No, být to na mě, tak to taky zruším. Akorát se všichni ožerou do němoty. Všechny srny v okolí už snad spáchaly sebevraždu, protože odstěhovat se nemají kde....pitomci jsou všude, že? Zvířata z toho mají stres, potom tady ještě týden pobíhají psi ze sousedních vesnic.

Tak aspoň všechno nejlepší do nového roku vám i vašim zvířátkům! Ale mám teda náladu pod psa....

1.1.2007 01:18

zvířátková napsal(a):
Tak aspoň všechno nejlepší do nového roku vám i vašim zvířátkům! Ale mám teda náladu pod psa....

Tak jdu spát a venku už není taková hrůza. Ale byla to síla. Fabricius to chudinka viděl poprvé! Seděl zvadu v sedlovně a půl hodiny se klepal jako osika. Já si k němu na chvíli i dřepla a držela jej kolem krku v obětí. Nemohl se zastavit, jak se chuďátko klepal! darés sledoval světýlka a štěkal a hládal. Seděl tam s nimi i táta a já byla většinou ve stáji u Usy. Ta chudák vyprodukovala půl kýblu bobanů...už to tlačila z posledního. A počůrala se asi sedmkrát, až už taky neměla co. Ale jinak jen koulela oči a poslouchala. Já ji potom spletla tu hřívu. Má nádherné copy. Docela už dlouhé. Když si uvědomím, že loni měla ježka. Má copánek ze kštice, potom na začátku malý francouzáček a potom k němu ještě devět copů, takže deset celkem....moc jsem si nehrála s prťavými. A ocas má taky jako francouzský cop. Zítra vám ji vyfotím. Ale venku. Teď už jsem ji nechala konečně v klidu chudinku. Baští seno , napila se ještě čerstvé vodičky, kterou jsem ji nalila a snad konečně lehne a půjde spát.

1.1.2007 13:43

lucky napsal(a):

To je krásná fotka.... ani buch tam usinku nepoznala... vždy mi připadala jako malušké hříbátkko... ale je to velká slečna.. kolik že má let?

1.1.2007 16:45

ettelwen napsal(a):
tak zakládám další ;)

Tak vidím, že to dnes vázne. No, já taky se k PC dostala až nyní... :-(
Nějak jsem přes den zapoměla na to vyfotit tu Usu s copánky, takže jsem to zachraňovala nyní ve výběhu, kdy už je skoro tma. Něco jsem vyfotila...no, nic moc. Budu se snažit ji hezky nafotit zítra, jak bude mít narozeninky...polokulatiny .
Snad ns vyfotí tá´ta, chci ji udělat velikou mísu dobrůtek.

1.1.2007 16:46

lucky napsal(a):
Tak vidím, že to dnes vázne. No, já taky se k PC dostala až nyní... :-(
Nějak jsem přes den zapoměla na to vyfotit tu Usu s copánky, takže jsem to zachraňovala nyní ve výběhu, kdy už je skoro tma. Něco jsem vyfotila...no, nic moc. Budu se snažit ji hezky nafotit zítra, jak bude mít narozeninky...polokulatiny .
Snad ns vyfotí tá´ta, chci ji udělat velikou mísu dobrůtek.

zvířátková

1.1.2007 17:37
zvířátková

lucky napsal(a):

No jo, sekne jí to kočce. Jde vidět, jak to má jemňoulinké jak člověk. To se potom češe, viď? Ty dvrdé žíně jsou sice super na pohled, ale když se to člověk snaží rozčesat, tak je to spíš krákání, což koníka jaksi nebaví. Škoda, že jsi nezabrala ten ocásek, ten by mě zajímal. Dneska ráno jsme zaspali, takže jsem celý den naštvaná, že jsem ráno, když bylo tak náherné sluníčko, nemohla jít za koníkama a něco pěkného nafotit.

1.1.2007 19:25

zvířátková napsal(a):
No jo, sekne jí to kočce. Jde vidět, jak to má jemňoulinké jak člověk. To se potom češe, viď? Ty dvrdé žíně jsou sice super na pohled, ale když se to člověk snaží rozčesat, tak je to spíš krákání, což koníka jaksi nebaví. Škoda, že jsi nezabrala ten ocásek, ten by mě zajímal. Dneska ráno jsme zaspali, takže jsem celý den naštvaná, že jsem ráno, když bylo tak náherné sluníčko, nemohla jít za koníkama a něco pěkného nafotit.

Ten ocásek tam trochu je, ale nic moc vidět nejde...normální cop.

Jo, ona má strašně jemné žíně...jako vlasy. A když na to jednou za čas dám rozčesávací sprey, tak to má úplně jemné. Ale jde to krásně prokartáčovat středním kartáčem a je to.

zvířátková

1.1.2007 19:28
zvířátková

lucky napsal(a):
Ten ocásek tam trochu je, ale nic moc vidět nejde...normální cop.

Jo, ona má strašně jemné žíně...jako vlasy. A když na to jednou za čas dám rozčesávací sprey, tak to má úplně jemné. Ale jde to krásně prokartáčovat středním kartáčem a je to.

Jo jo, ten kondicionér tady máme taky, je super, ale prcek vždycky kouká ne moc šťastně na ten rozprašovač.

1.1.2007 19:31

zvířátková napsal(a):
Jo jo, ten kondicionér tady máme taky, je super, ale prcek vždycky kouká ne moc šťastně na ten rozprašovač.

Usa to taky nesnáší! Stojí jako na mučení. A když je ve výběhu a vidí, že jdu s rozprašovačem....ať kondicionér nebo repelent, tak mizí po špičkách jako slečna neviditelná.

zvířátková

1.1.2007 19:51
zvířátková

lucky napsal(a):
Usa to taky nesnáší! Stojí jako na mučení. A když je ve výběhu a vidí, že jdu s rozprašovačem....ať kondicionér nebo repelent, tak mizí po špičkách jako slečna neviditelná.

Asi tak a přitom jim to nic nedělá. Taky jdu do výběhu s rozprašovačem za zády , člověk je musí oblafnout.

1.1.2007 20:11

zvířátková napsal(a):
Asi tak a přitom jim to nic nedělá. Taky jdu do výběhu s rozprašovačem za zády , člověk je musí oblafnout.

Jo, jenom Usa to má prokouknuté. Ale stačí na ni houknout, že má stát a teda stojí...ovšem její výraz je výraz těžce mučeného a týraného koně, který musí potupně stát a nechat se nastříkat

poslední fotečka copánků....

zvířátková

2.1.2007 06:53
zvířátková

lucky napsal(a):
Jo, jenom Usa to má prokouknuté. Ale stačí na ni houknout, že má stát a teda stojí...ovšem její výraz je výraz těžce mučeného a týraného koně, který musí potupně stát a nechat se nastříkat

poslední fotečka copánků....

Tak by mě zajímalo, jestli někdo z vás šel do práce s větším odporem než já ... Já to tady dneska nevydržím...

2.1.2007 09:18

zvířátková napsal(a):
Tak by mě zajímalo, jestli někdo z vás šel do práce s větším odporem než já ... Já to tady dneska nevydržím...

To ti teda nezávidím. Dnes je krásné sluníčko. Usinka má narozeninky. Už je to velká slečna. Páni, to to uteklo! Nedávno byla malé hříbátko!

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.1.2007 09:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

zvířátková napsal(a):

Můžu Tě ujistit že já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zvířátková

2.1.2007 10:09
zvířátková

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můžu Tě ujistit že já!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak přeju Usince všechno nelepší k jejím narozeninám! Potřes jí za mě kopýtkem . A jsem ráda, že se mnou někdo soucitně trpí, Venuldo .

2.1.2007 10:19

zvířátková napsal(a):
Tak přeju Usince všechno nelepší k jejím narozeninám! Potřes jí za mě kopýtkem . A jsem ráda, že se mnou někdo soucitně trpí, Venuldo .

To víš, že potřepu kopýtkem! Zítra snad by měla dojít ta nová bederka, tak to bude mít ještě k narozeninkám. Potřepu kopýtkem, dostane velkou mísu dobrůtek a půjdem na dlouhou procházku na volno, aby se holčí vyřádila jak je libo. Taky zajdeme za koníky. A vypucujeme řádně kožíšek...má dneska na sobě deku z hoblinek...asi se neotřepala . Teď se vyhřívá za stájí.

2.1.2007 11:13

lucky napsal(a):
To víš, že potřepu kopýtkem! Zítra snad by měla dojít ta nová bederka, tak to bude mít ještě k narozeninkám. Potřepu kopýtkem, dostane velkou mísu dobrůtek a půjdem na dlouhou procházku na volno, aby se holčí vyřádila jak je libo. Taky zajdeme za koníky. A vypucujeme řádně kožíšek...má dneska na sobě deku z hoblinek...asi se neotřepala . Teď se vyhřívá za stájí.

Jůůů a kolik má??? přeju jí hodně zdraví

2.1.2007 11:22

ivikkk napsal(a):

Usinka dnes slaví své páté narozeninky!

2.1.2007 11:36

ivikkk napsal(a):

Tak já se taky přídám i když vůbec nevím co je to za diskuzi...ale to nevapřidávám svího valáška Džinečka je to pěknej lumpík,¨ale nekdy je to moje báječný malinký miminko(i když mu sou už 4 roky)

2.1.2007 16:53

bonnie napsal(a):
Tak já se taky přídám i když vůbec nevím co je to za diskuzi...ale to nevapřidávám svího valáška Džinečka je to pěknej lumpík,¨ale nekdy je to moje báječný malinký miminko(i když mu sou už 4 roky)

Ahojte,
tak už jsem doma, tak vás tu zahltím
Vítám dalšího člena, tato diskuze je ovšem, ale především bez drbů a hádek. Čímpak Tě koník tak trápí?
Tak a postupně přidám pár foteček z nového aparátu, mám jich za ten týden přes 450, tak všechny fakt nee
Tak začnu třeba makro fotkou očička, je to Nepál

2.1.2007 16:54

kikuska napsal(a):
Ahojte,
Vítám dalšího člena, tato diskuze je ovšem, ale především bez drbů a hádek. Čímpak Tě koník tak trápí?
Tak a postupně přidám pár foteček z nového aparátu, mám jich za ten týden přes 450, tak všechny fakt nee

A třeba Beauty jak buzeruje napřed Dartyho....

2.1.2007 16:55

kikuska napsal(a):
Ahojte,

A potom i Nepála

2.1.2007 16:56

kikuska napsal(a):
A potom i Nepála

A pro srandu studium pravidel WRC

2.1.2007 16:58

kikuska napsal(a):
A potom i Nepála

Darty

2.1.2007 17:01

kikuska napsal(a):
A pro srandu studium pravidel WRC

A Beauty s Nepálem, radši končím, ať mě nesjedete

2.1.2007 17:04

kikuska napsal(a):
Darty

Se mi to nějak přehodilo, tak za odměnu ještě jedna akce

2.1.2007 18:06

kikuska napsal(a):
Se mi to nějak přehodilo, tak za odměnu ještě jedna akce

Tak to jsou Kikuško super fotky!Malej je pěknej rošťák,jak si dovoluje na vetší.

2.1.2007 18:25

bbb napsal(a):
Tak to jsou Kikuško super fotky!Malej je pěknej rošťák,jak si dovoluje na vetší.

No to mi povídej, už mě to začíná vadit! Pořád ryje do Dartyho a ten si to nechá líbit, třeba ho tak dlouho kouše do noh, až spadne na kolena, nebo úplně lehne, pořád ho kouše.... Pořád to přihazuji tomu, že mu začínají růst nový zuby a má stejně jako děti a štěňata potřebu kousat... Darty mu neublíží, jen ho tak zlehka okusuje, Nepál se s ním neštve a tak ho nechává v klidu....

2.1.2007 18:31

kikuska napsal(a):
No to mi povídej, už mě to začíná vadit! Pořád ryje do Dartyho a ten si to nechá líbit, třeba ho tak dlouho kouše do noh, až spadne na kolena, nebo úplně lehne, pořád ho kouše.... Pořád to přihazuji tomu, že mu začínají růst nový zuby a má stejně jako děti a štěňata potřebu kousat... Darty mu neublíží, jen ho tak zlehka okusuje, Nepál se s ním neštve a tak ho nechává v klidu....

To já taky znám.Jak je Falík s těmi poníky,tak 2 nejmenší poníci byli taky pěkný čísla.Falíka a jeho stejně velkého kámoše proháněli a docela jim dávali čočky.A Falík je takovej splachovací,nechal si od nich všechno líbit.Ty dva poníci už tam nejsou,odvezli se.Teď je tam jen Falík,Máša a Poggy,ale taky spolu dost řádí.

2.1.2007 19:55

ettelwen napsal(a):
tak zakládám další ;)

Ahojky holky, tak jsem byla na horách a dnes už za Baruš a teď v práci ... Hory super ... Sice bez sněhu, ale byla tam spousta koníků

2.1.2007 20:05

blanche napsal(a):
Ahojky holky, tak jsem byla na horách a dnes už za Baruš a teď v práci ... Hory super ... Sice bez sněhu, ale byla tam spousta koníků

.

2.1.2007 20:12

blanche napsal(a):
.

Hezké tajemno

A jak se jinak máte? Jak se Vám rozjíždí nový rok?

2.1.2007 20:34

kikuska napsal(a):
Hezké tajemno

Ahojky,

tajemno to bylo Mělo to super atmosféru, ale bylo nechtutně - zima a vichr ...
Nový rok zatím dobrý ... Dnes jsem byla s Bárou venku, je sice docela teplo, ale to bahno je docela nechutný ... Venku se nedá pořádně nic dělat

Co ty ?

zvířátková

2.1.2007 20:37
zvířátková

kikuska napsal(a):
Hezké tajemno

Nazdárek! Teda Kikuš, to očíčko je ale krásné!

zvířátková

2.1.2007 20:39
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Teda Kikuš, to očíčko je ale krásné!

Měly tam, Blaní, ohradu? Vůbec není vidět...

zvířátková

2.1.2007 20:41
zvířátková

zvířátková napsal(a):

zvířátková napsal(a):

Jo jo, ohrada tam byla ... ale tolika koní jsem pohromadě ani neviděla

zvířátková napsal(a):

Já se mám celkem fajn, v Hruškách to do rána ztuhlo, ale už jsem dnes nic pořádnýho nestihla, jen sem ty lumpy fotila. Tak pro Leu speciálně ještě jedno očičko, opět Nepál.

zvířátková

2.1.2007 20:42
2.1.2007 20:43

zvířátková napsal(a):

Ahoj holky! Dobré fotky! Ty zasněné..super atmosféra. A Čiko a ostatní...úžasní!

Konečně jsem stáhla fotky z dnešní oslavy Usinčiných narozenin

Tohle dostala

zvířátková

2.1.2007 20:44
zvířátková

kikuska napsal(a):
Já se mám celkem fajn, v Hruškách to do rána ztuhlo, ale už jsem dnes nic pořádnýho nestihla, jen sem ty lumpy fotila. Tak pro Leu speciálně ještě jedno očičko, opět Nepál.

Hm, to je fakt, je jich jak máku. Počítala jsi? Očíčko je nááááádherné!

kikuska napsal(a):

A Dartyho, aby mu nebylo líto, ale je tam už vidět odraz foťáku

zvířátková

zvířátková

lucky napsal(a):
Ahoj holky! Dobré fotky! Ty zasněné..super atmosféra. A Čiko a ostatní...úžasní!

Tohle dostala

Téééda, to je menu To by to téhle chlebárny padalo...

zvířátková

2.1.2007 20:46
zvířátková

kikuska napsal(a):
A Dartyho, aby mu nebylo líto, ale je tam už vidět odraz foťáku

No, to je dobrý

2.1.2007 20:47

lucky napsal(a):

Tohle dostala

ahooj lucky Usince přeju všechno nejlepšíí!!pozdravuj jí ode mě:)!Tobko bude mít taky narozeniny,v sobotu už 13let

2.1.2007 20:48

kikuska napsal(a):

To je taky moc pěkná fotka Ale ještě více se mi líbí ti lumpačící koníci :))
Čím fotíš ?

2.1.2007 20:53

lexe napsal(a):
ahooj lucky Usince přeju všechno nejlepšíí!!pozdravuj jí ode mě:)!Tobko bude mít taky narozeniny,v sobotu už 13let

Super mísa ... To si Usinka určitě dala ráda do čumáčku
Přeji jí hodně zdravíčka do dalších let

2.1.2007 20:53

lexe napsal(a):

No momentálně se začínám kámošit s Lumix DMC-LZ5.
Občas se něco nepovede, ale tak snažím se no.... jinak Beautyho na zadních mám snad na sto způsobů, on nic jiného snad ani nedělá

Začne to tak, že vleze až pod Dartyho a tam ho kousne do nohy....

2.1.2007 20:55

kikuska napsal(a):
No momentálně se začínám kámošit s Lumix DMC-LZ5.
Občas se něco nepovede, ale tak snažím se no.... jinak Beautyho na zadních mám snad na sto způsobů, on nic jiného snad ani nedělá

Začne to tak, že vleze až pod Dartyho a tam ho kousne do nohy....

... a potom se rychle z pod břicha vyvlíkne a Darty padá

zvířátková

2.1.2007 20:57
zvířátková

kikuska napsal(a):

To je to takový rafanec, že se mu až podlomí nohy?

2.1.2007 21:01

kikuska napsal(a):

Pěkný fotečky ... Hlavně takový akční ... To Bára se na zadní snad ani nestaví :))

2.1.2007 21:02

zvířátková napsal(a):
To je to takový rafanec, že se mu až podlomí nohy?

No asi ano, on nechce riskovat, že mu matěj prokousne šlachu ( o to jde při bojích hřebců ) a hold ztrácí i rovnováhu a všechno se vším. Zrovna v tom místě nebýt sníh, jsou betonové panely a nechci vidět, jak by dopadl..... Už několikrát udělal kompliment nebo si až lehl. Musí to být pro něj strašná potupa, je mi ho líto, ale nemám sil pořád prcka odhánět.... Nevím, myslím, že je to těma zubama, jak jsem psala výše, pořád ne a ne padat...

Skoro kompliment

zvířátková

2.1.2007 21:03
zvířátková

blanche napsal(a):
Pěkný fotečky ... Hlavně takový akční ... To Bára se na zadní snad ani nestaví :))

Podle mě to dělají akorát ti prcci, aby ostatním dokázali, jak jsou velcí. Já jsem to taky viděla jedině u Čika, Grant s Šejlou vůbec.

2.1.2007 21:04

blanche napsal(a):

A detail zákusu

zvířátková

2.1.2007 21:05
zvířátková

kikuska napsal(a):
A detail zákusu

No, to je hajzlík. Nemá tam malé rány? Tohle je rafanec a ne jenom uštípnutí.

2.1.2007 21:07

kikuska napsal(a):
A detail zákusu

Týýýjo, to je ale potvorák ... To musí pěkně bolet

2.1.2007 21:07

zvířátková napsal(a):
No, to je hajzlík. Nemá tam malé rány? Tohle je rafanec a ne jenom uštípnutí.

No právě že nemá, proto to neřeším. Ony ho ty zoubky bolí, nerozkousne předníma ani jablko, natož chleba. Ten mu musíme lámat a z jablky se musí poprat, už aby měl stálý chrup

Tak kde pak je ta oslavenkyně??

2.1.2007 21:10

blanche napsal(a):

A další zhovadilec

zvířátková

2.1.2007 21:10
zvířátková

blanche napsal(a):

No, spíš je otázkou, jestli to třeba nebude dělat, až bude mít nové a nebolestivé zoubky, to by byl průšvih..

2.1.2007 21:12

ettelwen napsal(a):
tak zakládám další ;)

Usince vyřídím gratulace. Páni, málem jsem se lekla, že mě Čiko zbaští přes monitor!!!

Tak jsem nyní přeukládala nějaké fotky z gratulace. Fotil táta a já s mámou gratulovaly. Ovšem, pózování Usinky se moc nekonalo, jelikož když uviděla tu mísu, už na nic jiného nemyslela!!! Ušiska do "žrací" polohy a šla po tom!!!

tady ještě o míse nevěděla

2.1.2007 21:13

lucky napsal(a):
Usince vyřídím gratulace. Páni, málem jsem se lekla, že mě Čiko zbaští přes monitor!!!

Tak jsem nyní přeukládala nějaké fotky z gratulace. Fotil táta a já s mámou gratulovaly. Ovšem, pózování Usinky se moc nekonalo, jelikož když uviděla tu mísu, už na nic jiného nemyslela!!! Ušiska do "žrací" polohy a šla po tom!!!

2.1.2007 21:14

zvířátková napsal(a):
No, spíš je otázkou, jestli to třeba nebude dělat, až bude mít nové a nebolestivé zoubky, to by byl průšvih..

Musel by se pořídit alespoň jeden koník a rozdělit je, Nepál se buzerovat nenechá. Chvilku ho nechá ožďobávat a až si stoupne na zadní tak se proti němu rozběhne a zakousne do krku, tuto fázi jsem taky zachytila.......

PS: Kdyby vám fotky lezly krkem, tak mě stopněte

2.1.2007 21:16

lucky napsal(a):

tobýýsek

2.1.2007 21:17

lexe napsal(a):
tobýýsek

No ten je tady úžasný!!!! Moc krásný!

lexe napsal(a):
tobýýsek

jééé ta se měla!!

zvířátková

zvířátková

lucky napsal(a):

Co tam všechno měla (v té míse)? Kolik, že má Uska KVK, koukám, že je tak akorát, ani malá, ani velká

2.1.2007 21:18

lucky napsal(a):

Jééé, to je pěkné ... A jak pěkně oficiální

2.1.2007 21:20

blanche napsal(a):

Tobísek je krásný !!! Od kud jste ?

zvířátková

2.1.2007 21:21
zvířátková

blanche napsal(a):
Tobísek je krásný !!! Od kud jste ?

jééé , co jsem to tam vyplácla za zkratku .

2.1.2007 21:23

blanche napsal(a):

lucky děkujem..Usinka vypadá skvěle jak se do toho hrne!!jste slavili celáá rodina??:))))

zvířátková

2.1.2007 21:25
zvířátková

lexe napsal(a):
lucky děkujem..Usinka vypadá skvěle jak se do toho hrne!!jste slavili celáá rodina??:))))

Co je Tobýsek za plemeno? Jo a měly bychom asi určit někoho, kdo založí nové téma, ať jich tu nemám pět najednou...

2.1.2007 21:26

lexe napsal(a):

blanche děkujeme:)...jsme z královehradeckého kraje z Hořic v podkrkonoší

2.1.2007 21:27

zvířátková napsal(a):
Co je Tobýsek za plemeno? Jo a měly bychom asi určit někoho, kdo založí nové téma, ať jich tu nemám pět najednou...

No taky jsem to chtěla napsat tak třeba ty Leo?

zvířátková

2.1.2007 21:28
zvířátková

lexe napsal(a):
blanche děkujeme:)...jsme z královehradeckého kraje z Hořic v podkrkonoší

Tak jo, jdu na to

2.1.2007 21:32

zvířátková napsal(a):
Tak jo, jdu na to

Toban je napůl shagya arab-816 TAMI CZ-SH-A-110 a napůl trakén-2517 QUONIAM II-238 s.v.

Přidejte reakci

Přidat smajlík