parkuracek
napsal(a):
tady inzerujte veci ci kone...
koupim klisnu do 1 roku,v dospelosti kvh cca 155-165,na barve nezalezi ale nejlepe simla ci belka,hodna,zdrava cena: do 25tis
najde se nekdo kdo takoveho konika prodava? mel by se dobre box 4x4m.vybeh , krmeni 3x denne + seno po cely den dostupne pls ozcete se nekdo
shettysheila

nikuska
napsal(a):
koupim klisnu do 1 roku,v dospelosti kvh cca 155-165,na barve nezalezi ale nejlepe simla ci belka,hodna,zdrava cena: do 25tis
najde se nekdo kdo takoveho konika prodava? mel by se dobre box 4x4m.vybeh , krmeni 3x denne + seno po cely den dostupne pls ozcete se nekdo
V moderovaném foru v sekci \"koně na prodej\" je klisnička hnědka s odznaky...za 20tis., je tam i její foto.
více na beryda@seznam.cz
matlinka
napsal(a):
Prodám anglickou uzdečku(Čt)-hnědou,podsedlovku vyktojenou červenou,bezp.vestu modrou vel.M
Hoj, mohu se zeptat na tu hnědou uzdečku na ČT? - sháním totiž na dost velký ČT s velkou hlavou (rozhodující je hlavně délka čelenky). Musí být ale světle hnědá (nejlíp s nádechem až do červena nebo oranžova) - z estetických důvodů, mám celkem nezvykle zbarvený sedlo a mám problém k němu doladit uzdečku. Za bližší info předem díky.....
janda
napsal(a):
Hoj, mohu se zeptat na tu hnědou uzdečku na ČT? - sháním totiž na dost velký ČT s velkou hlavou (rozhodující je hlavně délka čelenky). Musí být ale světle hnědá (nejlíp s nádechem až do červena nebo oranžova) - z estetických důvodů, mám celkem nezvykle zbarvený sedlo a mám problém k němu doladit uzdečku. Za bližší info předem díky.....
Napiš mi na mail:matla151@seznam.cz a já ti pošlu i nbějaké fotečky:-)
parkuracek
napsal(a):
Prodám plavého hřebečka pony bez PP.V dospělosti cca 135cm.Matka k vidění 115KVH otec je již po smrti 148KVH ale mám fotku-byl fjord.Hřebeček je hodný nekope a kupodivu ani nekouše,základní návyky akorát chodit na vazáku bez maminy se mu ještě moc nechce ale je to docela vnímavý poník.Registrovaný je.Byla bych ráda kdyby se dostal do zkušených a dobrých rukou a aby ho měli rádi a věnovali mu potřebnou péči a ne že bude někde na louce stát dokud nedospěje a péči dostane až se bude obsedat jak to má mnoho lidí zvykem.Je to mazlík ale zcela jistě to není vše co v životě dokáže.Mail thesis.dedra@centrum.cz
K odběru po 12.lednu-bude mít půl roku.
thesis
napsal(a):
Prodám plavého hřebečka pony bez PP.V dospělosti cca 135cm.Matka k vidění 115KVH otec je již po smrti 148KVH ale mám fotku-byl fjord.Hřebeček je hodný nekope a kupodivu ani nekouše,základní návyky akorát chodit na vazáku bez maminy se mu ještě moc nechce ale je to docela vnímavý poník.Registrovaný je.Byla bych ráda kdyby se dostal do zkušených a dobrých rukou a aby ho měli rádi a věnovali mu potřebnou péči a ne že bude někde na louce stát dokud nedospěje a péči dostane až se bude obsedat jak to má mnoho lidí zvykem.Je to mazlík ale zcela jistě to není vše co v životě dokáže.Mail thesis.dedra@centrum.cz
K odběru po 12.lednu-bude mít půl roku.
A tohle je maminka toho plaváčka
thesis
napsal(a):
A tohle je maminka toho plaváčka
Ještě jednou maminka i s ještě malým synáčkem
thesis
napsal(a):
Ještě jednou maminka i s ještě malým synáčkem
A tohle je-byl tatínek.
thesis
napsal(a):
A tohle je-byl tatínek.
Ještě jednou Metýsek= Matrix
thesis
napsal(a):
Ještě jednou Metýsek= Matrix
Ještě jsem zapoměla dodat že cenu nabídněte.
parkuracek
napsal(a):
Ahoj, prodám bezpečnostní vestu, značka USG, velikost M - pro větší děti a dospělé, vhodná pro začínající jezdce, při výuce skákání i do terénu. Cena 2500Kč. JE DOBRÉ JI MÍT, MŮŽE VÁM ZACHRÁNIT ŽIVOT !!!! mejl:avecaesar@atlas.cz
parkuracek
napsal(a):
Prodám provazovou ohlávku, velikost na teplokrevníka, mírně opotřebená, ale to nebrání dalšímu užívání. Cena 70Kč. mejl: avecaesar@atlas.cz
woldemortik
napsal(a):
prodám westernovou deku typ navajo pc2000kč nyní 1500.a mech.hackamore ua 600kč,dále west.otěže za 200.černé volné.
Koupím slámu, okolí Klatov, pouze kvalitní, neprašnou za slušnou cenu odběr cca 5 balíků. Nabídky na holkaodni@centrum.cz Spěchá
holkaodkoni
napsal(a):
Koupím slámu, okolí Klatov, pouze kvalitní, neprašnou za slušnou cenu odběr cca 5 balíků. Nabídky na holkaodni@centrum.cz Spěchá
Prodám sedlo Norton Club kožené, velikost posedlí 18, komora 2, barva černá. Sedlo je téměř nové, pouze měsíc ježděné. Cena 5.000 Kč. Sleva po dohodě možná...
Tel: 736/241706 email: lenn.icka4seznam.cz
lanika
napsal(a):
Prodám sedlo Norton Club kožené, velikost posedlí 18, komora 2, barva černá. Sedlo je téměř nové, pouze měsíc ježděné. Cena 5.000 Kč. Sleva po dohodě možná...
Tel: 736/241706 email: lenn.icka4seznam.cz
Tady je fotka z internetového obchodu, pro zájemce sedlo nafotím a zašlu mailem
lanika
napsal(a):
Tady je fotka z internetového obchodu, pro zájemce sedlo nafotím a zašlu mailem
Prodám přilbu tříbodovou , vhodná pro dítě.Nepožkozená , nikdy se s ní nespadlo!Málo využívaná.Vel. 54.Zn. HORKA.
V případě zájmu pište na Deruy@seznam.czMohu zaslat více fotek a info..
petulak
napsal(a):
koupíme seno.spěchá.prosím nabídněte!Jen v okolí ostravy
prodám vysoké termo-boty uvnitř beránek...velikost 39-40...super stav PC 1500 nyní 1000; popřípadě dohoda!
barush
napsal(a):
prodám vysoké termo-boty uvnitř beránek...velikost 39-40...super stav PC 1500 nyní 1000; popřípadě dohoda!
další foto
barush
napsal(a):
další foto
a poslední foto
když tak kontakt:baraakone@seznam.cz
barush
napsal(a):
a poslední foto
když tak kontakt:baraakone@seznam.cz
KOUPÍM BERÁNKA NA WESTERNOVÉ SEDLO 16"
Veronika.Ebro@seznam.cz
nikuska
napsal(a):
hledam nekoho z okoli ostravy kdo by pronajal konika.konik musi byt hodny. jsem ochotna platit mesicne 1000-mozno kone pozdeji odkoupit. prosim ozvete se nekdo na email FilipovskaK@seznam.cz
Prodám valacha letos 6let v lese na jedné oprati cena 40tis.
spirit
napsal(a):
Koupím stařší univerzální / školní / skokové sedlo s hlubším posedlím do 5.000,- pouze Severní Morava, nejlépe okolí Ostravy
skubni.si@seznam.cz
Dobrý den mám na prodej sedlo angliské všestrané.Bylo 1 na koni a to jen když jsem skoušela jestly sedí anesedí.koupila jsem ho za 5000 a tedka ho prodám za 5.500.jsem z jížních čech mohu poslat poštou
woldemortik
napsal(a):
Dobrý den mám na prodej sedlo angliské všestrané.Bylo 1 na koni a to jen když jsem skoušela jestly sedí anesedí.koupila jsem ho za 5000 a tedka ho prodám za 5.500.jsem z jížních čech mohu poslat poštou
Hřebčín Klokočov prodá letos 4 - letého valacha slezského norika vlastního chovu po O. 2415 Hugo!!Přijěžděný, hodný, zdravý. Ježděný dětmi. Cena k jednání 60 000Kč. Dohoda.
Jméno koně: Ivoš.
Tel: 607 562 466-sl. Edita
barletka
napsal(a):
Hřebčín Klokočov prodá letos 4 - letého valacha slezského norika vlastního chovu po O. 2415 Hugo!!Přijěžděný, hodný, zdravý. Ježděný dětmi. Cena k jednání 60 000Kč. Dohoda.
Jméno koně: Ivoš.
Tel: 607 562 466-sl. Edita
Další fotografie Ivoška:
www.klokocov.cz
barletka
napsal(a):
Ivošek:
Hřebčín Klokočov dále prodá na jaře 9-letého valacha. Import Maďarsko, vysoký(174cm) ryzák s lysinou. Temperamentní, citlivý koník. V přípravě na sezonů 2007. Letos jeho první závodní sezona, pošetřený, letos půjde min. ZL, L.
Cena: 65 000Kč
Tel: 607 562 466
barletka
napsal(a):
Hřebčín Klokočov dále prodá na jaře 9-letého valacha. Import Maďarsko, vysoký(174cm) ryzák s lysinou. Temperamentní, citlivý koník. V přípravě na sezonů 2007. Letos jeho první závodní sezona, pošetřený, letos půjde min. ZL, L.
Cena: 65 000Kč
Tel: 607 562 466
Další fotografie.
barletka
napsal(a):
Další fotografie.
sedlo 17,5 cena 5 000 Kč, možná sleva 1 000 Kč. Bylo 3x na koni.
avecaesar
napsal(a):
Prodám provazovou ohlávku, velikost na teplokrevníka, mírně opotřebená, ale to nebrání dalšímu užívání. Cena 70Kč. mejl: avecaesar@atlas.cz
Prodám sedlo na koníka se středním kohoutkem,vhodné i na chaldase,hucula,hafloše.
Sedlo je velice pohodlné,vhodné i na práci,do terénu.Sama jsem v něm pohodlně odskákala 130cm.
Má kolenní a holenní opěrky k udržení sedu,podšité zápinky nylonem.Vhodné na mohutnějšího koně ve hřbetě.
Posedlí 17,5,málo ježděné.
Cena dohodou,cca 6tis. Možno přidat i třmeny i podbřišák.
shantal88
napsal(a):
Prodám sedlo na koníka se středním kohoutkem,vhodné i na chaldase,hucula,hafloše.
Sedlo je velice pohodlné,vhodné i na práci,do terénu.Sama jsem v něm pohodlně odskákala 130cm.
Má kolenní a holenní opěrky k udržení sedu,podšité zápinky nylonem.Vhodné na mohutnějšího koně ve hřbetě.
Posedlí 17,5,málo ježděné.
Cena dohodou,cca 6tis. Možno přidat i třmeny i podbřišák.
kontak na onrea@centrum.cz
woldemortík

woldemortik
napsal(a):
pardon koupila jsem ho za 6000tisís.pardon
crispo

woldemortík
napsal(a):
pardon koupila jsem ho za 6000tisís.pardon
prodam sedlo zn. Mitas..3roky stare, universalni sedlo, udrzovane. Kompletni.cena 7tis. PC 15000,-
parkuracek
napsal(a):
Prodáme letos 2letého hřebce hucul s PP,zvyklý na koně ve výběhu s klisnami,nehřebčí,hodný,KVH cca 140cm.Krásný koník se zvláštností.Cena 20tis,sleva.do dobrých rukou.Email Lu.gana@seznam.cz nebo tel.: 774173678
Více foto na www.miltonclub.estranky.cz -Wilde Vein- Jupík
thesis
napsal(a):
Prodáme letos 2letého hřebce hucul s PP,zvyklý na koně ve výběhu s klisnami,nehřebčí,hodný,KVH cca 140cm.Krásný koník se zvláštností.Cena 20tis,sleva.do dobrých rukou.Email Lu.gana@seznam.cz nebo tel.: 774173678
Více foto na www.miltonclub.estranky.cz -Wilde Vein- Jupík
Hnědák s melírem a bílým žíháním na zádi.
thesis
napsal(a):
Hnědák s melírem a bílým žíháním na zádi.
Omlouvám se za kvalitu je to z kamery
lukinda
napsal(a):
Koupím westernové sedlo hodně široké na klisnu čmb prosím nabídněte spěchá!!! 739451807
Prodám fungl nové 2x lomené udidlo 12.5 cm zlaté barvy, podporuje slinění cena 250 kč - možno vyměnit za udidlo 1x lomené stihlo nebo olivu 12.5 cm . Nabídněte
Potom prodám uzdečka velikost Cob minimálně nošena jako nová krásné zdobení, nepoškozená cena 600 kč
Nebo prodám uzdečku i udidlo za 800 kč
- podsedlová dečka hnědé káro 5x užitá, vypraná vypadá jako nová šilnější výplň cena 450 kč
- ohlávka béžová s podložením kvalitní původní cena 450 kč nyní 150 kč, ohlávka je sice onošená ale nepoškozená a stále slušivá ( kování má zlatou barvu )
- kožená ohlávka na chladnokrevníka stará dobrá práce avšak stále slušivá 150 kč
- parelli ohlávka velikost 3 černo-bílá nová za 130 kč
- červená parellka velikost 3 nová 130 kč
- podbřišník, hnědý velmi měký úplně nový, nerez přezky za 200 kč
-třmeny plastové černé fungl nové cena 250 kč
-třmenové řemeny full nové 300 kč černé
Ke všemu zašlu detailní fotografie více věcí výrazné slevy SPĚCHÁ!!
holkaodkoni@centrum.cz