Konáci z okolí Českého krumlova

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2007 13:28

ahoj.Jak tak kokám a čtu.Všichni někde hledaj konáky z různého okolí co teda český krumlov a koně.Já sama jsem z Benešova nad černou jeto kousek od kaplice.Mám vlastní 4 koníky.první je ferda hucul

3.1.2007 13:28

woldemortik napsal(a):
ahoj.Jak tak kokám a čtu.Všichni někde hledaj konáky z různého okolí co teda český krumlov a koně.Já sama jsem z Benešova nad černou jeto kousek od kaplice.Mám vlastní 4 koníky.první je ferda hucul

druhý koník je Honzík setland hřebeček 9let

3.1.2007 13:29

woldemortik napsal(a):
druhý koník je Honzík setland hřebeček 9let

pak je lavina je to klisna českomoravského belgického koně a čekáme od ní hříbátko

3.1.2007 13:31

woldemortik napsal(a):
pak je lavina je to klisna českomoravského belgického koně a čekáme od ní hříbátko

a poslední je mendy český jezdecký pony ještě hříbátko její teprv 1 a půl

3.1.2007 15:50

woldemortik napsal(a):

Já jsem sice od písku, ale neznáš náhodou Sabinu Havlisovou- kobyla Elisabeth - v Mříči????

3.1.2007 16:53

microfon napsal(a):
Já jsem sice od písku, ale neznáš náhodou Sabinu Havlisovou- kobyla Elisabeth - v Mříči????

bohužel ne

4.1.2007 08:52

woldemortik napsal(a):
bohužel ne

o není možny,že tady neí žádnej konák z okolí krumlova

4.1.2007 09:57

woldemortik napsal(a):
o není možny,že tady neí žádnej konák z okolí krumlova

Od Českých Budějovic by to být nemohlo? Není to tak daleko.

4.1.2007 13:16

aluska napsal(a):
Od Českých Budějovic by to být nemohlo? Není to tak daleko.

to nevadí hlavně že je to z oklí oodkad jsem já

4.1.2007 13:39

woldemortik napsal(a):
to nevadí hlavně že je to z oklí oodkad jsem já

Tak to je Cipísek, už tady má pár fotek. Koukla jsi se už na tech chladnokrevnej web?

4.1.2007 13:52

aluska napsal(a):
Tak to je Cipísek, už tady má pár fotek. Koukla jsi se už na tech chladnokrevnej web?

Já bydlim u českýho krumlova sem z Větřní za chvíli budu bydlet u českých budejc

4.1.2007 13:54

kubeska napsal(a):
Já bydlim u českýho krumlova sem z Větřní za chvíli budu bydlet u českých budejc

Kde u Českých Budějovic? Já mám begánka ustájenýho v Jivně, je to směrem na Lišov

4.1.2007 13:56

aluska napsal(a):

jo koula nebij skoumala jsem všechny hřebce co tam měly jsou nádherný.člověk pomalu neví z čeho by vybral ženicha pro kobču.škoda,že nekterý jsou daleko

4.1.2007 13:57

kubeska napsal(a):

a já si chudera myslela,že tu bud sama

4.1.2007 13:58

woldemortik napsal(a):
jo koula nebij skoumala jsem všechny hřebce co tam měly jsou nádherný.člověk pomalu neví z čeho by vybral ženicha pro kobču.škoda,že nekterý jsou daleko

hele, budem si povídat třeba jenom tady, ať nemusíme skákat z chlaďasů sem. Kde u Budějc chystáš bydlení?

4.1.2007 14:00

aluska napsal(a):
hele, budem si povídat třeba jenom tady, ať nemusíme skákat z chlaďasů sem. Kde u Budějc chystáš bydlení?

to bude nejlepší tady zabereme mín místa

4.1.2007 14:03

woldemortik napsal(a):
to bude nejlepší tady zabereme mín místa

Jak je stará Tvoje kobylka, myslím chlaďasku

4.1.2007 14:51

aluska napsal(a):
Jak je stará Tvoje kobylka, myslím chlaďasku

19.3.jí bude 9let

4.1.2007 19:47

aluska napsal(a):
Kde u Českých Budějovic? Já mám begánka ustájenýho v Jivně, je to směrem na Lišov

v Jivně, tam jsem se byla kouknout u paní Benešový, když jsem sháněla kobylu, moc milá paní

4.1.2007 20:06

woldemortik napsal(a):
19.3.jí bude 9let

No tak to je dobrý já budu bydlet v Hrutově je to kousek od Lišova

4.1.2007 20:46

kubeska napsal(a):
No tak to je dobrý já budu bydlet v Hrutově je to kousek od Lišova

ahoj,já mám hafloše v Jelmu u Libniče.Akorát že musím jezdit pořád sama protože tu bydlíme chvíly a nikoho tu neznám.

5.1.2007 08:15

v v napsal(a):
ahoj,já mám hafloše v Jelmu u Libniče.Akorát že musím jezdit pořád sama protože tu bydlíme chvíly a nikoho tu neznám.

Cipísek bude 2,5,2007 tříletej, od léta obsedám, učil se tahat, teď chodíme tak 2x týdně na vyjížďku a v týdnu pracuje na lonži, na dvou lonžích, v kruhovce na kavaletách,nebo si ho bere trenérka, když se za ním nedostanu. Ale to je málokdy, jsem s ním skoro každý den.

13.5.2007 19:00

aluska napsal(a):
Cipísek bude 2,5,2007 tříletej, od léta obsedám, učil se tahat, teď chodíme tak 2x týdně na vyjížďku a v týdnu pracuje na lonži, na dvou lonžích, v kruhovce na kavaletách,nebo si ho bere trenérka, když se za ním nedostanu. Ale to je málokdy, jsem s ním skoro každý den.

Neznáte nekdo jednoho pána myslim z Kaplice ktery má kolem čtyřiceti koní ???

14.5.2007 17:53

kubeska napsal(a):
Neznáte nekdo jednoho pána myslim z Kaplice ktery má kolem čtyřiceti koní ???

Nemyslíš Vlastu Starého z Malont? Ten tam má hodně koní

14.5.2007 20:01

dominika napsal(a):
Nemyslíš Vlastu Starého z Malont? Ten tam má hodně koní

myslim ze se jmenuje tomáš

18.5.2007 21:12

woldemortik napsal(a):

Ahoj, já se taky přidávám, jsem z Loučovic, 29 let, vdaná....vlastní koně nemám, ale jezdím pomáhat na Malšín, ke známýmu. Má čtyři koně - lipicána, paintku, ČMB a nejnovějším přírůstkem je roční holštýnka. Fotky připadám jindy, momentálně mi stávkuje CDromka

18.5.2007 21:17

woldemortik napsal(a):

Apropós, jede někdo příští sobotu na závody do Borový? Já jo, ale vysloveně na čumendu....

woldemortík

18.5.2007 22:06
woldemortík

achalteke napsal(a):
Ahoj, já se taky přidávám, jsem z Loučovic, 29 let, vdaná....vlastní koně nemám, ale jezdím pomáhat na Malšín, ke známýmu. Má čtyři koně - lipicána, paintku, ČMB a nejnovějším přírůstkem je roční holštýnka. Fotky připadám jindy, momentálně mi stávkuje CDromka

odtud mám tu flekatou poničku Mendy.

Borová ježiš to mi něco říká není to někde u svynů

18.5.2007 22:35

woldemortík napsal(a):

Nevím přesně, mám pocit, že někde u Chvalšin

20.5.2007 18:53

woldemortík napsal(a):

Borová to je pod kletí

21.5.2007 14:26

achalteke napsal(a):
Apropós, jede někdo příští sobotu na závody do Borový? Já jo, ale vysloveně na čumendu....

jo už jsem si to zjistila chtěla bych tam ajet odkolika to tam je a co jue to za závody

22.5.2007 10:28

woldemortik napsal(a):
jo už jsem si to zjistila chtěla bych tam ajet odkolika to tam je a co jue to za závody

já jedu koukat.je to už od sedmi od rána jelikož je hodně závodníků,tak aby se to stihlo.Začíná to trailem ze země a odpolendne ze sedla a pak skoky.Už jsme tam byly třkrát a je to tam suprTak to se tam potkáme.

22.5.2007 21:22

v v napsal(a):
já jedu koukat.je to už od sedmi od rána jelikož je hodně závodníků,tak aby se to stihlo.Začíná to trailem ze země a odpolendne ze sedla a pak skoky.Už jsme tam byly třkrát a je to tam suprTak to se tam potkáme.

jasně už jsem to doma oznámila.Musím si pořádně nabít fotkák aby mi vydržel budu fotit jak vzteklá.Jestly se tam pojedu tak se tam stopro potkáme.už se pomalu připravuju přítele,hecuju jak vzteklá avypadá to velice nadějně.Tak jedu .poznáš mě podle toho jak tam líta blbec s foták a fotí jak vzteklej a vemusi klobouk na hlavu modrou košily s nápisem na zádech a maskáčový kalhoty ok.

23.5.2007 09:40

woldemortik napsal(a):
jasně už jsem to doma oznámila.Musím si pořádně nabít fotkák aby mi vydržel budu fotit jak vzteklá.Jestly se tam pojedu tak se tam stopro potkáme.už se pomalu připravuju přítele,hecuju jak vzteklá avypadá to velice nadějně.Tak jedu .poznáš mě podle toho jak tam líta blbec s foták a fotí jak vzteklej a vemusi klobouk na hlavu modrou košily s nápisem na zádech a maskáčový kalhoty ok.

Tak tě doufám poznámA jedeš s koníkem,nebo koukat??Já bez koně s kamarádkou.ty tam budou mít tři koně.
Ale nevím jestli je nějaká šou večer.Loni se otvírala jejich nová hala a myslím že za 200,-bylo představení Bláhy a jeho známích.Byla tam paní na vozíku s frýzem a dělala s ním trail.No supr.Ten celej den je už teda pak nudnej jelikož tam bývá fakt hrozně jezdců a koukáš třeba 30krát na to samý.Bývá tam i Tom Zajac s koněm.V tomto směru zatím nejlepší akce kde jsem byla.Ale závody jsou bez licence a jezdí tam i spousta malinkých dětí.Je to celkem sranda.ale se svým koníkem bych se tamasi zatím neujala.Moc toho neumíme a hlavně když je kolem spousta koní,tak ho víc zajímají oni než že já po něm něco chci.

23.5.2007 09:55

v v napsal(a):
Tak tě doufám poznámA jedeš s koníkem,nebo koukat??Já bez koně s kamarádkou.ty tam budou mít tři koně.
Ale nevím jestli je nějaká šou večer.Loni se otvírala jejich nová hala a myslím že za 200,-bylo představení Bláhy a jeho známích.Byla tam paní na vozíku s frýzem a dělala s ním trail.No supr.Ten celej den je už teda pak nudnej jelikož tam bývá fakt hrozně jezdců a koukáš třeba 30krát na to samý.Bývá tam i Tom Zajac s koněm.V tomto směru zatím nejlepší akce kde jsem byla.Ale závody jsou bez licence a jezdí tam i spousta malinkých dětí.Je to celkem sranda.ale se svým koníkem bych se tamasi zatím neujala.Moc toho neumíme a hlavně když je kolem spousta koní,tak ho víc zajímají oni než že já po něm něco chci.

jedu se tam vyslověně kouknout s koníkem ne.,ale příští rok bych chtěla moji kobču přihlásit do výstavy co se pořádala minulou sobotu na trocnově.

23.5.2007 11:39

kubeska napsal(a):
myslim ze se jmenuje tomáš

Jediného Tomáše co má kolem 40 koní.Ten je ze svynů a jmenuje se kalena

23.5.2007 21:55

woldemortik napsal(a):
jedu se tam vyslověně kouknout s koníkem ne.,ale příští rok bych chtěla moji kobču přihlásit do výstavy co se pořádala minulou sobotu na trocnově.

tak to já bych tam mohla jedině s ponici ta je šikovná hrajeme si spolu umí se zvedat na zadní na slovo,chodí zamnou jak pejsem pozdravý,sliší na jméno a pískání.když bežím beží zamnou,kam zahnu ona taky.Je to takovej ocásek.apojedu tam asi sama nebo z mamkou přítel nemůžu jde do práce sakra

Přidejte reakci

Přidat smajlík