Prosím o pomoc poníkovi...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.1.2007 18:20
Neregistrovaný uživatel

Ahoj, našel by se tady někdo, kdo by chtěl koupit - "zachránit" poničku KVH cca 110 cm, je jí asi 6 let, obsednutá je, ale přiježděná moc ne, jinak je moc hodná, vhodná i pro děcko. Bohužel chodí v hipodromu a mě je jí hrozně líto, proto prosím kohokoliv, kdo by jí mohl koupit ať se mi ozve na dvojce.6791@seznam.cz

Díky...

Neregistrovaný uživatel

3.1.2007 18:43
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, našel by se tady někdo, kdo by chtěl koupit - "zachránit" poničku KVH cca 110 cm, je jí asi 6 let, obsednutá je, ale přiježděná moc ne, jinak je moc hodná, vhodná i pro děcko. Bohužel chodí v hipodromu a mě je jí hrozně líto, proto prosím kohokoliv, kdo by jí mohl koupit ať se mi ozve na dvojce.6791@seznam.cz

Díky...

Pegy

Neregistrovaný uživatel

3.1.2007 18:44
Neregistrovaný uživatel

Díky...

Pegy...

Neregistrovaný uživatel

3.1.2007 18:47
Neregistrovaný uživatel

Díky...

Opět peguška...

3.1.2007 19:01

Opět peguška...

Možná by nebylo špatný napsat odkud je a za kolik ji prodávají.

3.1.2007 19:12

zazika napsal(a):
Možná by nebylo špatný napsat odkud je a za kolik ji prodávají.

Přesně tak!Za kolik ho prodávají?Možná by měla zájem moje známá.Už letim jí ho ukázat!

3.1.2007 19:49

bady napsal(a):
Přesně tak!Za kolik ho prodávají?Možná by měla zájem moje známá.Už letim jí ho ukázat!

Ahojky brig, jakto ze nechodis na icq??!!Ten ponik je moc pekny!!odkud je??

3.1.2007 20:05

monca1112 napsal(a):
Ahojky brig, jakto ze nechodis na icq??!!Ten ponik je moc pekny!!odkud je??

Koupit kobylku není problém Ale myslíš, že do toho hippodromu místo ní nepostaví dalšího poníka?

3.1.2007 20:48

Opět peguška...

Tuto kobylku doporučuji!Je strašně hodňounká,takže vhodná i pro začátečníky a menší děti.Nesnáší hipodrom a opravdu tam trpí a myslím že jestli jí odtud někdo vysvobodí,bude mu vděčná celým svým velkým srdíčkem.Tohle není život pro Peggy!Ona potřebuje volnost a lásku....Prosím,najde se někdo kdo má možnost jí koupit?Je z Prahy a cena bude tak 10-15 tis.

3.1.2007 21:44

k a t k a napsal(a):
Tuto kobylku doporučuji!Je strašně hodňounká,takže vhodná i pro začátečníky a menší děti.Nesnáší hipodrom a opravdu tam trpí a myslím že jestli jí odtud někdo vysvobodí,bude mu vděčná celým svým velkým srdíčkem.Tohle není život pro Peggy!Ona potřebuje volnost a lásku....Prosím,najde se někdo kdo má možnost jí koupit?Je z Prahy a cena bude tak 10-15 tis.

Doufam,ze se ponicka dostane do dobrych rukou,ale jen sem chtela rict...... Kazdy kun si zaslouzi volnost a lasku.... respektive porozumeni a pochopeni cloveka... Jinak,kdyby to slo,tak nas urcite informuj, jestli ste nasli majitele apod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík